• Home
  • Oostende
  • De beste pizzeria’s in Oostende – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Oostende – TOP 10 [2024]

In Oostende zijn de beste pizzeria’s van 2024 zorgvuldig gerangschikt op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Deze ranglijst is samengesteld uit de feedback en beoordelingen van duizenden bezoekers, waardoor een onpartijdige lijst van toplocaties is ontstaan. Door de diverse smaken en voorkeuren van bezoekers wordt een breed scala aan pizzeria’s vertegenwoordigd. De top 10 is niet alleen een weerspiegeling van de kwaliteit, maar ook van de unieke ervaringen die deze etablissementen bied

La Siesta Oostende

La Siesta Oostende

Bij La Siesta in Oostende wordt u verwelkomd in een unieke culinaire wereld waar de charme van Mexico en de passie van Spanje samenkomen. Deze bijzondere fusie brengt een smaakvolle ervaring tot leven die de traditionele keukens van beide landen eert. Gasten kunnen zich overgeven aan een breed scala van gerechten die even divers als verrukkelijk zijn, te midden van een ambiance die zowel de siësta als de fiesta viert. De toewijding van La Siesta aan hartverwarmende gastvrijheid en een onvergetelijke eetbelevenis maakt het meer dan alleen een restaurant; het is een viering van culturen die uw zintuigen zullen prikkelen en uw hart zullen verwarmen.

Rating: 4.5/ 5 — 2595 Reviews
Address: Wittenonnenstraat 23, 8400 Oostende, Belgium

Pizza Hut

Pizza Hut

Bij Restaurant Oostende van Pizza Hut wordt een culinaire ervaring geboden die zowel gezellig als onvergetelijk is. Met een scherp oog voor kwaliteit en gastvrijheid, onderscheidt deze eetgelegenheid zich door een uitgebreid aanbod aan pizza’s, een veelzijdig buffet, en opties voor zowel afhaal als levering. Gasten worden verwelkomd om te genieten van speciale acties zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag, en All-in Donderdag, die de deuren openzetten naar exclusieve deals en een breed scala aan smaken. De kindvriendelijke sfeer en studentendeals versterken de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van de hut voor een divers publiek. Pizza Hut Oostende staat garant voor een warme ontmoetingsplek waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan.

Rating: 3.5/ 5 — 1955 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 44, 8400 Oostende, Belgium

LIDO SOLE – Cocina Italiana

LIDO SOLE - Cocina Italiana

Bij Restaurant Lido Sole wordt de essentie van Italië naar Oostende gebracht, waar gasten kunnen genieten van authentieke Italiaanse gerechten zoals pizza’s, pasta’s en mosselen. Met een prachtig zonneterras dat een adembenemend uitzicht op zee biedt, onderscheidt dit restaurant zich door zijn unieke locatie en uitgebreide selectie van topwijnen. Geopend elke dag van de week van 10:30 tot 21:00, biedt Lido Sole een stukje Italië aan zowel lokale als bezoekende fijnproevers, zonder de noodzaak van Bancontact voor betalingen.

Rating: 3.1/ 5 — 1786 Reviews
Address: Albert I-promenade 67, 8400 Oostende, Belgium

Moretti

Moretti

Restaurant Moretti, gelegen in het hart van Oostende, staat bekend om zijn verfijnde Italiaanse keuken die liefhebbers van zowel traditionele als innovatieve Italiaanse gerechten weet te bekoren. Met een breed scala aan pasta’s, pizza’s en authentieke Italiaanse specialiteiten, onderscheidt Moretti zich door zijn nadruk op kwaliteit en gastvrijheid. Als een van de toonaangevende Italiaanse restaurants in de regio, verwelkomt het Moretti-team gasten met open armen voor zowel intieme diners als feestelijke bijeenkomsten, en bewijst daarmee dat echte Italiaanse gastvrijheid ver buiten de grenzen van Italië zelf te vinden is.

Rating:4.2/ 5 — 1087 Reviews
Address: Langestraat 57, 8400 Oostende, Belgium

Domino’s Oostende

Domino's Oostende

Rating: 3.3/ 5 — 785 Reviews
Address: Vlaanderenstraat 21, 8400 Oostende, Belgium

Il Gusto di Sorrento

Il Gusto di Sorrento

Il Gusto di Sorrento nodigt u uit op een culinaire reis waar traditionele Italiaanse keuken en hedendaagse flair elkaar ontmoeten, met een adembenemend uitzicht op de Noordzee. In het hart van Oostende biedt dit restaurant een ongeëvenaarde ervaring waarbij elke hap u meeneemt naar de zonnige streken van Italië. Met een uitgebreide selectie van meer dan 20 pizza’s, huisgemaakte pasta’s en authentieke vlees- en visgerechten, belooft Il Gusto di Sorrento altijd een “Molto Bene” ervaring. Het unieke aan dit etablissement is de perfecte balans tussen traditionele recepten en moderne kooktechnieken, waardoor gasten zich zowel in Toscane als in Rome wanen, zonder Oostende te verlaten.

Rating: 4.0/ 5 — 761 Reviews
Address: Zeedijk 137, 8400 Oostende, Belgium

La Stalla

La Stalla

Met een rijke geschiedenis van 37 jaar, biedt Restaurant La Stalla een unieke combinatie van Italiaanse charme en Franse finesse in het hart van Oostende. Onder leiding van Koen Verhaegen en Pascale Joye, en versterkt door de culinaire passie van hun zonen, onderscheidt dit familiebedrijf zich door zijn authentieke sfeer, geïnspireerd op een oude paardenschuur, en de toewijding aan kwaliteit, of gasten nu kiezen voor een eenvoudige spaghetti of een verfijnde steak. Door de jaren heen heeft La Stalla een trouw cliënteel opgebouwd met zijn huisgemaakte deegwaren, voortreffelijke vleesgerechten en verleidelijke desserts, waardoor het een culinaire bestemming is geworden op slechts een steenworp afstand van de zeedijk, markt en andere lokale bezienswaardigheden.

Rating: 4.1/ 5 — 750 Reviews
Address: Langestraat 47, 8400 Oostende, Belgium

Marebello

Marebello

Gelegen aan de schilderachtige zeedijk van Oostende, biedt Ristorante Marebello bezoekers een authentieke duik in de Italiaanse culinaire traditie, gekenmerkt door een ongeëvenaarde kwaliteit en het vakmanschap van echte Italiaanse koks. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van de essentie van de Italiaanse keuken, variërend van hartige pizza’s tot verfijnde pasta’s, in een omgeving die ontspanning ademt met zijn prachtig uitzicht op zee. De mogelijkheid om te reserveren of te kiezen voor afhaal, verrijkt met de optie voor cadeaubonnen, maakt Marebello een unieke bestemming voor een onvergetelijke culinaire ervaring aan de kust.

Rating: 4.1/ 5 — 693 Reviews
Address: Albert I-promenade 63, 8400 Oostende, Belgium

Ensorito

Ensorito

Trattoria Ensorito, genesteld in het hart van Mariakerke-Oostende en strategisch gelegen tegenover het schilderachtige Duinenkerkje, biedt een authentieke Italiaanse eetervaring. Met een passie voor de rijke Italiaanse keuken, verwelkomt het restaurant gasten van dinsdag tot zaterdag voor zowel lunch als diner, waarbij het de deuren sluit op zondag en maandag. Gasten kunnen hun smaakpapillen verwennen met een keur aan zorgvuldig bereide pizza’s en andere Italiaanse delicatessen, beschikbaar voor zowel dine-in als take-out. Uniek in zijn benadering en met een nadruk op gastvrijheid, onderscheidt Ensorito zich door zijn intieme setting en de persoonlijke touch in de bediening, waarbij reserveringen exclusief telefonisch worden aangenomen om de kwaliteit van de service te waarborgen.

Rating: 4.4/ 5 — 661 Reviews
Address: Dorpsstraat 103, 8400 Oostende, Belgium

Sorrento 2

Sorrento 2

Restaurant Sorrento, gevestigd in Oostende, brengt de rijke smaken van Italië tot leven door een mix van authentieke recepten en moderne culinaire innovaties. Met een nadruk op verse, lokaal verkregen ingrediënten, biedt dit restaurant een seizoensgebonden menu dat varieert van klassieke Italiaanse gerechten zoals Filet Mignon, Pasta, en Pizze tot unieke creaties. Bezoekers kunnen genieten van een verfijnde eetervaring, verrijkt met zelfgemaakte cocktails, een selectie van Italiaanse wijnen, ambachtelijk bier en authentieke Italiaanse koffie, alle geserveerd in een gastvrije sfeer die innovatie met traditie vermengt.

Rating: 4.3/ 5 — 650 Reviews
Address: Duinhelmstraat 67, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024