• Home
  • Roeselare
  • De beste pizzeria’s in Roeselare – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Roeselare - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Roeselare – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de meest voortreffelijke pizzeria’s in Roeselare te identificeren. Deze ranglijst is tot stand gekomen door zorgvuldige evaluatie van de beoordelingen op Google Maps, waarbij klantenfeedback een cruciale rol heeft gespeeld. De top 10 pizzeria’s zijn onderscheiden op basis van hun uitzonderlijke kwaliteit, service en klanttevredenheid. In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van deze elite-lijst, waarbij elke geselecteerde pizzeria is beoor

Mister Spaghetti Roeselare

Mister Spaghetti Roeselare

Mister Spaghetti, opgericht in 2014, onderscheidt zich in de wereld van de horeca met een unieke benadering van een geliefde klassieker: spaghetti. Met een trotse claim op een “niet gewoon, maar gewoon anders” houding nodigt dit restaurant spaghettoholics uit om te genieten in hun knusse etablissementen. Bezoekers kunnen kiezen uit een indrukwekkend aanbod van 20 verschillende sauzen, variërend van zeven soorten bolognese tot unieke specialiteiten, en zelfs opties voor gasten met allergieën of dieetvoorkeuren zoals vegetarische en veganistische gerechten. Mister Spaghetti biedt niet alleen een ruime keuze aan gerechten, maar ook een sociale ervaring met hun ‘spaghetti sharing’ formule, ideaal voor groepen. Hun onderscheidend vermogen wordt versterkt door een speelse benadering van hun merk, inclusief uitdagingen zoals de XL-Challenge voor de echte durfals, en een levendige sfeer versterkt door speciaal geselecteerde Spotify-afspeellijsten, waardoor elke maaltijd een feest wordt.

Rating: 4.4/ 5 — 1019 Reviews
Address: Nonnenstraat 12, 8800 Roeselare, Belgium

San Marco Roeselare

San Marco Roeselare

San Marco Roeselare, gevestigd in het hart van Roeselare aan de Ooststraat 79, staat bekend om zijn authentieke Italiaanse keuken, waarbij traditionele smaken en moderne culinaire innovaties hand in hand gaan. Door de passie voor uitmuntendheid en een toewijding aan kwaliteit wordt elk gerecht bereid met de fijnste ingrediënten, waardoor bezoekers een ongeëvenaarde eetervaring wordt gegarandeerd. Als een baken van Italiaanse gastvrijheid onderscheidt San Marco zich door zijn warme sfeer en persoonlijke service, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel lokale inwoners als bezoekers van de stad. Met een focus op het samenbrengen van mensen rond de tafel, belichaamt San Marco de essentie van de Italiaanse levensstijl, waardoor het zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Rating: 4.4/ 5 — 576 Reviews
Address: Ooststraat 79, 8800 Roeselare, Belgium

Il Trullo

Il Trullo

Rating: 4.5/ 5 — 471 Reviews
Address: Rijselstraat 2, 8800 Roeselare, Belgium

Al Garda

Al Garda

Al meer dan drie decennia staat het Italiaanse restaurant Al Garda in Roeselare bekend om zijn verfijnde en gevarieerde Italiaanse keuken, die gasten van heinde en verre aantrekt. Met een specialiteit in zowel klassieke gerechten als verrukkelijke pizza’s, onderscheidt het zich door wekelijks nieuwe suggesties te presenteren, waardoor klanten steeds worden verrast met verse culinaire hoogstandjes. Sinds 2012 verwelkomt Al Garda zijn gasten op de nieuwe locatie aan de Groenestraat, waar 60 personen kunnen genieten van de authentieke Italiaanse sfeer, zowel binnen als op het sfeervolle zomerterras. De toewijding van Ignazio en zijn team om elke maaltijd memorabel te maken, samen met de mogelijkheid tot telefonisch bestellen en afhalen, maakt Al Garda tot een unieke culinaire bestemming in de regio.

Rating:4.3/ 5 — 425 Reviews
Address: Groenestraat 313, 8800 Roeselare, Belgium

Domino’s Pizza Roeselare

Domino's Pizza Roeselare

Rating: 4.0/ 5 — 372 Reviews
Address: Sint-Amandsstraat 20, 8800 Roeselare, Belgium

Piccola Italia

Piccola Italia

Bij de Trattoria Pizzeria Piccola Italia in Roeselare wordt de kunst van de authentieke Italiaanse keuken tot leven gebracht door chef Edush, die met een passie voor verse ingrediënten dagelijks de heerlijkste gerechten bereidt. Gasten worden uitgenodigd om in een gezellig, hedendaags interieur te genieten van traditionele Italiaanse aperitieven, vers gemaakte pasta’s en pizza’s rechtstreeks uit de oven, allemaal bereid met veel liefde en aandacht voor kwaliteit. Piccola Italia onderscheidt zich door zijn nadruk op dagverse producten en een warme, uitnodigende sfeer waarin zowel kleine als grote groepen welkom zijn om samen te genieten van de rijke smaken van Italië.

Rating: 4.7/ 5 — 277 Reviews
Address: Wallenstraat 33, 8800 Roeselare, Belgium

Place-2-eat (pitta-pizza-pasta-snack)

Place-2-eat (pitta-pizza-pasta-snack)

Rating: 4.5/ 5 — 268 Reviews
Address: Stationsplein 6, 8800 Roeselare, Belgium

Sole e Mare Pizzeria Ristorante

Sole e Mare Pizzeria Ristorante

Bij Pizzeria Sole e Mare in Roeselare worden gasten verwelkomd in een omgeving waar de authentieke Italiaanse keuken en hartelijke gastvrijheid centraal staan. Opgericht met een passie voor het creëren van traditionele Italiaanse gerechten, onderscheidt dit etablissement zich door zijn toewijding aan kwaliteit, het gebruik van verse ingrediënten en een menu dat zowel klassiekers als innovatieve creaties omvat. Het is de missie van Sole e Mare om elke gast een onvergetelijke eetervaring te bieden, waarbij de rijke smaken en warme sfeer van Italië tot leven komen. Hierdoor is Sole e Mare niet zomaar een pizzeria, maar een bestemming voor liefhebbers van de Italiaanse cultuur en keuken.

Rating: 4.6/ 5 — 264 Reviews
Address: Grote Markt 6, 8800 Roeselare, Belgium

La Dolce Vita

La Dolce Vita

In het hart van Roeselare verwelkomt tearoom-brasserie La Dolce Vita gasten voor een unieke verwenervaring, waarbij de nadruk ligt op grenzeloze gastvrijheid en kwalitatief hoogstaande gerechten. Onder leiding van Nancy en Yorick, staat het etablissement bekend om zijn dagverse bereidingen, van huisgemaakte kroketten tot verse pannenkoeken en verleidelijke ijscoupes, vergezeld van warme dranken, allemaal met liefde geserveerd. Met een sfeer die uitnodigt tot ontspanning na een dag winkelen, een pauze tijdens de werkweek, of het begin van een gezellig weekend, onderscheidt La Dolce Vita zich door zijn commitment aan kwaliteit en warme, persoonlijke service. Open elke dag tot de avond, behalve op zon- en feestdagen, is dit de ideale plek voor wie op zoek is naar het zoete leven in al zijn vormen.

Rating: 4.4/ 5 — 257 Reviews
Address: Jan Mahieustraat, 8800 Roeselare, Belgium

Golden Corner

Golden Corner

In het hart van Roeselare biedt Golden Corner een culinaire ervaring die de smaken van Italië naar België brengt, gespecialiseerd in ambachtelijk bereide pizza’s, pitta’s en pasta’s. Geroemd om hun versheid en authentieke smaak, zorgt Golden Corner met hun toegewijde service en gezellige ambiance ervoor dat elke maaltijd een genot is. Als een hoeksteen van lokale gastvrijheid, onderscheidt deze eetgelegenheid zich door zijn commitment aan kwaliteit en de passie voor het creëren van gerechten die zowel het oog als de smaakpapillen bekoren.

Rating: 4.6/ 5 — 239 Reviews
Address: Ardooisesteenweg 23, 8800 Roeselare, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Leuven – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste sushi-ervaringen in Leuven. Hierbij…

ByBydeflect.befeb 16, 2024