• Home
  • Brussel
  • De beste sportscholen in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de recente publicatie is een ranglijst van de top 10 beste sportscholen in Brussel voor het jaar 2024 onthuld. Deze lijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij gebruikerservaringen en tevredenheid een cruciale rol spelen. Door deze methodologie worden de meest geprezen sportscholen in de spotlight gezet. Het doel van deze rangschikking is om inwoners en bezoekers van Brussel te helpen bij het vinden van een kwalitatieve plek voor hun fitnessbehoeften. De sportscholen zijn beoorde

Stadium Kinetix

Stadium Kinetix

Stadium Kinetix is meer dan alleen een fitnesscentrum; het is een uitgebreide wellness- en trainingsgemeenschap gevestigd in Schaerbeek, Brussel. Met professionele begeleiding en toegang tot een breed scala aan activiteiten, waaronder fitness, aquagym, crosstraining, en een exclusieve Women’s Corner, biedt het centrum een unieke ervaring voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl. Klanten genieten van de voordelen van moderne Technogym-apparatuur, twee grote zwembaden, ruime leslokalen met persoonlijke instructie, en comfortabele voorzieningen zoals ruime kleedkamers en een ontspannende lounge. Stadium Kinetix onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid zeven dagen per week, persoonlijke trainingsadviezen, en de mogelijkheid om abonnementen te gebruiken in alle Brusselse clubs, waardoor het een toonaangevende keuze is voor fitnessenthousiastelingen in de regio.

Rating: 4.3/ 5 — 668 Reviews
Address: Bd Lambermont 236, 1030 Schaerbeek, Belgium

David Lloyd Uccle

David Lloyd Uccle

Gelegen in het idyllische Zoniënwoud van Ukkel, op een steenworp afstand van Brussel, biedt David Lloyd Uccle een ongeëvenaarde gezondheids- en welzijnservaring in een prachtig gerenoveerd kasteel. Met een investering van meer dan 6 miljoen euro onderscheidt deze club zich door zijn state-of-the-art fitnessapparatuur, gevarieerde groepslessen, luxe spa, en een breed scala aan faciliteiten voor gezinnen. Bezoekers kunnen genieten van de binnen- en buitenzwembaden, tennis- en padelbanen, en een speciale kinderzone, waardoor David Lloyd Uccle de ultieme bestemming is voor lichaam, geest en gezinsplezier.

Rating: 4.3/ 5 — 607 Reviews
Address: Drève de Lorraine 41, 1180 Bruxelles, Belgium

Basic-Fit Haren Haachtsesteenweg

Basic-Fit Haren Haachtsesteenweg

Basic-Fit, met zijn thuisbasis in Brussel, is toegewijd aan het toegankelijk maken van fitness voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. De club, die 24/7 open is, biedt een veilige en inclusieve omgeving waar zowel mannen als vrouwen hun fitnessdoelen kunnen nastreven met behulp van een breed scala aan apparatuur en groepslessen. Met opties voor iedereen, van beginners tot gevorderde sporters, en zelfs een speciale zone alleen voor vrouwen, onderscheidt Basic-Fit zich door flexibele lidmaatschappen, persoonlijke trainingsintroducties, en de innovatieve YANGA Sports Water-optie. Het is hun missie om klanten te helpen een gezondere levensstijl te bereiken door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma’s, begeleiding van gecertificeerde personal trainers, en een community die motivatie en ondersteuning biedt.

Rating: 3.9/ 5 — 455 Reviews
Address: Chau. de Haecht 1765, 1130 Bruxelles, Belgium

Basic Fit VUB

Basic Fit VUB

Basic-Fit Brussels Ixelles VUB biedt een uitnodigende en dynamische sportomgeving waar iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, zijn of haar fitnessdoelen kan realiseren. Met de mogelijkheid om 24/7 te sporten, uiteenlopende groepslessen en persoonlijke begeleiding door gekwalificeerde trainers, streeft Basic-Fit ernaar om fitness toegankelijk en aanpasbaar te maken voor iedereen. Leden kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschappen, variërend van toegang tot alle clubs in Europa tot exclusieve thuisworkouts met een Smart Bike. Bovendien onderscheidt Basic-Fit zich door extra services zoals Yanga Sportswater en persoonlijke trainingssessies, waardoor leden hun trainingservaring kunnen personaliseren. Met een focus op flexibiliteit, inclusiviteit en kwalitatieve faciliteiten, zet Basic-Fit zich in om iedereen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken.

Rating:3.6/ 5 — 407 Reviews
Address: Triomflaan, toegang 8, 1050 Elsene, Belgium

Aspria Brussels Arts-Loi

Aspria Brussels Arts-Loi

Aspria Arts-Loi, gevestigd in het hart van Brussel, onderscheidt zich als een exclusieve ledenclub die een holistische benadering van welzijn hanteert, waarbij fitness, ontspanning, werk en sociaal leven samenkomen onder één dak. Met vijf unieke studio’s biedt het een ongeëvenaarde ervaring in groepslessen, variërend van Body&Mind tot Aqua. De club beschikt over de grootste binnenzwembad in het stadscentrum, state-of-the-art fitnessapparatuur, een uitgebreid aanbod aan spa-behandelingen voor ultieme ontspanning, en flexibele werkplekken met high-speed Wi-Fi. Aspria Arts-Loi bevordert een levendige gemeenschap met evenementen het hele jaar door, waardoor leden kunnen genieten van een rijke en gebalanceerde lifestyle.

Rating: 4.0/ 5 — 394 Reviews
Address: Rue de l’Industrie 26, 1000 Bruxelles, Belgium

Basic-Fit Wemmel Steenweg op Brussel 24/7

Basic-Fit Wemmel Steenweg op Brussel 24/7

Basic-Fit, gelegen aan de Steenweg op Brussel in Wemmel, is een toonaangevende fitnessclub die 24/7 toegankelijk is en een breed scala aan activiteiten en diensten aanbiedt om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel beginnende als gevorderde sporters van alle leeftijden. Met een ruime keuze aan fitnesstoestellen, live groepslessen, persoonlijke begeleiding door gekwalificeerde trainers en de mogelijkheid om te kiezen uit diverse lidmaatschappen, waaronder opties met toegang tot alle clubs in Europa, personal training, en een exclusieve app met meer dan 1000 workouts, streeft Basic-Fit ernaar om fitness zowel toegankelijk als aanpasbaar te maken voor iedereen. Het onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, inclusiviteit en de toewijding om klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke fitnessdoelen.

Rating: 3.7/ 5 — 360 Reviews
Address: Steenweg op Brussel 397B, 1780 Wemmel, Belgium

Basic-Fit Brussels Arts-Loi 24/7

Basic-Fit Brussels Arts-Loi 24/7

Basic-Fit Brussels Arts-Loi verwelkomt leden van alle leeftijden en niveaus met open armen in hun 24/7 fitnesscentrum, gelegen op de Avenue des Arts. Dit fitnessparadijs onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur en een diversiteit aan groepslessen, waaronder zowel live als virtuele opties. Leden kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 220 Basic-Fit clubs in België of zelfs alle clubs in Europa, naast exclusieve voordelen zoals korting op sportdrank en sportvoeding, gratis massages, en de mogelijkheid om samen te trainen met een vriend. Met opties voor persoonlijke training en een mobiele app vol met meer dan 1000 workouts, biedt Basic-Fit een complete en flexibele fitnesservaring die gericht is op het behalen van persoonlijke doelen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Rating: 3.7/ 5 — 313 Reviews
Address: Av. des Arts 47/49, 1000 Bruxelles, Belgium

Basic-Fit Brussels Schuman 24/7

Basic-Fit Brussels Schuman 24/7

Basic-Fit Brussels Schuman, gelegen aan Kortenberglaan 29, biedt een toegankelijke en uitnodigende fitnesservaring voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Met een 24/7 openstelling, een breed scala aan fitnessapparatuur, en een divers aanbod van groepslessen, inclusief virtuele opties, streeft deze sportschool ernaar om fitness op maat te bieden. Leden hebben de keuze tussen meerdere abonnementen met extra’s zoals persoonlijke coaching en voedingsadvies via de app, wat zorgt voor een persoonlijke en doelgerichte benadering van fitness. Basic-Fit onderscheidt zich door haar flexibele lidmaatschapsmogelijkheden, inclusief toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa, en faciliteiten die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde levensstijl in een ondersteunende gemeenschap.

Rating: 3.5/ 5 — 303 Reviews
Address: Av. de Cortenbergh 29, 1000 Bruxelles, Belgium

Basic-Fit Brussels Avenue Louise

Basic-Fit Brussels Avenue Louise

Basic-Fit Brussels Louise 24/7 is een dynamisch fitnesscentrum dat zich onderscheidt door zijn toegankelijkheid rond de klok en een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen aan te bieden, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Met flexibele lidmaatschapsopties, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs uitgebreidere voordelen op Europees niveau, richt Basic-Fit zich op het bieden van een gepersonaliseerde fitnesservaring. Opties zoals live groepslessen, YANGA Sports Water, en persoonlijke coaching via een app of in persoon, versterken hun missie om fitness toegankelijk te maken voor iedereen. De club onderscheidt zich door haar commitment aan een gezonde levensstijl, ondersteund door moderne faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om leden te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken, waarbij een focus op gemak en community centraal staat.

Rating: 3.3/ 5 — 254 Reviews
Address: Av. Louise 225, 1050 Bruxelles, Belgium

JIMS Fitness Bruxelles

JIMS Fitness Bruxelles

Bij Jims Bxl Porte de Namur, gevestigd in het hart van Brussel en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, staat een team van gepassioneerde professionals klaar om u te begeleiden naar uw fitnessdoelen. Dit recent gerenoveerde fitnesscentrum onderscheidt zich door een breed scala aan faciliteiten en diensten, waaronder gespecialiseerde zones voor cardio, krachttraining en functionele fitness, evenals een divers aanbod aan groepslessen en HIIT bootcamps. Met flexibele lidmaatschapsopties, waaronder gratis weken bij aanvang en geen inschrijfkosten, streeft Jims Bxl Porte de Namur ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun niveau of ervaring.

Rating: 4.1/ 5 — 249 Reviews
Address: Sq. du Bastion 1, 1050 Ixelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024