De beste massagesalons in Luik - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Luik – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide ranglijst van de beste massagesalons in Luik samengesteld. Deze lijst is gebaseerd op de beoordelingen die bezoekers op Google Maps hebben achtergelaten. Door een zorgvuldige analyse zijn de tien meest geprezen locaties geïdentificeerd. Elk van deze salons is erkend voor zijn uitmuntende service en kwalitatieve behandelingen. Het resultaat is een betrouwbare gids die consumenten helpt bij het vinden van de ultieme plekken voor ontspanning en welzijn in de stad.

Van Der Valk Sélys Liège

Van Der Valk Sélys Liège

Nesteld in het hart van de historische, culturele en commerciële kern van Luik, biedt Van der Valk Hotel Liège Sélys een ervaring die luxe en comfort naadloos combineert. Gasten kunnen ontspannen in een van de 125 prachtig ingerichte kamers, inclusief 10 suites, elk uitgerust met topfaciliteiten. Het hotel pronkt met een gastronomisch restaurant, L’Atelier du Sélys, waar men kan genieten van voortreffelijke gerechten geïnspireerd door regionale authenticiteit en lokale producten. Voor ontspanning en evenementen beschikt het hotel over een luxueuze spa, een binnenzwembad met whirlpool en 8 multifunctionele zalen die tot 400 personen kunnen accommoderen, waardoor het een begeerde locatie is in de MICE-sector. Met zijn toewijding aan kwaliteit en service, onderscheidt Van der Valk Hotel Liège Sélys zich als een voorkeursbestemming voor zowel zakelijke als recreatieve gasten.

Rating: 4.2/ 5 — 2351 Reviews
Address: Rue du Mont St Martin 9/11, 4000 Liège, Belgium

Dao Liège Spa & Fitness

Dao Liège Spa & Fitness

Bij DAO staat welzijn centraal, waar een unieke combinatie van spa, fitness en natuurlijke verzorging samenkomt voor een volledige lichaams- en geestervaring. In onze prestigieuze omgeving vind je een oase van rust met een indoor zwembad, jacuzzi, sauna en hammam, ideaal om te ontspannen en je energie te herladen. Ons aanbod omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder water- en zaalsporten, naast een verscheidenheid aan massages en natuurlijke behandelingen. Wij onderscheiden ons door een exclusieve ervaring te bieden waarbij zowel fysieke fitheid als mentale welzijn worden bevorderd, perfect voor diegenen die een pauze willen nemen van de dagelijkse drukte.

Rating: 4.2/ 5 — 237 Reviews
Address: Rue de la Montagne 1, 4000 Liège, Belgium

Aquari’hom

Aquari'hom

Gelegen in het hart van Liège biedt Aquari’hom een exclusieve ontspanningservaring voor mannen met zijn uitgebreide sauna-, hammam- en jacuzzi-faciliteiten. Dit unieke toevluchtsoord onderscheidt zich door de warme sfeer in zijn bar en de beschutte terrasruimte, evenals de mogelijkheid voor meer privé ontmoetingen. Bij binnenkomst worden gasten discreet verwelkomd met een handdoek en een sleutel voor hun persoonlijke locker, waarmee Aquari’hom een belofte van comfort en privacy aan zijn klanten verzekert. Met een flexibel schema dat zowel mannen als koppels op geselecteerde dagen verwelkomt, en met speciale kortingen en evenementen, is Aquari’hom de go-to bestemming voor diegenen die ontspanning zoeken in een exclusieve mannenomgeving.

Rating: 3.7/ 5 — 136 Reviews
Address: Rue d’Harscamp 20, 4020 Liège, Belgium

Yves Rocher

Yves Rocher

Rating:4.1/ 5 — 129 Reviews
Address: ROCOURT – CORA, Chau. de Tongres 269/271, 4000 Liège, Belgium

Yves Rocher Liege

Yves Rocher Liege

Rating: 3.9/ 5 — 128 Reviews
Address: QUAI DES VENNES 1, MAG 4, 4020 Liège, Belgium

Louvrex Les Bains

Louvrex Les Bains

Rating: 4.5/ 5 — 117 Reviews
Address: Rue du Jardin Botanique 50, 4000 Liège, Belgium

Yves Rocher

Yves Rocher

Rating: 4.4/ 5 — 75 Reviews
Address: MÉDIACITÉ, Bd Raymond Poincaré 70/35, 4020 Liège, Belgium

Rubens – Les Sens De Soi

Rubens - Les Sens De Soi

Bij Rubens – Les Sens de Soi staat uw welzijn centraal, met een breed scala aan diensten ontworpen om zowel lichaam als geest te verjongen. Gevestigd in Ans, biedt dit welzijnscentrum persoonlijke massages, Reiki-behandelingen, en aromatherapie advies aan, zowel in de praktijk als op locatie bij bedrijven of evenementen. Met een focus op persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg, organiseert het centrum ook diverse workshops en trainingen om cliënten te onderwijzen in de kunst van massage en holistische gezondheid. Rubens – Les Sens de Soi onderscheidt zich door een diepe betrokkenheid bij kwaliteit en maatwerk, waarbij elke dienst is afgestemd op de unieke wensen en behoeften van de cliënt, en ondersteund door een voortdurende passie voor professionele ontwikkeling en innovatie in welzijnstechnieken.

Rating: 5.0/ 5 — 72 Reviews
Address: Rue des Trois Rois 10, 4430 Ans, Belgium

La Touareg

La Touareg

Rating: 3.6/ 5 — 69 Reviews
Address: Rue Goswin 24, 4000 Liège, Belgium

L’institut de l’Opéra – Elle & Lui

L'institut de l'Opéra - Elle & Lui

Rating: 2.9/ 5 — 63 Reviews
Address: Pl. de la République Française 39b, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Luik – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd ter identificatie van de beste sportscholen…

ByBydeflect.befeb 16, 2024