De beste sportscholen in Seraing - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Seraing – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een zorgvuldige beoordeling uitgevoerd om de beste sportscholen in Seraing te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een ranglijst samengesteld die de top 10 sportscholen in de regio belicht. Deze sportscholen zijn gekozen vanwege hun uitstekende faciliteiten, klanttevredenheid en bijdrage aan de lokale gemeenschap. Door klanten wordt deze lijst gezien als een betrouwbare gids voor wie op zoek is naar kwalitatieve fitnessmogelijkheden

Piscine olympique de Seraing

Piscine olympique de Seraing

De Olympische Zwembadfaciliteit van Seraing biedt zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad een uitgebreid aanbod aan wateractiviteiten, met speciale kortingen voor inwoners, grote gezinnen en individuen met een beperking. Met aangepaste openingstijden tijdens de zomer en buiten het seizoen, streeft het zwembad ernaar om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren voor iedereen die op zoek is naar verfrissing en recreatie. Naast zwemlessen en vrije zwemsessies, biedt het ook faciliteiten voor kinderen, zoals een peuterbad en speeltijden, terwijl het zich onderscheidt door zijn gemeenschapsgerichte aanpak, zoals blijkt uit de voordelige tarieven en abonnementen voor inwoners van Seraing en omliggende gebieden.

Rating: 4.1/ 5 — 722 Reviews
Address: Av. des Puddleurs 51, 4100 Seraing, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Seraing, gevestigd aan Rue du Bois de l’Abbaye, is een dynamische en inclusieve fitnessclub die 24/7 open is, catering voor zowel beginners als gevorderde sporters van alle leeftijden. Met een aanbod van twee flexibele lidmaatschappen, inclusief opties voor live groepslessen en YANGA Sports Water, onderscheidt Basic-Fit zich door toegang te bieden tot meer dan 220 clubs in België en zelfs tot alle clubs in Europa onder het premium abonnement. Daarnaast biedt de club gepersonaliseerde trainingsopties, een dameszone, en moderne faciliteiten zoals lockers, douches, en training zones, waardoor elk lid een op maat gemaakte fitnesservaring krijgt. Met toegevoegde voordelen zoals gratis weken bij inschrijving, is Basic-Fit Seraing de ideale keuze voor diegenen die streven naar een gezonde levensstijl in een ondersteunende en flexibele omgeving.

Rating: 4.3/ 5 — 197 Reviews
Address: Rue du Bois de l’Abbaye 9/11, 4100 Seraing, Belgium

Royal Seraing Athletic FC

Royal Seraing Athletic FC

Royal SERAING-ATHLETIQUE f.c., met matricule 6383, is een dynamische voetbalclub die zich inzet voor de sportieve ontwikkeling van zowel heren- als damesteams op verschillende competitieniveaus. Met een rijke geschiedenis en een diepgewortelde gemeenschapszin, biedt de club een breed scala aan trainingen en wedstrijdmogelijkheden voor leden van alle leeftijden, van de jongste jeugdteams tot aan de senioren. Onze club onderscheidt zich door een sterke focus op zowel competitieve prestaties als persoonlijke groei van de spelers, ondersteund door een toegewijd team van trainers en vrijwilligers. Met onze vrouwenteam dat onlangs promoveerde, tonen we onze toewijding aan gendergelijkheid in sport. Royal SERAING-ATHLETIQUE f.c. is niet alleen een club, maar een familie waar iedereen welkom is om zijn passie voor voetbal te beleven en te delen.

Rating: 4.0/ 5 — 187 Reviews
Address: Av. des Joncs 54, 4100 Seraing, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit positioneert zich als een toegankelijke, 24/7 fitnessketen die vitaliteit en een gezonde levensstijl promoot via een breed scala aan faciliteiten en abonnementsopties. Met meer dan 220 clubs in België en uitgebreide toegang in heel Europa, biedt Basic-Fit flexibiliteit en gemak voor iedereen die zijn fitnessdoelen wil bereiken. Hun onderscheidende aanbod omvat opties zoals de YANGA Sports Water, virtuele en live groepslessen, en persoonlijke coaching via een app, waardoor leden een gepersonaliseerd en ondersteund fitnessparcours kunnen volgen. Extra diensten zoals personal training en speciale programma’s voor thuisgebruik met Smart Bikes benadrukken hun inzet voor innovatie en het aanbieden van meerwaarde aan hun leden. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn toegankelijkheid, digitale integraties en een gemeenschap die iedereen welkom heet, ongeacht hun fitnessniveau.

Rating:4.4/ 5 — 162 Reviews
Address: Rte du Condroz 13, 4100 Seraing, Belgium

KINEO Fitness & Wellness (Boncelles)

KINEO Fitness & Wellness (Boncelles)

Kineo Fitness en Wellness onderscheidt zich als een vooruitstrevend merk dat zich toelegt op het bevorderen van welzijn en fitness door een breed scala aan activiteiten, waaronder fitness, groepslessen, aquagym, aquabike, cardio, en wellnessdiensten. Met meerdere centra verspreid over de regio, evenals een virtueel centrum, biedt Kineo gepersonaliseerde trainingservaringen, professionals in diëtetiek, esthetiek, tennis, en osteopathie/kinesitherapie, om aan de diverse behoeften van hun klanten te voldoen. Hun aanpak is gericht op het creëren van een ondersteunende gemeenschap waarin individuen kunnen groeien, herstellen en hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen kunnen bereiken, wat hen onderscheidt van de concurrentie.

Rating: 4.3/ 5 — 133 Reviews
Address: Rue du Vieux Frêne 9, 4031 Angleur, Belgium

Hall Omnisport de Seraing

Hall Omnisport de Seraing

Rating: 4.0/ 5 — 126 Reviews
Address: Av. des Puddleurs, 4100 Seraing, Belgium

NRG Fitness Seraing

NRG Fitness Seraing

NRG Fitness onderscheidt zich als een toonaangevende all-in familie fitnessclub, waar leden in meer dan 43 moderne clubs kunnen genieten van een breed scala aan fitness- en groepslessen, aangevuld met persoonlijk beweegadvies en opvolging. Met aantrekkelijke lidmaatschapsopties, waaronder speciale tarieven voor studenten en premium diensten zoals sauna’s, drankautomaten en handdoekenservice, is NRG Fitness toegewijd aan het bieden van een plezierige en betaalbare sportervaring. De club moedigt potentiële leden aan om de unieke sfeer en faciliteiten gratis te ervaren met een all-in dagpas, benadrukkende hun motto “It’s all about YOU”, en streeft ernaar om iedereen te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen in een vriendelijke en professionele omgeving.

Rating: 4.4/ 5 — 114 Reviews
Address: Bd Pasteur 45, 4100 Seraing, Belgium

Basic-Fit Jemeppe

Basic-Fit Jemeppe

Basic-Fit, met meer dan 220 clubs in België en uitbreidingen door heel Europa, positioneert zich als een toegankelijke fitnessbestemming voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Het biedt flexibele abonnementen, inclusief opties voor thuisfitness via hun GXR virtuele lessen en een innovatieve app met meer dan 1000 trainingssessies. Basic-Fit onderscheidt zich door extra diensten zoals persoonlijke coaching en YANGA Sports Water, een suikervrije sportdrank, aan te bieden. Met faciliteiten zoals lockers, douches en zeven trainingszones, streeft Basic-Fit ernaar elke training persoonlijk en doeltreffend te maken. Hun missie is om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, ondersteund door een visie van duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid.

Rating: 3.6/ 5 — 111 Reviews
Address: Rue de la Station 13, 4101 Seraing, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit, de toonaangevende fitnessketen in Europa, biedt een unieke mix van flexibiliteit, toegankelijkheid en moderniteit aan fitnessliefhebbers. Met abonnementsopties die variëren van comfort tot all-in, inclusief innovatieve diensten zoals Smart Bike-verhuur en een breed scala aan live en virtuele groepslessen, is Basic-Fit toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde fitnesservaringen. Hun state-of-the-art faciliteiten zijn uitgerust met gratis douches, lockers en diverse trainingszones, versterkt door de mogelijkheid om te kiezen voor extra diensten zoals persoonlijke training en YANGA Sports Water voor optimale hydratatie. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn inclusieve benadering, toegankelijkheid voor personen met een beperkte mobiliteit, en een netwerk van clubs verspreid over heel Europa, waardoor leden thuis en onderweg kunnen trainen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en een duurzame visie, streeft Basic-Fit ernaar om iedereen een passende en motiverende fitnesservaring te bieden, ondersteund door gekwalificeerde trainers en een uitgebreide online community.

Rating: 4.3/ 5 — 110 Reviews
Address: Rue St Nicolas 235, 4000 Liège, Belgium

Cornetto Gym Club

Cornetto Gym Club

Cornetto Gym onderscheidt zich als een vernieuwend concept waar welzijn en zelfzorg centraal staan, door een unieke combinatie van fitness en voeding aan te bieden. Door klanten de mogelijkheid te bieden om zowel aan hun fysieke conditie te werken als gezonde voedingskeuzes te maken, zet Cornetto Gym zich in voor de bevordering van een holistische benadering van gezondheid. Met een sterke nadruk op zelfzorg, onderscheidt het zich van concurrenten door niet alleen een sportschool te zijn, maar ook een bron van voedzame maaltijden, waardoor het een toonaangevende bestemming wordt voor diegenen die streven naar een gebalanceerde levensstijl.

Rating: 4.9/ 5 — 63 Reviews
Address: Rue des Chanterelles 378/b, 4100 Seraing, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024