• Home
  • Bedrijf
  • De beste marketingbureaus in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste marketingbureaus in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste marketingbureaus in Doornik – TOP 10 [2024]

In het recente onderzoek dat uitgevoerd is, is er een ranglijst samengesteld van de beste marketingbureaus in Doornik voor het jaar 2024. Deze lijst is gebaseerd op de beoordelingen die deze bureaus hebben ontvangen op Google Maps, een belangrijke indicator van klanttevredenheid en kwaliteit. Door zorgvuldige analyse en vergelijking zijn de top 10 marketingbureaus geïdentificeerd. Deze bureaus zijn erkend voor hun uitmuntende dienstverlening en hun vermogen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. De resultaten

Cofidis Belgium

Cofidis Belgium

Cofidis onderscheidt zich als een dynamische financiële dienstverlener met een heldere belofte: klanten de vrijheid bieden om op hun eigen manier vooruit te komen. Gericht op een open en eerlijke benadering van geld lenen, benadrukt het bedrijf zowel de mogelijkheden als de verantwoordelijkheden die bij financiële diensten horen. Door een breed scala aan leningproducten en financiële oplossingen aan te bieden, zet Cofidis zich in voor het ondersteunen van individuele behoeften en ambities. Met de nadrukkelijke waarschuwing dat geld lenen ook geld kost, profileert Cofidis zich als een partner die zich inzet voor duurzame financiële vooruitgang van haar klanten.

Rating: 4.7/ 5 — 3996 Reviews
Address: Chau. de Lille 422A, 7501 Tournai, Belgium

Tourist Office of Tournai – Tournai Visit

Tourist Office of Tournai - Tournai Visit

Visit Tournai nodigt uit om de Belgische stad vanuit een uniek perspectief te ontdekken, verrijkt met een erfgoed dat zich uitstrekt over twee millennia. Als de bakermat van de eerste hoofdstad van Frankrijk, biedt Tournai een schat aan historische, artistieke en gastronomische ervaringen. Van UNESCO-werelderfgoed zoals de Kathedraal Notre-Dame en het Belfort, tot de levendige festivals en lokale bieren, de stad is een viering van cultuur en levensvreugde. Met activiteiten variërend van culinaire wandelingen tot avontuurlijke boomklimparken, benadrukt Visit Tournai de rijke tapestrie van deze historische stad en haar vermogen om bezoekers van alle leeftijden te boeien.

Rating: 4.3/ 5 — 437 Reviews
Address: Pl. Paul-Emile Janson 1, 7500 Tournai, Belgium

Salaz Tournai

Salaz Tournai

Salaz Tournai, gevestigd in Tournai, België, onderscheidt zich als een vooraanstaande aanbieder van kwalitatieve tweedehandsvoertuigen van diverse merken. Met een passie voor het matchen van klanten aan hun ideale auto, biedt het bedrijf een uitgebreide selectie die varieert van luxe sedans tot robuuste SUV’s en alles daartussenin. Hun toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in de zorgvuldige service en het brede aanbod, waardoor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tweedehands auto, verzekerd is van een vriendelijke en professionele ervaring. Salaz Tournai onderscheidt zich door hun aanpak in het aanbieden van voertuigen die niet alleen aan de behoeften voldoen, maar ook de verwachtingen van hun klanten overstijgen.

Rating: 4.7/ 5 — 77 Reviews
Address: Chau. de Renaix 599, 7540 Tournai, Belgium

EM Concept

EM Concept

E.M. Concept, gevestigd in Tournai, Hainaut, onderscheidt zich als een vooraanstaande specialist in de verkoop, reparatie en installatie van computerapparatuur. Met een klantgerichte benadering biedt het bedrijf van dinsdag tot vrijdag en op zaterdag deskundig advies en ondersteuning aan zijn klanten. Hun productaanbod, gekenmerkt door aantrekkelijke prijzen en regelmatige promoties, samen met een toegewijde klantenservice, maakt hen een betrouwbare partner voor zowel individuele consumenten als bedrijven op zoek naar kwalitatieve IT-oplossingen. E.M. Concept onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid en de bereidheid om op maat gemaakte ondersteuning te bieden, waardoor zij een voorkeursleverancier zijn in de regionale IT-sector.

Rating:4.7/ 5 — 61 Reviews
Address: Rue Gallait 26, 7500 Tournai, Belgium

Wapix

Wapix

Wapix, een dynamische digitale innovatiebureau gevestigd in België, onderscheidt zich door een unieke combinatie van creativiteit en technologische expertise. Met meer dan 18 jaar ervaring, is het bedrijf toegewijd aan het transformeren van de online aanwezigheid van haar klanten door middel van op maat gemaakte strategieën, digitale oplossingen, en een diepgaand begrip van klantenervaring. Wapix biedt een breed scala aan diensten waaronder webontwikkeling, mobiele applicatieontwikkeling, e-commerce oplossingen, digitale marketing, en automatisering met behulp van kunstmatige intelligentie. Hun benadering, gericht op het behalen van tastbare resultaten en het opbouwen van duurzame relaties, heeft geleid tot een indrukwekkende klantenretentie van 85% en lof van klanten voor hun professionalisme, creativiteit, en innovatieve oplossingen.

Rating: 5.0/ 5 — 49 Reviews
Address: Rue Provinciale 8, 7760 Celles, Belgium

Name At Work

Name At Work

Name At Work onderscheidt zich als een dynamische speler in de markt van gepersonaliseerde kleding en accessoires, die zich richt op zowel bedrijven, verenigingen als particulieren. Met een veelzijdig aanbod dat varieert van werkkleding en casual wear tot sportuitrustingen en huisdecoratie, biedt het bedrijf kwalitatieve personalisatieopties zoals borduurwerk en diverse druktechnieken aan om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Hun uitgebreide catalogus omvat gerenommeerde merken zoals Gildan, Caterpillar en Timberland, wat verzekert dat kwaliteit en duurzaamheid vooropstaan. Name At Work maakt personalisatie toegankelijk en eenvoudig, ondersteund door een professioneel team dat garant staat voor een product van hoge kwaliteit, of het nu gaat om een enkel uniek item of een bulkorder voor een groot evenement.

Rating: 4.8/ 5 — 28 Reviews
Address: Rue Saint-Jacques 23, 7500 Tournai, Belgium

webiome (anciennement LM Studio) – Tournai

webiome (anciennement LM Studio) - Tournai

Rating: 4.9/ 5 — 18 Reviews
Address: Av. de Maire 44, 7500 Tournai, Belgium

Agence CS – Creative Square

Agence CS - Creative Square

Creative Square onderscheidt zich als een dynamisch communicatie- en marketingbureau dat bedrijven helpt bij het navigeren door de steeds evoluerende digitale wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring en een indrukwekkend portfolio van meer dan 500 projecten, richt het bureau zich op het aanbieden van op maat gemaakte digitale oplossingen, waaronder doeltreffende strategieën voor digitale marketing, het ontwerpen van aantrekkelijke websites en e-commerce platforms, en het verbeteren van de digitale aanwezigheid van merken. Creative Square staat bekend om zijn passie voor innovatie en het creëren van unieke klantenervaringen, ondersteund door een aanbod van trainingen en tools om bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. Door zich te richten op creatieve oplossingen en strategische groei, onderscheidt Creative Square zich als een waardevolle partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een proactieve benadering in hun communicatiestrategieën.

Rating: 5.0/ 5 — 16 Reviews
Address: Rue de Condé 26, 7532 Tournai, Belgium

Mediakod

Mediakod

Mediakod onderscheidt zich als een vooruitstrevende webontwikkelings- en adviesbureau, gericht op het leveren van op maat gemaakte digitale oplossingen die prestaties, eco-design en toegankelijkheid centraal stellen. Deze deskundige partner voor communicatiebureaus en marketingafdelingen zet in op innovatieve technologieën zoals JAMstack voor het creëren van snelle, SEO-geoptimaliseerde en veilige websites, evenals gepersonaliseerde e-commerce en PWA-oplossingen. Met meer dan tien jaar ervaring, een sterke focus op R&D en een toewijding aan digitale duurzaamheid, garandeert Mediakod een responsieve en betrouwbare service, bedoeld om de digitale transitie van haar klanten soepel en effectief te laten verlopen.

Rating: 4.9/ 5 — 15 Reviews
Address: Rés Grande Barre 22/3, 7522 Tournai, Belgium

Connexion. L’agence Marketing & Communication

Connexion. L'agence Marketing & Communication

Connexion is een dynamische marketing- en communicatiebureau dat zich onderscheidt door een wetenschappelijke benadering van digitale marketing. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan meetbare resultaten, biedt het bureau een breed scala aan diensten, waaronder sociale media beheer, content creatie, data-analyse, videoproductie, en meer. Connexion streeft ernaar de unieke visie van elk merk tot leven te brengen, door middel van op maat gemaakte strategieën die niet alleen trends volgen, maar ze ook creëren. Met een bewezen staat van dienst in het stimuleren van merkgroei en klanttevredenheid, is Connexion de ideale partner voor bedrijven die hun digitale aanwezigheid willen versterken en zich willen onderscheiden in een verzadigde markt.

Rating: 5.0/ 5 — 11 Reviews
Address: Av. de Maire 44, 7500 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste sportscholen in Doornik – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide lijst samengesteld van de beste sportscholen in Doornik, waarbij de basis van de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Doornik – TOP 10 [2024]

In de volgende ranglijst worden de top 10 beste restaurants in Doornik voor het jaar 2024 gepresenteerd, zoals…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Doornik – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige evaluatie uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Doornik te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste notarissen in Luik – TOP 10 [2024]

In de meest recente studie, uitgevoerd in 2024, is een top 10 lijst samengesteld van de beste notarissen…

ByBydeflect.befeb 16, 2024