• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Roeselare – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Roeselare – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 massagesalons in Roeselare voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld aan de hand van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, waarbij klanttevredenheid en populariteit als leidende criteria zijn genomen. Door grondige analyse zijn de massagesalons die uitblinken in service, kwaliteit en ambiance geïdentificeerd. Aan de lezers wordt een gedetailleerd inzicht geboden in wat elke salon uniek maakt. De selectie biedt een divers aanbod, geschikt voor iedere

Thermen R

Thermen R

Thermen R, gevestigd in Roeselare, staat bekend als een toevluchtsoord waar welzijn en ontspanning centraal staan. Door een uitgebreid aanbod van thermenfaciliteiten, behandelingen en gepersonaliseerde arrangementen, biedt het een unieke ervaring voor iedereen die zoekt naar rust en verjonging. De missie is om een serene en heilzame omgeving te creëren, waar gasten kunnen ontsnappen aan de dagelijkse stress en zich volledig kunnen opladen. Onderscheidend door zijn gastgerichte benadering en kwalitatieve service, heeft Thermen R zich gepositioneerd als een vooraanstaande bestemming voor wellnessliefhebbers.

Rating: 4.1/ 5 — 595 Reviews
Address: Kaasterstraat 44, 8800 Roeselare, Belgium

Aquabello

Aquabello

Aquabello Wellness in Roeselare biedt een uitgebreide selectie aan ontspanningsdiensten en een bed-and-breakfast-ervaring, gericht op zowel fysiek als mentaal welzijn. Met behandelingen variërend van relaxerende en duo-massages tot gespecialiseerde sessies zoals hotstone, kruidenstempel en aromatherapiemassages, speelt Aquabello in op de behoeften van iedereen die op zoek is naar ontspanning en verjonging. Hun luxe arrangementen combineren wellness met romantiek, inclusief opties voor groepsarrangementen en speciale formules, waardoor het een ideale keuze is voor koppels, vrienden of individuen. De nadruk op persoonlijke aandacht en een serene omgeving onderscheidt Aquabello van andere wellnesscentra, waardoor bezoekers een unieke en verkwikkende ervaring krijgen.

Rating: 4.2/ 5 — 258 Reviews
Address: Oude Diksmuidsestraat 22, 8800 Roeselare, Belgium

LYF Relaxation House

LYF Relaxation House

In het hart van Lichtervelde biedt LYF een unieke ontsnapping aan de drukte van alledag, waar luxe en ontspanning samenkomen. Met een focus op persoonlijke aandacht en privacy, verwelkomt dit exclusieve wellness- en B&B-centrum gasten voor een ongeëvenaarde ervaring van rust en verwennerij. Van verkwikkende duomassages tot intieme overnachtingen in hun wellnesshuizen, LYF zet de standaard voor culinaire verwennerij en unieke groepsarrangementen. Of je nu een dagje ontspanning zoekt of een onvergetelijk verblijf, LYF belooft je lichaam en zintuigen te verwennen in een oase van sereniteit.

Rating: 4.6/ 5 — 110 Reviews
Address: Beverenstraat 60, 8810 Lichtervelde, Belgium

Merveilleux

Merveilleux

Merveilleux, gelegen in Roeselare, is een exclusief wellnesscentrum waar luxe en ontspanning elkaar ontmoeten. Klanten worden uitgenodigd om te ontspannen in de jacuzzi, sauna, of de unieke swimspa met tegenstroming, terwijl ze genieten van een glaasje cava en andere verwennerijen. Het centrum blinkt uit in het aanbieden van op maat gemaakte gelaatsbehandelingen, inclusief paramedische peelings en huidverstrakkende maskers voor een jeugdige uitstraling, evenals geavanceerde behandelingen zoals IPL voor definitieve ontharing en cryolipolyse voor vetverlies zonder chirurgische ingreep. Merveilleux onderscheidt zich door een holistische benadering van wellness en beauty, gericht op het herstellen van het afweersysteem en het bevorderen van een gezonde levensstijl, ver weg van de standaardbenadering van zijn concurrenten.

Rating:4.3/ 5 — 100 Reviews
Address: Biezenstraat 2, 8800 Roeselare, Belgium

Vancora

Vancora

Bij Vancora worden klanten verwelkomd in een wereld van uitmuntende schoonheidszorg, waar een team van deskundige schoonheidsspecialistes hun jarenlange ervaring inzet om iedere bezoeker te verwennen. Met een breed aanbod aan hoogwaardige producten van topmerken zoals Guerlain, Armani, en Dior, tot gespecialiseerde diensten zoals pedicure, manicure, gelaatsverzorging, en LPG Endermologie, onderscheidt Vancora zich door zijn kwalitatieve en persoonlijke aanpak. De focus ligt op het aanbieden van een totaalervaring, van huidverzorging tot make-up, die niet alleen de uiterlijke schoonheid accentueert, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de zelfverzekerdheid van elke klant. Gevestigd in Roeselare, is Vancora meer dan een schoonheidssalon; het is een bestemming waar zorgvuldig gekozen behandelingen en producten samenkomen om aan alle schoonheidsbehoeften te voldoen.

Rating: 4.6/ 5 — 97 Reviews
Address: Wallenstraat 18/22, 8800 Roeselare, Belgium

Super Sauna West Flanders

Super Sauna West Flanders

SuperSauna, de marktleider in België op het gebied van infraroodcabines en sauna’s, biedt een uitgebreid assortiment aan therapeutische infraroodcabines, Finse sauna’s, combi sauna’s en buitensauna’s, gericht op het bevorderen van gezondheid en ontspanning. Met meer dan 20 jaar ervaring en 30.000 tevreden klanten, onderscheidt SuperSauna zich door het aanbieden van producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen, ondersteund door een uitstekende klantenservice. Hun aanbod is gebaseerd op geavanceerde technologie, zoals de Infraheat stralers™, die diep in de huid en spieren doordringen voor een effectieve pijnverlichting en ontspanning. Met vestigingen in diverse Europese landen en alles in eigen beheer, waaronder een fabriek in Europa, garandeert SuperSauna een optimale klantbeleving en snelle service.

Rating: 4.7/ 5 — 95 Reviews
Address: Noordlaan 17, 8800 Roeselare, Belgium

Yves Rocher Roeselare

Yves Rocher Roeselare

Rating: 4.4/ 5 — 58 Reviews
Address: Ooststraat 124, 8800 Roeselare, Belgium

BEAUTY WELLNESS SPA

BEAUTY WELLNESS SPA

In het hart van Roeselare biedt Beauty Wellness Spa een unieke ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven, waar gasten worden ondergedompeld in een serene oase van rust en ontspanning. Met een breed scala aan diensten, waaronder de verfijnde Thalgo verzorging, traditionele Hammam en Oosterse rituelen, persoonlijke massages, en een privé sauna-ervaring, is deze spa gericht op het welzijn van lichaam en geest. De combinatie van professionele behandelingen en een authentieke sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring die zowel ontspannend als revitaliserend werkt. Beauty Wellness Spa onderscheidt zich door haar toewijding aan persoonlijke zorg, het creëren van een uniek ‘Marrakechgevoel’ in Roeselare, en het aanbieden van luxe wellness voor diegenen die op zoek zijn naar een moment van pure ontspanning.

Rating: 4.8/ 5 — 52 Reviews
Address: Meensesteenweg 49, 8800 Roeselare, Belgium

Felt Sense Massage Roeselare

Felt Sense Massage Roeselare

Felt Sense, gevestigd in Roeselare, staat onder de bezielende leiding van Conny, een gediplomeerd gezondheidstherapeut met een passie voor welzijn sinds 2009. Deze praktijk biedt een helende oase waar rustgevende en therapeutische massages, samen met persoonlijke coaching en therapie, centraal staan in de strijd tegen dagelijkse stress. Met een aanbod dat zich richt op het bevorderen van vitaliteit, veerkracht en energie, onderscheidt Felt Sense zich door een combinatie van jarenlange ervaring, op maat gemaakte behandelingen en een strikte naleving van de deontologische code. Dit alles zorgt voor een uniek verwenmoment, ver weg van de beslommeringen van het dagelijks leven, waarbij privacy en professionaliteit gegarandeerd worden.

Rating: 4.9/ 5 — 52 Reviews
Address: Groenestraat 195, 8800 Roeselare, Belgium

ZEN-STUDIO PRIVE WELLNESS

ZEN-STUDIO PRIVE WELLNESS

Bij Zen-Studio in Roeselare verwelkomt Ewa je voor een ultieme ontspanningservaring, geworteld in Ayurvedische en oosterse massagetechnieken en aangevuld met de serene rust van de privé sauna ‘Zen’. Als gediplomeerde masseuse creëert Ewa een persoonlijke oase waar elke behandeling, van helende massages met etherische oliën tot verkwikkende sauna-sessies, zorgvuldig is ontworpen om lichaam en geest te revitaliseren. Klanten prijzen de unieke aanpak, de sfeervolle ambiance, en de hartelijke ontvangst, die samen zorgen voor een onvergetelijke en herboren ervaring. Zen-Studio onderscheidt zich door deze persoonlijke benadering en de toewijding aan authentieke oosterse rituelen, waardoor het een toevluchtsoord is voor iedereen die op zoek is naar rust en herstel.

Rating: 5.0/ 5 — 52 Reviews
Address: Iepersestraat 455 A, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste sportscholen in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste sportscholen in Roeselare…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de recent gepubliceerde ranglijst van 2024 zijn de beste restaurants in Roeselare zorgvuldig geselecteerd. Deze selectie is…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de meest voortreffelijke pizzeria’s in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste massagesalons in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het onderzoek naar de beste massagesalons in Sint-Niklaas voor het jaar 2024, is een top 10 ranglijst…

ByBydeflect.befeb 16, 2024