• Home
  • Gent
  • De beste Sushi in Gent – TOP 10 [2024]
De beste Sushi in Gent - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Gent – TOP 10 [2024]

In 2024 is er een ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in Gent, gebaseerd op de beoordelingen die op Google Maps zijn achtergelaten. Deze lijst vertegenwoordigt de top 10 sushi-locaties die door bezoekers het meest gewaardeerd zijn. De criteria voor deze rangschikking omvatten niet alleen de kwaliteit van de sushi zelf, maar ook de service, sfeer en algehele ervaring die deze eetgelegenheden bieden. Door zorgvuldig de feedback van klanten te analyseren, is deze lijst tot stand gekomen. Deze selectie biedt een

Yammi Yammi

Yammi Yammi

Bij Yammi Yammi, een sfeervol all-you-can-eat sushi en grill restaurant gelegen in het hart van Gent, wordt de kunst van de Japanse keuken tot leven gebracht. Gasten kunnen zich voor een vast tarief drie uur lang te goed doen aan een breed scala aan Japanse delicatessen, waarbij zorg voor het milieu hoog in het vaandel staat door extra kosten voor overbestelling te hanteren. Met een vriendelijk prijsmodel dat zowel volwassenen als kinderen aanspreekt, inclusief speciale tarieven voor studenten, zet Yammi Yammi zich neer als een gastvrije bestemming voor liefhebbers van de Japanse keuken. Het restaurant onderscheidt zich door zijn inzet voor verspilling tegen te gaan en de mogelijkheid om elke ronde met zorgvuldigheid te bestellen, waardoor een unieke dinerervaring in Gent wordt gegarandeerd.

Rating: 4.2/ 5 — 1417 Reviews
Address: Overpoortstraat 49A, 9000 Gent, Belgium

Lucy Chang Gent

Lucy Chang Gent

Lucy Chang is een dynamisch en opwindend culinair merk dat zich onderscheidt door zijn gespecialiseerde aanbod in de Aziatische keuken, met vestigingen in Antwerpen, Brasschaat, Gent en Knokke. Met een focus op verse ingrediënten en authentieke smaken, nodigt Lucy Chang gasten uit om te genieten van een rijke variëteit aan gerechten in een gastvrije omgeving. De mogelijkheid om online te bestellen en te reserveren, samen met een toewijding aan klanttevredenheid, maakt Lucy Chang een voorkeursbestemming voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Het merk onderscheidt zich door zijn benaderbare service en het streven naar het bieden van een onvergetelijke eetervaring, waarmee het zich duidelijk positioneert als een leider in zijn segment.

Rating: 3.6/ 5 — 833 Reviews
Address: Jakobijnenstraat 1, 9000 Gent, Belgium

Sushi Palace

Sushi Palace

Sushi Palace Gent, gevestigd in het hart van Gent sinds 2010, is een toonaangevend Japans restaurant dat zich specialiseert in het aanbieden van een breed scala aan verse en authentieke sushi, sashimi, en special rolls, naast een selectie van warme Aziatische gerechten zoals teriyaki en pad thai. Met een sterke nadruk op versheid en klantvriendelijkheid, biedt het restaurant zowel dine-in als een efficiënte take-away en delivery service, waardoor het een favoriet is onder de lokale bevolking en bezoekers. De erkenning met een nominatie voor de Hospitality Horeca Awards in 2014 onderstreept hun toewijding aan uitmuntendheid in service en gastvrijheid. Sushi Palace Gent onderscheidt zich door zijn passie voor kwaliteit, een warme en gastvrije sfeer, en een veelzijdig menu dat elke sushi-liefhebber zal bekoren.

Rating: 4.5/ 5 — 815 Reviews
Address: Oudburg 37, 9000 Gent, Belgium

Hawaiian Poké Bowl – Gent Centrum

Hawaiian Poké Bowl - Gent Centrum

Hawaiian Poké Bowl is revolutionizing the fast food industry by infusing it with a breath of fresh, nutritious ingredients and vibrant flavors. At the heart of their mission lies the commitment to transforming fast food into a healthful, enjoyable experience. Their diverse menu ranges from the Funky Falafel to the Classic Tuna, each bowl a testament to their dedication to quality, taste, and dietary inclusiveness. Distinctively, they offer a culinary journey that caters to various allergen sensitivities, setting them apart in a market often cluttered with limited healthy options. Join the Hawaiian Poké Bowl family for a meal, and you’re not just feeding your body with goodness; you’re contributing to a movement that redefines the essence of quick dining.

Rating:4.4/ 5 — 741 Reviews
Address: Kalandestraat 1, 9000 Gent, Belgium

Sapporo

Sapporo

Gelegen in het hart van Sint-Martens-Latem, viert Sapporo Japanse Buffet Restaurant zijn tiende verjaardag, een mijlpaal bereikt door de loyaliteit van zijn klanten en de toewijding aan authentieke Japanse culinaire kunsten. Met een focus op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle service, biedt Sapporo een uitgebreid all-you-can-eat menu dat varieert van sushi tot diverse warme en koude gerechten, beschikbaar voor zowel lunch als diner. Het restaurant onderscheidt zich door zijn inzet om verspilling tegen te gaan, waarbij een kleine vergoeding wordt gerekend voor ongeconsumeerde items, en biedt eveneens een aantrekkelijke meeneemformule. Sapporo’s toewijding om zijn gasten te verrassen met gevarieerde en smakelijke maaltijden, belooft nog vele jaren van culinaire voortreffelijkheid.

Rating: 4.3/ 5 — 693 Reviews
Address: Kortrijksesteenweg 95, 9830 Sint-Martens-Latem, Belgium

Wereldkeuken Gent

Wereldkeuken Gent

Bij Wereldkeuken Gent, gelegen op het Broederlijke-Weversplein 1, wordt gasten een unieke culinaire ervaring geboden met een divers aanbod van verse Europese en Aziatische gerechten. De gastvrijheid van het restaurant is gebaseerd op een innovatief concept waarbij klanten vooraf betalen voor de duur van hun verblijf, waardoor ze onbeperkt kunnen genieten van voorgerechten, hoofdgerechten, en desserts uit ons uitgebreide buffet. Inclusief in het arrangement zijn water, frisdranken, warme dranken, en geselecteerde alcoholische dranken. Met 300 zitplaatsen en ruime parkeergelegenheid biedt Wereldkeuken Gent een ideale setting voor een ontspannen maaltijd.

Rating: 4.3/ 5 — 665 Reviews
Address: Broederlijke-Weversplein 1, 9000 Gent, Belgium

Sushi love ghent

Sushi love ghent

Rating: 4.5/ 5 — 606 Reviews
Address: Oudburg 56, 9000 Gent, Belgium

Tokyo Sushi Ghent

Tokyo Sushi Ghent

Met zijn oorsprong in Gent en een nieuwe vestiging in de bloemenstad Lochristi, heeft Tokyo Sushi zich ontpopt als een culinaire oase voor liefhebbers van verse sushi en andere Japanse delicatessen. Elke dag opnieuw worden hun gerechten met de grootste zorg en versheid bereid, waardoor klanten uitgenodigd worden om te genieten van de authentieke smaken die Tokyo Sushi te bieden heeft. Het succes van hun eerste locatie heeft geleid tot het eerbetoon aan Lochristi met dezelfde kwaliteit en passie voor Japanse keuken. Tokyo Sushi onderscheidt zich door zijn toewijding aan versheid, kwaliteit en het bieden van een unieke eetervaring in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.3/ 5 — 603 Reviews
Address: Botermarkt 10, 9000 Gent, Belgium

Hawaiian Poké Bowl – Gent Zuid

Hawaiian Poké Bowl - Gent Zuid

Bij Hawaiian Poké Bowl transformeren we het concept van fastfood naar een gezonde en verfrissende ervaring. Met een focus op voedzame ingrediënten, bieden we een veelzijdig menu van smaakvolle bowls, waaronder keuzes variërend van Funky Falafel tot Classic Tuna, elk zorgvuldig samengesteld om allergenen te markeren en tegemoet te komen aan diverse dieetbehoeften. Onze missie is om fastfood een positieve draai te geven, door heerlijke en gezonde opties toegankelijk te maken in een ontspannen sfeer. Als onderdeel van de Hawaiian familie draag je bij aan een groter doel: het veranderen van de fastfoodindustrie ten goede, terwijl je tegelijkertijd aan je eigen carrière werkt. Ontdek de vernieuwing van fastfood en word onderdeel van een beweging die streeft naar welzijn en smaak, hand in hand.

Rating: 4.4/ 5 — 567 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 116, 9000 Gent, Belgium

Sushi Plaza

Sushi Plaza

In het hart van Gent ligt Sushi Plaza, een culinaire oase waar liefhebbers van sushi en Thaise gerechten zich thuis voelen. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn dagverse sushi, sashimi, en een uitgebreide selectie aan soepen, curry’s en speciale rollen, zowel beschikbaar voor lunch, diner als take away met een aantrekkelijke korting. Gasten prijzen de supervriendelijke bediening, de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, en de serene sfeer die het eten nog smaakvoller maakt. Met haar toewijding aan versheid, kwaliteit en gastvrijheid, is Sushi Plaza uitgegroeid tot een favoriete bestemming voor zowel lokale inwoners als bezoekers van de stad.

Rating: 4.4/ 5 — 525 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 13, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Gent vastgesteld, gebaseerd op de meest…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024