• Home
  • Doornik
  • De beste loodgieters in Doornik – TOP 10 [2024]
De beste loodgieters in Doornik - TOP 10 [2024]

De beste loodgieters in Doornik – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste loodgieters in Doornik voor het jaar 2024 gepresenteerd. De selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door klantbeoordelingen en -ervaringen te analyseren, is een lijst opgesteld die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening weerspiegelt. Aan de hand van deze criteria zijn de loodgieters gerangschikt. Deze gids biedt een waardevolle hulpbron voor iedereen die op zoek is naar

NICO Chauffage (NICO Group)

NICO Chauffage (NICO Group)

Met meer dan 15 jaar ervaring en een klantenkring van meer dan 9.000 tevreden klanten, heeft Nico-Chauffage zich gevestigd als een toonaangevende, lokale en familiegerichte onderneming in Tournai op het gebied van verwarmingssystemen. Als specialisten in zowel traditionele als innovatieve verwarmingsoplossingen, bieden we een breed scala aan diensten, van noodreparaties tot de volledige installatie van verwarming, airconditioning, ventilatie, boilers, badkamers, fotovoltaïsche panelen en pelletkachels. Onze kracht ligt in onze vermogen om een volledige service te bieden, van het ontwerp tot de uitvoering, met een speciale focus op duurzaamheid en efficiëntie door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals pompen, biomassa- en condensatieketels, evenals designvolle pelletkachels van topmerken als RAVELLI en RIKA. Onze toewijding aan kwaliteit wordt ondersteund door een team van interne technici, die garant staan voor professionaliteit in elk project, groot of klein.

Rating: 4.0/ 5 — 179 Reviews
Address: Chau. d’Audenarde 208, 7500 Tournai, Belgium

Hainaut chauffage CSTE

Hainaut chauffage CSTE

Hainaut Chauffage onderscheidt zich als uw vertrouwde specialist in verwarming en sanitaire installaties sinds 1979. Gevestigd nabij Tournai en actief in heel Wallonië, biedt dit bedrijf geavanceerde technologische oplossingen voor verwarmingssystemen zoals condensatieketels, vloerverwarming en warmtepompen, evenals op maat gemaakte sanitaire en ventilatiesystemen, klimaatregeling en zonne-energie oplossingen. Met een focus op comfort, energiebesparing en klantspecifieke dienstverlening, streeft Hainaut Chauffage ernaar om elk huis te transformeren in een efficiënt en aangenaam leefklimaat.

Rating: 3.6/ 5 — 87 Reviews
Address: Rue de la Terre A Briques 25, 7522 Tournai, Belgium

Tournai Chauffage

Tournai Chauffage

Tournai Chauffage, erkend door CERGA en CEDICOL, is uw lokale verwarmingsspecialist, toegewijd aan het verbeteren van uw wooncomfort met een breed scala aan diensten, waaronder onderhoud, installatie en vervanging van verwarmingssystemen, energiediagnostiek en het verstrekken van wettelijke attesten. Met een nadruk op economische en ecologische oplossingen, zoals de installatie van condensatieketels en het SoluCalc anti-kalk systeem, onderscheidt Tournai Chauffage zich door zijn professionele aanpak, snelle service en aandacht voor detail. Hun toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in talrijke positieve getuigenissen en een sterke reputatie voor punctualiteit, kwaliteit en reactievermogen.

Rating: 4.6/ 5 — 29 Reviews
Address: Rue Fernand Pennequin 4, 7540 Tournai, Belgium

Michel C.c.s.

Michel C.c.s.

Michel C.c.s., gevestigd in Tournai, België, onderscheidt zich als een vooraanstaand verwarmingsspecialist die bekend staat om zijn diepgaande expertise en uitzonderlijke klantenservice. Met een hart voor zowel grote projecten als persoonlijke aandacht, combineert dit bedrijf de kwaliteit van familiegeest met professionele vaardigheid, waardoor klanten verzekerd zijn van betrouwbaar advies en ondersteuning bij dringende problemen. De sympathie en vaardigheid van het team worden hoog gewaardeerd door de klanten, wat Michel C.c.s. een vertrouwde partner maakt in de verwarmingssector.

Rating:2.6/ 5 — 26 Reviews
Address: Rue des Combattants de Froyennes 31, 7503 Tournai, Belgium

Yann Revéreau Chauffage & Sanitaire

Yann Revéreau Chauffage & Sanitaire

Yann Revéreau Chauffage & Sanitaire, gevestigd in Tournai, staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van sanitair, verwarming en ventilatiesystemen, met een sterke nadruk op maatwerkoplossingen die economisch en efficiënt zijn voor elk huis. Dit bedrijf onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, waarbij advies, vertrouwen en kwaliteit voorop staan. Klanten waarderen de toegankelijkheid, professionaliteit en de focus op welzijn en vakmanschap, wat in de hedendaagse markt als zeldzaam wordt beschouwd. Met een aanbod van complete badkamerrenovaties tot de installatie en reparatie van verwarmingssystemen en dubbele ventilatieflux systemen, garandeert Yann Revéreau een service die niet alleen aan de behoeften voldoet, maar deze ook overtreft.

Rating: 4.6/ 5 — 26 Reviews
Address: Rue Charles Mauroy 27, 7500 Tournai, Belgium

Vanden Bergh sa

Vanden Bergh sa

Desco is een toonaangevende groothandel gespecialiseerd in badkamers, sanitair, verwarming en diverse technieken, die zowel professionals als particulieren bedient. Met een breed aanbod en deskundig advies ondersteunt het bedrijf klanten bij zowel renovatieprojecten als de inrichting van nieuwe woningen. Uniek in zijn benadering biedt Desco niet alleen toegang tot een uitgebreid virtueel magazijn maar ook persoonlijke berekeningen en advies op maat om dromen te realiseren. Verspreid over het land, beschikt het over meerdere verkooppunten en afhaalmagazijnen, waar klanten kunnen rekenen op de expertise van productprofessionals. Desco onderscheidt zich door zijn klantgerichte service en de ambitie om middels professionele partners de perfecte oplossing voor elke vraag te vinden.

Rating: 4.1/ 5 — 25 Reviews
Address: Av. de Maire 139, 7500 Tournai, Belgium

LJS Chauffage – Sanitaire

LJS Chauffage - Sanitaire

Gelegen in Tournai, België, onderscheidt LJS zich als een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in de installatie, onderhoud en reparatie van verwarmingssystemen, sanitair en airconditioning. Met meer dan tien jaar ervaring biedt LJS op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn gebruik van kwaliteitsproducten, vakmanschap en het naleven van deadlines. LJS verzekert een hoogwaardige service door samen te werken met gecertificeerde en ervaren ambachtslieden, en biedt gratis offertes aan op verzoek. Dit alles maakt LJS tot een betrouwbare partner voor al uw verwarmings-, sanitair- en airconditioningbehoeften in de regio Tournai.

Rating: 5.0/ 5 — 24 Reviews
Address: Rue Alphonse Dufour 27, 7540 Tournai, Belgium

Vidange Eclair

Vidange Eclair

Vidange Eclair, gevestigd in Blandain, onderscheidt zich al meer dan 35 jaar als expert in het veld van vidange (het ledigen van septische putten), debouchage (het ontstoppen van rioleringen), en het schoonmaken van waterreservoirs en rioleringen. Dit bedrijf biedt een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van het reinigen van riolen en waterreservoirs tot aan het uitvoeren van gedetailleerde audits en inspecties met camera’s voor zowel particulieren als bedrijven. Door hun focus op kwaliteit, ervaring en het gebruik van gespecialiseerde apparatuur, garanderen zij een professionele aanpak voor het onderhouden van uw afvoersystemen en het voorkomen van mogelijke milieuschade, waardoor ze zich onderscheiden in de regio van het Grote Tournai en daarbuiten.

Rating: 4.9/ 5 — 20 Reviews
Address: Rue de la Forêt 6, 7522 Tournai, Belgium

Facq PROcenter Tournai

Facq PROcenter Tournai

Facq, gevestigd in Tournai, onderscheidt zich als een toonaangevende aanbieder van sanitaire en verwarmingsoplossingen, zowel voor particulieren als professionals. Met een rijke geschiedenis van vakmanschap biedt het bedrijf toegang tot een uitgebreid assortiment van meer dan 6000 artikelen van topmerken in hun PROcenters. Hun showrooms dienen als inspiratiebron en ontmoetingsplek waar klanten hoogwaardige adviezen kunnen ontvangen van deskundige adviseurs. Facq zet zich in voor duurzaamheid met hun ‘Maison Verte’ concept, en biedt services zoals gratis parkeren en levering in België, wat hen onderscheidt in de markt.

Rating: 4.4/ 5 — 18 Reviews
Address: Chau. de Tournai 13A, 7520 Tournai, Belgium

Dofny Tournai

Dofny Tournai

Met een rijke historie van meer dan 70 jaar, onderscheidt Dofny zich als een toonaangevende groothandel in België, gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor zowel de huishoudelijke als de industriële sector. Het bedrijf blinkt uit in het aanbieden van een uitgebreid assortiment van meer dan 4.000 productreferenties, variërend van traditionele verwarming en hernieuwbare energiebronnen tot ventilatie en klimaatregeling, ondersteund door een robuuste voorraad van 15.000 m². Dofny’s toewijding aan klanttevredenheid wordt verder benadrukt door hun flexibele leveringsopties en de beschikbaarheid van vier strategisch gelegen depots in België, wat zorgt voor een snelle en efficiënte service op maat van de klant.

Rating: 4.1/ 5 — 16 Reviews
Address: 7500, Rue de la Terre A Briques 9, 7500 Tournai, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste sportscholen in Doornik – TOP 10 [2024]

In 2024 is een uitgebreide lijst samengesteld van de beste sportscholen in Doornik, waarbij de basis van de…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Doornik – TOP 10 [2024]

In de volgende ranglijst worden de top 10 beste restaurants in Doornik voor het jaar 2024 gepresenteerd, zoals…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste pizzeria’s in Doornik – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een zorgvuldige evaluatie uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Doornik te identificeren.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste massagesalons in Doornik – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide beoordeling uitgevoerd om de meest prestigieuze massagesalons in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024