• Home
  • Moeskroen
  • De beste pizzeria’s in Moeskroen – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Moeskroen - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Moeskroen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste pizzeria’s in Moeskroen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die door gebruikers op Google Maps zijn achtergelaten. Door de duizenden meningen te analyseren, is een objectieve lijst tot stand gekomen. De pizzeria’s die in deze lijst verschijnen, zijn erkend als de meest beoordeelde plaatsen in de regio. Lezers krijgen zo een betrouwbaar beeld van de beste plekken om te genieten van heerlijke pizza in Moeskroen

Pizza Hut

Pizza Hut

Bij Restaurant Mouscron van Pizza Hut wordt passie voor smaak en kwaliteit vertaald in een uitgebreid menu dat varieert van heerlijke pizza’s tot een verleidelijk buffet. Met een sterke nadruk op gastvrijheid en een gezellige omgeving streeft deze culinaire bestemming ernaar om iedere bezoeker een onvergetelijke eetervaring te bieden. Het onderscheidt zich door zijn unieke aanbiedingen zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag en All in Donderdag, die zorgen voor een aantrekkelijke mix van kwaliteit, variëteit en waarde. Pizza Hut Mouscron nodigt zowel families als vriendengroepen uit om te genieten van hun smaakvolle gerechten, terwijl ze ook de opties voor take-away en levering bieden voor degenen die liever thuis genieten. Met een toewijding aan uitmuntendheid en innovatie blijft Pizza Hut Mouscron een toonaangevende naam in de wereld van culinaire genoegens.

Rating: 3.6/ 5 — 881 Reviews
Address: Centre Commercial Les Dauphins, 7700 Moeskroen, Belgium

Domino’s Pizza

Domino's Pizza

Rating: 3.8/ 5 — 385 Reviews
Address: Rue du Nouveau Monde 2/2, 7700 Mouscron, Belgium

Le Méditérranéen

Le Méditérranéen

Le Méditerranéen, een charmant restaurant in Mouscron, blinkt uit in het serveren van authentieke Italiaanse specialiteiten, inclusief smakelijke grillades en pizza’s. Het biedt een warme en vriendelijke sfeer aan zijn gasten, perfect voor zowel persoonlijke als professionele evenementen. Met openingstijden van donderdag tot zondag, zowel ’s middags als ’s avonds, verwelkomt dit etablissement zijn gasten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Le Méditerranéen onderscheidt zich door zijn gastvrijheid en de kwaliteit van zijn gerechten, waardoor het een gewilde bestemming is in Mouscron.

Rating: 4.3/ 5 — 382 Reviews
Address: Rue de Menin 473, 7700 Mouscron, Belgium

PALOMBINO – Pizzeria Napoletana

PALOMBINO - Pizzeria Napoletana

Rating:4.4/ 5 — 356 Reviews
Address: Place de la Gare 18-19, 7700 Mouscron, Belgium

Su Nuragu

Su Nuragu

Bij Pizzeria Ristorante Su-Nuragu, gevestigd in Mouscron, wordt de kunst van authentieke Italiaanse gerechten gevierd, onder de bezielende leiding van Gabriel & David. Open van zaterdag tot zondag voor lunch en elke avond behalve woensdag, biedt dit etablissement een uitnodigende mix van pizza’s, pasta’s, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en dranken. Met een nadruk op versheid en kwaliteit, alert op mogelijke allergenen zoals gluten, noten, en zeevruchten, staat het team klaar om elke gast te adviseren voor een zorgeloze culinaire ervaring. De belofte van een ‘Buon Appetito’ wordt hier met hart en ziel nageleefd, waarmee Su-Nuragu zich onderscheidt door zijn warme gastvrijheid en authentieke smaken rechtstreeks uit Italië.

Rating: 4.4/ 5 — 265 Reviews
Address: Grand-Rue 141, 7700 Mouscron, Belgium

BellaPizza

BellaPizza

Bella Pizza, gelegen in Dottignies, België, staat bekend om zijn authentieke Italiaanse pizza’s en pasta’s, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en versheid. Met een toewijding aan het behouden van de traditionele Italiaanse keuken, bereidt het team van Bella Pizza de gerechten met zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten, waaronder huisgemaakte sauzen en ambachtelijk bereide deeg. De pizzeria, die zowel bezorging als afhaalservice biedt, heeft snel de harten van klanten veroverd met zijn vriendelijke service, ruime keuze aan gerechten, en de belofte van een authentieke smaakervaring die zich onderscheidt van de concurrentie. Klanttevredenheid staat centraal bij Bella Pizza, zoals blijkt uit de positieve feedback en de warme ontvangst door de lokale gemeenschap.

Rating: 4.4/ 5 — 242 Reviews
Address: Rue de Saint-Léger 183, 7711 Mouscron, Belgium

Marinelli

Marinelli

Gelegen op de Frans-Belgische grens in Mouscron, onderscheidt Marinelli Pizza zich door zijn authentieke Italiaanse pizza’s, bereid met verse, kwalitatieve ingrediënten. Het hart van de zaak, een team van Italiaanse pizzaiolos, zet zich dagelijks in om de perfecte deegbasis ter plaatse te bereiden, waarmee ze zowel lokale bewoners als bezoekers weten te bekoren. Of je nu ter plaatse wilt genieten of liever meeneemt, Marinelli Pizza staat klaar om je te bedienen met hun zorgvuldig samengestelde menu. Hun filosofie benadrukt de kracht van samenkomen, samen blijven en samen werken, wat zich weerspiegelt in de hartelijke service en de gemeenschapszin die ze uitstralen.

Rating: 4.5/ 5 — 178 Reviews
Address: Rue de Roubaix 320, 7700 Mouscron, Belgium

Da Rosanna

Da Rosanna

Rating: 4.6/ 5 — 173 Reviews
Address: Pl. de Luingne 1, 7700 Mouscron, Belgium

Pizzeria Riccobono

Pizzeria Riccobono

Rating: 4.3/ 5 — 122 Reviews
Address: Rue des Moulins 17, 7700 Mouscron, Belgium

Gooo Pizza

Gooo Pizza

Gooo Pizza, opgericht in 2011 en gevestigd in Mouscron, onderscheidt zich als een traditionele pizzeria die een breed scala aan overheerlijke pizza’s en pasta’s biedt, met iets om elke smaak tevreden te stellen. Met de belofte van gratis levering binnen een straal van 10 km, inclusief Mouscron en omliggende steden, staat het bedrijf bekend om zijn gebruiksgemak, van online bestellen tot de optie om maaltijden op locatie te genieten of af te halen. Klanten prijzen de uitmuntende service, de vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van de maaltijden, wat Gooo Pizza tot een hoog gewaardeerde keuze maakt voor liefhebbers van Italiaans eten in de regio.

Rating: 3.7/ 5 — 120 Reviews
Address: Rue de Menin 148, 7700 Mouscron, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024