De beste massagesalons in Gent - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Gent – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de beste massagesalons in Gent te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is het resultaat van uitgebreide beoordelingen en feedback van klanten. Door gebruikers verstrekte waarderingen en ervaringen hebben een cruciale rol gespeeld in het bepalen van de posities binnen deze ranglijst. De volgende informatie presenteert de vooraanstaande massagesalons die zich hebben onderscheiden door hun superieure

Asanti

Asanti

Asanti Wellness onderscheidt zich als een serene bestemming voor ontspanning en revitalisatie, geopend zeven dagen per week, waar gasten kunnen genieten van de weldaden van sauna’s, thermen en op zondag en maandag exclusieve massagesessies. Gelegen in Destelbergen, biedt het centrum een oase van rust met uitgebreide openingstijden, behalve op enkele feestdagen, en de mogelijkheid om massages en arrangementen te boeken onafhankelijk van een thermenbezoek. Hun toewijding aan gastvrijheid en welzijn wordt versterkt door hun actieve aanwezigheid op sociale media, waar klanten op de hoogte blijven van de nieuwste acties en nieuws. Asanti Wellness staat bekend om zijn gastvrije sfeer en flexibele boekingsmogelijkheden, waardoor het een vooraanstaande keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een verjongende ervaring.

Rating: 4.2/ 5 — 299 Reviews
Address: Gent BE, Schipgrachtstraat 2, 9070 Destelbergen, Belgium

Sauna Aqua Azul

Sauna Aqua Azul

Gelegen in het hart van Gent, biedt Sauna Aqua Azul een unieke ontspanningservaring in een historisch art-nouveau pand. Deze sauna onderscheidt zich door zijn ingetogen sfeer en respect voor de oude badcultuur, waarbij zowel lichaam als ziel tot rust kunnen komen. Gasten worden uitgenodigd om in alle sereniteit te genieten van diverse faciliteiten, waaronder Finse sauna’s, een stoombad met eucalyptus, bubbelbaden, en een stadstuin met zicht op de Blauwe Regen. Aqua Azul staat bekend om zijn nadruk op hygiëne, rust en privacy, waarbij baden zonder badpak de norm is, maar discretie en respect voor elkaar centraal staan. Met vrouwenuurtjes, professionele massages en een sfeervol salon biedt Aqua Azul een haven van ontspanning voor iedereen die even aan de drukte van het dagelijks leven wil ontsnappen.

Rating: 4.7/ 5 — 270 Reviews
Address: Drongenhof 2, 9000 Gent, Belgium

Baan Phuthai Massage ,Steendam

Baan Phuthai Massage ,Steendam

Gelegen in het hart van Gent, nodigt Baan Phuthai Massage u uit voor een verkwikkende reis van ontspanning en herstel door middel van traditionele Thaise massage. Onder leiding van de ervaren massagetherapeute Suttiphon, biedt deze oase van rust een scala aan behandelingen, van de authentieke Thaise drukpuntmassage uitgevoerd in comfortabele katoenen kledij tot een zachtere oliemassage die elementen van drukpunttechnieken combineert. Baan Phuthai Massage onderscheidt zich door een strikte focus op welzijn en ontspanning, ver weg van de dagelijkse stress, zonder het aanbieden van erotische massages. Bezoekers worden verwelkomd in een sfeervolle omgeving waar zorg en aandacht voor het individu centraal staan, voor een ervaring die zowel lichaam als geest verjongt.

Rating: 4.9/ 5 — 223 Reviews
Address: Steendam 83, 9000 Gent, Belgium

Voetreflexologie Gent

Voetreflexologie Gent

Voetreflexologie Gent, gevestigd aan de Galglaan in Oost-Vlaanderen, staat bekend om zijn expertise in het verhogen van energie en welzijn door middel van voet- en handreflexologiebehandelingen. Exclusief gericht op vrouwen, biedt het centrum een scala aan massages die innerlijke rust en hernieuwde energie bevorderen. Naast lichamelijke verzorging, biedt Voetreflexologie Gent ook voedingscoaching aan, waarbij klanten leren over gezond koken en eten. Onder leiding van Alberta Callebaut onderscheidt deze praktijk zich door een holistische benadering van welzijn, waarbij zowel de fysieke als innerlijke gezondheid van cliënten centraal staat.

Rating:5.0/ 5 — 208 Reviews
Address: Galglaan 107, 9000 Gent, Belgium

Mantra Thai Massage

Mantra Thai Massage

Rating: 4.9/ 5 — 194 Reviews
Address: Donkersteeg 17, 9000 Gent, Belgium

Massages Gent

Massages Gent

Massages Gent, exclusief gericht op vrouwen, onderscheidt zich door een holistische benadering van welzijn, met een breed scala aan diensten variërend van energetische massages tot voedingsadvies. Met jarenlange ervaring bieden ze gespecialiseerde ondersteuning voor klachten als energietekorten, burn-out, en fysieke blokkades door de deskundigheid van een gediplomeerde masseuse, reflexologe, lymfedraineuse, voedingscoach, en helderziende. Gelegen in Gent, Oost-Vlaanderen, streeft Massages Gent ernaar om elke cliënt te helpen revitaliseren en balans te vinden, zowel mentaal als fysiek.

Rating: 5.0/ 5 — 188 Reviews
Address: Galglaan 107, 9000 Gent, Belgium

Kajuit37

Kajuit37

Rating: 4.1/ 5 — 160 Reviews
Address: Poperingestraat 37, 9000 Gent, Belgium

Baan Thai Style 5 Massage Gent

Baan Thai Style 5 Massage Gent

Baan Thai Style, erkend om zijn authentieke benadering van traditionele Thaise massage, biedt een unieke ervaring die de eeuwenoude geneeswijzen van Thailand omarmt. Met een breed scala aan behandelingen – van kindermassages tot hot stone massages – streeft Baan Thai Style ernaar om lichaam en geest in balans te brengen door middel van spirituele, voedings-, kruiden- en massageondersteuning. Erkend door UNESCO als immaterieel werelderfgoed, onderscheidt deze praktijk zich door haar toewijding aan de vier elementen van traditionele geneeskunde, waardoor het meer dan een massage-ervaring is; het is een duik in een eeuwenoude cultuur. Met vestigingen in Scherpenheuvel, Leuven, Gent en Mechelen, maakt Baan Thai Style het mogelijk om de helende kracht van traditionele Thaise massage toegankelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar een authentieke ontspanningservaring, ver weg van erotische connotaties.

Rating: 4.8/ 5 — 130 Reviews
Address: Hoogpoort 46A, 9000 Gent, Belgium

Himalaya massage

Himalaya massage

Gelegen in het historische hart van Gent, biedt Himalaya Massage een serene ontsnapping aan de dagelijkse drukte, met een reeks zorgvuldig ontworpen massages die zowel lichaam als geest verjongen. Ons aanbod omvat traditionele Thaise massage, die de vitaliteit verhoogt door energiebanen vrij te maken, Chinese therapeutische massages voor pijnverlichting en verbeterde bloedsomloop, sportmassages die het herstel versnellen, ontspannende massages om stress en oververmoeidheid te verminderen, en voetmassages die het algehele welzijn verbeteren. Elk van deze diensten wordt aangeboden in een rustgevende omgeving die ontworpen is om een gevoel van rust en herstel te bevorderen, waardoor Himalaya Massage zich onderscheidt als een toevluchtsoord voor welzijn in het centrum van Gent.

Rating: 4.2/ 5 — 125 Reviews
Address: Mageleinstraat 10, 9000 Gent, Belgium

Ilse D Esthetiek

Ilse D Esthetiek

Ilse D Esthetiek, gevestigd in Gent, onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en het bieden van uitgebreide schoonheidszorg van kop tot teen. Met een focus op innovatie, maakt het gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om optimale resultaten te garanderen. Het aanbod omvat een breed scala aan behandelingen, waaronder suikerontharing, microblading, gelaatsverzorging, en meer, allemaal beschikbaar via een eenvoudige online boeking. Daarnaast biedt het een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde huidverzorgingsproducten en geuren, zoals de exclusieve 4711 Acqua Colonia collectie, die belooft een positieve invloed op de stemming te hebben. Ilse D Esthetiek belooft niet alleen schoonheid, maar ook een unieke ervaring van welzijn en ontspanning, mede dankzij de mogelijkheid om cadeaubonnen te schenken voor tijd en ontspanning.

Rating: 4.8/ 5 — 124 Reviews
Address: Sint-Lievenslaan 95, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Gent vastgesteld, gebaseerd op de meest…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Gent – TOP 10 [2024]

In 2024 is er een ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in Gent, gebaseerd op de beoordelingen die…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Gent – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd betreffende de beste sportscholen in Gent.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Gent – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste restaurants in Gent zorgvuldig geselecteerd en gerangschikt. Deze selectie…

ByBydeflect.befeb 16, 2024