De beste sportscholen in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024 zijn de beste sportscholen in Oostende zorgvuldig geselecteerd. Deze selectie is gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij ervaringen van gebruikers als leidraad dienen. Door de evaluaties van bezoekers zijn deze sportscholen onderscheiden van de rest. In totaal zijn tien locaties in de spotlight gezet, waarbij elke faciliteit zijn eigen unieke aanbod en sfeer heeft. Deze lijst dient als een uitgebreide gids voor degenen die op zoek zijn naar kwalitat

Basic-Fit Oostende Searena 24/7

Basic-Fit Oostende Searena 24/7

Basic-Fit Oostende Searena streeft ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, door een vriendelijke en stimulerende omgeving te bieden waar leden hun fitnessdoelen kunnen nastreven. Met faciliteiten die 24/7 open zijn, biedt het een scala aan opties, waaronder groepslessen, virtuele trainingen en de mogelijkheid om te trainen in meer dan 220 clubs in België. Basic-Fit onderscheidt zich door flexibele lidmaatschapsopties, inclusief premium voordelen zoals toegang tot alle Europese clubs, gasttrainingen, en wellnessfaciliteiten. Daarnaast bevordert het een gezonde levensstijl door persoonlijke trainingsintroducties en op maat gemaakte online coaching, waarmee leden ondersteuning krijgen om hun fitnessreis te optimaliseren.

Rating: 4.1/ 5 — 182 Reviews
Address: Northlaan 13, 8400 Oostende, Belgium

Basic Fit Bredene

Basic Fit Bredene

Basic-Fit Bredene Kapelstraat biedt een gastvrije fitnesservaring met een breed scala aan faciliteiten en diensten om elk fitnessdoel te ondersteunen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Met flexibele abonnementsmogelijkheden, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, zet Basic-Fit zich in voor het bieden van gemak en diversiteit in trainingsopties. De club onderscheidt zich door het aanbieden van virtuele groepslessen, persoonlijke trainingsopties en innovatieve diensten zoals YANGA Sports Water, allemaal ontworpen om leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken op een manier die het beste bij hun levensstijl past. Met de focus op toegankelijkheid, inclusiviteit en voortdurende verbetering, biedt Basic-Fit een unieke fitnesservaring die zich onderscheidt van de concurrentie.

Rating: 4.1/ 5 — 172 Reviews
Address: Kapelstraat 151, 8450 Bredene, Belgium

JIMS Fitness Oostende

JIMS Fitness Oostende

Bij Jims Oostende staat een persoonlijke benadering centraal, met een toegewijd team onder leiding van clubmanager Jochem, dat klaarstaat om elke sporter, van nieuwkomer tot expert, te begeleiden naar hun fitnessdoelen. Gelegen naast de Colruyt met gratis parkeergelegenheid, biedt deze fitnessclub een breed scala aan faciliteiten en lessen, waaronder Small Group Training, een uitgebreide cardiozone, krachttraining, en de unieke Cross Cube voor een gevarieerde workout. Jims Oostende onderscheidt zich door zijn focus op gemeenschapsgevoel en motivatie, en biedt flexibele abonnementen aan zonder instapkosten om iedereen te verwelkomen in hun fitnessgemeenschap.

Rating: 4.1/ 5 — 169 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 519, 8400 Oostende, Belgium

Sportcentrum Mr. V-Arena

Sportcentrum Mr. V-Arena

Stad Oostende is een levendige gemeenschap die zich inzet voor het bevorderen van een actieve levensstijl onder haar inwoners door een breed scala aan sportmogelijkheden en faciliteiten aan te bieden. Van zwemlessen tot fietscursussen voor alle leeftijden en ondersteuning voor lokale sportverenigingen, legt Oostende de nadruk op toegankelijkheid en inclusiviteit in sport. Met initiatieven zoals inzamelpunten voor tweedehands sportmateriaal streeft de stad ernaar om sporten betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Oostende onderscheidt zich door haar toewijding aan het creëren van een sportieve stad, waarbij ze erkent dat sport een belangrijke rol speelt in het welzijn van haar gemeenschap.

Rating:4.0/ 5 — 159 Reviews
Address: Sportparklaan 6, 8400 Oostende, Belgium

Basic-Fit Ostend Torhoutsesteenweg

Basic-Fit Ostend Torhoutsesteenweg

Basic-Fit Oostende Torhoutsesteenweg, gelegen naast bistro Van Gogh en in de buurt van de Toyota autodealer, biedt een gastvrije en inclusieve fitnessomgeving voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau of leeftijd. Met 24/7 toegang tot state-of-the-art fitnessapparatuur, een breed scala aan groepslessen, en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde trainers, maakt Basic-Fit het eenvoudig en aantrekkelijk om persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. De club onderscheidt zich door flexibele lidmaatschapsopties, waaronder exclusieve voordelen zoals gratis Yanga Sports Water, toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa, en zelfs een thuisgeleverde Smart Bike voor de meest toegewijde leden. Basic-Fit zet zich in om fitness toegankelijk en aanpasbaar te maken voor iedereen, gesteund door een visie op duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid.

Rating: 4.1/ 5 — 155 Reviews
Address: Torhoutsesteenweg 611, 8400 Oostende, Belgium

Zwaantjes Roller Club Zandvoorde

Zwaantjes Roller Club Zandvoorde

Zwaantjes Roller Club Zandvoorde, gevestigd in Oostende, heeft zich meer dan 60 jaar geleden stevig op de kaart gezet als een vooraanstaande skeelerclub. Met een indrukwekkende geschiedenis in het organiseren van zowel Europese als wereldkampioenschappen, onderscheidt deze club zich door haar toewijding aan zowel de competitieve als recreatieve kant van de sport. Hun leden, waaronder meerdere kampioenen, genieten van een gemeenschap die passie voor skeeleren deelt, ondersteund door een ervaren bestuur en een rijk erfgoed. De club biedt trainingen, wedstrijden en evenementen voor skeelerliefhebbers van alle leeftijden en niveaus, waarmee ze een uniek platform vormen voor talentontwikkeling en liefde voor de sport in de regio.

Rating: 4.5/ 5 — 138 Reviews
Address: Egellaan, 8400 Oostende, Belgium

Dansschool Gevada

Dansschool Gevada

Dansschool Gevada, een toonaangevende dansinstituut met 37 jaar ervaring, verwelkomt dansliefhebbers van alle leeftijden om hun passie voor dans te ontdekken en te verdiepen. Met een divers aanbod aan dansstijlen, van koppeldans tot jeugddans en single dance, zorgt Gevada voor een inclusieve en familiale sfeer waar iedereen gewaardeerd wordt. Hun curriculum omvat niet alleen traditionele dansvormen zoals Latin, Ballroom, en Ballet, maar ook moderne stijlen zoals Urban en High Heels, aangevuld met speciale evenementen en dansavonden die de gemeenschap samenbrengen. Gevada onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit, met zorgvuldig geselecteerde muziek en persoonlijke aandacht voor elke danser, waardoor het een unieke plek is om dansvaardigheden te ontwikkelen en te vieren.

Rating: 4.8/ 5 — 119 Reviews
Address: Steensedijk 188, 8400 Oostende, Belgium

Strength House

Strength House

Strength-House, gevestigd in Bredene, is een dynamische krachthuis voor fitness en CrossFit, gewijd aan het transformeren van levens door middel van groepslessen, persoonlijke coaching en fitnessbegeleiding. Met de belofte “Create the new you,” zet het zich in voor het bieden van een persoonlijke benadering in de fitnessreis van elk individu. De faciliteit onderscheidt zich door zijn uitgebreide openingstijden, inclusief weekends, en de focus op het bieden van een ondersteunende gemeenschap waar leden zich verzorgd voelen. Strength-House is niet zomaar een sportschool; het is een plek waar welzijn en persoonlijke groei vooropstaan.

Rating: 4.9/ 5 — 109 Reviews
Address: Brugsesteenweg 1/B22, 8450 Bredene, Belgium

Basketbalclub Oostende

Basketbalclub Oostende

Filou Oostende, een vooraanstaande basketbalclub gevestigd in Oostende, blinkt uit in het bieden van topklasse basketbalentertainment met zijn deelname aan de BNXT League. Als 24-voudig kampioen, 20-voudig bekerwinnaar en 14-voudig supercupkampioen onderscheidt het team zich door zijn indrukwekkende staat van dienst en sterke gemeenschapsgevoel. Door het aanbieden van een scala aan evenementen, waaronder business seats, skybar diners en teambuildingactiviteiten, plus de mogelijkheid om de COREtec Dôme voor evenementen te gebruiken, benadrukt Filou Oostende zijn toewijding aan zowel sportieve excellentie als gemeenschapsbetrokkenheid. Hun kernwaarden en de rijke geschiedenis dragen bij aan hun onderscheidende identiteit in de sportwereld.

Rating: 4.6/ 5 — 82 Reviews
Address: Northlaan 13, 8400 Oostende, Belgium

Watersport Oostende Spuikom

Watersport Oostende Spuikom

Watersport Oostende Spuikom (WOS) is een bruisende hub voor zeilliefhebbers en watersportenthousiastelingen, gevestigd in het hart van Oostende. Met een rijke geschiedenis en een toegewijde gemeenschap biedt de club een uitgebreid aanbod aan zeilcursussen voor volwassenen en jeugd, inclusief privélessen en begeleid zeilen, evenals exclusieve zeilinitiaties voor scholen. Als erkende trainersclub onderscheidt WOS zich door zijn professionele infrastructuur en een kalender vol activiteiten, waaronder clubwedstrijden en het Belgisch Open Kampioenschap Laserzeilen. Lid worden van WOS betekent deel uitmaken van een levendige gemeenschap waar passie voor watersport, het delen van kennis en het vieren van successen centraal staan.

Rating: 4.5/ 5 — 54 Reviews
Address: Vicognedijk 30, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024