• Home
  • Doornik
  • De beste sportscholen in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Doornik – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide lijst samengesteld van de beste sportscholen in Doornik, waarbij de basis van de rangschikking de beoordelingen op Google Maps vormde. Door grondige analyse zijn de meest geprezen faciliteiten in deze categorie geïdentificeerd. Deze top 10 is het resultaat van zorgvuldig verzamelde gebruikerservaringen en feedback. Aan de hand van dit overzicht wordt het voor geïnteresseerden eenvoudiger gemaakt om een keuze te maken voor hun fitnessbehoeften. De lijst weerspiegelt de actuele stand van z

Decathlon

Decathlon

Rating: 3.9/ 5 — 1008 Reviews
Address: Rue de Maire 6, 7503 Tournai, Belgium

Sports Hall of the City of Tournai

Sports Hall of the City of Tournai

Gelegen in het hart van Tournai, biedt de Maison des Sports de Tournai een breed spectrum aan sportactiviteiten en faciliteiten, variërend van martial arts en gymnastiek tot teamsporten zoals voetbal en basketbal. Deze gemeenschapsgedreven instelling, gericht op het bevorderen van gezondheid en welzijn onder alle leeftijdsgroepen, onderscheidt zich door zijn inclusieve aanbod en de focus op het toegankelijk maken van sport voor iedereen. Met een rijkdom aan activiteiten, waaronder speciale evenementen en updates via een dynamische website, streeft het ernaar om de lokale gemeenschap actief en betrokken te houden. De Maison des Sports de Tournai is niet alleen een plek voor fysieke activiteit, maar ook een centraal punt voor sociale interactie en gemeenschapsontwikkeling binnen Tournai.

Rating: 4.2/ 5 — 561 Reviews
Address: Av. de Gaulle 2, 7500 Tournai, Belgium

Negundo Sports

Negundo Sports

Negundo Sports presenteert zich als een veelzijdige sportclub waar toegankelijkheid en flexibiliteit voorop staan. Zonder vast te zitten aan een abonnement, biedt het een breed scala aan sportieve activiteiten en faciliteiten, waaronder badminton, squash, voetbal en een fitnessruimte. Daarnaast verrijkt de club de ervaring met een bar en restaurant, en organiseert het kinderkampen, verjaardagsfeestjes, en evenementen voor zowel volwassenen als kinderen. Met de mogelijkheid om sportuitrusting te huren en diverse zalen voor evenementen te boeken, onderscheidt Negundo Sports zich door zijn veelzijdige aanbod en open benadering, waardoor het een unieke plek is voor sport en ontspanning voor de hele gemeenschap.

Rating: 4.4/ 5 — 230 Reviews
Address: Rue du Progres 4, 7503 Tournai, Belgium

Basic-Fit Tournai Froyennes 24/7

Basic-Fit Tournai Froyennes 24/7

Basic-Fit Tournai Froyennes onderscheidt zich als een toegankelijke 24/7 fitnessclub, die een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen biedt voor elk niveau en leeftijd. Met flexibele abonnementsopties, waaronder exclusieve voordelen zoals toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa, persoonlijke training introducties en gezondheidsbevorderende extra’s zoals YANGA Sports Water, streeft het ernaar om een gepersonaliseerde en inclusieve trainingservaring te bieden. De club benadrukt het belang van een ondersteunende gemeenschap en professionele begeleiding, waardoor leden hun fitnessdoelen kunnen bereiken in een motiverende en veilige omgeving.

Rating:4.2/ 5 — 196 Reviews
Address: Rue de la Taverne de Maire 8, 7503 Tournai, Belgium

Sports Direct

Sports Direct

Rating: 3.9/ 5 — 193 Reviews
Address: Les Bastions Retail Park, Bd Walter de Marvis 22, 7500 Tournai, Belgium

JD Sports

JD Sports

JD Sports België positioneert zich als de ultieme bestemming voor liefhebbers van sneakers, sportkleding en accessoires, met een breed assortiment voor heren, dames en kinderen. Met exclusieve samenwerkingen en collecties van topmerken zoals Nike, adidas, en New Balance, onderscheidt JD Sports zich door unieke en trendy producten aan te bieden die niet alleen stijlvol maar ook functioneel zijn voor sport en dagelijks gebruik. De missie van JD Sports is om de passie voor sport en mode te combineren, waardoor klanten toegang krijgen tot de nieuwste producten en stijlen. Dit, samen met aantrekkelijke promoties en de mogelijkheid om producten te personaliseren, maakt JD Sports de go-to retailer voor sportliefhebbers en fashionista’s die op zoek zijn naar kwaliteit, exclusiviteit en stijl.

Rating: 3.6/ 5 — 129 Reviews
Address: Les Bastions Shopping Centre Unit 231, Bd Walter de Marvis 22/231, 7500 Tournai, Belgium

Gédéon’s Gym – Fitness, musculation

Gédéon's Gym - Fitness, musculation

Gédéon’s Gym, gelegen in Vaulx Tournai, onderscheidt zich als een veelzijdig fitnesscentrum dat zich inzet voor het welzijn van zijn leden met een breed scala aan diensten waaronder fitness, musculatie, cardio, en gepersonaliseerde voedingsadviezen. Met de unieke aanbieding van een 24/7 toegankelijke cardiozaal, biedt het centrum flexibele mogelijkheden voor iedereen, van vroege vogels tot nachtbrakers. Het centrum onderscheidt zich verder met zijn voordelige abonnementsplannen, waaronder een permanente promotie voor nieuwe leden en een breed assortiment aan producten tegen kostprijs. Bovendien biedt Gédéon’s Gym op maat gemaakte programma’s voor spieropbouw en gewichtsverlies, ondersteund door de nieuwste technologieën zoals de InBody 770 voor een nauwkeurige lichaamssamenstellingsanalyse, wat een holistische benadering van fitness en gezondheid waarborgt.

Rating: 4.7/ 5 — 99 Reviews
Address: Rue du Gros Lot 1, 7536 Tournai, Belgium

gym – Don Bosco Institute

gym - Don Bosco Institute

Rating: 4.2/ 5 — 57 Reviews
Address: Rue des Augustins 43, 7500 Tournai, Belgium

Skill Volley Club Tournai

Skill Volley Club Tournai

Rating: 4.1/ 5 — 51 Reviews
Address: Av. Minjean 60, 7500 Tournai, Belgium

Judo Top Niveau Tournai

Judo Top Niveau Tournai

Opgericht in 1983 door de gerenommeerde Bernard Tambour, heeft Judo Top Niveau Tournai zich ontwikkeld tot een sleutelspeler in de Belgische judowereld, gekenmerkt door een diepgeworteld familiegevoel en toewijding aan zowel beginnende als ervaren judoka’s. Dit club, gevestigd in de bruisende stad Tournai, viert zijn passie voor judo door het aanbieden van een uitgebreid programma dat zich richt op de groei en ontwikkeling van zijn leden, ongeacht hun leeftijd of vaardigheidsniveau. Uniek in zijn benadering tot de sport en gemeenschapsvorming, staat Judo Top Niveau bekend om zijn inspirerende motto “7 keer vallen, 8 keer opstaan”, en bevordert het veerkracht, discipline en kameraadschap. Met vier decennia aan erfgoed en de viering van zijn 40-jarig jubileum, blijft het een onmisbare pijler binnen de judogemeenschap, voortgestuwd door een onwrikbaar geloof in het overwinnen van uitdagingen, zowel op de mat als in het leven.

Rating: 4.8/ 5 — 50 Reviews
Address: Rue du Désert 37, 7500 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024