De beste tandartsen in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste tandartsen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de meest recente rangschikking van 2024 worden de beste tandartsen in Charleroi onder de loep genomen. Deze lijst is tot stand gekomen door een zorgvuldige analyse van beoordelingen op Google Maps, waarbij de meest geprezen plaatsen zijn geselecteerd. Door patiënten zijn deze tandartspraktijken beoordeeld op verschillende aspecten, waaronder servicekwaliteit, professionaliteit en de omgang met patiënten. Een objectief overzicht is zo samengesteld, met als doel de zoektocht naar de ideale tandarts te vereenvoudigen. Het belang van

BKB Dental – Consultation et urgence dentaire à Marcinelle (Charleroi)

BKB Dental - Consultation et urgence dentaire à Marcinelle (Charleroi)

Gelegen in Marcinelle, Charleroi, onderscheidt BKB Dental zich als een toonaangevende, multidisciplinaire tandheelkundige kliniek, waar de gezondheid en het welzijn van de patiënt centraal staan. Met state-of-the-art faciliteiten en een toewijding aan comfort, biedt het team, bestaande uit gespecialiseerde en algemene tandartsen, een breed scala aan diensten; van algemene tandheelkunde tot orthodontie, implantologie, en een unieke noodtandartsdienst beschikbaar 7 dagen per week. BKB Dental onderscheidt zich door zijn patiëntgerichte benadering, moderne technologie en een breed spectrum aan tandheelkundige specialisaties onder één dak, waardoor het een vertrouwde keuze is voor families en individuen op zoek naar uitmuntende tandheelkundige zorg.

Rating: 4.2/ 5 — 213 Reviews
Address: Av. de Philippeville 157, 6001 Charleroi, Belgium

Dental Center Dampremy – Charleroi

Dental Center Dampremy - Charleroi

Het Centre Dentaire Dampremy, gevestigd in de regio Charleroi met locaties in Dampremy en Gosselies, biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten gericht op het bevorderen van de mondgezondheid en esthetiek van patiënten van alle leeftijden. Met twintig jaar ervaring en een toewijding aan professionalisme en gepersonaliseerde zorg, onderscheidt dit centrum zich door zijn snelle behandeling van tandheelkundige spoedgevallen, gebruik van de meest geavanceerde materialen en technologieën, en de samenwerking van een team van deskundige tandartsen. Hun diensten omvatten algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, parodontologie, en meer, allemaal uitgevoerd in een familievriendelijke en gemakkelijk toegankelijke omgeving.

Rating: 4.7/ 5 — 163 Reviews
Address: Rue J. Wauters 137, 6020 Charleroi, Belgium

Clinique Dentaire Dental Family | Tirou à Charleroi

Clinique Dentaire Dental Family | Tirou à Charleroi

Dental Family onderscheidt zich als een familievriendelijke tandheelkundige kliniek die zich richt op het bieden van een aangename en mensgerichte ervaring voor alle patiënten. Met een sterke focus op het teruggeven van de glimlach aan hun patiënten, combineert Dental Family moderne technologie met warmte, hoffelijkheid en zorgzaamheid. Het biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder orthodontie, esthetische tandheelkunde, implantologie, en meer, ondersteund door een beleid van directe afhandeling via het tiers-payant systeem. De kliniek geniet van een hoge patiëntentevredenheid en beschikt over faciliteiten die speciaal zijn ontworpen om zowel volwassenen als kinderen te verwelkomen, waardoor een bezoek aan de tandarts een minder stressvolle ervaring wordt.

Rating: 4.7/ 5 — 145 Reviews
Address: Bd Joseph Tirou 209, 6000 Charleroi, Belgium

Clinique Dentaire de la Digue

Clinique Dentaire de la Digue

Gelegen in het hart van Charleroi, biedt Clinique Dentaire de la Digue een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten, van maandag tot zaterdag. Met een focus op pedodontie, orthodontie, implantologie, en meer, streeft de kliniek ernaar om esthetische en functionele tandheelkundige oplossingen te bieden. Hun moderne, ergonomisch ontworpen faciliteit is uitgerust met de nieuwste tandheelkundige instrumenten en materialen, om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Hun toegewijde team van professionals staat klaar om uitzonderlijke zorg te verlenen, en garandeert dat alle behandelingen plaatsvinden in een comfortabele en veilige omgeving.

Rating:4.1/ 5 — 145 Reviews
Address: Pl. de la Digue 30, 6000 Charleroi, Belgium

Clinique Médico-dentaire LIFE

Clinique Médico-dentaire LIFE

Rating: 4.5/ 5 — 112 Reviews
Address: Bd Gustave Roullier 4, 6000 Charleroi, Belgium

Fodil Nora – Dentiste LSD

Fodil Nora - Dentiste LSD

Rating: 4.2/ 5 — 64 Reviews
Address: Chau. de Bruxelles 85, 6040 Charleroi, Belgium

Cabinet Dentaire Dewandre

Cabinet Dentaire Dewandre

Cabinet Dewandre, geopend sinds 16 januari 2021 in Charleroi, België, staat aan de voorhoede van de tandheelkundige zorg met een breed scala aan diensten gericht op het bevorderen van optimale mondgezondheid. Gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, biedt het cabinet alles van preventieve zorg en diagnoses tot het behandelen van mondziekten en het herstellen of vervangen van tanden. Daarnaast onderscheidt het zich door een uitgebreid aanbod aan tandheelkundige diensten, waaronder cosmetische ingrepen zoals tanden bleken, implantologie, orthodontie, en meer, allemaal geleverd met een nadruk op patiëntwelzijn. Met flexibele openingstijden, inclusief avond- en weekenduren voor spoedgevallen, streeft Cabinet Dewandre ernaar om toegankelijke, hoogwaardige tandheelkundige zorg te leveren aan iedereen die het nodig heeft.

Rating: 4.5/ 5 — 60 Reviews
Address: Bd Frans Dewandre 18, 6000 Charleroi, Belgium

HD Dental Hadrien Duterme

HD Dental Hadrien Duterme

HD Dental, gevestigd in Mont-sur-Marchienne, Charleroi, onderscheidt zich door zijn toewijding aan de algehele mondgezondheid, comfort en welzijn van zijn patiënten. Dit moderne tandheelkundige centrum is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder digitale intraorale radiografie, panoramische digitale röntgenapparatuur, een wortelkanaalmicroscoop en digitale tandheelkundige afdruksystemen, om een breed scala aan diensten te bieden van algemene tandheelkunde tot complexe behandelingen zoals implantaten en endodontie. Het ervaren team van HD Dental, dat zowel kinderen als volwassenen behandelt, streeft ernaar om elke patiënt een vertrouwde en stressvrije ervaring te bieden. Met een focus op toegankelijkheid en betaalbaarheid accepteert het praktijk conventionele honoraria en biedt het verschillende betalingsmogelijkheden om te zorgen dat hoogwaardige tandheelkundige zorg voor iedereen binnen handbereik is.

Rating: 4.8/ 5 — 55 Reviews
Address: Av. Paul Pastur 105, 6032 Charleroi, Belgium

CABINET ESTEDENTAL Gosselies

CABINET ESTEDENTAL Gosselies

Gelegen in Gosselies (Charleroi), biedt het tandheelkundige centrum ESTEDENTAL een breed scala aan algemene en esthetische tandheelkundige zorg voor zowel volwassenen als kinderen. Het team van ervaren tandartsen maakt gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om hoogwaardige behandelingen te bieden, variërend van routinematige controles tot complexe procedures zoals orthodontie met Invisalign®, protheses, en esthetische behandelingen zoals tanden bleken. ESTEDENTAL onderscheidt zich door zijn moderne faciliteiten, de mogelijkheid om snel afspraken te maken en een noodservice die 7 dagen per week beschikbaar is, waardoor patiënten verzekerd zijn van deskundige zorg op elk moment dat ze deze nodig hebben.

Rating: 4.7/ 5 — 49 Reviews
Address: Chau. de Nivelles 25, 6041 Charleroi, Belgium

Centre Dentaire Gosselies – Charleroi

Centre Dentaire Gosselies - Charleroi

Het Centre Dentaire Dampremy, gelegen in Charleroi en gemakkelijk bereikbaar vanuit Dampremy en Gosselies, verwelkomt patiënten van alle leeftijden in een familievriendelijke omgeving. Met meer dan twintig jaar ervaring biedt deze tandheelkundige praktijk een breed scala aan diensten, waaronder algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, en spoedeisende hulp bij tandheelkundige urgenties. De praktijk onderscheidt zich door haar toewijding aan persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en materialen. Het team van ervaren tandartsen staat klaar om te luisteren naar de behoeften van de patiënten en biedt op maat gemaakte oplossingen die aan hun verwachtingen en budgetten voldoen.

Rating: 4.7/ 5 — 46 Reviews
Address: Fbg de Bruxelles 7, 6041 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024