De beste sportscholen in Moeskroen - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In 2024 werd een uitgebreide beoordeling van sportscholen in Moeskroen uitgevoerd, gericht op de meest populaire en hoogst gewaardeerde locaties volgens Google Maps. Op basis van klantenrecensies en feedback zijn de tien beste sportscholen vastgesteld. Deze ranglijst is samengesteld om sportliefhebbers te helpen bij het vinden van de ideale plek voor hun trainingen. De vermelde faciliteiten zijn geselecteerd door een zorgvuldige analyse van hun populariteit en de tevredenheid van de gebruikers. Elk van deze sportscholen is erkend

European Fitness Paradise

European Fitness Paradise

European Fitness Paradise, gevestigd in Mouscron, België, is al meer dan 40 jaar de toonaangevende fitnessclub in de regio, en biedt een ongeëvenaarde fitnesservaring op een oppervlakte van 3.000 m². Met een breed scala aan activiteiten, waaronder 90 door coaches geleide groepslessen per week, een ruime selectie aan cardio- en krachttraininguitrusting, een groot zwembad, en ontspanningsruimtes met sauna’s, een hammam en een jacuzzi, onderscheidt het zich door zijn uitgebreide faciliteiten en persoonlijke aanpak. De club biedt ook een gratis kinderopvang, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. European Fitness Paradise zet zich in voor een warme, inclusieve gemeenschap waar leden van alle niveaus welkom zijn om aan hun fitnessdoelen te werken in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Rating: 4.4/ 5 — 243 Reviews
Address: Rue du Calvaire 32, 7700 Mouscron, Belgium

Hall Sportif Jacky Rousseau

Hall Sportif Jacky Rousseau

Rating: 4.1/ 5 — 183 Reviews
Address: Rue des Olympiades 50, 7700 Mouscron, Belgium

Hall Max Lessines

Hall Max Lessines

Rating: 3.9/ 5 — 174 Reviews
Address: Rue des Prés 84B, 7700 Mouscron, Belgium

Basic-Fit 24/7

Basic-Fit 24/7

Basic-Fit, met meer dan 220 clubs in België en een uitgebreid netwerk in Europa, is een voorloper in de fitnessindustrie die toegankelijkheid en flexibiliteit aan de kern van zijn missie plaatst. De club biedt rond-de-klok toegang tot state-of-the-art fitnessapparatuur, een breed scala aan virtuele en live groepslessen, en gepersonaliseerde trainingssessies met de mogelijkheid van online coaching. Met abonnementsopties die variëren van comfort tot all-in, inclusief exclusieve voordelen zoals sportvoedingskortingen, massagestoelgebruik en zelfs een premium Smart Bike voor thuis, onderscheidt Basic-Fit zich door een inclusief fitnessaanbod dat is ontworpen om iedereen te helpen hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Dit alles wordt complementair gemaakt door het innovatieve YANGA Sports Water, dat hydratatie en vitamine-ondersteuning biedt, waardoor leden het maximale uit elke training kunnen halen.

Rating:3.9/ 5 — 167 Reviews
Address: Av. du Parc 20, 7700 Mouscron, Belgium

Sports Direct

Sports Direct

Rating: 4.1/ 5 — 99 Reviews
Address: Av. du Parc 20, 7700 Mouscron, Belgium

Futurosport

Futurosport

Futurosport, gevestigd in Mouscron, is een vooraanstaand centrum voor sporttraining en -ontwikkeling, dat zich richt op het aanbieden van een onvergetelijke en plezierige ervaring voor kinderen door middel van vakantiestages. Met een focus op voetbal, atletiek en paardrijden, streeft het centrum ernaar om jonge atleten te voorzien van effectieve trainingen, geleid door professionele coaches, en het organiseert evenementen zoals voetbaltoernooien om clubs of verenigingen te ondersteunen. Futurosport onderscheidt zich door zijn toewijding aan plezier, ontwikkeling en de promotie van sportiviteit onder jongeren, waardoor het een unieke bestemming is voor sportieve vorming.

Rating: 4.4/ 5 — 77 Reviews
Address: Rue de la Barrière Leclercq, 7711 Mouscron, Belgium

Universal Fitness

Universal Fitness

Gold Gym in Mouscron onderscheidt zich als een vooraanstaande fitness- en krachttrainingsfaciliteit, waar zowel beginners als gevorderden terecht kunnen voor een uitgebreid aanbod van activiteiten, waaronder volledige krachttraining, diverse fitnesscursussen, TRX en spinning. Met een benadering die zowel eenvoudig als samenwerkend is, biedt Gold Gym abonnementsopties die toegankelijk zijn voor individuen en groepen, naast een dagpas voor diegenen die de gym willen uitproberen. Klanten profiteren van kwalitatief hoogwaardige machines en uitrusting, persoonlijke begeleiding door deskundige trainers en een aanbod van voedingssupplementen met speciale kortingen. De sfeer binnen de sportschool wordt geprezen om zijn vriendelijke en professionele ambiance, waardoor het een onmisbare locatie is voor sportliefhebbers.

Rating: 4.7/ 5 — 68 Reviews
Address: Rue de Neuville 148, 7700 Mouscron, Belgium

Budo Sport

Budo Sport

Budo Sport, gevestigd in Mouscron, Hainaut, is een vooraanstaande sportwinkel met een diepe toewijding aan het bevorderen van fysieke fitheid en welzijn. Door het aanbieden van een uitgebreide selectie van hoogwaardige sportartikelen en -uitrusting, onderscheidt het zich in het hart van de sportgemeenschap. De kernmissie draait om het inspireren van zowel amateurs als professionals om hun sportieve doelen te bereiken, ondersteund door de kernwaarden van kwaliteit, deskundigheid, en klantgerichtheid. Budo Sport staat bekend om zijn persoonlijke benadering en expertise, waardoor het een unieke plek inneemt in de markt en de eerste keuze is voor sportliefhebbers in en rond Mouscron.

Rating: 4.6/ 5 — 53 Reviews
Address: 100/102, Rue du Christ, 7700 Mouscron, Belgium

Ô Loft

Ô Loft

Gelegen in Mouscron, Ô Loft biedt een uniek en privé zwembadcomplex dat perfect is voor gezinsuitjes, vriendengroepen of het vieren van speciale gelegenheden zoals verjaardagen. Met zijn betaalbare prijzen, verwarmd zwembad en de beschikbaarheid van extra amusement zoals een pingpongtafel en drijfaccessoires, onderscheidt Ô Loft zich als een ideale bestemming voor ontspanning en plezier. Gasten loven de faciliteit voor haar gezellige sfeer en de uitstekende service, waardoor het een topkeuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een verfrissende verandering van de standaard spelcomplexen.

Rating: 4.7/ 5 — 50 Reviews
Address: Rue du Nouveau Monde 323 Bis, 7700 Mouscron, Belgium

Azurea

Azurea

Rating: 4.9/ 5 — 48 Reviews
Address: Rue Père Damien 2, 7700 Mouscron, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024