De beste tandartsen in Luik - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar 2024, is zorgvuldig gekeken naar de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Deze lijst is samengesteld op basis van de feedback en beoordelingen die door patiënten zijn achtergelaten. De tandartspraktijken in Luik zijn grondig geëvalueerd aan de hand van diverse criteria, waaronder klanttevredenheid en kwaliteit van de geboden zorg. Hierdoor is een objectieve ranglijst tot stand gekomen. Het resultaat is een betrou

Dental Practice Loiseau sprl

Dental Practice Loiseau sprl

Bij Loiseau in Liège staat een multidisciplinaire team van deskundigen klaar om de gezondheid van uw gebit te waarborgen, met diensten variërend van algemene tandheelkunde en orthodontie tot professionele laboratoriumdiensten. Met een nadruk op preventie en snelle behandeling van tandheelkundige noodsituaties, bieden ze zorg die zowel grondig als toegankelijk is, inclusief avond- en weekenduren. Hun eigen laboratorium verzekert snelle en hoogwaardige prothetische oplossingen, terwijl een toegewijd en ervaren team garant staat voor persoonlijke aandacht en advies. Uniek in hun benadering, Loiseau combineert expertise met menselijkheid, waardoor ze al decennia een vertrouwde naam zijn in de regio.

Rating: 2.6/ 5 — 114 Reviews
Address: Rue Tour-en-Bèche 3, 4020 Liège, Belgium

Dental Tebache

Dental Tebache

Dentius Médiacité, gelegen in het bruisende Longdoz in het hart van Liège, onderscheidt zich als uw vertrouwde partner voor alle tandheelkundige behoeften. Het biedt gepersonaliseerde tandheelkundige zorg, afgestemd op de unieke glimlach van elke patiënt. Van routinecontroles en orthodontische behandelingen tot spoedeisende consultaties, het ervaren team van tandartsen staat klaar om u door uw tandheelkundige reis te leiden. Gevestigd in een moderne infrastructuur die voldoet aan de hoogste hygiënenormen, verbindt Dentius Médiacité zich ertoe om uitzonderlijke tandheelkundige zorg te bieden in een warme en uitnodigende sfeer. Maak vandaag nog een afspraak bij Dentius Médiacité en ontdek waarom dit de voorkeurskeuze is voor bewoners van Médiacité, Longdoz en omgeving.

Rating: 4.0/ 5 — 94 Reviews
Address: Rue Grétry 30, 4020 Liège, Belgium

Cabinet Dentaire Saint-Gilles (Liège)

Cabinet Dentaire Saint-Gilles (Liège)

Gelegen in het hart van Liège, biedt Cabinet Dentaire Saint-Gilles een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten, van algemene tandheelkunde en esthetische behandelingen tot geavanceerde chirurgische ingrepen en prothetische rehabilitatie. Met een team van hooggekwalificeerde professionals die voortdurend hun vaardigheden aanscherpen met de nieuwste medische aanbevelingen en technologieën, streeft de praktijk ernaar om patiënten de beste zorg te bieden. Hun aanbod omvat onder meer preventieve zorg voor kinderen, implantologie, parodontologie, en esthetische verbeteringen zoals tanden bleken en facings. Onderscheidend door hun toewijding aan kwaliteit en continue professionele ontwikkeling, biedt Cabinet Dentaire Saint-Gilles een unieke tandheelkundige ervaring in een zorgzame en technologisch geavanceerde omgeving.

Rating: 4.7/ 5 — 81 Reviews
Address: Rue Saint-Gilles 445, 4000 Liège, Belgium

Cabinet Dentaire Arkadya

Cabinet Dentaire Arkadya

Sinds de oprichting in 2014 heeft Cabinet Arkadya in Luik, onder leiding van Virgil Popa, zich onderscheiden als een voortreffelijke tandartspraktijk die geavanceerde en gezinsvriendelijke tandheelkundige zorg biedt. Met een focus op veiligheid en innovatie biedt de praktijk een breed scala aan diensten, waaronder algemene tandheelkunde, cosmetische ingrepen, digitale en 3D radiologie, tanden bleken, prothetische behandelingen, en implantaten. Het onderscheidt zich door de Pinhole Surgical Technique™ voor tandvleesverjonging zonder snijden of hechten, en benadrukt de toewijding van het team aan pijnloze, geavanceerde tandheelkundige oplossingen.

Rating:3.8/ 5 — 64 Reviews
Address: Quai de la Boverie 55, 4020 Liège, Belgium

Cabinet Dentaire du Longdoz

Cabinet Dentaire du Longdoz

Het Cabinet Dentaire du Longdoz, gelegen te Luik, staat bekend om zijn toegewijde team van 10 tandartsen en biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten, variërend van routinematige controles tot spoedeisende hulp, met of zonder afspraak. Ze zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke zorg en aandacht voor elke patiënt, waarbij ze zich richten op zowel algemene tandheelkunde als prothetiek. Uniek in hun benadering, bieden ze gemakkelijke toegang tot zorg voor VIP’s en kinderen tot 18 jaar door middel van het derdebetalerssysteem, terwijl ze strenge normen voor asepsie en hygiëne handhaven. Hun toewijding aan patiëntenzorg en betaalbare diensten maken hen tot een vooraanstaande keuze in de regio.

Rating: 3.7/ 5 — 53 Reviews
Address: Rue Tour-en-Bèche 9, 4020 Liège, Belgium

Cabinet Dentaire Outremeuse

Cabinet Dentaire Outremeuse

Bij Cabinet Dentaire Outremeuse, gelegen in het hart van Liège, België, wordt elke patiënt verwelkomd in een serene en ontspannen omgeving, gericht op het bieden van persoonlijke en uitgebreide zorgplannen voor optimale mondgezondheid. Met een toegewijd team, waaronder specialisten in algemene tandheelkunde, extracties, parodontologie, esthetische geneeskunde, chirurgie en implantaten, streeft het cabinet ernaar om iedereen met een glimlach te laten vertrekken. Patiënten worden aangemoedigd om van tevoren te arriveren vanwege parkeermoeilijkheden en kunnen hun afspraak gemakkelijk online boeken of wijzigen, met de belofte van een efficiënte elektronische verwerking van documentatie en betalingen. Cabinet Dentaire Outremeuse onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en de veelzijdigheid van aangeboden diensten, en zorgt ervoor dat patiënttevredenheid altijd voorop staat.

Rating: 4.8/ 5 — 44 Reviews
Address: Rue Jean d’Outremeuse 50, 4020 Liège, Belgium

Centre Dentaire Des Guillemins Dentiste

Centre Dentaire Des Guillemins Dentiste

Rating: 4.0/ 5 — 42 Reviews
Address: Rue des Guillemins 72, 4000 Liège, Belgium

Medical-Dental Center Emile Digneffe

Medical-Dental Center Emile Digneffe

In het hart van Liège biedt de Clinique du Centre Médico Dentaire, onder leiding van de gerenommeerde chirurg-dentist Michel Vanhakendover, een breed scala aan hoogwaardige tandheelkundige diensten. Van algemene, chirurgische tot esthetische tandheelkunde, inclusief de plaatsing van implantaten, kronen en protheses, streeft het team naar perfectie in mondgezondheid en glimlach voor zowel volwassenen als kinderen. Met een focus op professionaliteit en een warme ontvangst, beschikt de kliniek over geavanceerde technologie en een operatiekamer voor gespecialiseerde ingrepen, verzekerd van optimale zorg. Voor extra gemak is er privéparkeergelegenheid beschikbaar, waarbij het team klaarstaat om elke vraag te beantwoorden en het beste advies te geven.

Rating: 4.4/ 5 — 25 Reviews
Address: Rue de Namur 61, 4000 Liège, Belgium

Cabinet d’Orthodontie OrthoLiégeois

Cabinet d'Orthodontie OrthoLiégeois

Het orthodontiepraktijk in Luik, met een ervaring van 25 jaar, zet zich in voor het leveren van kwalitatieve esthetische en functionele behandelingen. Door voortdurende bijscholing blijft het team op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, waardoor patiënten verzekerd zijn van de best mogelijke zorg. Het deskundige team, bestaande uit Fabrice Liégeois, Annick Bruwier, Marie Leroux, Emilie Gelin, Anaïs Clermont, Paul Kling, Mathilde Jadoul en Juliette Vandeloise, staat klaar om patiënten te ontvangen en hen te voorzien van persoonlijke, geavanceerde orthodontische oplossingen.

Rating: 4.1/ 5 — 22 Reviews
Address: Quai de Rome 33, 4000 Liège, Belgium

Maxime Wilkin

Maxime Wilkin

Bij Maxime Wilkin, gevestigd in Luik, wordt zorgvuldige en bewuste tandheelkundige zorg verleend, waarbij de patiënt altijd centraal staat. Dit wordt gedaan in een klinisch schone omgeving door een team dat bekend staat om zijn kalme, attente benadering en efficiëntie. Door snel beschikbare afspraken aan te bieden en te adviseren zonder onnodige behandelingen te pushen, heeft Maxime Wilkin het vertrouwen gewonnen van klanten, zelfs die met een diepe angst voor tandartsbezoeken. Dit maakt de praktijk tot een gerespecteerde keuze voor velen die op zoek zijn naar een betrouwbare en zorgzame tandheelkundige ervaring.

Rating: 5.0/ 5 — 22 Reviews
Address: Rue Claude Strebelle 12/01, 4031 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024