De beste tandartsen in Leuven - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste tandartspraktijken in Leuven te identificeren. Gebaseerd op een veelvoud aan beoordelingen op Google Maps, is een ranglijst samengesteld die de top 10 tandartsen in de regio belicht. Deze lijst is zorgvuldig samengesteld om patiënten te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. De criteria voor de beoordeling omvatten onder meer klanttevredenheid, professionaliteit, en toegankelijkheid van de diensten. Door deze method

Dentist Leuven | practice 318

Dentist Leuven | practice 318

Praktijk 318, gevestigd op de nieuwe locatie Naamsesteenweg 386 te Heverlee vanaf januari 2023, streeft ernaar om tandheelkundige zorg een positieve ervaring te maken voor alle leeftijden, door de nadruk te leggen op preventie en duurzaamheid. In een state-of-the-art omgeving biedt het team een breed scala aan behandelingen, van algemene controles tot geavanceerde esthetische procedures. Communicatie en op maat gemaakt advies over mondhygiëne en optimale controletermijnen vormen de kern van hun praktijkvisie, waarmee ze zich onderscheiden door een persoonlijke benadering in de tandheelkundige zorg.

Rating: 4.1/ 5 — 57 Reviews
Address: Naamsesteenweg 386, 3001 Leuven, Belgium

Dentopolis Leuven

Dentopolis Leuven

Dentopolis onderscheidt zich als een vooruitstrevende tandheelkundige zorgaanbieder, met twee state-of-the-art praktijken in Kortenberg en Leuven. Het team van hoogopgeleide tandartsen, ondersteund door gespecialiseerde mondhygiënisten en tandartsassistenten, levert een breed scala aan diensten – van algemene tot esthetische tandheelkunde, inclusief de innovatieve Invisalign behandeling. Met een sterke focus op patiëntcomfort en veiligheid, past Dentopolis de strengste hygiënenormen toe en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om optimale tandzorg te bieden. Het unieke aan Dentopolis is de multidisciplinaire aanpak en de voortdurende inzet voor uitmuntendheid, waardoor patiënten zowel preventieve als geavanceerde tandheelkundige zorg onder één dak kunnen vinden.

Rating: 4.4/ 5 — 39 Reviews
Address: Martelarenlaan 42, 3010 Leuven, Belgium

Tandartsenteam Confidenti

Tandartsenteam Confidenti

In het hart van Leuven staat Confidenti, een vooraanstaande multidisciplinaire tandartspraktijk waar zowel kinderen als volwassenen worden verwelkomd voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Door constante bijscholing en investeringen in de nieuwste technologieën en materialen, streeft het ervaren team van Confidenti ernaar om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Deze praktijk onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering, waardoor ze een vertrouwd adres is voor tandheelkundige zorg in Leuven.

Rating: 3.3/ 5 — 39 Reviews
Address: Koning Leopold I-straat 10, 3000 Leuven, Belgium

Tandartspraktijk Colleman

Tandartspraktijk Colleman

Tandartspraktijk Colleman, gelegen in het hart van Leuven, is een familiegeoriënteerde praktijk die sinds de oprichting in 1988 door Luc Colleman, en met een recente renovatie in 2023, voortdurend streeft naar toegankelijke en betaalbare tandheelkundige zorg. Met een team van drie enthousiaste tandartsen – Jef Colleman, Charlene Van Tomme, en Neelke Colleman – biedt de praktijk een breed scala aan behandelingen aan, waarbij patiënten enkel het remgeld betalen dankzij een derde betalers regeling. Bekend om zijn uitstekende zorg zonder financiële verrassingen, verwelkomt Tandartspraktijk Colleman nieuwe patiënten en maakt het gemakkelijk om online een afspraak in te plannen, waardoor het een vertrouwde keuze is voor familietandverzorging in Leuven.

Rating:4.2/ 5 — 38 Reviews
Address: Parkstraat 173, 3000 Leuven, Belgium

Dentist Ann Steeno

Dentist Ann Steeno

Gelegen in het hart van Leuven, biedt tandartspraktijk Ann Steeno toegewijde tandheelkundige zorg met een focus op het behoud van uw gebit. De praktijk, die zich vlakbij scholen rond het Pater Damiaanplein bevindt, is gemakkelijk toegankelijk en biedt zowel kinderen als volwassenen een breed scala aan algemene tandheelkundige behandelingen. Met een sterke nadruk op voortdurende bijscholing en accreditatie, onderscheidt tandarts Steeno zich door haar commitment aan kwaliteit en haar vermogen om patiënten door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg indien nodig. De praktijk, die uitsluitend op afspraak werkt, faciliteert een soepel boekingsproces online en streeft ernaar om de tandheelkundige ervaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken voor haar patiënten.

Rating: 2.9/ 5 — 37 Reviews
Address: Redingenstraat 7, 3000 Leuven, Belgium

Tandartsenpraktijk We love Hungaria

Tandartsenpraktijk We love Hungaria

Geopend in februari 2020, ‘We Love Hungaria’ is een state-of-the-art, multidisciplinaire tandartsenpraktijk gelegen in de levendige Vaartkom buurt van Leuven. Deze praktijk biedt een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten aan, waaronder orthodontie, endodontologie, prothetische & esthetische tandheelkunde, preventieve mondzorg, en kindertandheelkunde, allemaal onder één dak. Wat ‘We Love Hungaria’ onderscheidt, is de toewijding aan persoonlijke, op maat gemaakte zorg, ondersteund door een dynamisch en professioneel team. Hun benadering combineert tijdloze schoonheid en moderne flair, wat zorgt voor een unieke en aangename tandheelkundige ervaring in het hart van Leuven.

Rating: 4.6/ 5 — 28 Reviews
Address: Vaartkom 37, 3000 Leuven, Belgium

Tandartspraktijk Dupont

Tandartspraktijk Dupont

Rating: 5.0/ 5 — 24 Reviews
Address: Platte Lostraat 484, 3010 Leuven, Belgium

Opdebeeck & Partners Orthodontie

Opdebeeck & Partners Orthodontie

Bij Orthogroep Opdebeeck & Preda Orthodontie staat uw stralende glimlach centraal. Door een persoonlijk behandelplan te koppelen aan geavanceerde, toekomstgerichte zorg, waaronder 3D-geprinte apparaten, garanderen we resultaten die uw verwachtingen overtreffen. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie wordt ondersteund door voortdurende scholing en de inzet van de nieuwste technologieën, waardoor we ons onderscheiden op het gebied van orthodontische zorg. Gelegen in het hart van Leuven, bieden we een warm welkom in een omgeving waar uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Rating: 2.7/ 5 — 23 Reviews
Address: Lei 7, 3000 Leuven, Belgium

Tandzorg Kessel-Lo

Tandzorg Kessel-Lo

Tandzorg Kessel-Lo, opgericht in 1988 door tandarts Johan Schol en gevestigd in Leuven, staat bekend om zijn familiegerichte aanpak en uitgebreide tandheelkundige diensten. Met de toevoeging van tandarts Sigrid Hellemans in 2006 en later hun zoon tandarts Matthias Schol, biedt de praktijk een breed spectrum aan behandelingen, van preventieve zorg en algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde procedures zoals kroon- en brugwerk, endodontie, en esthetische tandheelkunde. Hun toewijding aan persoonlijke zorg op maat, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en materialen, onderscheidt hen van concurrenten en maakt hen een betrouwbare keuze voor patiënten van alle leeftijden.

Rating: 5.0/ 5 — 23 Reviews
Address: Domeinstraat 102/bus 0001, 3010 Leuven, Belgium

Tandartspraktijk Appermans

Tandartspraktijk Appermans

Tandartspraktijk Appermans, gelegen in Kessel-Lo, biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, geleid door een ervaren team dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige zorg. Vanaf januari 2024 past de praktijk zijn tarieven aan om de inflatie bij te benen, met prijzen die 10% boven de standaard richtprijzen liggen, wat een stap is om de kwaliteit en duurzaamheid van de dienstverlening te waarborgen. De praktijk onderscheidt zich door het gebruik van een callcenter voor afspraken en communicatie, waarbij urgente afspraken prioriteit krijgen voor snelle opvolging. Bovendien hanteert de praktijk een strikt annuleringsbeleid om efficiëntie en toegankelijkheid voor alle patiënten te verzekeren. Betalingen zijn gemakkelijk te voldoen via moderne methodes zoals Bancontact en Payconiq, waardoor Tandartspraktijk Appermans een toegankelijke keuze is voor tandheelkundige zorg.

Rating: 3.8/ 5 — 21 Reviews
Address: Willem Coosemansstraat 126, 3010 Leuven, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024