• Home
  • Bedrijf
  • De beste notarissen in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste notarissen in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste notarissen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de aanloop naar 2024 is er een uitgebreide beoordeling uitgevoerd van de meest beoordeelde notarissen in Brussel, met als doel de top 10 te identificeren. Deze ranglijst, gebaseerd op de recensies van gebruikers op Google Maps, biedt inzicht in de best presterende notariskantoren van de regio. Door een grondige analyse van klantbeoordelingen en ervaringen, is een lijst samengesteld die als een betrouwbare gids kan dienen voor diegenen die op zoek zijn naar notariële diensten van hoge

Notaires DE DONCKER

Notaires DE DONCKER

Gelegen in het hart van Brussel, is Notaires De Doncker een eerbiedwaardig notariskantoor dat zich onderscheidt door een rijke traditie, gecombineerd met een moderne benadering van juridische dienstverlening. Met een toegewijd team van ongeveer twintig professionals, waaronder juristen en ondersteunend personeel, biedt het kantoor deskundige begeleiding op diverse juridische gebieden zoals vastgoedrecht, ondernemingsrecht, fiscaal recht en familierecht. De focus ligt op efficiëntie, snelheid en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen, waarmee Notaires De Doncker zich profileert als een betrouwbare partner voor al uw notariële behoeften in Brussel sinds 1687.

Rating: 4.7/ 5 — 217 Reviews
Address: Rue du Vieux Marché aux Grains 51, 1000 Bruxelles, Belgium

Gérard Indekeu-Dimitri Cleenewerck de Crayencour

Gérard Indekeu-Dimitri Cleenewerck de Crayencour

Rating: 4.0/ 5 — 92 Reviews
Address: Av. Louise 126, 1050 Bruxelles, Belgium

Notary – HUYLEBROUCK Christian – Notaris

Notary - HUYLEBROUCK Christian - Notaris

Gelegen in het hart van Molenbeek-Saint-Jean, biedt de notarispraktijk van Christian Huylebrouck, opvolger van P. De Meyer, een breed scala aan juridische diensten met een persoonlijke en professionele aanpak. Als een private vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, staat het kantoor trots aan Boulevard Mettewie 272, gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer dankzij beschikbare parkeergelegenheid. Klanten kunnen rekenen op deskundige begeleiding in meerdere talen, waaronder Frans, Nederlands, Engels en Duits, wat de toegankelijkheid voor een breed publiek garandeert. Het onderscheidt zich door zijn toewijding aan confidentialiteit, klantgerichtheid en een diepgaande kennis van het notariaat.

Rating: 4.5/ 5 — 79 Reviews
Address: Bd Louis Mettewie 272, 1080 Molenbeek-Saint-Jean, Belgium

BLEECKX Gaétan

BLEECKX Gaétan

Notaris Gaétan Bleeckx, gevestigd in Sint-Gillis sinds 1999, staat bekend om zijn uitgebreide expertise in notariële dienstverlening. Dit kantoor biedt een breed scala aan diensten, waaronder het opstellen en beheren van akten, successieplanning, het adviseren bij aankoop en verkoop van vastgoed, en juridische ondersteuning bij persoonlijke en zakelijke ondernemingen. Met een focus op maatwerk en persoonlijke aandacht, onderscheidt Notaris Bleeckx zich door een proactieve benadering in het beschermen van de belangen van zijn cliënten, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor naleving van alle relevante wet- en regelgeving.

Rating:4.3/ 5 — 71 Reviews
Address: Pl. Maurice van Meenen 2, 1060 Saint-Gilles, Belgium

Didier Brusselmans Notaire

Didier Brusselmans Notaire

Het Notariskantoor DIDIER BRUSSELMANS, gevestigd in Sint-Agatha-Berchem, staat bekend om haar toegewijde dienstverlening in juridische zaken die alle facetten van het leven raken. Met een team van ervaren notarissen en medewerkers, biedt het kantoor professionele begeleiding en advies bij belangrijke levensgebeurtenissen, van vastgoedschenkingen tot successieplanning en de implementatie van digitale oplossingen zoals het elektronische aandelenregister eStox. Hun missie is om financiële zekerheid en gemoedsrust te bieden aan hun cliënten door middel van betrouwbare en transparante juridische diensten. Dit alles met een persoonlijke aanpak die hen onderscheidt in het notariaat.

Rating: 4.6/ 5 — 50 Reviews
Address: Rue des Soldats 60, 1082 Berchem-Sainte-Agathe, Belgium

Rutten Anne

Rutten Anne

Gelegen in het hart van Saint-Gilles, biedt het notariskantoor van Anne Rutten een breed scala aan juridische diensten, variërend van vastgoedtransacties tot familie- en erfrecht. Met een deskundig team dat vloeiend is in zowel Nederlands als Frans, zet het kantoor zich in om gepersonaliseerde ondersteuning en advies te bieden aan haar cliënten. De nadruk ligt op het vereenvoudigen van complexe juridische processen en het bieden van helderheid en zekerheid in tijden van nood. De combinatie van diepgaande expertise, een cliëntgerichte benadering en de mogelijkheid om op afstand aktes te ondertekenen, onderscheidt het kantoor van Anne Rutten van haar concurrenten, waardoor het een vertrouwde partner is in juridische aangelegenheden.

Rating: 4.6/ 5 — 49 Reviews
Address: Chau. de Charleroi 76, 1060 Saint-Gilles, Belgium

Leticia Dhaenens

Leticia Dhaenens

Bij Notariskantoor Leticia DHAENENS in Anderlecht is men toegewijd aan het bieden van deskundig advies en begeleiding bij alle belangrijke levensmomenten. Met een diepe betrokkenheid bij de gemeenschap en een focus op heldere communicatie, onderscheidt dit kantoor zich door zijn persoonlijke benadering en de breedte van zijn dienstverlening, variërend van financiële planning voor ouderen tot successieplanning en de digitalisering van aandelenregisters. Het team, onder leiding van notaris Leticia Dhaenens, zet zich in om juridische zekerheid te verschaffen met een menselijk gezicht, ondersteund door moderne technologieën zoals eStox voor het beheer van aandelenregisters, wat bijdraagt aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van hun diensten.

Rating: 4.7/ 5 — 43 Reviews
Address: Bd de la Révision 56, 1070 Anderlecht, Belgium

Actalys

Actalys

Actalys, opgericht in 2010, is een vooruitstrevend notariskantoor dat klanten bijstaat tijdens cruciale momenten in hun leven met een breed scala aan juridische diensten, waaronder familie- en vermogensrecht, vastgoed voor particulieren en professionals, en bedrijfsrecht. Met een toegewijd team van ervaren notarissen en medewerkers, die gespecialiseerd zijn in verschillende juridische domeinen, biedt Actalys op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Hun moderne benadering van het notariaat, continue investering in de ontwikkeling van hun team en het gebruik van geavanceerde hulpmiddelen onderscheiden hen in een complexer wordende juridische en regelgevende omgeving. Actalys, gevestigd in Brussel, streeft naar juridische zekerheid, pragmatisme en empathie in al hun diensten, waardoor ze een betrouwbare partner zijn in juridische zaken.

Rating: 4.0/ 5 — 41 Reviews
Address: Bd de Waterloo 16, 1000 Bruxelles, Belgium

In-Deed Notaire Bruxelles | Notarissen | Notaries

In-Deed Notaire Bruxelles | Notarissen | Notaries

Rating: 4.5/ 5 — 40 Reviews
Address: Av. de Tervueren 302, 1150 Woluwe-Saint-Pierre, Belgium

Benoît Heymans Notaire – Notaris

Benoît Heymans Notaire - Notaris

Het notariskantoor van Benoît HEYMANS, gesitueerd in Uccle, Brussel, maakt zich sterk voor het leveren van persoonlijke en deskundige juridische diensten. Met een team van toegewijde professionals biedt het notariskantoor begeleiding en advies in cruciale momenten van het leven zoals vastgoedtransacties, erfenissen, successieplanning, donaties, familiezaken, en zakelijke ondernemingen. De kernwaarden van het kantoor omvatten continue scholing, beschikbaarheid, strikte vertrouwelijkheid en een diep respect voor de ethiek en de wensen van de cliënt. Dit onderscheidt Benoît HEYMANS als een notariskantoor dat niet alleen juridische expertise biedt, maar ook een op maat gemaakte, mensgerichte dienstverlening.

Rating: 4.9/ 5 — 39 Reviews
Address: Av. de l’Echevinage 1A, 1180 Uccle, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Brussel – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme sushi-ervaring in Brussel is een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij de top 10…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de recente publicatie is een ranglijst van de top 10 beste sportscholen in Brussel voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024