De beste sportscholen in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste sportscholen in Roeselare te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst biedt inzicht in de voorkeuren en ervaringen van gebruikers, waarbij elke sportschool is beoordeeld op diverse criteria. Door de passieve analyse van klantbeoordelingen, is een objectief overzicht verkregen. Aan de hand van deze methodologie zijn de sportscholen die uitblinken in kwaliteit,

Sportoase Schiervelde

Sportoase Schiervelde

Sportoase vormt een dynamisch centrum waar sport en ontspanning hand in hand gaan, gericht op zowel individuen als families. Met locaties verspreid over België, biedt Sportoase een breed scala aan activiteiten, waaronder zwemlessen, persoonlijke fitnessbegeleiding, groepslessen, en aqualessen, allemaal ondersteund door professionele coaches en state-of-the-art faciliteiten. Hun missie omvat het creëren van een toegankelijke omgeving waar iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, kan werken aan hun gezondheid en welzijn. Sportoase onderscheidt zich door hun nadruk op duurzaamheid, gemeenschapsbetrokkenheid, en een uitzonderlijke klantenservice, waardoor ze een vooraanstaande keuze zijn voor iedereen die zijn levenskwaliteit door sport en ontspanning wil verbeteren.

Rating: 4.0/ 5 — 955 Reviews
Address: Diksmuidsesteenweg 400A, 8800 Roeselare, Belgium

Vision 21 | Fitness & Padel

Vision 21 | Fitness & Padel

Vision 21, gevestigd in Roeselare, onderscheidt zich al meer dan een kwarteeuw als een vooruitstrevende sportsclub waar kwaliteit, persoonlijke begeleiding en advies centraal staan. Met een divers aanbod van fitness, spinning, yoga & pilates, boxing, padel, squash en meer, biedt Vision 21 voor elk wat wils, inclusief groepslessen en persoonlijke training. De club, bekend om zijn familiale sfeer en team van toegewijde medewerkers, streeft ernaar om leden niet alleen fysiek, maar ook sociaal te verrijken. Vision 21 maakt sporten toegankelijk en uitnodigend, en is daarmee een tweede thuis voor velen.

Rating: 4.6/ 5 — 290 Reviews
Address: Vierwegstraat 194, 8800 Roeselare, Belgium

Stedelijk Sportstadion Roeselare

Stedelijk Sportstadion Roeselare

Rating: 4.3/ 5 — 203 Reviews
Address: Spanjestraat 181, 8800 Roeselare, Belgium

Basic-Fit Roeselare Brugsesteenweg 24/7

Basic-Fit Roeselare Brugsesteenweg 24/7

Basic-Fit, met zijn hoofdkwartier in Roeselare en uitgebreid over Europa, biedt een revolutionaire fitnesservaring aan die toegankelijk is 24/7. Met een gevarieerd aanbod van state-of-the-art fitnessapparatuur, levendige groepslessen, en de innovatieve GXR virtuele lessen, streeft Basic-Fit ernaar om fitness op maat en voor iedereen toegankelijk te maken. Hun flexibele abonnementsopties, waaronder comfort, premium, en all-in pakketten, zijn ontworpen om aan de individuele behoeften van elk lid te voldoen, verrijkt met unieke extra’s zoals YANGA Sports Water en persoonlijke trainingssessies. Basic-Fit onderscheidt zich door het aanbieden van een uitgebreid digitaal platform, inclusief een mobiele app met meer dan 1000 trainingssessies, en door het bevorderen van een inclusieve gemeenschap waar leden worden aangemoedigd om hun fitnessdoelen te bereiken, ondersteund door gecertificeerde trainers en voedingsadvies.

Rating:4.4/ 5 — 200 Reviews
Address: Brugsesteenweg 363, 8800 Roeselare, Belgium

Basic-Fit Roeselare Ooststraat 24/7

Basic-Fit Roeselare Ooststraat 24/7

Basic-Fit Roeselare Ooststraat onderscheidt zich als een toegankelijke 24/7 fitnessclub die zich inzet voor het welzijn van alle leeftijden en niveaus. Met een aanbod van flexibele abonnementen, waaronder opties voor live groepslessen en gezonde sportdranken, streeft het ernaar om leden op maat gemaakte fitnesservaringen te bieden. Het hart van hun missie ligt in het faciliteren van persoonlijke groei en gezondheid, ondersteund door moderne apparatuur, een scala aan trainingszones, en de beschikbaarheid van online coaching voor een holistische benadering van fitness. De club onderscheidt zich door haar focus op gemeenschap en inclusiviteit, waardoor het meer is dan een sportschool – het is een plek waar leden worden aangemoedigd om op hun eigen tempo te werken aan hun fitheid en welzijn.

Rating: 4.2/ 5 — 99 Reviews
Address: Ooststraat 34, 8800 Roeselare, Belgium

Club Roeselare

Club Roeselare

Club Roeselare, trots bekend als “Dé Club van ’t Stad”, onderscheidt zich door een diepgewortelde gemeenschapszin en een rijke historie in het lokale voetbal. Met een breed scala aan teams, van het eerste elftal tot de jeugd en inclusieve G-voetbalteams, biedt Club Roeselare een thuisbasis voor voetballiefhebbers van alle leeftijden en vaardigheden. Gelegen in het hart van Roeselare, poogt de club niet alleen sportieve successen te behalen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap door evenementen en activiteiten. De toegewijde jeugdwerking en G-voetbal initiatieven benadrukken hun missie om voetbal toegankelijk te maken voor iedereen, ondersteund door een sterke band met supporters, sponsors en de stad zelf.

Rating: 4.1/ 5 — 98 Reviews
Address: Onze-Lieve-Vrouwemarkt 42, 8800 Roeselare, Belgium

Ndigo

Ndigo

Ndigo, gevestigd in Roeselare en Beitem, onderscheidt zich als een centrum waar de groei van lichaam, geest, karakter en dromen centraal staat. Door een unieke combinatie van dans, yoga en inspirerende kampen, streeft Ndigo ernaar om cursisten te helpen de beste versie van zichzelf te worden, zowel in de studio als daarbuiten. Met trots draagt het de titel EUROPEES KAMPIOEN 2023 in Ballet en Modern, waarmee het zijn expertise en passie voor de kunsten onderstreept. Ndigo zet zich in voor positieve verandering en persoonlijke ontwikkeling, onder het motto ‘Dream it, Do it, Give it’, en biedt meer dan 52 verschillende lessen aan, begeleid door toegewijde docenten. Dit maakt Ndigo tot een plek waar dromen worden nagejaagd en waar elke leerling wordt gezien als een held in zijn eigen groeiproces.

Rating: 5.0/ 5 — 84 Reviews
Address: Stokerijstraat 56, 8800 Roeselare, Belgium

Coaching for health

Coaching for health

Coaching for Health, geleid door Tim Steurbaut en zijn team, onderscheidt zich door een holistische benadering van welzijn, gericht op het creëren van een gezond, fit en sterk lichaam vrij van kwaaltjes. Met een focus op personal training, bootcamp, bedrijfsfitness en het bevorderen van gezonde eetgewoonten zonder het gebruik van vervangers of poeders, streeft het ernaar om klanten te voorzien van de energie die nodig is om efficiënt te werken en volop van het leven te genieten. Door een aanbod van zowel small group personal training als groepslessen, onderscheidt Coaching for Health zich door plezier in beweging centraal te stellen, waardoor fitness niet als werk aanvoelt.

Rating: 4.9/ 5 — 55 Reviews
Address: herdersstraat 4, loods 25D, 8800 Roeselare, Belgium

Hypnosis Dance Academy vzw

Hypnosis Dance Academy vzw

Gelegen in Roeselare, ontpopt Hypnosis Dance Academy zich als een dynamische dans- en musicalschool die zich toelegt op de ontwikkeling en ondersteuning van talent in diverse leeftijdsgroepen, van kleuters tot volwassenen. Met een breed spectrum aan dansstijlen en op maat gemaakte lessen, biedt deze academie een veilige en inspirerende omgeving voor zowel recreatieve als competitieve dansers. Hun bekroning als meervoudig vice-wereldkampioen in discodansen benadrukt hun resultaatgerichte aanpak en professionaliteit. De school onderscheidt zich door haar toewijding aan persoonlijke groei en plezier in dans, ondersteund door een team van deskundige docenten en state-of-the-art faciliteiten.

Rating: 4.9/ 5 — 55 Reviews
Address: Groenestraat 170B, 8800 Roeselare, Belgium

Sporthal VMS Roeselare

Sporthal VMS Roeselare

De Vrije Middelbare School (VMS) in Roeselare staat bekend als een toekomstgerichte onderwijsinstelling die met een persoonlijke aanpak en moderne infrastructuur de ontwikkeling van jongeren stimuleert. Met een sterk accent op ‘leren leren’, de integratie van ICT in alle lessen door het beschikbaar stellen van laptops, en een rijk sportprogramma in hun state-of-the-art sporthal, biedt VMS een holistische benadering van onderwijs. De school onderscheidt zich door haar toewijding aan zowel academische excellentie als de fysieke en digitale vaardigheid van haar leerlingen, waardoor ze worden voorbereid op de uitdagingen van de toekomst.

Rating: 4.1/ 5 — 50 Reviews
Address: Blekerijstraat 51, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024