De beste restaurants in Moeskroen - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste restaurants in Moeskroen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door bezoekers zijn talrijke beoordelingen achtergelaten, die als basis hebben gediend voor deze lijst. Elk restaurant is beoordeeld op aspecten zoals kwaliteit van het eten, service, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding. Deze selectie biedt een breed scala aan culinaire ervaringen, die zowel locals als bezoekers niet m

Ferme Balthazar

Ferme Balthazar

Rating: 4.4/ 5 — 2547 Reviews
Address: Drève des Préaches 4, 7711 Mouscron, Belgium

McDonald’s Mouscron

McDonald's Mouscron

McDonald’s België onderscheidt zich door een onmiskenbare combinatie van smaakvolle, kwalitatieve fastfoodervaringen en een sterke gemeenschapszin. Met een menu vol klassiekers en innovatieve gerechten, zet het bedrijf zich in voor klanttevredenheid en duurzaamheid, terwijl het door middel van de MyM app exclusieve deals en beloningen biedt. De toewijding aan kwaliteit, de inzet voor familiegerichte ervaringen en de beloning van loyaliteit maken McDonald’s België meer dan alleen een restaurantketen; het is een bestemming waar elke gast zich speciaal en gewaardeerd voelt.

Rating: 3.8/ 5 — 1974 Reviews
Address: Rue Raymond Beaucarne 12, 7700 Mouscron, Belgium

Le Passé Simple

Le Passé Simple

In het hart van Mouscron verwelkomt Restaurant Le Passé Simple gasten met een uitnodigende sfeer, waarbij de nadruk ligt op de kunst van gastvrijheid en culinaire verwennerij. Als een veelzijdige bestemming, die dienst doet als bar, restaurant en theesalon, staat Le Passé Simple elke dag van de week open voor gasten, met een ononderbroken keuken die van 11:30 tot 21:30 uur (tot 22:00 uur op vrijdag en zaterdag) heerlijke brasseriegerechten serveert. Kenmerkend door zijn prachtige terras dat een groene oase biedt midden in de stad, onderscheidt het zich door regelmatig thema-avonden te organiseren en groepsmenu’s aan te bieden voor gezelschappen vanaf 15 personen. Dit etablissement belooft een unieke eetervaring waarbij de tevredenheid van de klant centraal staat.

Rating: 4.1/ 5 — 1954 Reviews
Address: Grand-Place 19, 7700 Mouscron, Belgium

La Cloche

La Cloche

Sinds 1771 verwelkomt Brasserie La Cloche in Mouscron haar gasten in een warme en traditionele omgeving, waarmee het zich als een echte lokale institutie vestigt. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot een familiebedrijf sinds 1958, onderscheidt La Cloche zich door zijn uitgebreide en gevarieerde menu dat specialiseert in vleesgerechten, stoofpotten, garnalencroquettes, en seizoensgebonden Hollandse mosselen, vergezeld van een verleidelijke selectie van wijnen en bieren. Voor de zoetekauwen biedt het ook huisgemaakte chocolademousse en andere desserts, terwijl drukbezette gasten kunnen genieten van de dagelijkse lunchspecialiteiten van maandag tot vrijdag. La Cloche staat bekend om zijn gastvrijheid en kwaliteit, waardoor het ver buiten de lokale grenzen beroemd is geworden.

Rating:4.4/ 5 — 1601 Reviews
Address: Rue de Tournai 9, 7700 Mouscron, Belgium

Resto Point G

Resto Point G

Bij Resto Point G, gelegen in het hart van Mouscron, wordt u ondergedompeld in een wereld van gastronomische geneugten, vermengd met de gezelligheid van een traditioneel estaminet. Dit unieke restaurant onderscheidt zich door zijn sfeervolle inrichting, die oude charme combineert met een vleugje moderniteit, en nodigt uit tot ontspannen tafelen. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes, van sappige grillades zoals het befaamde carré d’agneau aux herbes, tot klassieke gerechten met een twist en voortreffelijke burgers van Ierse rund. De kers op de taart is hun uitgebreide bierselectie, die zelfs de meest veeleisende bierliefhebbers zal bekoren. Resto Point G belichaamt de perfecte fusie van smaak, traditie en gastvrijheid, waarbij elke maaltijd een uitnodiging is tot puur genieten.

Rating: 4.3/ 5 — 1366 Reviews
Address: Chaussée d’Aalbeke 322, 7700 Moeskroen, Belgium

GUR Kebab – Mouscron

GUR Kebab - Mouscron

GUR Kebab onderscheidt zich als een vooraanstaand kebabrestaurant dat zijn klanten niet alleen ter plaatse verwelkomt, maar ook het gemak van thuisbezorging biedt voor hen die de voorkeur geven aan genieten in het comfort van hun eigen huis. Met vestigingen in Lille, Roubaix en Tourcoing, biedt GUR Kebab een breed scala aan culinaire genoegens, variërend van steakburgers tot kipburgers, allemaal bereid met een focus op smaak en kwaliteit. De missie om elke maaltijd ‘GUUUUREMENT BOON’ te maken reflecteert hun toewijding aan voortreffelijkheid en klanttevredenheid, terwijl ze tegelijkertijd hun klanten aanmoedigen om bewuste eetkeuzes te maken.

Rating: 3.6/ 5 — 1085 Reviews
Address: Rue Raymond Beaucarne 14, 7700 Mouscron, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

In het hart van Mouscron biedt Pizza Hut Restaurants niet alleen een uitgebreide selectie aan overheerlijke pizza’s, maar ook een unieke eetervaring met opties zoals take away, delivery, en een aantrekkelijk pizza buffet. Met een nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid, onderscheidt Pizza Hut zich door speciale aanbiedingen zoals Dolle Dinsdag en All in Donderdag, naast specifieke deals voor kinderen en studenten. De keten zet zich in voor een gemakkelijke toegang tot hun smakelijke gerechten via online bestellingen en een trouwe gemeenschap door middel van regelmatige updates en kortingen via hun nieuwsbrief. Pizza Hut Mouscron staat garant voor een gastvrije sfeer waar elke pizza-liefhebber zich thuis voelt.

Rating: 3.6/ 5 — 881 Reviews
Address: Centre Commercial Les Dauphins, 7700 Moeskroen, Belgium

Le Petit Monde

Le Petit Monde

Rating: 4.0/ 5 — 860 Reviews
Address: Rue Père Damien 4 boite 10, 7700 Mouscron, Belgium

La Chaumière de l’E3

La Chaumière de l'E3

La Chaumière de l’E3, gevestigd in Dottignies (Mouscron), onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van een hoogwaardig restaurant en een ambachtelijke slagerij. Bekroond met de titel voor ‘Beste steaks in 2020’ en aanbevolen door Restaurant Guru in 2021, biedt La Chaumière de l’E3 een culinaire ervaring die zich concentreert op kwaliteit en vakmanschap. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie aan vleesgerechten, bereid met de fijnste ingrediënten, in een sfeervolle setting die zowel modern als hartelijk is. Met faciliteiten voor online reserveringen en het bestellen van boxen, zet La Chaumière de l’E3 zich in voor gemak en klanttevredenheid, ondersteund door gratis WiFi en flexibele openingstijden, met uitzondering van specifieke sluitingsdagen.

Rating: 4.6/ 5 — 858 Reviews
Address: Drève des Préaches 40, 7711 Mouscron, Belgium

Big Boy Lunch Express

Big Boy Lunch Express

Rating: 4.0/ 5 — 825 Reviews
Address: Chau. de Dottignies, 7700 Mouscron, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024