• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Moeskroen – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Moeskroen - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste massagesalons in Moeskroen geïdentificeerd en samengesteld. Deze selectie is gebaseerd op de beoordelingen van gebruikers op Google Maps, waarbij de meest beoordeelde plaatsen in aanmerking zijn genomen. Door een grondige analyse zijn tien massagesalons onderscheiden die uitblinken in kwaliteit, service en klanttevredenheid. Deze lijst biedt een uitgebreid overzicht voor iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke massage-ervaring in Moeskroen. De vermeldingen zijn z

Saina

Saina

L’Île O Spa, gesitueerd in het hart van de Eurodistrict Lille, biedt een sanctuarium voor welzijn en schoonheid in Tournai en Mouscron, België. Dit exclusieve spa-privécentrum onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en maatwerk in ontspanningservaringen, of het nu gaat om een solovlucht of een gedeeld moment van rust. Met een breed scala aan geavanceerde esthetische behandelingen en massages, belooft L’Île O Spa optimale resultaten in een luxueuze setting. Het centrum blinkt uit door haar aanpasbare pakketten en uitgebreide openingstijden, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een herstellende pauze, op elk moment.

Rating: 3.7/ 5 — 373 Reviews
Address: Rue du Christ 80, 7700 Mouscron, Belgium

Set spa

Set spa

Rating: 5.0/ 5 — 160 Reviews
Address: 1p, Rue du Chalet, 7700 Mouscron, Belgium

Yves Rocher Mouscron

Yves Rocher Mouscron

Rating: 4.5/ 5 — 135 Reviews
Address: A8B PARC COMMERCIAL LES DAUPHINS CELLULE BOÎTE 8, Rue Père Damien 4, 7700 Mouscron, Belgium

Lotus Flower Institute

Lotus Flower Institute

Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Mouscron, verwelkomt het Institut Fleur de Lotus klanten in een warme en vriendelijke omgeving voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Isabelle, gedreven door haar passie, gepersonaliseerde diensten aan variërend van hand- en voetverzorging, klassieke en laserontharing, semi-permanente make-up, gezichtsbehandelingen, tot aan afslankings- en verjongingsprocedures. Uniek in haar benadering streeft Isabelle ernaar om elk bezoek aan te passen aan de individuele behoeften van de klant, waarbij comfort en tevredenheid voorop staan, zelfs voor diegenen met een uitdagend werkschema. Met gratis ondergrondse parkeergelegenheid dichtbij, onderscheidt Institut Fleur de Lotus zich door haar toegankelijkheid en de toewijding aan uitmuntendheid.

Rating:4.8/ 5 — 68 Reviews
Address: Rue de la Pépinière 43, 7700 Mouscron, Belgium

Cuba Zen Actitud

Cuba Zen Actitud

Rating: 4.9/ 5 — 57 Reviews
Address: Chau. de Lille 303, 7700 Mouscron, Belgium

Azurea

Azurea

Rating: 4.9/ 5 — 48 Reviews
Address: Rue Père Damien 2, 7700 Mouscron, Belgium

Cool’heure Zen

Cool'heure Zen

Cool’heure Zen, gevestigd in Dottignies, is een massage-instituut waar ontspanning en welzijn vooropstaan. Met een aanbod dat varieert van gezichtsbehandelingen tot een uitgebreide reeks massages, zorgt de hartelijke ontvangst en de expertise van Julie ervoor dat bezoekers een ongeëvenaarde ervaring van rust en herbronning beleven. De salon, bekend om zijn gezellige, schone ambiance en de persoonlijke benadering, onderscheidt zich door de focus op het welzijn van elke klant, en biedt een unieke ontsnapping aan de dagelijkse stress. Cool’heure Zen nodigt uit tot een moment van pure ontspanning, waarbij kwaliteit en een warm welkom gegarandeerd zijn.

Rating: 5.0/ 5 — 45 Reviews
Address: Rue Terrienne 5, 7711 Mouscron, Belgium

Abhyanga Zen Thérapie & Bien-être

Abhyanga Zen Thérapie & Bien-être

Abhyanga Zen, gevestigd in Mouscron, België, biedt een serene, privé-ervaring in wellness met een focus op de traditionele Indiase geneeskunst van Ayurvedische massages. Als expert in het harmoniseren van lichaam en geest, biedt het centrum een divers scala aan behandelingen, waaronder de diepe, energetische Abhyanga lichaamsmassage, het revitaliserende Shiroabhyanga hoofd- en schoudermassage, en de unieke Madérothérapie met houten instrumenten. Elke behandeling is ontworpen om niet alleen fysieke ontspanning te bieden, maar ook emotionele en spirituele welzijn te bevorderen, waardoor het ideaal is voor mensen die kampen met chronische pijn, stress, slapeloosheid of spijsverteringsproblemen. Abhyanga Zen onderscheidt zich door zijn toewijding aan authentieke Ayurvedische principes, en creëert een unieke wellnesservaring die verder gaat dan de standaard spa-behandeling.

Rating: 4.8/ 5 — 42 Reviews
Address: Face à l’entrée du Centre Staquet, Place Charles de Gaulle, 7700 Mouscron, Belgium

INSTITUT ODALYS

INSTITUT ODALYS

Institut Odalys biedt een serene oase waar persoonlijke schoonheidsverzorging centraal staat, aangedreven door de expertise van Hélène, een ervaren estheticienne en medisch pedicure. De focus ligt op het aanbieden van op maat gemaakte behandelingen die naadloos aansluiten bij de individuele wensen en behoeften van elke klant. Door exclusief te werken met Mary Cohr-producten, die bekend staan om hun plantaardige extracten, parabenenvrije samenstelling en milieuvriendelijke benadering, garandeert Institut Odalys effectieve behandelingen in een veilige, comfortabele setting. De belofte van een subtiele, verfijnde ervaring wordt versterkt door de hoogwaardige, snel absorberende producten. Dit onderscheidt Institut Odalys als een voorvechter van zowel schoonheid als welzijn, met een aanpak die even verantwoordelijk als verwennend is.

Rating: 4.8/ 5 — 41 Reviews
Address: Chau. de Luingne 80, 7712 Mouscron, Belgium

Alyssa Institut

Alyssa Institut

Het Alyssa Institut, gelegen in het hart van steden zoals Mouscron, Courtrai, Tournai en Lille, biedt een exclusieve ervaring in esthetische zorg, waarbij persoonlijke schoonheid en welzijn voorop staan. Met een aanbod dat varieert van langdurige make-up, op maat gemaakte gezichts- en lichaamsbehandelingen, tot innovatieve methoden zoals Endosphère therapie en mesotherapie, streeft het instituut ernaar om elke klant te voorzien van een op maat gemaakte schoonheidservaring. De behandelingen, gekenmerkt door de toepassing van uitzonderlijke actieve ingrediënten en technieken zoals de Russische methode voor subtiele lipverfraaiing, onderscheiden zich door hun vermogen om natuurlijke schoonheid te accentueren en te behouden. Elk bezoek aan het Alyssa Institut belooft niet alleen een transformatie van uiterlijk, maar ook een herstel van innerlijke harmonie en energie door professionele massages en een warme, uitnodigende sfeer.

Rating: 4.7/ 5 — 39 Reviews
Address: Rue de Tourcoing 57, 7700 Mouscron, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste sportscholen in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In 2024 werd een uitgebreide beoordeling van sportscholen in Moeskroen uitgevoerd, gericht op de meest populaire en hoogst…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste restaurants in Moeskroen voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste pizzeria’s in Moeskroen voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste massagesalons in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste massagesalons in Sint-Niklaas voor het jaar 2024, is een top 10 ranglijst…

ByBydeflect.befeb 16, 2024