• Home
  • Gent
  • De beste sportscholen in Gent – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Gent - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Gent – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd betreffende de beste sportscholen in Gent. De lijst die samengesteld is, berust op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Hierdoor is een objectieve ranglijst tot stand gekomen, die de top 10 sportscholen in Gent omvat. De waarderingen en ervaringen van bezoekers hebben als basis gediend voor deze samenstelling. Deze lijst biedt een handig overzicht voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve sportervaring in de stad.

Basic-Fit Ghent Watersportbaan 24/7

Basic-Fit Ghent Watersportbaan 24/7

Basic-Fit Gent Watersportbaan biedt een toegankelijke en inspirerende fitnesservaring 24/7, met een breed scala aan apparatuur en groepslessen voor elk fitnessniveau. Met flexibele abonnementen, inclusief opties zoals live groepslessen en YANGA Sports Water, zet Basic-Fit zich in voor het ondersteunen van de gezondheids- en fitnessdoelen van haar leden, ongeacht waar ze zich in Europa bevinden. Uniek is de mogelijkheid om met één abonnement toegang te krijgen tot meer dan 220 clubs in België, en zelfs tot alle Europese clubs met het premium abonnement. Basic-Fit onderscheidt zich met haar 24/7 openstelling, een breed scala aan trainingsmogelijkheden en de nadruk op zowel individuele als groepsfitnesservaringen, ondersteund door digitale trainingsoplossingen en persoonlijke coaching opties.

Rating: 4.0/ 5 — 402 Reviews
Address: Zuiderlaan 4, 9000 Gent, Belgium

JIMS fitness

JIMS fitness

Jims Gent Overpoort onderscheidt zich als een dynamische fitnessclub in het kloppend hart van de Overpoortbuurt, een plek waar de energie van het studentenleven voelbaar is. Met een breed scala aan fitnessfaciliteiten en -diensten, waaronder state-of-the-art cardio- en krachtapparatuur, een divers aanbod van groepslessen en persoonlijke begeleiding, zet Jims zich in om leden op een persoonlijke en inspirerende wijze te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen. De club biedt een thuis aan zowel beginners als gevorderde sporters binnen een bruisende gemeenschap. Onderscheidend is hun focus op small group trainingen en de unieke Body & Mind Cube, die samen met de gezellige Hydrate Lounge, zorgen voor een holistische benadering van welzijn, waarbij geestelijke gezondheid even belangrijk is als fysieke fitheid.

Rating: 4.3/ 5 — 279 Reviews
Address: Overpoortstraat 49, 9000 Gent, Belgium

Stadium Coupure Fitness Gent

Stadium Coupure Fitness Gent

Stadium Coupure in Gent is een hoogwaardig fitnesscentrum dat zich onderscheidt door zijn moderne faciliteiten en een breed scala aan activiteiten voor een optimale sportervaring. Met een recente totaalrenovatie, uitgerust met de nieuwste Technogym fitnesstoestellen, biedt het centrum een luxueuze omgeving voor zowel individuele fitness als groepslessen, waaronder Pilates, Zumba, Yoga, en meer. Klanten genieten van persoonlijke begeleiding en advies op maat, dankzij de professionele staf en de geavanceerde myStadiumPro App. Het centrum benadrukt gemak met faciliteiten zoals moderne kleedruimtes, een grote lounge, en parkeergelegenheid, waardoor het een toevluchtsoord is voor iedereen die zijn fysieke fitheid naar een hoger niveau wil tillen.

Rating: 4.4/ 5 — 272 Reviews
Address: Coupure Links 625B, 9000 Gent, Belgium

Basic-Fit Ghent Korenmarkt

Basic-Fit Ghent Korenmarkt

Basic-Fit Gent Korenmarkt biedt een gastvrije fitnessomgeving in Gent, waar leden ongeacht hun leeftijd of ervaringsniveau, hun fitnessdoelen kunnen bereiken. Met 24/7 toegang, een reeks lidmaatschapsopties die toegang bieden tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, en zowel live als virtuele groepslessen, streeft Basic-Fit ernaar om fitness zowel toegankelijk als aanpasbaar te maken. Extra diensten zoals persoonlijke coaching en speciaal ontworpen sportdrankjes verrijken de fitnesservaring. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn flexibele abonnementen, inclusieve sfeer en de nadruk op het gebruik van technologie om leden te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen.

Rating:3.7/ 5 — 264 Reviews
Address: Korenmarkt 2, 9000 Gent, Belgium

Basic-Fit Gent Ledeberg Hoveniersstraat 24/7

Basic-Fit Gent Ledeberg Hoveniersstraat 24/7

Basic-Fit, gevestigd in Gent Ledeberg, onderscheidt zich als een pionier in toegankelijke fitnessoplossingen, actief 24/7 om aan alle behoeften van zijn leden te voldoen. Met een missie om fitness beschikbaar te maken voor iedereen, biedt Basic-Fit flexibele abonnementsopties, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs over heel Europa onder premium abonnementen. Leden kunnen genieten van een scala aan diensten zoals virtuele groepslessen, persoonlijke training, en innovatieve opties zoals YANGA Sports Water en Smart Bike thuisverhuur, allemaal ontworpen om een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen. Met faciliteiten die 24/7 toegankelijk zijn en een reeks abonnementen die elke fitnessliefhebber aanspreken, zet Basic-Fit zich in om de fitnesservaring te personaliseren en te optimaliseren, waardoor het zich onderscheidt in de fitnesssector.

Rating: 4.0/ 5 — 210 Reviews
Address: Hoveniersstraat 98, 9050 Gent, Belgium

Basic-Fit Gent Sint-Amandsberg 24/7

Basic-Fit Gent Sint-Amandsberg 24/7

Basic-Fit Gent Sint-Amandsberg onderscheidt zich als een toegankelijke, 24/7 open fitnessclub die verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Met een breed scala aan fitnessapparatuur, virtuele en live groepslessen, en de optie voor persoonlijke training, biedt Basic-Fit een flexibele en inclusieve sportomgeving. Leden kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief voordelen zoals toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa, gasttrainingen, en wellness-faciliteiten. Met de toevoeging van gespecialiseerde apps en voedingsadvies streeft Basic-Fit ernaar om leden te ondersteunen in het behalen en behouden van hun gezondheids- en fitnessdoelen, waarbij het gemak van 24-uurs toegang en een breed aanbod aan diensten centraal staan.

Rating: 4.0/ 5 — 171 Reviews
Address: Antwerpsesteenweg 693, 9040 Gent, Belgium

Basic-Fit Gent Sint-Pietersnieuwstraat

Basic-Fit Gent Sint-Pietersnieuwstraat

Basic-Fit Gent Sint-Pietersnieuwstraat onderscheidt zich als een toegankelijke fitnessclub die gastvrijheid hoog in het vaandel draagt, met een breed scala aan fitnessapparatuur en een uitgebreid aanbod aan groepslessen om aan de uiteenlopende behoeften van haar leden te voldoen. Met flexibele abonnementsopties, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs door heel Europa, biedt Basic-Fit een unieke mix van gemak en kwaliteit. Daarnaast verrijkt het de fitnesservaring met moderne faciliteiten zoals gratis douches, lockers en de mogelijkheid om persoonlijke trainingssessies te boeken of deel te nemen aan virtuele groepslessen. Basic-Fit staat voor het democratiseren van fitness door het bieden van betaalbare en kwalitatieve fitnessoplossingen, ondersteund door een innovatieve app met meer dan 1000 trainingsessies, waardoor het zich duidelijk onderscheidt in de gezondheids- en fitnessbranche.

Rating: 3.8/ 5 — 147 Reviews
Address: Sint-Pietersnieuwstraat 124, 9000 Gent, Belgium

Basic-Fit Ladies Gent Ledeberg

Basic-Fit Ladies Gent Ledeberg

Basic-Fit Ladies Gent Ledeberg biedt een verfrissende en inclusieve fitnesservaring speciaal ontworpen voor vrouwen. Met een focus op innovatie en aangepaste diensten, onderscheidt dit fitnesscentrum zich door zijn ‘Ladies Only’ concept, inclusief toegang tot speciale GXR Live lessen binnen het abonnement. Leden kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten, van virtuele groepslessen en persoonlijke trainingsopties tot het unieke YANGA Sports Water, allemaal ontworpen om elke trainingssessie te verbeteren en te personaliseren. Met flexibele abonnementsopties, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa onder het premium abonnement, biedt Basic-Fit Ladies Gent Ledeberg een uitnodigende omgeving waar vrouwen van alle leeftijden en niveaus hun fitnessdoelen kunnen nastreven en overtreffen.

Rating: 4.1/ 5 — 119 Reviews
Address: Brusselsesteenweg 502, 9050 Gent, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Gent Normaalschoolstraat nodigt iedereen uit, van beginners tot gevorderde sporters ongeacht leeftijd, om te genieten van persoonlijke begeleiding, een veelzijdig aanbod aan groepslessen en de nieuwste fitnesstoestellen. Met flexibele lidmaatschapsopties, waaronder toegang tot alle Europese clubs en exclusieve voordelen zoals de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts, streeft Basic-Fit ernaar fitness toegankelijk en op maat gemaakt te maken voor ieder zijn unieke doelen. Extra diensten zoals de Online Coach en persoonlijke trainingssessies verrijken de fitnesservaring, terwijl het aanbod van Yanga Sportswater en massagestoelen het welzijn van leden verhoogt. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn gemeenschapsgevoel, uitnodigende sfeer en commitment aan duurzaamheid, waarmee het de definitie van een moderne fitnessclub opnieuw vormgeeft.

Rating: 3.9/ 5 — 98 Reviews
Address: Normaalschoolstraat 42, 9000 Gent, Belgium

Afterburn by Escape Fitness

Afterburn by Escape Fitness

Rating: 4.8/ 5 — 66 Reviews
Address: Kortrijksesteenweg 1086, 9051 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024