• Home
  • Brugge
  • De beste pizzeria’s in Brugge – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Brugge - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Brugge te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is zorgvuldig opgesteld door de recensies en sterren die door bezoekers zijn achtergelaten, te analyseren. Aan de hand van deze methodologie zijn de pizzeria’s gerangschikt, waarbij enkel de hoogst gewaardeerde etablissementen zijn opgenomen. Hierdoor is een betrouwbare g

Otomat

Otomat

Bij Otomat wordt de traditionele pizzeria opnieuw uitgevonden met een unieke en Belgische draai, waardoor bezoekers een geheel nieuwe pizza-ervaring beleven. De innovatie schuilt in het gebruik van Duvel biergist in het pizzadeeg, gecombineerd met hoogwaardige toppings en zorgvuldig geselecteerde biercombinaties. Met vestigingen in steden als Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven, Brugge en Mechelen, biedt Otomat een gastvrije omgeving waar geen reservering vereist is. De onderscheidende aanpak heeft zelfs erkenning gekregen in The Guardian, wat de pizzeria een must-visit maakt voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

Rating: 4.4/ 5 — 1938 Reviews
Address: Simon Stevinplein 12, 8000 Brugge, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

Rating: 3.9/ 5 — 1748 Reviews
Address: Kon. Astridlaan 35, 8200 Brugge, Belgium

Bocca

Bocca

Bocca, een verfrissende pastabar gelegen in de pittoreske steden Brugge, Gent en Kortrijk, onderscheidt zich door zijn snelle, maar heerlijke Italiaanse gerechten. Met een hartelijke uitnodiging om hun locaties te ontdekken en het gevarieerde menu te verkennen, biedt Bocca de unieke mogelijkheid om de favoriete sauzen nu ook vanuit huis te genieten via een nieuw opgezette webshop, als antwoord op de huidige COVID-19 maatregelen. De zorg voor elkaar staat centraal, en klanten worden aangemoedigd om de warmte van Bocca’s keuken in het comfort van hun eigen huis te ervaren.

Rating: 4.5/ 5 — 1529 Reviews
Address: Dweersstraat 13, 8000 Brugge, Belgium

Trattoria Trium

Trattoria Trium

Trattoria Trium, een Italiaans restaurant in het hart van Brugge, ademt een passie voor de authentieke Italiaanse keuken. Met een filosofie geworteld in liefde, educatie, ondernemingszin, gehoorzaamheid aan culinaire tradities, en nederigheid, biedt Trattoria Trium een unieke eetervaring waar de versheid en smaak van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten vooropstaan. Gasten kunnen genieten van ongeëvenaarde creaties zoals zwarte zeevruchtenpizza en klassieke Italiaanse gerechten, in een gastvrije omgeving waar zelfs goed opgevoede huisdieren welkom zijn. Onderscheidend door zijn toewijding aan kwaliteit en een diepgaande respect voor zowel de producten als de mensen die ze bereiden, belooft Trattoria Trium een culinaire ontdekkingstocht die het Siciliaanse erfgoed eer aan doet.

Rating:4.1/ 5 — 1256 Reviews
Address: Academiestraat 23, 8000 Brugge, Belgium

Pizzeria Da Mario

Pizzeria Da Mario

Pizzeria Da Mario, gelegen in het hart van Brugge, wordt geprezen om zijn ambachtelijke pizza’s en pasta’s, die liefhebbers van de Italiaanse keuken onweerstaanbaar vinden. Met een warme ontvangst en een uitgebreide kaart van zowel traditionele gerechten als innovatieve creaties, biedt het een authentieke eetervaring die versterkt wordt door een zorgvuldig geselecteerde selectie van bieren en wijnen. De vriendelijke service en de meertalige bekwaamheid van het personeel zorgen ervoor dat zowel lokale gasten als toeristen zich direct thuis voelen. Bij Pizzeria Da Mario, open elke dag tot in de late uren, is elk bezoek een gelegenheid om te genieten van de rijke smaken en de levendige sfeer die Italiaans eten zo geliefd maakt.

Rating: 4.2/ 5 — 1054 Reviews
Address: Markt 23, 8000 Brugge, Belgium

La Gondola

La Gondola

Rating: 4.3/ 5 — 1051 Reviews
Address: Oude Burg 22, 8000 Brugge, Belgium

Domino’s Pizza Brugge

Domino's Pizza Brugge

Rating: 3.8/ 5 — 973 Reviews
Address: Stationsplein 8, 8000 Brugge, Belgium

Carlito’s

Carlito's

Carlito’s, ooit de oudste bioscoop van Brugge, nodigt u nu uit als een charmante Italiaanse eet- en wijnbar met locaties in Brugge en Sint-Andries. Deze sfeervolle bestemming combineert heerlijk Italiaans eten met een nostalgische ambiance, waar houten wanden en portretten een warme en romantische sfeer creëren. Gasten kunnen kiezen uit een uitgebreid menu van authentieke Italiaanse gerechten, waaronder een verscheidenheid aan pizza’s, pasta’s en antipasti, allemaal vergezeld van een selectie verfijnde wijnen. Met een passie voor het vieren van de rijke Italiaanse keuken en cultuur, onderscheidt Carlito’s zich door zijn unieke locatiegeschiedenis, uitnodigende interieur en uitmuntende keuken, waardoor het een onvergetelijke eetervaring biedt in het hart van België.

Rating: 4.4/ 5 — 948 Reviews
Address: Hoogstraat 21, 8000 Brugge, Belgium

Amunì

Amunì

Amunì biedt een authentieke culinaire ervaring in het hart van Brugge, waar de liefde voor slow food en traditionele Italiaanse pizza’s centraal staat. Met een passie voor kwaliteit en ambachtelijkheid selecteert dit restaurant de fijnste ingrediënten om een menu te creëren dat zowel klassieke als seizoensgebonden specialiteiten omarmt, van voortreffelijke antipasti tot hun beroemde pizza’s. Hun menu, dat zowel tijdloze favorieten als innovatieve creaties bevat, wordt gekenmerkt door een toewijding aan smaak en versheid, waardoor Amunì zich onderscheidt als een bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Rating: 4.4/ 5 — 895 Reviews
Address: Burg 9, 8000 Brugge, Belgium

’t Santpoortje

't Santpoortje

Gelegen in het bruisende hart van Brugge, biedt ’t Santpoortje een unieke combinatie van Italiaanse culinaire verwennerij, een gezellige bar en een levendige nachtscene. Met een keuken die tot 01u open blijft, kunnen gasten genieten van authentieke pizza’s en pasta’s, bereid met verse ingrediënten. Het terras biedt een prachtig uitzicht op ’t Zand, perfect voor een ontspannen drankje. Voor degenen die het nachtleven van Brugge willen ervaren, is ’t Santpoortje de place to be, met live muziek, DJ’s en een uitgebreide cocktailkaart. Dit alles, gecombineerd met de vriendelijke en gastvrije service, maakt ’t Santpoortje een favoriete bestemming voor zowel locals als bezoekers.

Rating: 4.2/ 5 — 581 Reviews
Address: ’t Zand 2, 8000 Brugge, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Brugge – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste tandartsen in Brugge te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024