• Home
  • Bedrijf
  • De beste notarissen in Luik – TOP 10 [2024]
De beste notarissen in Luik - TOP 10 [2024]

De beste notarissen in Luik – TOP 10 [2024]

In de meest recente studie, uitgevoerd in 2024, is een top 10 lijst samengesteld van de beste notarissen in Luik. Deze ranglijst is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij klantenfeedback en beoordelingen van cruciaal belang zijn geweest. Door middel van een gedetailleerde analyse zijn deze notariskantoren geëvalueerd op verschillende aspecten. Het resultaat is een zorgvuldig samengestelde lijst die de uitmuntendheid van notariële diensten in de regio Luik weerspie

Stiers / Roland

Stiers / Roland

Not&Stiers is een toonaangevende notariële maatschappij in Luik, die zich toelegt op het bieden van deskundig juridisch advies en ondersteuning gedurende alle belangrijke levensfasen. Met een diepgewortelde missie om cliënten bij te staan in cruciale momenten, van het kopen van onroerend goed tot het navigeren door het proces van scheiding of het beheren van successierechten, onderscheidt Not&Stiers zich door haar persoonlijke benadering en uitgebreide dienstverlening. Het team van ervaren notarissen en juridische medewerkers benadrukt de waarde van gedegen voorbereiding en vooruitdenken, vooral bij het investeren in vastgoed of het plannen van nalatenschappen. Not&Stiers biedt niet alleen traditionele notariële diensten, maar blinkt ook uit in het gebruik van digitale hulpmiddelen zoals eStox, om de efficiëntie en transparantie van aandeelhoudersregistraties te maximaliseren. Met een rijke historie van betrouwbaarheid en nauwgezetheid, staat Not&Stiers garant voor juridische dienstverlening op maat

Rating: 4.7/ 5 — 35 Reviews
Address: Quai du Roi Albert 53, 4020 Liège, Belgium

Notaire Giacomo NOTARRIGO (succ. P. Germay)

Notaire Giacomo NOTARRIGO (succ. P. Germay)

Giacomo Notarrigo is een vooraanstaande notariële firma, strategisch gelegen nabij de gare des Guillemins en belangrijke snelwegen, die zich toelegt op het begeleiden van cliënten door elke significante fase van hun leven met nauwgezetheid en toewijding. Met een hart voor het voldoen aan de verwachtingen van hun cliënteel, biedt het bedrijf een breed scala aan diensten variërend van onroerend goed transacties, successieplanning, familie- en huwelijksrecht, tot het oprichten van ondernemingen en het navigeren door financiële moeilijkheden. Uniek in hun aanpak is de speciale facilitering van transacties met Italiaanse notarissen, dankzij de Italiaanse roots van Giacomo, waardoor zij zich onderscheiden in de markt en een brug vormen voor cliënten met belangen in Italië. Met een team dat gekenmerkt wordt door hun constante streven naar welwillendheid en beschikbaarheid, staat Giacomo Notarrigo garant voor een betrouwbare en persoonlijke service.

Rating: 5.0/ 5 — 34 Reviews
Address: Pl. de Bronckart 2, 4000 Liège, Belgium

Etude Notariale Rosu & Lemaire

Etude Notariale Rosu & Lemaire

Gelegen in het hart van Ans, onderscheidt de Étude Notariale Rosu & Lemaire zich door een breed spectrum aan notariële diensten aan te bieden, variërend van persoonlijke zaken zoals huwelijk en echtscheiding tot financiële en zakelijke diensten, waaronder vastgoedtransacties en bedrijfsakten. Met een toegewijd team van experts, waaronder notarissen Lévi Rosu en Bénédicte Lemaire, staat het kantoor klaar om cliënten te ondersteunen bij elke belangrijke levensgebeurtenis. Hun aanpak is zowel professioneel als persoonlijk, en ze bieden ook een praktische online tool voor het schatten van de kosten van transacties, waardoor ze een betrouwbare partner zijn in alle notariële behoeften.

Rating: 4.8/ 5 — 30 Reviews
Address: Rue Général Leman 68, 4430 Ans, Belgium

François Mathonet

François Mathonet

Gelegen in het hart van Luik, biedt de Société Notariale François Mathonet een omvangrijk scala aan notariële diensten, gericht op het begeleiden van cliënten door belangrijke levensmomenten met deskundigheid en precisie. Het kantoor, onder leiding van François Mathonet en zijn toegewijde team, specialiseert zich in zaken zoals huwelijk en samenwonen, echtscheidingen, erfenissen, en de aankoop of verkoop van onroerend goed. Met een nadruk op persoonlijke aandacht, streeft het team ernaar om elk dossier met zorg en nauwkeurigheid te behandelen. Hun diensten omvatten ook een online tool voor het berekenen van actekosten, wat getuigt van hun inzet om transparantie en toegankelijkheid voor hun cliënten te verzekeren. Wat hen onderscheidt, is hun vermogen om complexe juridische processen te vereenvoudigen, waarbij ze een vertrouwensband opbouwen met hun cliënten.

Rating:4.3/ 5 — 30 Reviews
Address: Rue Forgeur 21, 4000 Liège, Belgium

Pierre GOVERS & Emilie GILLET – Notaires Associés

Pierre GOVERS & Emilie GILLET - Notaires Associés

Bij het notariskantoor van Pierre GOVERS & Emilie GILLET, gelegen in Liège (Chênée), staat een toegewijd team klaar om u te begeleiden bij alle cruciale momenten in uw leven met juridisch advies en diensten. Of u nu een woning wilt kopen of verkopen, overweegt te investeren in vastgoed, of behoefte heeft aan begeleiding bij persoonlijke zaken zoals huwelijk of echtscheiding, dit notariskantoor biedt op maat gemaakte ondersteuning. Met een focus op discretie en strikte nauwkeurigheid, garandeert het notariskantoor van Pierre GOVERS & Emilie GILLET een optimale juridische service, onderscheidend zich door hun persoonlijke benadering en digitale innovaties zoals eStox voor het beheren van aandelenregisters.

Rating: 4.5/ 5 — 23 Reviews
Address: Rue Neuve 6, 4032 Liège, Belgium

Etude Notariale MAERTENS & MANS

Etude Notariale MAERTENS & MANS

Etude Notariale MAERTENS & MANS in Luik biedt gespecialiseerde juridische diensten aan, ondersteund door een team van deskundige notarissen en medewerkers, die klanten begeleiden door alle belangrijke levensfasen. Met een focus op een reeks juridische gebieden, waaronder vastgoed, erfenisplanning, familiewetgeving, en bedrijfsrecht, staat het kantoor klaar om advies te geven en toekomstige zorgen te minimaliseren. Het onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, waarbij klanten worden geholpen met advies op maat in een vertrouwelijke en nauwgezette omgeving. Hun aanbod omvat ook de verkoop van onroerend goed en uitgebreide informatie over onder meer successierechten en echtscheidingsprocedures, waarmee ze hun cliënten een zorgeloze toekomst beloven.

Rating: 5.0/ 5 — 22 Reviews
Address: Bd Piercot 17, 4000 Liège, Belgium

Notaire Salvino SCIORTINO

Notaire Salvino SCIORTINO

Gelegen in Luik, biedt de notariële praktijk van Salvino Sciortino een breed scala aan juridische diensten met een focus op vastgoedtransacties. Onder leiding van notaris Salvino Sciortino en ondersteund door een team van gespecialiseerde juristen en secretaresses, staat de praktijk garant voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies bij elke stap. Zij onderscheiden zich door hun toegankelijkheid, met ruime openingstijden en een commitment om zo snel mogelijk op e-mails en telefoontjes te reageren. Hun dienstenaanbod omvat het bijwerken van een actuele lijst van te koop staande onroerende goederen en een handige online calculator voor geschatte notariskosten, waarmee ze zich positioneren als een betrouwbare partner voor al uw notariële behoeften.

Rating: 4.7/ 5 — 17 Reviews
Address: Rue du Pont de Wandre 98, 4020 Liège, Belgium

Notabis, Société Notariale

Notabis, Société Notariale

Rating: 4.1/ 5 — 14 Reviews
Address: Pl. de Bronckart 17, 4000 Liège, Belgium

Notaire Marie-Hélène TOUSSAINT (succ. A. Cordier)

Notaire Marie-Hélène TOUSSAINT (succ. A. Cordier)

Notaire Marie-Hélène Toussaint, gevestigd in Luik, is een vooraanstaande notariële praktijk die zich richt op het bieden van persoonlijke en deskundige juridische diensten tijdens belangrijke levensmomenten. Met een toegewijd team dat de kernwaarden van continue opleiding, beschikbaarheid, beroepsgeheim en respect voor de cliënt hoog in het vaandel draagt, onderscheidt het kantoor zich door maatwerk en een mensgerichte benadering. Of u nu vastgoed wilt kopen of verkopen, advies nodig heeft over successierechten, of door een scheiding gaat, Notaire Marie-Hélène Toussaint zorgt voor een vertrouwelijke en nauwgezette begeleiding. Hun expertise in vastgoedtransacties en de nauwkeurige informatieverstrekking stellen cliënten in staat om met volledige gemoedsrust juridische stappen te ondernemen.

Rating: 4.7/ 5 — 14 Reviews
Address: Bd de la Sauvenière 140, 4000 Liège, Belgium

Notaire Philippe DUSART

Notaire Philippe DUSART

Gelegen in het hart van Luik, biedt Philippe DUSART Société Notariale een breed scala aan notariële diensten met een specialisatie in onroerend goed. Met een toegewijde en ervaren team zet dit kantoor zich in voor het leveren van persoonlijke en efficiënte oplossingen voor elke cliënt. De gemakkelijk toegankelijke parkeergelegenheid zorgt ervoor dat bezoeken aan het kantoor moeiteloos zijn. Hun sterke punten liggen in de diepgaande kennis van het onroerend goed recht, gecombineerd met een klantgerichte service, wat hen onderscheidt van de concurrentie.

Rating: 4.7/ 5 — 13 Reviews
Address: Rue Louvrex 83/11, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Luik – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd ter identificatie van de beste sportscholen…

ByBydeflect.befeb 16, 2024