De beste sportscholen in Luik - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Luik – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd ter identificatie van de beste sportscholen in Luik. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen binnen Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze ranglijst is een weergave van de voorkeuren en ervaringen van gebruikers. De beoordelingen en feedback van klanten hebben een cruciale rol gespeeld bij het tot stand komen van deze lijst. Zo is met zorg een overzicht gecreëerd dat dient als een gids voor individuen die op zoek zijn naar kwalitatieve fitnessfac

Decathlon Liège City Center

Decathlon Liège City Center

Rating: 3.9/ 5 — 675 Reviews
Address: Quai des Vennes 1, 4020 Liège, Belgium

Plaine de Sport de Cointe

Plaine de Sport de Cointe

Rating: 4.2/ 5 — 489 Reviews
Address: 1F/0002, 4000, Bd Gustave Kleyer, 4000 Liège, Belgium

Naimette-Xhovémont Sports Complex

Naimette-Xhovémont Sports Complex

De Province Naimette Arena, gelegen in Liège, is een state-of-the-art sportcomplex dat sinds 1995 een dynamische omgeving biedt voor zowel amateur- als professionele atleten, met een recente uitbreiding naar studenten van provinciale scholen. Dit complex fungeert als een trainings- en wedstrijdlocatie voor atletiek- en rugbyteams, en heeft faciliteiten voor grote sportevenementen, zoals het internationale atletiekmeeting. Naast het aanbieden van sportfaciliteiten, heeft het complex ook educatieve ruimtes voor studenten en is het toegankelijk voor het publiek om de atletiekbaan te gebruiken. Met recente renovaties in 2022, waaronder de atletiekbaan, het rugbyveld en de tribunes, blijft de Province Naimette Arena een centraal punt voor sport en gemeenschapsontwikkeling in de regio.

Rating: 4.3/ 5 — 459 Reviews
Address: Bd Léon Philippet 83, 4000 Liège, Belgium

JD Sports

JD Sports

JD Sports België staat vooraan in de markt voor sneakers en sportkleding en biedt een uitgebreide selectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Met een sterke focus op de laatste trends en exclusieve stijlen van topmerken zoals Nike, adidas en New Balance, onderscheidt JD Sports zich door zijn premium assortiment en unieke samenwerkingen. Naast schoenen vindt men er ook een breed scala aan kleding en accessoires, waaronder jassen, trainingspakken en sporttassen, perfect voor zowel sportieve activiteiten als casual gebruik. JD Sports levert een unieke winkelervaring met persoonlijke accessoire-opties, benadrukkend dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan voor de moderne consument.

Rating:3.7/ 5 — 455 Reviews
Address: 0-43 Galerie Lambert, Pl. St Lambert, 4000 Liège, Belgium

Stadium RFC Liège

Stadium RFC Liège

Rating: 4.2/ 5 — 423 Reviews
Address: Rue de la Tonne 80, 4000 Liège, Belgium

Squash 22 sa | Squash, Padel & Fitness

Squash 22 sa | Squash, Padel & Fitness

Squash 22, gelegen in het hart van Liège, biedt een dynamische en energieke ervaring voor squash- en padel-liefhebbers, open elke dag voor zowel weekend krijgers als doordeweekse sporters. Met 8 verwarmde squashbanen en 2 overdekte, verwarmde padelbanen die zich onderscheiden als de beste in de regio, voorziet het centrum in een premium speelervaring. Een uitgebreide sportwinkel met topmerken zoals Oliver en Saxon, evenals een gezellig restaurant en privé feestzaal, ronden het aanbod af. Squash 22 gaat verder dan alleen sport door persoonlijke coaching en een jeugdopleiding aan te bieden, waarmee het zich positioneert als een centrum voor welzijn en gemeenschapsopbouw.

Rating: 4.4/ 5 — 389 Reviews
Address: Rue des Vingt-Deux 33, 4000 Liège, Belgium

Piscine Communale de Jonfosse

Piscine Communale de Jonfosse

Piscine de Jonfosse in Luik biedt een verfrissende duik en ontspanning met state-of-the-art faciliteiten, waarbij comfort en toegankelijkheid centraal staan. Het zwembadcomplex omvat een 25x15m zwembad met zes banen, een leerbad van 15x10m, en een speelse lagune, allemaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel serieuze zwemmers als gezinnen op zoek naar plezier. Met temperaturen variërend van 26 tot 30°C, afhankelijk van het bad, biedt het centrum een ideale omgeving voor sport en ontspanning. Bovendien benadrukt de faciliteit zijn toewijding aan inclusiviteit en veiligheid door middel van het ACCESS I label voor toegankelijkheid en een geavanceerd anti-verdrinkingsysteem met onderwatercamera’s. Met concurrerende tarieven en een nadruk op gemeenschapstoegankelijkheid onderscheidt Piscine de Jonfosse zich als een toonaangevende bestemming voor waterliefhebbers in Luik.

Rating: 4.2/ 5 — 364 Reviews
Address: Rue Lambert le Bègue 36/38, 4000 Liège, Belgium

Gohall

Gohall

GO HALL, gevestigd in Liège, presenteert zich als een revolutionaire indoor voetbalervaring, die zowel beginners als gevorderde spelers aantrekt. Met een focus op plezier, fair play en gezelligheid, biedt het centrum vier premium kunstgrasvelden, waaronder twee voor 5-tegen-5 wedstrijden, een 4-tegen-4 veld en een panna ko kooi, alle gehuisvest binnen een state-of-the-art faciliteit. Het unieke aan GO HALL is de integratie van comfort en gemeenschapsgevoel, met luxe kleedkamers, een privéparkeerplaats en een minimalistisch ingerichte cafetaria waar spelers kunnen ontspannen en socialiseren. Deze benadering, gericht op het bieden van een hoogwaardige voetbalervaring ongeacht het weer, maakt GO HALL tot een toonaangevende bestemming voor voetballiefhebbers in en rond Liège.

Rating: 4.6/ 5 — 334 Reviews
Address: Rue Du Fourneau 41, 4030 Liège, Belgium

Top Rock

Top Rock

Rating: 4.6/ 5 — 325 Reviews
Address: Rue de Spa 1, 4020 Liège, Belgium

Life Style Fitness Liège

Life Style Fitness Liège

Bij Life Style Fitness (LSF) in Liëge staat een team van gepassioneerde en professionele coaches klaar om u te verwelkomen in hun moderne en vriendelijke fitnesscentrum. Met een breed scala aan diensten, waaronder persoonlijke fitnessplannen, gewichtsverliesprogramma’s, spierversteviging, groepslessen en AquaBike, is LSF toegewijd aan het ondersteunen van uw persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen. Hun toewijding aan klanttevredenheid en de nadruk op veilig gebruik van apparatuur in een gezellige omgeving onderscheidt hen van concurrenten. LSF Liège Centre nodigt u uit om deel uit te maken van hun gemeenschap, waar uw gezondheid hun grootste prioriteit is.

Rating: 4.3/ 5 — 313 Reviews
Address: Rue Joseph Jaspar 1, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024