De beste massagesalons in Seraing - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Seraing – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste massagesalons in Seraing voor het jaar 2024 is gebruik gemaakt van Google Maps beoordelingen als basis. Door zorgvuldige analyse zijn de meest beoordeelde locaties geïdentificeerd en samengesteld in een top 10 ranglijst. Deze lijst is ontworpen om bezoekers en inwoners van Seraing te begeleiden in hun zoektocht naar de ultieme ontspanningservaring. De beoordelingen en feedback van klanten hebben een cruciale rol gespeeld in het vaststellen van deze rangschikking. Elk van de vermelde massagesalons

Audrey Parfumerie-Institut Boncelles

Audrey Parfumerie-Institut Boncelles

Audrey Parfumerie-Institut, gevestigd in de provincie Luik, biedt al 40 jaar een verfijnd aanbod van parfumerieproducten en premium verzorgingsdiensten aan. Met drie centra die zich specialiseren in gezichts-, hand- en voetverzorging, lichaamsbehandelingen, permanente make-up, epilatie, wimperdiensten en een solarium, staat het instituut bekend om zijn expertise in schoonheidsverzorging. De focus op innovatieve behandelingen zoals de pijnloze laserontharing en de OxyGeneo gezichtsbehandeling onderscheidt Audrey van de concurrentie, terwijl het eShop platform klanten de mogelijkheid biedt om hun favoriete producten gemakkelijk online te bestellen. Klanttevredenheid staat centraal in hun benadering, wat blijkt uit de uitstekende service en persoonlijke aandacht die elk bezoek begeleiden.

Rating: 4.3/ 5 — 91 Reviews
Address: Rue de Tilff 37, 4100 Seraing, Belgium

Rubens – Les Sens De Soi

Rubens - Les Sens De Soi

Bij Rubens – Les Sens de Soi staat uw welzijn centraal, met een aanbod dat zich uitstrekt van kalmerende massages en Reiki-behandelingen tot persoonlijke aromatherapieadviezen. Dit unieke welzijnscentrum, gelegen nabij het park des coteaux in Ans, biedt een oase van rust waar professionele en op maat gemaakte zorg wordt geboden, zowel in de praktijk als bij u thuis of op het werk. Met een nadruk op persoonlijke groei en zelfontdekking, biedt Rubens – Les Sens de Soi ook kwalitatief hoogstaande trainingen en workshops, ontworpen om de kunst van massage en welzijn verder te verspreiden. Gedreven door een passie voor het delen van wellness, onderscheidt dit centrum zich door zijn diepgaande, persoonlijke benadering en de constante drang naar vernieuwing en verbetering in de dienstverlening.

Rating: 5.0/ 5 — 72 Reviews
Address: Rue des Trois Rois 10, 4430 Ans, Belgium

Melody Massage Thaï & Wellness

Melody Massage Thaï & Wellness

Melody Massage Thai & Wellness, gelegen in Boncelles bij Liège, is uw serene toevluchtsoord voor authentieke Thaise massages en wellnessbehandelingen. Dit salon staat garant voor een exclusieve ontspanningservaring, waar men zich kan overgeven aan een breed scala aan massages – van traditionele Thaise massages tot speciale behandelingen voor zwangere vrouwen en senioren, inclusief therapeutische opties voor specifieke pijn zoals nek-, schouder- en rugklachten. Elk bezoek belooft een diepgaande verlichting van stress en spierspanningen, in een sfeer die de essentie van Thaise gastvrijheid en welzijn uitstraalt. Hier wordt nadrukkelijk afstand genomen van elke vorm van erotische connotatie, waardoor een respectvolle en heilzame ervaring wordt gewaarborgd voor elke gast.

Rating: 4.8/ 5 — 61 Reviews
Address: Rue Reine Astrid 49/5, 4100 Seraing, Belgium

CettyNa “Centre Esthétique – Thalasso privatif – Spa Events”,”Rue Sualem R. 40, 4101 Seraing, Belgium

CettyNa

Rating:4.8/ 5 — 40 Reviews
Address:

Sanadora

Sanadora

Sanadora, gevestigd in het hart van Wallonië, is een oase van rust en herstel, gewijd aan het welzijn van lichaam en geest door middel van holistische massages, gespecialiseerde zwangerschapsmassages en energetische behandelingen. Opgericht in de zomer van 2020 door Mélissa Saint-Remy, een therapeut met 19 jaar ervaring en een diepe passie voor alternatieve therapieën, yoga, natuur, kunst en spiritualiteit, biedt Sanadora een persoonlijke benadering gericht op zelfontdekking, lichamelijke bewustwording en de opbouw van persoonlijke kracht. Het centrum onderscheidt zich door zijn toewijding aan individueel aangepaste sessies in een sfeer van zorg en respect, waarmee het een unieke ondersteuning en een pad naar hernieuwde energie en vrouwelijke energiebalans biedt door middel van het speciale “OLFÉA” ritueel voor vrouwen.

Rating: 5.0/ 5 — 38 Reviews
Address: Rue Bordelais 228a, 4420 Saint-Nicolas, Belgium

Les Mains Sages

Les Mains Sages

Les Mains Sages biedt een unieke wellness-ervaring, genesteld in het hart van de natuur, waar ontspanning en rust vooropstaan. Met een filosofie geworteld in het belang van persoonlijke zorg en ontspanning, biedt dit wellnesscentrum een assortiment aan massages, waaronder gespecialiseerde prenatale massages, die ontworpen zijn om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Wat Les Mains Sages onderscheidt, is de diepe verbinding met de natuur en een toewijding aan het creëren van een serene ontsnapping voor iedereen die op zoek is naar een moment van rust. Dit centrum belooft niet alleen een verkwikkende ervaring, maar ook een reis naar persoonlijke verjonging, vrij van de afleidingen van het dagelijks leven.

Rating: 4.8/ 5 — 32 Reviews
Address: Rue de la Belle Jardinière 179, 4031 Liège, Belgium

Au Fil De Soi-e Massages Liège (et domiciles Liège/Aubel)

Au Fil De Soi-e Massages Liège (et domiciles Liège/Aubel)

Au Fil de Soi Massage Liège-Aubel et Domiciles, gevestigd in Liège, onderscheidt zich door een welzijnservaring aan te bieden die verder gaat dan de traditionele massage. De focus ligt op persoonlijke aandacht en het creëren van een harmonieuze balans tussen lichaam en geest, aangeboden zowel in hun serene studio’s als in het comfort van uw eigen huis. Met een breed scala aan behandelingen die zijn ontworpen om te ontspannen, te herstellen en te revitaliseren, staat Au Fil de Soi bekend om zijn professionele aanpak en toewijding aan het welzijn van de klant. Hun unieke benadering en de kwaliteit van de aangeboden diensten maken hen tot een opvallende speler in de wellness-industrie in de regio.

Rating: 5.0/ 5 — 31 Reviews
Address: Rue de Sainval 19, 4130 Esneux, Belgium

Centre de bien-être Elle & Lui

Centre de bien-être Elle & Lui

Rating: 4.7/ 5 — 27 Reviews
Address: Rue de Plainevaux 119, 4100 Seraing, Belgium

Des Pieds à la Tête

Des Pieds à la Tête

Rating: 4.5/ 5 — 20 Reviews
Address: Grand Route 59, 4122 Neupré, Belgium

Laura Beauté

Laura Beauté

Rating: 5.0/ 5 — 16 Reviews
Address: Rue de la Boverie 634, 4100 Seraing, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Seraing – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een zorgvuldige beoordeling uitgevoerd om de beste sportscholen in Seraing te…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Seraing – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst worden de beste restaurants in Seraing voor het jaar 2024 gepresenteerd. De selectie is zorgvuldig…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Seraing – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een top 10 ranglijst gepresenteerd van de beste pizzeria’s in Seraing voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024