• Home
  • Seraing
  • De beste pizzeria’s in Seraing – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Seraing - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Seraing – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een top 10 ranglijst gepresenteerd van de beste pizzeria’s in Seraing voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door de meningen van klanten te analyseren, is een objectieve lijst gecreëerd. De selectie omvat een divers aanbod aan pizzeria’s die uitblinken in zowel kwaliteit als service. Lezers worden uitgenodigd om kennis te maken met deze toonaangevende etablissementen in Seraing.

Pizza Hut Boncelles

Pizza Hut Boncelles

Restaurant Boncelles, onderdeel van de wereldwijde keten Pizza Hut, biedt een verleidelijke culinaire ervaring met een focus op pizza’s van topkwaliteit. Met de mogelijkheid tot reserveren, een uitgebreid pizza buffet, en opties voor zowel afhalen als levering, onderscheidt het restaurant zich door zijn veelzijdigheid en klantgerichtheid. Het unieke aanbod van themadagen zoals Dolle Dinsdag en All in Donderdag, samen met speciale deals voor kinderen, studenten en meer, maakt het een aantrekkelijke bestemming voor een breed publiek. De toewijding aan klanttevredenheid en het creëren van een gezellige sfeer wordt versterkt door hun aanwezigheid op sociale media, waar ze actief betrokken zijn bij hun gemeenschap.

Rating: 3.8/ 5 — 1181 Reviews
Address: Rue de Tilff 120, 4100 Seraing, Belgium

La Capannina

La Capannina

Rating: 3.9/ 5 — 1176 Reviews
Address: Rte du Condroz 21, 4100 Seraing, Belgium

Pizzeria da Peppe

Pizzeria da Peppe

Rating: 4.1/ 5 — 565 Reviews
Address: Rue Cockerill 104, 4100 Seraing, Belgium

Pizz’amis jemeppe

Pizz’amis jemeppe

Rating:4.5/ 5 — 565 Reviews
Address: Rue Grand-Vinâve 9, 4101 Seraing, Belgium

Il Violino

Il Violino

Bij IL VIOLINO wordt de kunst van authentieke Italiaanse en Siciliaanse keuken gevierd, een traditie die al meer dan 15 jaar wordt gekoesterd door Salvatore en Giuseppe in een warme, familiale sfeer. Met een indrukwekkend aanbod van meer dan 150 houtoven-gebakken pizza’s, naast een reeks verfijnde Italiaanse specialiteiten, onderscheidt dit restaurant zich door zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Of u nu verkiest om te genieten van uw maaltijd ter plaatse, af te halen of te profiteren van de handige thuisbezorgservice, IL VIOLINO belooft een culinaire ervaring die uw zintuigen naar het hart van Italië brengt.

Rating: 4.1/ 5 — 507 Reviews
Address: Rue de la Baume 267, 4100 Seraing, Belgium

Della Madonna pizzeria Liège

Della Madonna pizzeria Liège

Gelegen in Liège, belichaamt Pizzeria Della Madonna de essentie van authentieke Napolitaanse pizza, aangevuld met een selectie voortreffelijke antipasti. Deze culinaire oase, die zich onderscheidt door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde DOP-producten, biedt een moderne eetervaring die zowel op locatie als via afhaal beschikbaar is. Het restaurant is trots op zijn hedendaagse interpretatie van traditionele smaken, waarmee het een onvergetelijk moment belooft voor familiebijeenkomsten en speciale evenementen. Met een hartstochtelijke aanbeveling van klanten die de kwaliteit en authenticiteit van hun pizza’s prijzen, staat Della Madonna bekend als de go-to plaats voor een stukje Napels in de regio.

Rating: 4.4/ 5 — 469 Reviews
Address: Rue Sualem R. 40/6, 4101 Seraing, Belgium

La Padella

La Padella

La Padella, een authentiek Ristorante en Pizzeria, biedt een onvergetelijke culinaire ervaring met een rijke selectie van pizza’s, pasta’s, wijnen en andere dranken. Met een speciale focus op catering voor groepen vanaf 10 personen, bereidt La Padella verse pasta in huis, aangepast aan de smaakvoorkeuren van de gast met een scala aan sauzen, en biedt het gemak van thuislevering in geselecteerde gebieden. Dit etablissement onderscheidt zich door zijn aanbod van gratis levering aan bedrijven en werkplekken, wat zorgt voor een gemakkelijke en aangename eetervaring. Het restaurant, dat hartelijkheid en toegankelijkheid uitstraalt, verwelkomt gasten van woensdag tot zondag, met de mogelijkheid om telefonisch te reserveren of te bestellen, en benadrukt zijn bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Rating: 4.2/ 5 — 462 Reviews
Address: Rue de Plainevaux 208, 4100 Seraing, Belgium

Don Giovanni

Don Giovanni

Gelegen in het hart van Seraing, biedt Restaurant Don Giovanni al meer dan 16 jaar een authentieke Italiaanse eetervaring, gedreven door een ongeëvenaarde passie voor de rijke tradities en de zorgvuldig bewaarde recepten van de Italiaanse keuken. Dit etablissement, bekend om zijn warme ontvangst en intieme sfeer, nodigt gasten uit om te genieten van de liefdevol bereide gerechten die elk bezoek tot een unieke culinaire reis maken. Met faciliteiten zoals kindermenu’s, toegankelijkheid voor mindervaliden, en een sfeervolle terras, is Don Giovanni de perfecte plek voor elke gelegenheid, waar elke maaltijd wordt geserveerd met een hartelijke dankbaarheid voor de trouwe klanten.

Rating: 3.9/ 5 — 454 Reviews
Address: Rue du Val Saint-Lambert 221, 4100 Seraing, Belgium

Pizzeria Amarena

Pizzeria Amarena

Sinds 1997 brengt Pizzeria Amarena in Seraing de authentieke smaak van Italië naar de liefhebbers van ambachtelijke pizza’s en pasta’s, uitsluitend beschikbaar voor afhalen. Er wordt een unieke smaakervaring geboden door het gebruik van eersteklas ingrediënten en de bereiding in een houtoven, waardoor deze pizzeria zich onderscheidt in de regio. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een uitgebreid menu aan smaakvolle pizza’s die garant staan voor tevredenheid bij elke hap. De toewijding aan kwaliteit en de passie voor het vak maken van Pizzeria Amarena een niet te missen bestemming voor culinaire liefhebbers.

Rating: 4.5/ 5 — 366 Reviews
Address: Rue de la Bergerie 23, 4100 Seraing, Belgium

Amici

Amici

Rating: 4.4/ 5 — 343 Reviews
Address: Rue de la Station 32, 4101 Seraing, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024