• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Sint-Niklaas - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste massagesalons in Sint-Niklaas voor het jaar 2024, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is gebaseerd op de beoordelingen die door gebruikers op Google Maps zijn achtergelaten. De selectiecriteria omvatten niet alleen de kwaliteit van de massages, maar ook de service en de algehele ervaring. Door een uitgebreide analyse van klantfeedback, is een representatief overzicht verkregen. Hierdoor wordt een betrouwbaar inzicht geboden in de meest gewaardeerde massagesalons van Sint-Niklaas.

Thermen Katara

Thermen Katara

Thermen Katara biedt een serene ontsnapping in een van de grootste sauna’s van het land, waar rust en verjonging centraal staan. Met een uitgebreid aanbod aan sauna’s, dagelijkse opgiet- en scrubsessies, evenals een scala aan massages en beautybehandelingen, biedt Katara een holistische benadering van welzijn. Hun commitment aan vriendelijkheid, netheid en hygiëne maakt hen een warm nest voor iedereen die op zoek is naar innerlijke en uiterlijke verfrissing. Dit alles, gecombineerd met hun exquise culinaire ervaring, maakt van Katara een uniek toevluchtsoord waar gasten verkwikt en herboren vertrekken.

Rating: 4.7/ 5 — 2125 Reviews
Address: Nieuwe Baan 66, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

Burmtiende

Burmtiende

Gelegen in het rustige Tielrode, tussen Sint-Niklaas en Temse, biedt Burmtiende een ultieme privé-sauna en wellnesservaring, compleet met luxe bed & breakfast faciliteiten. Gasten worden verwelkomd in een idyllische setting waar ze kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, Finse blokhut met overnachtingsmogelijkheden, jacuzzi, hamam, en infraroodsauna. Burmtiende onderscheidt zich door haar unieke arrangementen, waaronder romantische Valentijnsaanbiedingen en de mogelijkheid tot het boeken van stimulerende of rustgevende duo massages, waardoor het een perfecte ontsnapping biedt voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning of een bijzondere ervaring met een geliefde.

Rating: 4.4/ 5 — 129 Reviews
Address: Burmtiendestraat 57a, 9140 Temse, Belgium

Yves Rocher

Yves Rocher

Rating: 4.3/ 5 — 129 Reviews
Address: Kapelstraat 100/Shop 62, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

‘T Gezondheidshuysje

'T Gezondheidshuysje

Bij ’t Gezondheidshuysje, gelegen in het hart van Sint-Niklaas, wordt ieder bezoek een unieke beleving van ontspanning en welzijn. Met een breed aanbod van diensten zoals persoonlijk afgestemde massages, natuurlijke gelaatsbehandelingen, en op maat gemaakt voedingsadvies, streeft het team onder leiding van Sophia ernaar om het lichamelijke en geestelijke welzijn van elke klant te verbeteren. De integratie van traditionele Oosterse filosofieën met moderne technieken maakt elke behandeling bijzonder en effectief. ’t Gezondheidshuysje onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en de passie en expertise van Sophia, waardoor klanten niet alleen verfrist en verjongd vertrekken, maar ook met een hernieuwde balans tussen lichaam en geest.

Rating:4.9/ 5 — 124 Reviews
Address: Regentiestraat 38, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Chinese Massage 16

Chinese Massage 16

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, biedt Chinese Massage 16 een verkwikkende ervaring met een breed scala aan massages, waaronder Chinese gezondheidsmassage, sportmassage, Thaise massage, en meer. Onze deskundige masseuses personaliseren elke behandeling naar de individuele behoeften van de klant, gebruikmakend van zowel hun getalenteerde vaardigheden als hun professionele training. Bij Chinese Massage 16 streven we ernaar om lichaam en geest volledig te ontspannen door middel van unieke technieken en speciale oliën, waardoor we ons onderscheiden in ons vakgebied. Open elke dag van 9:30 tot 22:00 uur, nodigen we u uit om de ultieme massage-ervaring te ontdekken.

Rating: 3.8/ 5 — 41 Reviews
Address: Hendrik Heymanplein 16, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

MEND massage

MEND massage

MEND Massage, genesteld in het hart van Sint-Niklaas aan de Nieuwstraat 17/bus 1, biedt een unieke samensmelting van therapeutische massages die lichaam en geest herenigen. Met een diepgaande kennis in massage therapie, yoga, meditatie en natuurlijke huidverzorging, biedt MEND een helende ervaring die zowel ontspannend als gericht is op specifieke spanningen. Hun diensten variëren van volledige lichaamsmassages die Zweedse, diepe weefsel- en Thaise massage technieken combineren, tot gespecialiseerde massages voor gezicht, nek en schouders, en zwangerschapsmassages, allemaal verrijkt met warme handdoeken en handgemaakte natuurlijke gezichtsolies. MEND onderscheidt zich door zijn integratieve aanpak die gericht is op het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest, gevestigd in een bloeiende creatieve gemeenschap die bijdraagt aan de levendigheid van Sint-Niklaas.

Rating: 5.0/ 5 — 37 Reviews
Address: Veldstraat 15, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Casa de la Belleza

Casa de la Belleza

Rating: 4.2/ 5 — 33 Reviews
Address: De Cauwerstraat 2, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

Sarin Thai Massage & Spa

Sarin Thai Massage & Spa

Sarin Thai Massage & Spa, genesteld in het hart van Sint-Pauwels, biedt een scala aan traditionele Thaise massages en wellnessbehandelingen, gericht op het voorkomen van toekomstige fysieke klachten en het verlichten van huidige pijnen. In een rustige, authentiek Thaise sfeer, bieden zij alles van aroma olie massages tot gespecialiseerde behandelingen zoals zwangerschapsmassages en kindermassages, alle uitgevoerd door professionele therapeuten. Onderscheidend door hun nadruk op niet-erotische, holistische benaderingen, richt Sarin Thai Massage & Spa zich op het bevorderen van zowel fysieke als mentale ontspanning, met behandelingen die variëren van energetische sportmassages tot rustgevende hotstone massages.

Rating: 5.0/ 5 — 33 Reviews
Address: Zandstraat 6, 9170 Sint-Gillis-Waas, Belgium

Kinepunt Belsele

Kinepunt Belsele

Kinepunt Belsele, gelegen in Sint-Niklaas, onderscheidt zich als een vooruitstrevende groepspraktijk voor kinesitherapie, waar een toegewijd team van experts met een brede waaier aan specialisaties samenkomt. Van revalidatie na operaties, sportkinesitherapie en manuele therapie tot innovatieve behandelingen zoals dry needling en lymfedrainage, biedt Kinepunt Belsele een holistische benadering voor herstel en welzijn. Met een focus op persoonlijke begeleiding, streeft de praktijk ernaar om elke patiënt te ondersteunen in het herwinnen van hun balans en mobiliteit, geïnspireerd door de filosofie dat beweging essentieel is voor een gezond leven. De praktijk, bekend om zijn deskundige, flexibele en teamgerichte aanpak, staat open voor zowel nieuwe patiënten als collega’s die hun professionele familie willen versterken.

Rating: 4.8/ 5 — 24 Reviews
Address: Vijverstraat 31, 9111 Sint-Niklaas, Belgium

Skins Beautysalon

Skins Beautysalon

Welkom bij Skins Beautysalon, een pas geopende oase van schoonheid en welzijn in Sint-Niklaas, waar unieke behandelingen en hoogwaardige producten samenkomen voor uw ultieme huidverbetering. Ons salon, exclusief werkend met het innovatieve merk Cenzaa, biedt maatwerk in huidverzorging, cosmedische huidtherapie, en wellness, gericht op het vervullen van uw persoonlijke schoonheidswensen. Van geavanceerde gezichtsbehandelingen en specifieke huidadviezen volgens een zesstappenplan tot ontspannende massages en professionele wenkbrauw- en wimperverzorging, Skins Beautysalon is uw partner in het nastreven van een jeugdige, stralende huid. Ervaar de perfecte balans tussen behandeling en advies, afgestemd op uw unieke huidconditie en schoonheidsdoelen.

Rating: 5.0/ 5 — 21 Reviews
Address: Mercatorstraat 39, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse van 2024 zijn de beste sportscholen in Sint-Niklaas gerangschikt op basis van hun…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst worden de top 10 beste restaurants in Sint-Niklaas voor het jaar 2024 gepresenteerd, waarbij de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Ramen in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste ramenrestaurants in Sint-Niklaas te rangschikken.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024