• Home
  • Brussel
  • De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste tandartsen in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het jaar 2024. Deze top 10 ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij patiënten hun ervaringen hebben gedeeld. Door deze beoordelingen is een onpartijdige lijst ontstaan die de uitmuntendheid in tandheelkundige zorg binnen de stad weerspiegelt. De genoemde tandartspraktijken zijn erkend vanwege hun kwalitatieve dienst

The Brussels Smile Clinic

The Brussels Smile Clinic

Rating: 4.7/ 5 — 271 Reviews
Address: IT Tower, Av. Louise 480/4ème étage, 1050 Bruxelles, Belgium

Dentiste Bruxelles Laeken

Dentiste Bruxelles Laeken

Gelegen in het hart van Brussel, verwelkomt de Dental Clinic Laeken patiënten van alle leeftijden in hun onlangs gerenoveerde praktijk, uitgerust met de nieuwste technologieën voor optimaal comfort en kwalitatieve zorg. Met een breed scala aan diensten, van algemene tandheelkunde en orthodontie tot spoedeisende hulp, streeft het deskundige team ernaar om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Hun toewijding aan professionaliteit en patiënttevredenheid, ondersteund door een hoge waardering van 4,9/5, onderscheidt hen in hun vakgebied. Dental Clinic Laeken is niet alleen een plek voor uitmuntende tandheelkundige zorg maar ook een omgeving waar patiënten zich gewaardeerd en begrepen voelen.

Rating: 4.7/ 5 — 250 Reviews
Address: Boulevard Emile Bockstael 167, 1020 Bruxelles, Belgium

Winston Dental Clinic

Winston Dental Clinic

Gelegen in het zuiden van Brussel, in Uccle, streeft Winston Dental Clinic ernaar om haar patiënten te voorzien van een droomglimlach door middel van hoogwaardige tandheelkundige zorg. Met een team van ervaren tandartsen die continu getraind worden in de nieuwste technologieën – een zeldzaamheid in België – biedt de kliniek een breed scala aan specialiteiten, waaronder algemene tandheelkunde, orthodontie, en esthetische tandheelkunde, allemaal binnen een comfortabele en professionele omgeving. Hun state-of-the-art faciliteiten staan garant voor snelle, pijnloze en effectieve behandelingen, waardoor ze zich onderscheiden in de tandheelkundige gemeenschap.

Rating: 4.1/ 5 — 165 Reviews
Address: Winston Dental Clinic, Av. Winston Churchill 147, 1180 Bruxelles, Belgium

Dentiste Chismile Hoang Chi Brussels

Dentiste Chismile Hoang Chi Brussels

Rating:4.9/ 5 — 146 Reviews
Address: Avenue Winston Churchill 189/43, 1180 Ukkel, Belgium

Dental Treatment Center

Dental Treatment Center

Rating: 4.6/ 5 — 137 Reviews
Address: Rue de la Loi 235, 1040 Bruxelles, Belgium

iDent Clinic Bruxelles

iDent Clinic Bruxelles

Rating: 4.7/ 5 — 133 Reviews
Address: Av. des Gloires Nationales 65/66, 1083 Bruxelles, Belgium

Dentistes Saint-Gilles Denta Confort

Dentistes Saint-Gilles Denta Confort

Rating: 4.7/ 5 — 132 Reviews
Address: Rue Vanderschrick 76, 1060 Saint-Gilles, Belgium

Dentiste Bruxelles | Clinique dentaire Lemonnier

Dentiste Bruxelles | Clinique dentaire Lemonnier

Gelegen in het hart van Brussel, biedt Clinique Dentaire Lemonnier een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten die zich richten op het leveren van een perfecte en gezonde glimlach. Met een focus op zowel esthetische als algemene tandheelkundige zorg, onderscheidt deze kliniek zich door het aanbieden van geavanceerde behandelingen zoals Invisalign, naast traditionele orthodontie, implantaten, protheses, en pedodontie. Hun toewijding aan het gebruik van de nieuwste technologieën, gecombineerd met een patiëntgerichte benadering en een professioneel, gecertificeerd team, zorgt ervoor dat elke patiënt een persoonlijke en zorgzame ervaring ontvangt. Uniek is ook hun service voor het volgen van tandheelkundige zorg in het buitenland, wat hun toewijding aan uitmuntende patiëntenzorg verder benadrukt.

Rating: 4.6/ 5 — 94 Reviews
Address: Bd Maurice Lemonnier 217, 1000 Bruxelles, Belgium

Clinique Dentaire Dentius Uccle

Clinique Dentaire Dentius Uccle

Dentius Uccle onderscheidt zich als een vooraanstaand tandheelkundig centrum dat zich inzet voor het bieden van uitgebreide zorg, van preventie tot esthetische tandheelkunde. Met een filosofie die de nadruk legt op het behoud en de rehabilitatie van tanden, biedt dit centrum een breed scala aan behandelingen zoals endodontie, orthodontie, parodontologie en meer, allemaal gericht op het verbeteren van de mondgezondheid en het esthetiek. Het ervaren team, onder leiding van professor Ramin Atash, is toegewijd aan het leveren van kwaliteitszorg en advies op maat, waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt om patiënten te helpen hun natuurlijke glimlach te behouden. Dentius Uccle onderscheidt zich door een sterke focus op preventie en een multidisciplinaire aanpak, wat het tot een vertrouwde partner in tandheelkundige zorg maakt.

Rating: 4.7/ 5 — 93 Reviews
Address: Chau. de Waterloo 877, 1180 Bruxelles, Belgium

Versailles Dental Clinic

Versailles Dental Clinic

Versailles Dental Clinic, gevestigd in Brussel, biedt een toevluchtsoord voor hoogwaardige tandheelkundige zorg binnen een moderne, comfortabele en gastvrije omgeving. Gewapend met de nieuwste technologieën en een toewijding aan uitmuntende hygiënenormen, streeft het team van vakkundige tandartsen ernaar om elke patiënt te voorzien van een uitgebreid scala aan diensten – van preventieve zorg en cosmetische tandheelkunde tot orthodontie en implantaten – om optimale mondgezondheid te garanderen. De kliniek onderscheidt zich door haar toegankelijke urgentiezorg, kindvriendelijke benaderingen en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de individuele wensen van elke patiënt, wat hen een vooraanstaande keuze maakt in de regio.

Rating: 4.8/ 5 — 93 Reviews
Address: Av. de Versailles 18, 1020 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024