• Home
  • Doornik
  • De beste restaurants in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Doornik – TOP 10 [2024]

In de volgende ranglijst worden de top 10 beste restaurants in Doornik voor het jaar 2024 gepresenteerd, zoals bepaald door beoordelingen op Google Maps. Deze selectie is samengesteld op basis van het aantal sterren en de frequentie van de reviews die gasten hebben achtergelaten. Elk restaurant in deze lijst is gekozen vanwege zijn uitzonderlijke culinaire prestaties en klanttevredenheid. De waarderingen weerspiegelen niet alleen de kwaliteit van het eten, maar ook de service en de algehele ervaring. Aan de hand van deze criteria is een betrouwb

Lunch Garden

Lunch Garden

Lunch Garden, met zijn uitgebreide netwerk van 62 restaurants verspreid over heel België, onderscheidt zich als een toonaangevende speler in de Belgische horeca. De onderneming biedt een aantrekkelijke mix van dine-in en takeout opties, waarbij klanten kunnen genieten van een divers aanbod aan maaltijden, zowel in de restaurants als thuis via Deliveroo. Met faciliteiten die kindvriendelijk zijn en voorzien van WiFi, streeft Lunch Garden ernaar om een gastvrije omgeving te creëren die geschikt is voor uiteenlopende doelgroepen. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor klanttevredenheid door middel van regelmatige kortingen en een loyaliteitsprogramma, waarmee het zich onderscheidt van de concurrentie en een loyale klantenkring opbouwt.

Rating: 3.9/ 5 — 1438 Reviews
Address: Rue de Maire 6, 7503 Tournai, Belgium

Brasse-Temps

Brasse-Temps

Le Brasse-Temps, een charmante keten van microbrouwerijen en brasseries gevestigd in Mons, Tournai en Charleroi, belichaamt de rijke traditie van Belgisch brouwen en culinaire excellentie. Gevormd uit de unieke samenwerking tussen de historische Brasserie Dubuisson, de oudste brouwerij van Wallonië opgericht in 1769, en de gerenommeerde Traiteur Moresto, staat Le Brasse-Temps symbool voor kwaliteit, eenvoud en gezelligheid. Deze etablissementen bieden een keur aan traditionele en innovatieve gerechten, perfect afgestemd op hun ambachtelijk gebrouwen bieren, waaronder de tijdloze Bush Beer. Le Brasse-Temps onderscheidt zich door zijn diepgewortelde familiegeschiedenis, onafhankelijkheid en de passie van twee families om een unieke ervaring te creëren, waarbij gemeenschap en culinaire traditie centraal staan.

Rating: 4.0/ 5 — 1319 Reviews
Address: Chau. de Courtrai 2, 7500 Tournai, Belgium

Restaurant-pizzeria Monte Cristo

Restaurant-pizzeria Monte Cristo

Rating: 4.4/ 5 — 1094 Reviews
Address: Pl. Saint-Pierre 22, 7500 Tournai, Belgium

Le Greco – OenoBar

Le Greco - OenoBar

Bij Le Greco Tournai wordt de kunst van gastvrijheid tot leven gebracht door een unieke fusie van een restaurant en OenoBar. Gasten worden verwend met een uitgebreide selectie aan wijnen, cocktails, en tapas, elk zorgvuldig geselecteerd om een verfijnde smaakervaring te bieden. Dit etablissement onderscheidt zich door de creatieve samensmelting van culinaire hoogstandjes met een ontspannen, doch elegante baromgeving. Opgericht met een passie voor kwaliteit en een oog voor detail, nodigt Le Greco Tournai bezoekers uit om te genieten in een omgeving waar elke slok en hap een ontdekkingsreis is.

Rating:4.5/ 5 — 978 Reviews
Address: Pl. de Lille 25/26, 7500 Tournai, Belgium

Comptoir 17

Comptoir 17

Gelegen in het hart van de grote markt van Tournai, biedt Comptoir 17 een unieke culinaire ervaring waarbij hamburgers centraal staan, verrijkt met hoogwaardige ingrediënten zoals fijngehakte kwaliteitsvlees, coriander, foie gras en gekarameliseerde uien, geserveerd op hun kenmerkend extra groot broodje. Dit bar-restaurant onderscheidt zich door niet alleen zijn uitzonderlijke burgers aan te bieden, maar ook een scala aan originele salades en wraps, waardoor het een must-visit bestemming is voor zowel lunch als diner, elke dag van de week. Met een toegewijde service, inclusief faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit, privatiseringsmogelijkheden, terras, wifi en groepsreserveringen, belooft Comptoir 17 een gastronomische ervaring die je nergens anders vindt.

Rating: 4.2/ 5 — 868 Reviews
Address: Grand’Place 17, 7500 Tournai, Belgium

La Maison Des Grillades

La Maison Des Grillades

La Maison des Grillades, genesteld in het hart van Tournai, biedt een onvergetelijke culinaire ervaring met zijn uitgebreide menu van Belgische en internationale vleesgerechten, vergezeld door een indrukwekkende selectie van topwijnen, whisky’s en rums. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van verfijning en ruwe materialen, waardoor een warme en uitnodigende atmosfeer wordt gecreëerd voor zowel vleesliefhebbers als visfans. Van de acht stukken “Blanc Bleu Belge” tot exotische opties zoals Iers en Australisch rund, elke keuze belooft een finesse in smaak. Daarnaast biedt La Maison des Grillades ook diensten voor bruiloften en banketten, evenals een terras en privéparking, waardoor het de perfecte locatie is voor elke gelegenheid.

Rating: 4.2/ 5 — 802 Reviews
Address: Rue Saint-Martin 19, 7500 Tournai, Belgium

Ming Dynasty

Ming Dynasty

Gelegen in Ramegnies-Chin nabij Tournai, biedt Restaurant Ming Dynasty een verrukkelijke duik in de Chinese gastronomie, verrijkt met een breed scala aan specialiteiten die elke fijnproever zal bekoren. Met zijn uitnodigende, hedendaagse ambiance en een wijnkaart die indruk maakt door zowel kwaliteit als diversiteit, onderscheidt het zich als een ideale bestemming voor zowel spontane ontmoetingen als geplande culinaire uitjes. De viering van het Chinese Nieuwjaar, compleet met de betoverende Drakendans, getuigt van de authentieke ervaring die gasten kunnen verwachten. Ming Dynasty belooft niet alleen een maaltijd, maar een memorabele ervaring, ondersteund door attent servicepersoneel, waardoor het zich onderscheidt als een vooraanstaande keuze voor Chinese cuisine in de regio.

Rating: 4.4/ 5 — 771 Reviews
Address: Chau. de Tournai 2, 7520 Tournai, Belgium

Restaurant Le Zorba

Restaurant Le Zorba

Gelegen in het hart van Tournai, op slechts 100 meter van de Grand-Place, biedt Le Zorba een authentieke duik in de Griekse cultuur met zijn typisch Griekse setting en traditionele keuken. Al meer dan 40 jaar staat de kwaliteit van de culinaire ervaring centraal, en dit verklaart de duurzaamheid van het restaurant. Gasten worden verwelkomd in een sfeer die hen rechtstreeks naar de Cycladen transporteert, aangevuld met een warme gastvrijheid, een ongeëvenaarde gezelligheid, en een zorgvuldig geselecteerd assortiment van Griekse wijnen. Le Zorba belooft zijn bezoekers een onvergetelijke avond in Tournai, waar traditie en convivialiteit samenkomen voor een echte uitnodiging tot reizen.

Rating: 4.4/ 5 — 712 Reviews
Address: Rue du Marché au Jambon 17, 7500 Tournai, Belgium

Restaurant Sakura

Restaurant Sakura

Le Sakura, gevestigd in Tournai, is een verfijnd Japans restaurant dat een indrukwekkende selectie van authentieke Japanse gerechten biedt, van Nigiri en Hosomaki tot Uramaki en Temaki. Met een focus op snelle en gemakkelijke online bestellingen en express afhalen, maakt Le Sakura het eenvoudig voor klanten om te genieten van hoogwaardige Japanse culinaire ervaringen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en de versheid van de ingrediënten, wat resulteert in smaakvolle en unieke creaties die Le Sakura onderscheiden van zijn concurrenten. Het restaurant biedt ook een breed scala aan begeleidende dranken, van traditionele Japanse thee en sake tot diverse wijnen, om de eetervaring compleet te maken.

Rating: 4.3/ 5 — 636 Reviews
Address: Rue du Bourdon Saint-Jacques 12, 7500 Tournai, Belgium

Restaurant Le Cléopatra

Restaurant Le Cléopatra

Rating: 4.3/ 5 — 533 Reviews
Address: Rue Royale 42, 7500 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024