• Home
  • Oostende
  • De beste restaurants in Oostende – TOP 10 [2024]
De beste restaurants in Oostende - TOP 10 [2024]

De beste restaurants in Oostende – TOP 10 [2024]

In het recente onderzoek dat is uitgevoerd naar de populairste eetgelegenheden in Oostende, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is gebaseerd op de beoordelingen die door gebruikers op Google Maps zijn achtergelaten. De restaurants die in deze ranglijst zijn opgenomen, zijn erkend als de beste in Oostende voor het jaar 2024. Door middel van een zorgvuldige analyse van klantbeoordelingen en -feedback, is deze selectie tot stand gekomen. Hierbij wordt aan lezers een inzicht geboden in waar men de meest smaakvol

Koekoek Tavern

Koekoek Tavern

Rating: 4.3/ 5 — 3647 Reviews
Address: Langestraat 38/40, 8400 Oostende, Belgium

La Siesta Oostende

La Siesta Oostende

Bij La Siesta, gelegen in het hart van Oostende, wordt u verwelkomd in een unieke culinaire enclave waar de rijke smaken van Mexico en Spanje samensmelten. Deze eetgelegenheid belooft een onvergetelijke gastronomische reis, geïnspireerd door de levendige straten van Mexico en de passievolle landschappen van Spanje, en biedt een diversiteit aan smaken die uw zintuigen zullen prikkelen. Gastvrijheid staat centraal bij La Siesta, waar elke maaltijd wordt gevierd met de kenmerkende warmte van beide culturen, of u nu komt voor een rustige siesta of een bruisende fiesta. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn unieke fusie van traditionele gerechten, belichaamd in een ervaring die zowel de hartstocht als de vreugde van haar erfgoed omarmt.

Rating: 4.5/ 5 — 2595 Reviews
Address: Wittenonnenstraat 23, 8400 Oostende, Belgium

’t Waterhuis

't Waterhuis

Rating: 4.3/ 5 — 2296 Reviews
Address: Vindictivelaan 35, 8400 Oostende, Belgium

Jilles Beer & Burgers Oostende

Jilles Beer & Burgers Oostende

Jilles Beer & Burgers, gevestigd sinds 2016, biedt een unieke eetervaring langs de Belgische kust en in stedelijke centra met zijn vestigingen in Oostende, Brugge, Gent, Brussel en Kortrijk. Dit restaurant onderscheidt zich door de combinatie van ambachtelijk gebrouwen bieren, inclusief hun eigen huisbier Rostekop, met een uitgebreid menu van handgemaakte burgers, waaronder opties voor vleesliefhebbers, vegetariërs en veganisten. Met zijn hartelijke sfeer, die doet denken aan thuis, en een kindvriendelijke omgeving, streeft Jilles ernaar een plek te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Hun inzet voor kwaliteit, zowel in hun bieren als in hun burgers, maakt hen een favoriete keuze voor locals en bezoekers die op zoek zijn naar een authentieke en smaakvolle maaltijdervaring.

Rating:4.1/ 5 — 2152 Reviews
Address: Albert I-promenade 60, 8400 Oostende, Belgium

Den Artiest

Den Artiest

Rating: 4.3/ 5 — 2129 Reviews
Address: Kapucijnenstraat 13, 8400 Oostende, Belgium

l’Apéro Ostende

l'Apéro Ostende

L’Apéro, gelegen aan de idyllische Albert 1 Promenade in Oostende, nodigt iedereen uit om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring met een adembenemend uitzicht op zee. Dit gastvrije etablissement is een toevluchtsoord dat de drukte van het leven verzacht door een authentiek en warm interieur dat bezoekers terug in de tijd neemt. Met een aanbod dat varieert van uitgebreide diners en snelle lunches tot verrukkelijke desserts, richt L’Apéro zich op het leveren van een kalmerende ervaring van puur genot. Het is de perfecte plek voor diegenen die verlangen naar een vakantiegevoel zonder ver van huis te gaan, met de belofte van smakelijk genieten “up ’t zèètje”.

Rating: 4.2/ 5 — 2002 Reviews
Address: Albert I-promenade 67 E, 8400 Oostende, Belgium

LIDO SOLE – Cocina Italiana

LIDO SOLE - Cocina Italiana

In hartje Oostende wordt het charmante Restaurant Lido Sole erkend als een schitterende oase, waar gasten een authentiek stukje Italië ervaren door zijn uitmuntende keuken en adembenemend zonneterras met zicht op zee. Bekend om zijn heerlijke pizza’s, pasta’s, mosselen en dagelijks verse lunchmenu’s, onderscheidt dit Italiaanse restaurant zich met een uitgebreide selectie topwijnen, die perfect samengaan met elke maaltijd. Zonder de optie voor betalingen via Bancontact, biedt Lido Sole een unieke, gastvrije sfeer waar smaak, ambiance en kwaliteit hand in hand gaan, elke dag van de week.

Rating: 3.1/ 5 — 1786 Reviews
Address: Albert I-promenade 67, 8400 Oostende, Belgium

Apero Fish Palace

Apero Fish Palace

Apero Fish Palace, gevestigd in het hart van Oostende, onderscheidt zich als een vooraanstaand vis- en schaaldierenrestaurant waar kwaliteit en versheid elkaar ontmoeten. Met een nadruk op de beste zeevruchten, biedt dit restaurant een unieke eetervaring, ondersteund door een gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem dat garant staat voor een optimale service voor u en uw familie. Open van donderdag tot zondag, en tijdens de zomermaanden ook op maandag, nodigt Apero Fish Palace u uit om de rijkdom van de oceaan te ontdekken in een sfeer waar elke klant zich koning voelt.

Rating: 4.5/ 5 — 1767 Reviews
Address: Nieuwstraat 5, 8400 Oostende, Belgium

Bistrot ’t Zeezotje

Bistrot 't Zeezotje

Gelegen in het hart van Oostende, naast de levendige visserskaai, biedt Bistrot ’t Zeezotje al meer dan 30 jaar een unieke eetervaring met een mix van authentieke Italiaanse gerechten en Belgische flair. Favorieten zoals verse tagliolini pasta met vongole en een rijke vispannetje met dagverse vis getuigen van hun passie voor kwalitatief eten en goede service. Met een sfeervol design en een overdekt terras biedt ’t Zeezotje de perfecte setting voor zowel een gezellige koffie als een uitgebreid diner. Hun toewijding aan een vriendelijke sfeer en flexibiliteit in het serveren van zowel klassieke Vlaamse gerechten als innovatieve cocktails maakt dit bistro een onmisbare bestemming voor culinaire liefhebbers aan de kust.

Rating: 4.0/ 5 — 1714 Reviews
Address: Bonenstraat 17, 8400 Oostende, Belgium

La Moulinière Oostende

La Moulinière Oostende

La Moulinière, gevestigd in het hart van Ostende sinds 2011, staat bekend als de ultieme bestemming voor liefhebbers van mosselen. Opgericht door Allisson, die haar passie voor de horeca volgde, en onder de culinaire leiding van chef Benjamin, biedt het restaurant een indrukwekkende selectie van 40 verschillende mosselgerechten. Deze worden zorgvuldig bereid met de hoogwaardige Zeeuwse mosselen, een favoriet onder de Belgische fijnproevers. Gasten worden verwelkomd in een sfeervolle, elegante setting met een open keuken en een schilderachtig terras, ideaal voor het genieten van vers bereide mosselen terwijl de boten binnenvaren. La Moulinière onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, een warme, gastvrije sfeer en zijn vermogen om zowel lokale als internationale gasten een unieke culinaire ervaring te bieden.

Rating: 4.5/ 5 — 1277 Reviews
Address: Visserskaai 17, 8400 Oostende, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024