De beste zwembaden in Luik - TOP 10 [2024]

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt van de meest beoordeelde locaties op Google Maps als basis. Door een analyse van gebruikersbeoordelingen en -ervaringen zijn deze zwembaden geselecteerd op basis van hun populariteit en tevredenheid onder bezoekers. Deze top 10 biedt een divers overzicht van zowel openbare als privézwembaden, die zich onderscheiden door hun uitstekende faciliteiten en diensten. Aan deze lijst is zorgvuldig gewerkt om

Piscine olympique de Seraing

Piscine olympique de Seraing

De Olympische Zwembad van Seraing biedt een verfrissende en actieve ervaring voor de gemeenschap en bezoekers, met ruime openingstijden en speciale speeltijden voor kinderen. Met aantrekkelijke tarieven voor inwoners en gezinnen, evenals faciliteiten voor gehandicapten en senioren, benadrukt het zwembad inclusiviteit en toegankelijkheid. Uniek door zijn voordelige tarieven voor lokale bewoners en gezinnen met meerdere kinderen, streeft het zwembad ernaar om een gezonde en actieve levensstijl te promoten binnen de gemeenschap. Het biedt ook verschillende abonnementen en verhuur van zwemhulpmiddelen, waardoor het een essentiële voorziening is voor waterplezier en sport in de regio.

Rating: 4.1/ 5 — 722 Reviews
Address: Av. des Puddleurs 51, 4100 Seraing, Belgium

Piscine de Grivegnée

Piscine de Grivegnée

La Piscine de Grivegnée, gelegen in het hart van het sportcomplex van Grivegnée en beheerd door de non-profitorganisatie “Sports et Loisirs”, onder leiding van meneer Serge Lanni, biedt een verfrissend toevluchtsoord voor zwemliefhebbers en sportclubs. Met faciliteiten zoals twee zwembaden van verschillende afmetingen, privé jacuzzi’s, en uitgebreide kleedruimtes, streeft deze locatie ernaar om zowel ontspanning als actieve recreatie te bieden. De locatie onderscheidt zich door een breed scala aan zwemlessen en aquatische activiteiten voor alle leeftijden, van beginners tot gevorderden, en faciliteiten die toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit. Bovendien versterkt de aanwezigheid van een gezellige cafetaria met uitzicht op het zwembad de gastvrije en gemeenschapsgerichte sfeer, waardoor La Piscine de Grivegnée een unieke plek is voor sport en ontspanning binnen de regio.

Rating: 3.9/ 5 — 643 Reviews
Address: Rue Nicolas Spiroux 55, 4030 Liège, Belgium

Pool of the city

Pool of the city

Rating: 4.1/ 5 — 612 Reviews
Address: Rue Large Voie 74, 4040 Herstal, Belgium

Piscine d’Embourg

Piscine d'Embourg

Rating:3.8/ 5 — 369 Reviews
Address: Au Chession 8, 4053 Chaudfontaine, Belgium

Piscine Communale de Jonfosse

Piscine Communale de Jonfosse

Rating: 4.2/ 5 — 364 Reviews
Address: Rue Lambert le Bègue 36/38, 4000 Liège, Belgium

Piscine de Wégimont

Piscine de Wégimont

Het Domein van Wégimont, gelegen in de schilderachtige provincie Luik, biedt een unieke combinatie van ontspanning, sport en cultuur binnen haar uitgestrekte groene terrein. Met een focus op duurzaamheid, wordt het zwemcomplex, bestaande uit drie verwarmde bassins inclusief een pierenbad, een sportbad en een ludiek bad met waterglijbanen, verwarmd door zonne-energie. Het domein verwelkomt bezoekers van alle leeftijden en is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, benadrukkend dat inclusiviteit en plezier voor iedereen centraal staan. Van serene wandelingen tot avontuurlijke mini-golf en natuurklassen, Wégimont onderscheidt zich door zijn veelzijdige aanbod en de nadruk op een duurzame, toegankelijke en gezinsvriendelijke ervaring.

Rating: 4.3/ 5 — 222 Reviews
Address: Chau. de Wégimont, 4630 Soumagne, Belgium

Piscine des Centres sportifs du Sart-Tilman

Piscine des Centres sportifs du Sart-Tilman

Rating: 3.9/ 5 — 140 Reviews
Address: All. des Sports 2/Bâtiment B21, 4000 Liège, Belgium

Pré en Bulles sprl

Pré en Bulles sprl

Gelegen in Hony, tussen Tilff en Esneux, biedt Pré-en-Bulles een unieke zwemervaring in een comfortabel, 32 graden verwarmd zwembad. Deze faciliteit onderscheidt zich door een breed scala aan activiteiten, van babyzwemmen tot aquagym en prenatale aqua-yoga, gericht op alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Met een professioneel team, waaronder een gecertificeerde sportcoach, een psychotherapeut, en gespecialiseerde instructeurs in yoga en de Lenoarmi-methode, garandeert Pré-en-Bulles een veilige, hygiënische omgeving die voldoet aan de regionale normen. Dit maakt het de perfecte plek voor zowel ontspanning als revalidatie, waarbij persoonlijke gezondheid en welzijn altijd voorop staan.

Rating: 4.6/ 5 — 120 Reviews
Address: Rue du Centre 6, 4130 Esneux, Belgium

Aquacenter Liège

Aquacenter Liège

Promosport is uw go-to bestemming voor een verscheidenheid aan wateractiviteiten, zowel voor kinderen als volwassenen, in verwarmde privézwembaden verspreid over Brabant wallon, Brussel, Liège, Namur en Hainaut. Met een focus op het creëren van een vriendelijke sfeer in uitzonderlijke faciliteiten, biedt het bedrijf professionele begeleiding door gekwalificeerde instructeurs in fysieke opvoeding. Of u nu de vreugde van water wilt ontdekken, zwemvaardigheden wilt leren of in vorm wilt blijven, Promosport heeft tijdens het schooljaar en de vakantieperiodes een breed scala aan cursussen beschikbaar, waaronder babyzwemmen, kinder- en volwassenenzwemmen, aqua fitness, en meer, allemaal aangeboden in flexibele abonnementen of pakketten. Dit maakt Promosport onderscheidend in zijn aanpak om zwemmen en waterfitness toegankelijk en plezierig te maken voor iedereen.

Rating: 4.3/ 5 — 48 Reviews
Address: Av. de Péville 176, 4030 Liège, Belgium

L’olisse

L'olisse

Rating: 4.3/ 5 — 48 Reviews
Address: Av. de Péville 129, 4030 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Namen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste tandartsen in Namen voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024