• Home
  • Seraing
  • De beste restaurants in Seraing – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Seraing - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Seraing – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst worden de beste restaurants in Seraing voor het jaar 2024 gepresenteerd. De selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door de meningen en ervaringen van bezoekers te analyseren, is een top 10 lijst gecreëerd. Deze lijst biedt een overzicht van culinaire bestemmingen die door gasten hoog gewaardeerd worden. Het is een essentiële gids voor iedereen die op zoek is naar uitzonderlijke eetervaringen in de regio Seraing.

D. Majin – Restaurant Manga

D. Majin - Restaurant Manga

Bij D. Majin – Restaurant Manga, gelegen in het hart van Seraing, wordt de passie voor de Japanse cultuur en culinaire kunsten tot leven gebracht. Dit unieke eetgelegenheid onderscheidt zich door zijn manga-thema, waarbij bezoekers niet alleen verrukt worden door authentieke Japanse gerechten maar ook ondergedompeld in een wereld van fantasie en kunst. De missie van D. Majin is om een brug te slaan tussen de traditionele Japanse keuken en de levendige wereld van manga, waardoor een onvergetelijke ervaring gecreëerd wordt die zowel de smaakpapillen als de verbeelding prikkelt. Het restaurant onderscheidt zich door zijn unieke concept, aandacht voor kwaliteit en het vermogen om een stukje Japan naar België te brengen, waardoor het een favoriet wordt onder zowel manga-liefhebbers als fijnproevers.

Rating: 4.8/ 5 — 2266 Reviews
Address: Rue des Nations-Unies 8, 4100 Seraing, Belgium

Wok Garden

Wok Garden

Restaurant WOK Garden, met vestigingen in Waremme, Marche-en-Famenne, en Seraing, biedt een authentieke Chinese eetervaring middels een rijke verscheidenheid aan wok- en teppanyaki-gerechten. Dit etablissement onderscheidt zich door een toewijding aan culinaire kwaliteit, een warme en uitnodigende sfeer, en extra voorzieningen zoals veilige speelruimtes voor kinderen, waardoor het de perfecte bestemming is voor zowel individuele fijnproevers als families. Met een focus op klantvriendelijkheid en een passie voor het delen van de rijke smaken van China, biedt WOK Garden een unieke en onvergetelijke eetervaring die het onderscheidt van zijn concurrenten.

Rating: 3.9/ 5 — 1217 Reviews
Address: Rue du Charbonnage 19, 4100 Seraing, Belgium

La Capannina

La Capannina

Rating: 3.9/ 5 — 1176 Reviews
Address: Rte du Condroz 21, 4100 Seraing, Belgium

Sultan (Le)

Sultan (Le)

Rating:4.1/ 5 — 853 Reviews
Address: Pl. Kuborn 8, 4100 Seraing, Belgium

ANKARA GRILLADES

ANKARA GRILLADES

Rating: 4.4/ 5 — 709 Reviews
Address: Rue Ferrer 5, 4100 Seraing, Belgium

Chez K

Chez K

Bij Chez K, onder leiding van Erika en haar toegewijde team, wordt de kunst van traditionele keuken tot leven gebracht met een focus op verse, eersteklas ingrediënten. Dit sfeervolle restaurant, gelegen in Boncelles, biedt een unieke eetervaring met een zonnig terras dat perfect past bij elke gelegenheid. Ze zijn geopend voor lunch en diner, behalve op zondag en maandag, met de mogelijkheid het restaurant te privatiseren voor speciale evenementen. Chez K onderscheidt zich door zijn Italiaanse gerechten, uitgebreide wijnkaart en een prijsvriendelijke benadering, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van verfijnde smaken en gezellig samenzijn.

Rating: 4.5/ 5 — 611 Reviews
Address: Rue du Gonhy 67, 4100 Seraing, Belgium

Achilles Le Grec

Achilles Le Grec

Rating: 4.5/ 5 — 608 Reviews
Address: Rue du Pairay 43, 4100 Seraing, Belgium

Queen Mary/Mary

Queen Mary/Mary

Rating: 4.0/ 5 — 608 Reviews
Address: Rue Sualem R. 40, 4101 Seraing, Belgium

Le Beau Vivier

Le Beau Vivier

Rating: 4.3/ 5 — 567 Reviews
Address: All. du Beau Vivier 130, 4102 Seraing, Belgium

Le Bouche à Oreille

Le Bouche à Oreille

Le Bouche à Oreille – BAO, gelegen in het hart van Seraing op de Rue Solvay, is een culinaire oase die ondanks onderhoud aan zijn online aanwezigheid, gasten blijft verwelkomen voor een sublieme eetervaring. Met openingstijden die de flexibiliteit bieden voor zowel lunch als diner, behalve op maandag en dinsdag wanneer het gesloten is, staat dit restaurant bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid in gastvrijheid en culinaire kunst. Terwijl de website een makeover ondergaat, blijft Le Bouche à Oreille toegankelijk voor vragen en reserveringen via telefoon of e-mail, en moedigt het aan om op de hoogte te blijven via hun Facebook-pagina. Deze eetgelegenheid onderscheidt zich door zijn unieke benadering van het samenbrengen van mensen rond heerlijke gerechten in een warme en uitnodigende sfeer.

Rating: 4.5/ 5 — 508 Reviews
Address: Rue Solvay 4, 4100 Seraing, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024