De beste Sushi in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Brussel – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme sushi-ervaring in Brussel is een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij de top 10 sushi-restaurants voor het jaar 2024 zijn samengesteld. Deze ranglijst is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij elke beoordeling zorgvuldig is overwogen. Door liefhebbers van Japanse keuken is met passie gezocht naar die unieke plekken die uitblinken in kwaliteit, sfeer en authenticiteit. De samenstelling van deze lijst is het resultaat van talrijke ervaringen

Makifornia – Rue Neuve

Makifornia - Rue Neuve

Makifornia is een culinaire bestemming die een unieke ervaring belooft, waarbij de frisheid en uitzonderlijke service centraal staan. Door een verbazingwekkende fusie tussen de Japanse en Californische keuken, biedt het een menu dat rijk is aan diversiteit, van starters tot Donburi, Crusty rolls en speciale California rolls. Geboren uit een inspirerende reis door Japan, nodigt Makifornia u uit voor een groot gastronomisch avontuur waarbij de oostelijke traditie harmonieus samensmelt met de moderne westerse keuken. Met meerdere vestigingen in Brussel, waaronder Molenbeek-Saint-Jean, Etterbeek, en Ixelles, onderscheidt Makifornia zich door zijn gastvrije etablissementen en veilige online betaalopties, waardoor het een favoriet is voor liefhebbers van een unieke smaakbeleving.

Rating: 4.4/ 5 — 5471 Reviews
Address: Rue du Fossé aux Loups 14, 1000 Bruxelles, Belgium

Makifornia – Merode

Makifornia - Merode

Makifornia nodigt u uit voor een unieke culinaire reis, waar de rijke smaken van Japan en de relaxte vibe van Californië samensmelten in een onvergetelijke eetervaring. Geboren uit een fascinerende odyssee door Japan, belichaamt Makifornia de perfecte symbiose tussen Oost en West, waar traditionele Japanse gerechten en de iconische Californische rollen elkaar ontmoeten. Onze belofte aan onze gasten omvat gegarandeerde versheid, uitzonderlijke service, en een warme, uitnodigende ambiance in al onze vestigingen verspreid over Brussel. Bij Makifornia wordt elke hap een ontdekkingsreis, versterkt door onze toewijding aan moderniteit vermengd met traditie, voor de ultieme bevrediging van uw smaakpapillen.

Rating: 4.5/ 5 — 5178 Reviews
Address: Rue des Tongres 4, 1040 Etterbeek, Belgium

Kabuki

Kabuki

Restaurant KABUKI, genesteld in het hart van Brussel, biedt al meer dan 20 jaar een authentieke duik in de Japanse culinaire traditie. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn unieke ambiance en de passie waarmee het een breed scala aan Japanse specialiteiten serveert, van de Teppan-Yaki ervaring waar gasten getuige zijn van de elegantie en vaardigheid van de chef, tot een origineel ‘all-you-can-eat’ menu geserveerd door een opmerkelijk ambachtelijk treintje. Met de mogelijkheid om grote evenementen te huisvesten dankzij een capaciteit van 300 zitplaatsen, is KABUKI de ideale locatie voor zowel intieme diners als grootschalige vieringen, waarbij versheid en kwaliteit altijd voorop staan.

Rating: 3.9/ 5 — 2782 Reviews
Address: Rue du Marché aux Poulets 32, 1000 Bruxelles, Belgium

Makisu – Flandre

Makisu - Flandre

Makisu onderscheidt zich als een vernieuwende sushi-eetgelegenheid met een zonnige kijk op de Japanse keuken, waar de nadruk ligt op natuurlijke ingrediënten, zelfgemaakte recepten en seizoensgebonden menu’s. Sinds 2012 zet het bedrijf zich in om smaakvolle sushi toegankelijk te maken, waarbij het zich richt op het verwijderen van alle additieven uit hun keuken en het ondersteunen van meer verantwoorde leveranciers. Met locaties in Brussel en Luik, biedt Makisu een gastvrije omgeving waar teamleden worden aangemoedigd om te groeien, verschillen te waarderen en klanten te behandelen als gasten. Het is niet alleen een plek om te eten, maar ook een professionele reis voor diegenen die gepassioneerd zijn over echt eten en een positieve werkcultuur.

Rating:4.3/ 5 — 2172 Reviews
Address: Rue de Flandre 6, 1000 Bruxelles, Belgium

Makisu

Makisu

Makisu onderscheidt zich als een bruisend sushi-restaurant dat zich richt op het brengen van zonneschijn in de sushi-ervaring van hun klanten door wereldwijd inspiratie op te doen voor smaakvolle en spannende recepten. Sinds 2012 zet Makisu zich in voor het creëren van echt voedsel, vrij van additieven, door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten en zelfgemaakte recepten, wat resulteert in vers bereide, onweerstaanbare gerechten. Met een nadruk op continue verbetering en een missie om alle additieven uit hun keuken te elimineren, biedt Makisu een unieke combinatie van fast-casual dining met de principes van echt eten. Gevestigd in Brussel en Luik, belooft Makisu een warme, uitnodigende sfeer waar klanten worden getransformeerd in gasten, en elk bezoek voelt als een zonnige onderbreking van het alledaagse.

Rating: 4.3/ 5 — 2097 Reviews
Address: Rue du Bailli 5, 1000 Bruxelles, Belgium

Anata

Anata

Gelegen in het hart van Brussel biedt Anata een authentieke Japanse eetervaring met een breed scala aan verse en gevarieerde specialiteiten. Gasten kunnen niet alleen genieten van hoogwaardige gerechten in het sfeervolle restaurant, maar hebben ook de optie voor levering of afhaal. Uniek door de non-stop keuken gedurende de hele dag, onderscheidt Anata zich door zijn toegankelijkheid en het streven naar klanttevredenheid. Ideaal voor families en liefhebbers van de Japanse keuken, staat Anata klaar om u hartelijk te verwelkomen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Rating: 3.8/ 5 — 1799 Reviews
Address: Bd Anspach 74, 1000 Bruxelles, Belgium

Gatsu Gatsu

Gatsu Gatsu

In het hart van Brussel brengt Gatsu Gatsu een unieke Aziatische street food ervaring, waarbij traditionele smaken uit Zuidoost-Azië en China samenkomen in een ambiance die de bruisende straten van Azië weerspiegelt. Met een nadruk op verse ingrediënten en meesterlijke kookkunst, biedt het restaurant een divers menu dat iedereen aanspreekt, van vegan tot gluten-vrij en kasher. Gatsu Gatsu onderscheidt zich door zijn fusion keuken die gasten uitnodigt hun eigen culinaire creaties samen te stellen, en streeft ernaar om met zijn unieke omgeving en creatieve aanpak de beste wokervaring in Brussel te leveren.

Rating: 4.2/ 5 — 1179 Reviews
Address: Rue du Marché aux Herbes 99, 1000 Bruxelles, Belgium

Yamayu Santatsu

Yamayu Santatsu

Yamayu Santatsu is een verfijnd Japans restaurant dat zich in het hart van Brussel bevindt, bekend om zijn authentieke culinaire ervaring. Met een focus op traditionele gerechten, biedt het een zorgvuldig samengesteld lunchmenu en een uitgebreide selectie dranken, beschikbaar voor zowel diner als afhaal. Het restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en authentieke smaken, en vereist reserveringen uitsluitend via telefonisch contact, wat een persoonlijke benadering en aandacht voor elke gast garandeert. De openingstijden variëren van dinsdag tot zondag, met ruime tijdslots voor zowel de lunch als het diner, wat Yamayu Santatsu een essentiële bestemming maakt voor liefhebbers van de Japanse keuken.

Rating: 4.2/ 5 — 982 Reviews
Address: Chau. d’Ixelles 141, 1050 Ixelles, Belgium

Kokuban Place Jean Rey

Kokuban Place Jean Rey

Geïnspireerd door de rijke smaken en tradities van Japan, biedt Kokuban in Brussel een culinaire ervaring die de essentie van Japanse gastvrijheid belichaamt. Met een focus op kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en authentieke recepten, nodigt dit restaurant gasten uit om te genieten van een scala aan gerechten, van verfijnde otsumami en hartverwarmende ramen tot exquise don-gerechten. Elk gerecht wordt met passie en precisie bereid, waardoor bezoekers een smaak van de verborgen hoeken van Japan krijgen, zonder reservatie voor individuen en met een handige afhaalservice beschikbaar. Kokuban onderscheidt zich door zijn toewijding aan het creëren van een unieke eetervaring, waarbij elk bezoek voelt als een persoonlijke ontdekkingsreis naar de rijke cultuur en smaken van Japan.

Rating: 4.2/ 5 — 847 Reviews
Address: Rue Belliard 180, 1040 Bruxelles, Belgium

Wagamama

Wagamama

Wagamama België, een dynamische culinaire bestemming, staat bekend om zijn verfijnde aanbod van Aziatische gerechten, waaronder hartverwarmende ramen, aromatische curry’s, verse sushi, en meer. Met een focus op gezelligheid en het delen van maaltijden, biedt het een scala aan verse sapjes en bijgerechten die perfect zijn om te delen. Het onderscheidt zich door zijn toewijding aan de ‘Wagamama manier’, die een unieke benadering van service en culinaire ervaring belichaamt, evenals door zijn sterke inzet voor veganistische opties. Wagamama is meer dan een restaurant; het is een plek waar elke maaltijd een gelegenheid is om te genieten van heerlijke, zorgvuldig bereide gerechten in een gastvrije omgeving.

Rating: 4.0/ 5 — 837 Reviews
Address: Bd Anspach 21, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024