• Home
  • Doornik
  • De beste pizzeria’s in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Doornik – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige evaluatie uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Doornik te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Door klantbeoordelingen en populariteit zijn deze eetgelegenheden als de crème de la crème van Doornik naar voren gekomen. De lijst is passief samengesteld om een objectief beeld te geven van wat de lokale en bezoekende fijnproevers het meest waarderen. Deze ranglijst biedt een uit

Restaurant-pizzeria Monte Cristo

Restaurant-pizzeria Monte Cristo

Bij Pizzeria Monte Cristo in Tournai wordt de kunst van authentieke Italiaanse pizza gevierd. Met een hartstochtelijke toewijding aan kwaliteit en traditie, worden klanten uitgenodigd om een smaak van Italië te ervaren door een scala aan handgemaakte pizza’s, bereid met verse, lokale ingrediënten. De missie is om een onvergetelijke eetervaring te bieden waarbij de warmte van Italiaanse gastvrijheid centraal staat. Pizzeria Monte Cristo onderscheidt zich door zijn focus op authentieke recepten en een gezellige, uitnodigende sfeer, waardoor het een geliefde bestemming wordt voor zowel locals als bezoekers die op zoek zijn naar een stukje Italië in Tournai.

Rating: 4.4/ 5 — 1094 Reviews
Address: Pl. Saint-Pierre 22, 7500 Tournai, Belgium

Domino’s Pizza

Domino's Pizza

Rating: 3.8/ 5 — 600 Reviews
Address: Av. de Maire 1, 7500 Tournai, Belgium

L’Enoteca – Restaurant & Salle de Réception – Tournai

L'Enoteca - Restaurant & Salle de Réception - Tournai

Rating: 4.1/ 5 — 417 Reviews
Address: Grand’Route 93, 7530 Tournai, Belgium

La Vita E Bella

La Vita E Bella

Rating:4.2/ 5 — 398 Reviews
Address: 7500 Tournai, Belgium

Tiffany’s

Tiffany's

Gelegen aan de sfeervolle Grand-Place van Tournai, biedt Tiffany’s Brasserie een onvergetelijke ontmoetingsplek waar warmte en gezelligheid centraal staan. Gasten kunnen hier genieten van hartverwarmende traditionele gerechten of ontspannen met een kopje thee in de namiddag. Met een ruime binnenaccommodatie voor 250 personen en een idyllische terrasruimte voor 150 gasten, staat Tiffany’s garant voor snelle service, betaalbaarheid en een vriendelijke sfeer, ideaal voor zowel doordeweekse dagen als weekenden. Het organiseren van evenementen, van concerten tot proeverijen, voegt een extra dimensie toe aan de levendige ervaring die Tiffany’s biedt.

Rating: 4.1/ 5 — 307 Reviews
Address: Grand’Place 18, 7500 Tournai, Belgium

pizzahut-be

pizzahut-be

Bij Pizza Hut Delivery Tournai staat gemak voorop met een naadloze online bestelservice voor zowel levering aan huis als takeaway-opties. Gelegen in Doornik, belooft deze vestiging de beste pizza-ervaring door niet alleen een breed assortiment aan heerlijke pizza’s te bieden, maar ook door speciale promoties zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag en Dolle Zaterdag. Kennisgeving van hun toewijding om klanten de perfecte mix van smaak en service te bieden, maakt hen een onmiskenbare keuze voor pizza-liefhebbers. Met ruime openingsuren en specifieke leveringstijden, verzekert Pizza Hut Delivery Tournai dat jouw pizza-ervaring zo soepel en bevredigend mogelijk is, elke dag van de week.

Rating: 3.7/ 5 — 282 Reviews
Address: Bd Léopold 1, 7500 Tournai, Belgium

Vecchia Napoli

Vecchia Napoli

Rating: 4.6/ 5 — 259 Reviews
Address: Rue de l’Yser, 7500 Tournai, Belgium

Chez Pietro

Chez Pietro

Gelegen in het hart van Froyennes, WAL, BE, biedt Chez Pietro een sfeervolle culinaire ervaring met een focus op toegankelijkheid en comfort. Dit gezellige restaurant staat bekend om zijn diversiteit aan eetopties, waaronder vegetarische gerechten, een kindermenu en een breed scala aan alcoholische dranken, van bieren tot verfijnde wijnen. Gasten kunnen genieten van zowel binnen als buiten zitgelegenheden, waarbij de aanwezigheid van een open haard zorgt voor een extra warme sfeer. Chez Pietro onderscheidt zich door zijn familievriendelijke benadering, compleet met kinderstoelen en faciliteiten voor mensen met een beperking, waardoor het een toegankelijke eetgelegenheid is voor iedereen.

Rating: 4.4/ 5 — 237 Reviews
Address: Bd des Nerviens 22, 7500 Tournai, Belgium

Il Stromboli

Il Stromboli

Gelegen in het hart van Tournai, biedt Restaurant Pizzeria Il Stromboli sinds 2016 een verfrissende ontsnapping met zijn klimaatgecontroleerde omgeving en gastvrije ambiance, waar Christel en Philippe hun passie voor authentieke Italiaanse gerechten delen. Klanten worden getrakteerd op een divers menu met overheerlijke opties, van klassieke ossobuco en verfijnde escalopes de veau tot creatieve pizza’s en verse, smaakvolle pasta’s en salades. Uniek is de mogelijkheid om je eigen pizza samen te stellen, inclusief de optie voor een witte pizza met een béchamelsausbasis. Bovendien bieden ze speciale diensten voor evenementen, waarmee Il Stromboli zich onderscheidt als een veelzijdige keuze voor zowel alledaagse diners als speciale gelegenheden.

Rating: 4.4/ 5 — 227 Reviews
Address: Pl. de Lille 30, 7500 Tournai, Belgium

Sapori Di Casa Mia

Sapori Di Casa Mia

Takeaway.com is een vooraanstaand online voedselbezorgplatform dat zich inzet voor het verbinden van hongerige klanten met een breed scala aan lokale restaurants. Met de missie om gemakkelijk en snel toegang te bieden tot een diversiteit aan culinaire ervaringen, onderscheidt het bedrijf zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle bezorgservices. Kernwaarden zoals betrouwbaarheid, klanttevredenheid en innovatie staan centraal, waardoor Takeaway.com een betrouwbare partner is voor zowel consumenten als restaurants. Het unieke aanbod van een uitgebreide selectie aan gerechten, gecombineerd met de nadruk op kwaliteit en service, maakt Takeaway.com een favoriet onder etensliefhebbers.

Rating: 4.4/ 5 — 176 Reviews
Address: Grand’Route 89, 7530 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024