De beste massagesalons in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Brussel – TOP 10 [2024]

In de meest recente ranglijst, gebaseerd op de beoordelingen van gebruikers op Google Maps, zijn de beste massagesalons in Brussel voor het jaar 2024 samengesteld. Deze selectie, zorgvuldig uitgekozen door de ervaringen en meningen van vele bezoekers, belicht de top 10 massagesalons die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke service en kwaliteit. Aan de hand van deze beoordelingen is een overzicht gecreëerd dat potentiële klanten een betrouwbaar inzicht biedt in waar zij de meest verkwikkende en professionele

The Lys Spa

The Lys Spa

Gelegen in het hart van Brussel, biedt The Lys Spa een unieke ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven door zijn volledig privé te reserveren spa-ervaring. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van luxe voorzieningen zoals een jacuzzi, traditionele sauna, masserende stoelen en ontspanningsruimtes, met de mogelijkheid om hun bezoek te verrijken met op maat gemaakte evenementen en massages. The Lys Spa onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail, persoonlijke service en een sfeer die zowel ontspanning als exclusiviteit ademt. Met formules variërend van romantische arrangementen tot speciale vieringen, staat The Lys Spa garant voor een onvergetelijke ervaring die klanten uitnodigt om te durven genieten, omdat ze het verdienen.

Rating: 4.5/ 5 — 559 Reviews
Address: Rue de Stassart 56, 1050 Bruxelles, Belgium

Private Wellness Spa Louise

Private Wellness Spa Louise

In het hart van Brussel biedt Spa Louise, gevestigd sinds 2010 en volledig vernieuwd in 2022, samen met het in juli 2022 geopende CALM Spa in Jette, een luxueuze ontsnapping voor wellnessliefhebbers. Deze exclusieve privé spa’s zijn een toevluchtsoord waar bezoekers kunnen genieten van een verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi, hammam, en ontspannende massages. Met aandacht voor detail en een streven naar ultieme ontspanning, onderscheiden zij zich door hun thematische decoraties en op maat gemaakte ervaringen, waaronder speciale arrangementen voor romantische gelegenheden en groepsevenementen. Spa Louise en CALM Spa beloven een verkwikkende ervaring die verder gaat dan de traditionele spa, door het aanbieden van een luxe oase van rust in de bruisende stad.

Rating: 4.6/ 5 — 442 Reviews
Address: Rue Defacqz 28, 1050 Bruxelles, Belgium

Sereniss

Sereniss

Sereniss onderscheidt zich als een toevluchtsoord voor welzijn, waar holistische benaderingen worden ingezet om zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid te bevorderen. Door een uniek aanbod van massages, energetische zorg en persoonlijke begeleiding, streeft dit centrum ernaar de balans en sereniteit van elke bezoeker te herstellen. Van traditionele technieken tot innovatieve therapieën zoals maderotherapie en rituelen voor innerlijke genezing, Sereniss biedt een diepgaande ervaring die gericht is op het bevorderen van ontspanning en persoonlijke groei. Het is hun missie om een vredige oase te zijn waar mensen onvergetelijke momenten van rust en vernieuwing kunnen ervaren.

Rating: 4.8/ 5 — 189 Reviews
Address: Pl. Dailly 5, 1030 Bruxelles, Belgium

Lotus spa

Lotus spa

Bij Lotus Spa, gelegen in het hart van Brussel, wordt een oase van rust en verjonging aangeboden, ver weg van de stedelijke drukte. Met een uitgebreid scala aan diensten waaronder spa-behandelingen, massages en een speciale aandacht voor de traditionele Thaise massage, zet Lotus Spa zich in om een unieke wellnesservaring te bieden. De focus ligt op persoonlijke verzorging en ontspanning, belichaamd in hun zorgvuldig samengestelde behandelingen en een klantgerichte benadering. Het verschil wordt gemaakt door hun commitment aan privacy en een serene ambiance, waardoor klanten een ongeëvenaarde ontsnapping aan de alledaagse stress ervaren.

Rating:4.6/ 5 — 170 Reviews
Address: Rue de Trèves 122, 1040 Bruxelles, Belgium

House of Wellness

House of Wellness

In het hart van Brussel biedt House of Wellness een ontsnapping aan de dagelijkse drukte met zijn uitzonderlijke Thaise massage en welzijnsbehandelingen. Gevestigd op een historische locatie, onderscheidt deze wellnessoase zich door een toewijding aan uitmuntendheid, persoonlijke benadering en een diepgaand begrip van de helende kracht van massage. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een verfijnde ervaring die zowel het lichaam als de geest verjongt, waardoor House of Wellness een must-visit bestemming is in Brussel voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en herstel.

Rating: 4.9/ 5 — 156 Reviews
Address: Place de la vieille Hall, aux Blé 5, 1000 Bruxelles, Belgium

Massage centre

Massage centre

Het Massagecentrum, gespecialiseerd in schoonheid en wellness, biedt een naadloze, gebruikersvriendelijke ervaring voor het boeken van afspraken via Picktime, met ondersteuning in een breed scala aan talen om een wereldwijd publiek te bedienen. Met een nadruk op persoonlijke zorg en ontspanning, onderscheidt dit spa- en wellnesscentrum zich door zijn toegewijde service en de veelzijdigheid in het aanbieden van diensten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Hun gebruik van geavanceerde boekingstechnologie maakt het eenvoudiger dan ooit om een moment van rust in te plannen, waardoor ze zich onderscheiden in een markt vol concurrentie.

Rating: 4.6/ 5 — 151 Reviews
Address: Rue de Bon Secours 14, 1000 Bruxelles, Belgium

Deep Nature

Deep Nature

Deep Nature onderscheidt zich door zijn integratie met ongerepte natuurlijke omgevingen, waarin het zijn spa’s vormgeeft op buitengewone locaties te midden van bergen, bossen en aan de kustlijn. Met een sterke nadruk op duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid, verbindt Deep Nature zich ertoe de impact op de aarde te minimaliseren, terwijl het tegelijkertijd de nadruk legt op menselijk welzijn binnen zijn operaties. Deze spa’s bieden een scala aan kenmerkende schoonheids- en wellnessbehandelingen, aangevuld met een reeks natuurlijke cosmetische producten ontworpen om te verfrissen en te vernieuwen. Uniek is de benadering van het aanbieden van exclusieve spa-ervaringen in harmonie met de natuur, waardoor Deep Nature zich onderscheidt als een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging in de meest natuurlijke omgevingen.

Rating: 4.2/ 5 — 130 Reviews
Address: Quai des Péniches 70, 1000 Bruxelles, Belgium

Sama Wellness Louiza

Sama Wellness Louiza

Sama Wellness, gevestigd in Brussel, onderscheidt zich als uw professionele wellnesspartner door een unieke combinatie van ontspannende massages, esthetische behandelingen en haarverzorging. Met een missie om welzijn en schoonheid te bevorderen, biedt Sama Wellness een breed scala aan diensten – van traditionele en therapeutische massages tot geavanceerde schoonheidsbehandelingen zoals cryolipolyse en microblading. Hun aanbod wordt verrijkt door speciale promoties, abonnementen en gepersonaliseerde wellnessprogramma’s. Wat Sama Wellness echt onderscheidt, is hun toewijding aan een holistische benadering van gezondheid en schoonheid, gehuisvest in een sfeer die de zintuigen prikkelt en ontspanning bevordert.

Rating: 4.4/ 5 — 126 Reviews
Address: Av. Louise 223, 1050 Bruxelles, Belgium

Asian Touch Massage Chinois Bruxelles – Massage dos, pied, minceur

Asian Touch Massage Chinois Bruxelles - Massage dos, pied, minceur

Asian Touch, gevestigd in het hart van Brussel, is een toevluchtsoord voor welzijn, schoonheid en gezondheid, dat zich onderscheidt door zijn authentieke Chinese massagebehandelingen. Met een sterke nadruk op het herstellen van zowel fysieke als mentale balans, biedt Asian Touch een scala aan diensten van therapeutische TUI-NA massages tot ontspannende lichaamsmassages, alle uitgevoerd met natuurlijke oliën bekend om hun heilzame eigenschappen. De salon staat bekend om zijn warme ontvangst, deskundige team en een atmosfeer die comfort, sereniteit en verjonging belooft, waardoor het een unieke ervaring biedt die zich richt op het verbeteren van welzijn door middel van traditionele Chinese geneeskundepraktijken.

Rating: 4.1/ 5 — 107 Reviews
Address: Chau. de Wavre 639, 1040 Etterbeek, Belgium

Nyima Tibetan Massage

Nyima Tibetan Massage

Gelegen in het hart van Brussel, biedt Nyima Tibetan Massage een unieke en verkwikkende ervaring aan diep ontspanning zoekende cliënten. Bekend om zijn deskundige therapeuten die traditionele Tibetaanse massagetechnieken hanteren, steekt dit centrum boven zijn concurrenten uit door een harmonieuze combinatie van krachtige en zachte benaderingen die zowel lichaam als geest verjongen. Klanten prijzen het niet alleen als een van de beste massages die ze ooit hebben gehad, maar benadrukken ook de vriendelijke en attente service. Of je nu te kampen hebt met rugpijn of gewoon op zoek bent naar een oase van rust, Nyima Tibetan Massage belooft een onvergetelijk herstellende ervaring.

Rating: 4.7/ 5 — 107 Reviews
Address: Bd Charlemagne 64, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Brussel – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme sushi-ervaring in Brussel is een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij de top 10…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de recente publicatie is een ranglijst van de top 10 beste sportscholen in Brussel voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024