• Home
  • Gent
  • De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]
De beste tandartsen in Gent - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Gent – TOP 10 [2024]

In de recent bijgewerkte ranglijst van 2024 zijn de beste tandartsen in Gent vastgesteld, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Deze beoordelingen, verzameld van patiënten, hebben geleid tot een objectieve lijst die de kwaliteit en tevredenheid weerspiegelt. In deze top 10 zijn alleen de praktijken opgenomen die uitblinken in zowel service als deskundigheid, zoals erkend door de gebruikers van Google Maps. Het maken van een keuze voor een tandarts wordt hiermee vereenvoudigd, door de ervaringen van anderen

dental Center

dental Center

Tandheelkundig Centrum Gent, opgericht door Prof. Dr. Roberto Cleymaet in 1987, is uitgegroeid tot één van België’s meest vooraanstaande tandheelkundige zorgcentra, gelegen in het hart van Gent. Met een toegewijd team van 37 professionals biedt het centrum een omvattende reeks aan tandheelkundige diensten, waaronder algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, implantologie, kindertandheelkunde, en meer, allemaal onder één dak. Het centrum onderscheidt zich door zijn patiëntgerichte benadering, waarbij exclusieve aandacht wordt besteed aan endodontologie, orthodontie, en kindertandheelkunde. Door zich te concentreren op deze specialisaties, in combinatie met de jarenlange ervaring en de breedte aan aangeboden diensten, streeft Tandheelkundig Centrum Gent ernaar om elke patiënt de best mogelijke mondzorg te bieden.

Rating: 3.7/ 5 — 146 Reviews
Address: Keizer Karelstraat 85, 9000 Gent, Belgium

Tandartsenpraktijk Gent zuid 404

Tandartsenpraktijk Gent zuid 404

Tandartsenpraktijk 404 Gent Zuid onderscheidt zich door zijn veelzijdige tandheelkundige zorg, waarbij alles van orthodontie en tandprotheses tot tanden bleken en wortelkanaalbehandelingen wordt aangeboden. Met een team van hooggekwalificeerde tandartsen, die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende gebieden zoals kindertandheelkunde, implantologie en esthetische tandheelkunde, zet deze praktijk zich in voor het bevorderen van mondgezondheid bij patiënten van alle leeftijden. De praktijk, geprezen om zijn professionele, schone omgeving en de vriendelijke, deskundige benadering, is toegewijd aan het leveren van zorg die niet alleen aan de behoeften voldoet, maar deze ook overtreft, waardoor patiënten met een stralende glimlach vertrekken.

Rating: 4.6/ 5 — 90 Reviews
Address: Franklin Rooseveltlaan 404, 9000 Gent, Belgium

Codent tandartsen

Codent tandartsen

Bij Codent Tandartsen, gevestigd in een moderne, volledig gerenoveerde kliniek in Gent, staat een toegewijd team van elf tandartsen, een mondhygiëniste, en assistenten onder leiding van praktijkmanagers Benoît Cocquijt en Sophie Van Oevelen klaar om een breed scala aan tandheelkundige zorg te bieden. Met zes hoogwaardig uitgeruste en geklimatiseerde behandelruimtes, biedt deze praktijk gespecialiseerde behandelingen aan variërend van preventieve en kindertandheelkunde tot esthetische tandheelkunde, endodontie, prothetische tandheelkunde, en meer. Codent Tandartsen onderscheidt zich door een sterke focus op zowel innovatie als persoonlijke benadering in mondzorg, met een missie om elke patiënt te voorzien van optimale tandheelkundige oplossingen. Hun toewijding aan de gezondheid en tevredenheid van de patiënt maakt hen een voorloper in de tandheelkundige zorg.

Rating: 4.4/ 5 — 62 Reviews
Address: Brugsesteenweg 10, 9000 Gent, Belgium

Arident

Arident

Rating:3.1/ 5 — 56 Reviews
Address: Brugsesteenweg 597, 9030 Gent, Belgium

DentUrgent Gent Urgente Mondzorg

DentUrgent Gent Urgente Mondzorg

Rating: 4.2/ 5 — 54 Reviews
Address: Einde Were 7, 9000 Gent, Belgium

Vandekerckhove Tandheelkundig Instituut bvba

Vandekerckhove Tandheelkundig Instituut bvba

Tandarts Vandekerckhove, gevestigd in Gent, staat bekend als een vooraanstaand specialist in orale rehabilitatie, parodontologie, implantologie en esthetische tandheelkunde. Met een nadruk op persoonlijke aandacht en zorg, biedt de praktijk op afspraak en tijdens specifieke vrije raadplegingstijden een breed scala aan behandelingen aan. Het onderscheidt zich door een diepe toewijding aan zowel functionele als esthetische resultaten, waardoor patiënten niet alleen een gezonde maar ook een stralende glimlach terugkrijgen.

Rating: 4.3/ 5 — 51 Reviews
Address: Kortrijksesteenweg 863, 9000 Gent, Belgium

Dentalcare

Dentalcare

Bij DentalCare streven we ernaar om iedereen te voorzien van een stralende glimlach, dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring in hoogwaardige tandheelkundige zorg voor zowel kinderen als volwassenen. Ons toegewijde team van professionals biedt een breed scala aan diensten, van preventief onderzoek en vullingen tot geavanceerde radiografie en spoedgevallen, allemaal uitgevoerd met de grootste zorg en precisie. Onze praktijk onderscheidt zich door een gezinsgerichte benadering, geavanceerde faciliteiten en een hartelijke omgeving, waarbij de toewijding aan perfectie en het welzijn van onze patiënten centraal staat. DentalCare is de vertrouwde naam in onze gemeenschap, waar ervaring en zorg hand in hand gaan om u en uw gezin de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.

Rating: 4.2/ 5 — 50 Reviews
Address: Francisco Ferrerlaan 449, 9000 Gent, Belgium

Mondzorg Noord & Zuid

Mondzorg Noord & Zuid

Mondzorgzuid, gevestigd in Gent, is een tandartspraktijk waar de gezondheid van uw mond centraal staat, gedreven door een team van deskundige tandartsen, assistenten en mondhygiënisten die zich toeleggen op een breed scala aan tandheelkundige diensten. Van algemene tandheelkunde tot orthodontie, prothetische zorg en kindertandheelkunde, het team zet vooral in op preventie om de mondgezondheid van patiënten te optimaliseren. Met moderne faciliteiten en een passie voor mondgezondheid, biedt Mondzorgzuid persoonlijke zorgplannen aan, afgestemd op de unieke behoeften van elke patiënt, en onderscheidt zich door zijn niet-geconventioneerde aanpak die kwaliteit en moderne zorg vooropstelt.

Rating: 4.3/ 5 — 42 Reviews
Address: Franklin Rooseveltlaan 102, 9000 Gent, Belgium

Ismile

Ismile

Bij iSmile DENTAL, gelegen in het hart van Gent, wordt vooruitstrevende tandheelkundige zorg geboden die zich richt op zowel preventie als herstellende behandelingen. Met een breed scala aan diensten, van mondhygiëne en conserverende tandheelkunde tot geavanceerde procedures zoals implantologie en orthodontie, zet iSmile DENTAL zich in voor het creëren van stralende lachjes middels amalgaanvrije vullingen, esthetische tandbehandelingen en persoonlijke behandelingsplannen. De kliniek onderscheidt zich met zijn commitment aan state-of-the-art technologieën zoals Skin Computing Technology en Dermalux led, in combinatie met een persoonlijke benadering en uitgebreide zorg die verder gaan dan de tandartsstoel. Bij iSmile DENTAL wordt elke glimlach gezien als een kunstwerk, waarbij deskundigheid en zorg samenkomen om gezondheid en schoonheid te verenigen.

Rating: 3.7/ 5 — 41 Reviews
Address: Einde Were 9, 9000 Gent, Belgium

Tandartspraktijk Ulyanava

Tandartspraktijk Ulyanava

Rating: 3.9/ 5 — 39 Reviews
Address: Godshuizenlaan 41, 9000 Gent, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024