• Home
  • Bedrijf
  • De beste notarissen in Charleroi – TOP 10 [2024]
De beste notarissen in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste notarissen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In het kader van het samenstellen van een waardevolle gids voor potentiële cliënten, is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de beste notarissen in Charleroi. Deze ranglijst voor het jaar 2024 is zorgvuldig samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. Door de recensies en beoordelingen van gebruikers te analyseren, is een objectieve lijst tot stand gekomen. De notariskantoren die in deze lijst zijn opgenomen, zijn erkend voor hun uitmuntende dienstverlening en klanttev

Philippe Dupuis Notary

Philippe Dupuis Notary

Notaires DUPUIS et Associés, gevestigd in Gosselies, biedt een breed scala aan notariële diensten, ondersteund door een toegewijde en ervaren equipe. Gespecialiseerd in belangrijke levensgebeurtenissen zoals huwelijk & samenwoning, scheiding, successieplanning en vastgoedtransacties, zet het kantoor zich in voor persoonlijke en professionele begeleiding van elke cliënt door elk proces. Met een dynamisch aanbod van vastgoed en een handige online tool voor het schatten van actekosten onderscheidt deze notarispraktijk zich door haar klantgerichte benadering en uitgebreide expertise.

Rating: 4.5/ 5 — 47 Reviews
Address: Rue des Déportés 2 B, 6041 Charleroi, Belgium

Notaire Sophie Lefevre

Notaire Sophie Lefevre

Gelegen in het hart van Mont-sur-Marchienne, biedt Étude Notariale Sophie Lefevre een breed scala aan notariële diensten aan, variërend van persoonlijke zaken zoals huwelijkscontracten, testamenten en successies tot financiële en bedrijfsgerelateerde diensten zoals vastgoedtransacties en bedrijfsregistraties. Het team van ervaren professionals, onder leiding van notaris Sophie Lefevre, staat garant voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding op elk belangrijk levensmoment van hun cliënten. Met een focus op toegankelijkheid en transparantie, onderscheidt dit notariskantoor zich door zijn klantgerichte aanpak en de beschikbaarheid van online tools voor kostenberekeningen.

Rating: 4.6/ 5 — 34 Reviews
Address: Av. Paul Pastur 155, 6032 Charleroi, Belgium

Olivier GREGOIRE, Notaire à Gosselies

Olivier GREGOIRE, Notaire à Gosselies

Notaire Olivier Gregoire, gevestigd in Charleroi (Gosselies), biedt sinds 17 september 2019 deskundig juridisch advies en ondersteuning bij cruciale levensmomenten. Met een focus op diensten zoals onroerend goed, erfenisplanning, en familiewet, staat het team van Olivier Gregoire bekend om hun op maat gemaakte, discrete en rigoureuze aanpak. Hun expertise in de vastgoedmarkt wordt versterkt door een aanbod van zowel verkoop uit de hand als verkoop op lijfrente, waardoor klanten met vertrouwen kunnen kopen of verkopen. Deze notarispraktijk onderscheidt zich door een sterke nadruk op persoonlijke service en juridische excellentie, ondersteund door de nieuwste digitale hulpmiddelen zoals eStox voor efficiënt aandeelhoudersbeheer.

Rating: 4.9/ 5 — 22 Reviews
Address: Fbg de Bruxelles 310, 6041 Charleroi, Belgium

Ingrid DE WINTER Notaire

Ingrid DE WINTER Notaire

Rating:4.4/ 5 — 21 Reviews
Address: Rue de Beaumont 460, 6030 Charleroi, Belgium

Notaire Thierry Lannoy

Notaire Thierry Lannoy

Gelegen in het hart van Charleroi, biedt de Étude Notariale Thierry Lannoy een breed scala aan notariële services, geleid door de ervaren notaris Thierry Lannoy en zijn deskundige team. Zij staan klaar om u te begeleiden bij belangrijke levensmomenten zoals huwelijk, scheiding, erfenissen, en de aankoop of verkoop van onroerend goed. Met een focus op persoonlijke aandacht en maatwerk, onderscheidt het kantoor zich door zijn toegankelijkheid en de mogelijkheid om online afspraken te maken. Hun uitgebreide dienstverlening omvat ook juridische ondersteuning bij financiële vraagstukken en vastgoedtransacties, waardoor zij een vertrouwde partner zijn voor al uw notariële behoeften.

Rating: 3.6/ 5 — 21 Reviews
Address: Rue Emile Tumelaire 23, 6000 Charleroi, Belgium

Étude du notaire Patrick Linker

Étude du notaire Patrick Linker

Notariskantoor Patrick Linker, gevestigd in Jumet, staat bekend om zijn uitgebreide diensten op het gebied van familierecht, erfenisplanning, vastgoed en financiering. Met een toegewijd team van juridische professionals biedt dit kantoor deskundige begeleiding bij belangrijke levensgebeurtenissen zoals huwelijk, samenwonen, scheiding, en de aankoop of verkoop van vastgoed. Hun aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht en maatwerk, waardoor klanten verzekerd zijn van oplossingen die perfect aansluiten bij hun individuele behoeften. Uniek in hun service is de integratie van moderne technologieën zoals online veilingen voor vastgoed, wat hen onderscheidt in de sector.

Rating: 4.5/ 5 — 17 Reviews
Address: Chau. de Gilly 65, 6040 Charleroi, Belgium

Notaires Bernard Lemaigre et Héléna Storms

Notaires Bernard Lemaigre et Héléna Storms

Bij Étude Notariale Bernard Lemaigre en Héléna Storms, gevestigd in Montignies-sur-Sambre, wordt een breed scala aan notariële diensten geboden, variërend van huwelijkscontracten en samenlevingsakkoorden tot echtscheidingen, erfenissen, vastgoedtransacties en bedrijfsrecht. Klanten worden met open armen ontvangen door een deskundig team, bestaande uit notarissen Bernard Lemaigre, Héléna Storms en hun gespecialiseerde medewerkers, die zich inzetten voor persoonlijke en nauwkeurige begeleiding bij belangrijke levensmomenten. De notarispraktijk onderscheidt zich door het aanbieden van een online tool voor het berekenen van aktekosten en een actueel aanbod van vastgoed, ondersteund door een toegankelijke en klantgerichte service.

Rating: 3.8/ 5 — 14 Reviews
Address: Rue des Preys 28, 6061 Charleroi, Belgium

Notaires Grosfils

Notaires Grosfils

Notaires GROSFILS, gevestigd aan de Chaussée de Bruxelles in Lodelinsart, is een gerenommeerd notariskantoor dat zich onderscheidt door zijn uitgebreide dienstverlening op het gebied van onroerend goed, familierecht, erfeniskwesties en meer. Met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de oprichting door Maître Maurice Grosfils in 1928, zet het kantoor de familietraditie voort met Notaires Bernard & Astrid Grosfils aan het roer. Hun toegewijde team is erop gericht om klanten te voorzien van persoonlijke begeleiding en deskundig advies, of het nu gaat om het kopen van een huis, het regelen van huwelijkse voorwaarden of het navigeren door de complexiteiten van een erfenis. Met een aanbod van zowel traditionele als online diensten, waaronder een tool voor het berekenen van aktekosten en een actueel aanbod van onroerend goed, onderscheidt Notaires GROSFILS zich door zijn klantgerichte aanpak en innovatieve oplossingen.

Rating: 4.7/ 5 — 13 Reviews
Address: Chau. de Bruxelles 94, 6042 Charleroi, Belgium

VM

VM

Bij Vincent MISONNE – Vincent MICHIELSEN – Notaires associés, een vooraanstaande notariële studie gevestigd in Charleroi, staat professionele en toegankelijke juridische dienstverlening centraal. Met een breed aanbod van juridische expertise in talen zoals Frans, Nederlands, Engels en Italiaans, ondersteunen zij cliënten op gebieden zoals onroerend goed, erfopvolging, familiezaken, en ondernemingsrecht. Hun missie is om met een persoonlijke en deskundige aanpak, helderheid en zekerheid te bieden in juridische kwesties. Dit team onderscheidt zich door hun grondige kennis en de gebruikmaking van moderne technologieën voor efficiënte dienstverlening, waardoor zij uitblinken in het begeleiden van cliënten door complexe juridische landschappen.

Rating: 2.9/ 5 — 13 Reviews
Address: Bd Audent 16, 6000 Charleroi, Belgium

Notaire COSCIA Oreste

Notaire COSCIA Oreste

Bij Notariskantoor Oreste Coscia, gevestigd in Marchienne-au-Pont, Charleroi, wordt u met open armen ontvangen voor juridisch advies en begeleiding gedurende alle cruciale momenten in uw leven. Het kantoor onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij discretie en nauwkeurigheid centraal staan, en biedt een scala aan diensten variërend van de aan- en verkoop van onroerend goed tot het adviseren over successierechten en huwelijkscontracten. Met een focus op digitalisering, zoals blijkt uit de introductie van eStox voor het beheren van aandelenregisters, toont het team onder leiding van Oreste Coscia zich als een vooruitstrevende speler in de notariële sector. Klanten kunnen rekenen op een optimale juridische service, waarbij elk advies zorgvuldig is afgestemd op hun unieke situatie.

Rating: 3.9/ 5 — 12 Reviews
Address: Rue de Beaumont 41, 6030 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de meest recente rangschikking van 2024 worden de beste tandartsen in Charleroi onder de loep genomen. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Charleroi – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste sushi in Charleroi voor het jaar 2024…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de hedendaagse zoektocht naar welzijn en gezondheid, is een nauwkeurige selectie van de beste sportscholen in Charleroi…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Charleroi – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, worden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024