De beste loodgieters in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste loodgieters in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst voor 2024 zijn de beste loodgieters in Oostende geïdentificeerd op basis van Google Maps-beoordelingen. Deze top 10 is zorgvuldig geselecteerd uit een breed scala aan professionals, waarbij hun reputatie en klanttevredenheid in acht zijn genomen. Door gebruikers ingediende recensies hebben een cruciale rol gespeeld in het bepalen van de posities binnen deze lijst. Het is opgemerkt dat de kwaliteit van de dienstverlening en de betrouwbaarheid van elke loodgieter grondig zijn ge

Cool Technics

Cool Technics

Cool Technics, gevestigd in Oostende, West-Vlaanderen, onderscheidt zich als uw vertrouwde partner voor een comfortabele leefomgeving door het leveren van topkwaliteit in airconditioning, warmtepompen en centrale verwarmingssystemen. Met een scherp oog voor de behoeften van de klant bieden zij maatwerkoplossingen voor temperatuurregeling en luchtzuivering, gebruikmakend van Daikin – een marktleider in kwaliteit. Van de installatie en onderhoud tot snelle depannage, Cool Technics zorgt ervoor dat uw ruimte het hele jaar door perfect klimaatgecontroleerd is, met speciale aandacht voor zelfs de meest unieke behoeften zoals wijnkelders. Met hun belofte van snelle service en klanttevredenheid, bieden zij een zorgeloze ervaring voor iedereen die op zoek is naar een optimaal binnenklimaat.

Rating: 4.8/ 5 — 47 Reviews
Address: Lariksenlaan 25, 8400 Oostende, Belgium

ADM Sanitair & CV

ADM Sanitair & CV

ADM Sanitair en cv in Oostende staat bekend om zijn uitmuntende aanbod in sanitair- en verwarmingsoplossingen, gericht op het creëren van comfortabele en duurzame woonomgevingen. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid en kwaliteit, biedt dit bedrijf innovatieve producten en diensten die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Hun expertise in de nieuwste technologieën en trends binnen de sector onderscheidt hen van concurrenten, terwijl hun toewijding aan milieuvriendelijke opties de kernwaarden van duurzaamheid en verantwoordelijkheid weerspiegelt. Door klanten centraal te stellen en voortdurend te streven naar verbetering, heeft ADM Sanitair en cv zich gepositioneerd als een toonaangevende speler in de regio.

Rating: 4.9/ 5 — 42 Reviews
Address: Schapenstraat 26/302, 8400 Oostende, Belgium

WA-RM

WA-RM

WA-RM bv, gevestigd in Bredene, staat bekend om zijn uitmuntende dienstverlening op het gebied van verwarming, sanitair, en de installatie van airco en ventilatiesystemen, met een sterke focus op het gebruik van hernieuwbare energie. Ze zijn meesters in het renoveren van badkamers en het transformeren van appartementen via hun WA-RM Projects initiatief. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid onderscheidt hen in de markt, waarbij ze klanten voorzien van comfortabele en energie-efficiënte oplossingen voor hun woon- en werkruimtes.

Rating: 4.7/ 5 — 42 Reviews
Address: Vicognelaan 78, 8450 Bredene, Belgium

Temalec bv

Temalec bv

Rating:4.4/ 5 — 38 Reviews
Address: Ieperstraat 21A, 8400 Oostende, Belgium

Arnold CV Devriendt Dirk

Arnold CV Devriendt Dirk

Arnold CV, een erkend installatiebedrijf met vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, onderscheidt zich door zijn expertise in het aanbieden van energiezuinige en moderne verwarmingssystemen. Klanten kunnen rekenen op professioneel advies en de installatie, onderhoud, en herstelling van centrale verwarmingssystemen, vloerverwarming, en waterverwarmers, evenals loodgieterijdiensten. Met een focus op duurzaamheid biedt Arnold CV oplossingen aan met hernieuwbare energie, zoals warmtepompen en zonneboilers, en werkt samen met topmerken in de sector. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is 7 dagen per week beschikbaar om te zorgen voor een snelle en effectieve service, inclusief een sneldienst voor urgente problemen.

Rating: 2.5/ 5 — 35 Reviews
Address: Arthur Vanhouttelaan 19, 8400 Oostende, Belgium

Seys & Co – Totale binnenhuisrenovatie

Seys & Co - Totale binnenhuisrenovatie

Seys & Co, met meer dan 55 jaar ervaring, staat bekend als een specialist in totale binnenhuisrenovaties, van sanitair en centrale verwarming tot complete badkamer- en keukenverbouwingen. Met een diepgaande focus op duurzaamheid, verfijnde afwerking en maatwerk, bedient dit bedrijf met trots particulieren en professionals van de Middenkust tot de Polders in België. De onderneming onderscheidt zich door haar klantgerichte aanpak, waarbij elk project van begin tot eind met zorg en precisie wordt gecoördineerd, gesteund door een vakkundig team en een netwerk van vertrouwenspartners. Seys & Co’s toewijding aan kwaliteit, transparantie, en tevreden klanten vormt de kern van hun succes en reputatie in de renovatiebranche.

Rating: 3.9/ 5 — 27 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 634A, 8400 Oostende, Belgium

Sanecal

Sanecal

Al meer dan een halve eeuw staat Sanecal nv bekend als dé specialist in Oost- en West-Vlaanderen voor hoogwaardige installaties op het gebied van verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit. Opgericht in 1967 door Eugeen Castelein en inmiddels voortgezet door de volgende generaties, onderscheidt dit familiebedrijf zich door een compromisloze inzet voor kwaliteit en innovatie, met name in de toepassing van warmtepompen en zonne-energie. Met een team van 16 deskundige werknemers, die allen gespecialiseerde opleidingen hebben gevolgd bij vooraanstaande fabrikanten, garandeert Sanecal nv naadloze projectafhandeling en technische ondersteuning. Hun samenwerkingsverbanden met gerenommeerde merken en lokale groothandels onderstrepen hun belofte van vakmanschap en ervaring, waardoor klanten verzekerd zijn van optimale oplossingen voor een duurzaam en comfortabel thuis.

Rating: 4.4/ 5 — 25 Reviews
Address: Archimedesstraat 60, 8400 Oostende, Belgium

Vermote bvba

Vermote bvba

Gevestigd sinds de jaren ’60, heeft Vermote BVBA zich ontwikkeld tot een van de voornaamste installatiebedrijven aan de Belgische kust, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming, elektriciteit, zonnepanelen, airconditioning en ventilatie. Onder leiding van Miek Gevaert sinds 1995, heeft het bedrijf zijn expertise vooral uitgebouwd in de appartementsbouw, met meer dan 6000 appartementen en woningen voorzien van moderne installatietechnieken. Vermote BVBA onderscheidt zich door een breed dienstenaanbod in groene energie en een eigen servicedienst die onderhoud en reparaties verzorgt, wat getuigt van hun inzet voor duurzaamheid en klantenservice.

Rating: 4.0/ 5 — 22 Reviews
Address: Steenbakkerijstraat 24, 8450 Bredene, Belgium

Vogelaere / Robert en Zoon

Vogelaere / Robert en Zoon

Rating: 3.8/ 5 — 22 Reviews
Address: Distellaan 58, 8400 Oostende, Belgium

D’Hoedt

D'Hoedt

Loodgieter Hugo D’hoedt, gevestigd in Oostende, West-Vlaanderen, onderscheidt zich als een betrouwbare partner voor al uw sanitairbehoeften, van de installatie en het onderhoud van centrale verwarming en condensatieketels tot aan badkamerrenovaties en de plaatsing van zonnepanelen en zonneboilers. Met een specialisatie in Junkers en Vaillant producten, strekt hun dienstverlening zich uit over de hele regio, inclusief Bredene, Middelkerke en Oostende. Hun ervaren team staat klaar voor zowel kleine reparaties als grootschalige projecten, waarbij ze altijd een luisterend oor bieden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Loodgieter D’Hoedt belooft niet alleen uitgebreide service, maar ook een persoonlijke benadering voor elk project, groot of klein.

Rating: 3.0/ 5 — 21 Reviews
Address: Steenbakkersstraat 13, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste sportscholen in Oostende zorgvuldig geselecteerd. Deze selectie is gebaseerd…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Oostende – TOP 10 [2024]

In het recente onderzoek dat is uitgevoerd naar de populairste eetgelegenheden in Oostende, is een top 10 ranglijst…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Oostende – TOP 10 [2024]

In Oostende zijn de beste pizzeria’s van 2024 zorgvuldig gerangschikt op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024