• Home
  • Charleroi
  • De beste sportscholen in Charleroi – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de hedendaagse zoektocht naar welzijn en gezondheid, is een nauwkeurige selectie van de beste sportscholen in Charleroi samengesteld voor het jaar 2024. Deze top 10 ranglijst is zorgvuldig opgesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Door gebruikersfeedback en waarderingen zijn deze faciliteiten als uitmuntend erkend. Aan de hand van deze criteria is een objectieve lijst gegenereerd die de kwaliteit en populariteit van elke sportschool weerspiegelt. De keuze van de gemeenschap heeft gediend

Pool Helios Charleroi

Pool Helios Charleroi

De Piscine Hélios, gelegen in Charleroi, is een toonaangevend zwemcomplex dat zowel lokale bewoners als bezoekers aantrekt met zijn uitgebreide faciliteiten. Met een 50 meter lang hoofdbad, een ruime peuterbad voor de allerkleinsten, comfortabele kleedkamers en een tribune die plaats biedt aan 400 toeschouwers, biedt het complex een uitzonderlijke zwemervaring. Het is dagelijks geopend met variabele uren en biedt naast individuele toegangsprijzen ook abonnementen voor frequente bezoekers. De Piscine Hélios onderscheidt zich door zijn streng beleid betreffende zwemkleding voor veiligheid en hygiëne en verwelkomt zwemclubs in de avonduren en op zaterdagochtend voor verschillende wateractiviteiten, waaronder duiken, zwemlessen, waterpolo en kayak-polo, wat het een centraal punt maakt voor zwem- en waterpolocompetities in de regio.

Rating: 4.0/ 5 — 1129 Reviews
Address: Rue de Montigny 103, 6000 Charleroi, Belgium

Decathlon Charleroi

Decathlon Charleroi

Rating: 3.9/ 5 — 367 Reviews
Address: Chau. de Bruxelles 82, 6020 Charleroi, Belgium

Jims Fitness Montignies

Jims Fitness Montignies

Bij Jims Montignies staat een persoonlijke benadering centraal, ondersteund door een team van topcoaches die klaarstaan om leden van elk niveau te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Gelegen nabij Ville 2, biedt deze toegankelijke sportschool een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio- en krachtzones, groepslessen en kleine groepstrainingen, gericht op zowel beginners als gevorderden. Uniek door zijn community-gevoel, inspireert Jims Montignies leden om elkaar te motiveren en te ondersteunen, wat bijdraagt aan een positieve en stimulerende trainingsomgeving. Met flexibele lidmaatschapsopties en zonder inschrijfkosten, onderscheidt het zich als een toegankelijke keuze voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl.

Rating: 4.5/ 5 — 329 Reviews
Address: Rue de la Persévérance 13, 6061 Charleroi, Belgium

Basic-Fit Jumet

Basic-Fit Jumet

Basic-Fit Charleroi Jumet Chaussee de Bruxelles biedt een toegankelijke en inclusieve fitnesservaring, 24/7 open, voor elk niveau en elke leeftijd. Met een divers aanbod van abonnementen, inclusief toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, onderscheidt Basic-Fit zich door flexibiliteit en gemak. Naast state-of-the-art fitnessapparatuur en virtuele groepslessen, maakt Basic-Fit het mogelijk om persoonlijke doelen te bereiken met opties zoals Personal Training en YANGA Sports Water voor optimale hydratatie. Met extra’s zoals gratis proefweken, de mogelijkheid om samen met een vriend te trainen, en een scala aan aanvullende diensten, zet Basic-Fit zich in voor een gezonde levensstijl voor iedereen.

Rating:3.9/ 5 — 302 Reviews
Address: Chau. de Bruxelles 376, 6040 Charleroi, Belgium

Roux Sports Center

Roux Sports Center

De stad Charleroi biedt een uitgebreid gamma aan sportieve en polyvalente faciliteiten, gericht op het bevorderen van de gemeenschapszin en het welzijn van haar inwoners. Met een reeks van goed uitgeruste sportcomplexen en multifunctionele zalen, waaronder Charleroi Expo Congrès en diverse sportcentra zoals Centre Sportif de Gilly en Centre Sportif de Ransart, streeft Charleroi ernaar om sport en recreatie toegankelijk te maken voor iedereen. Deze faciliteiten ondersteunen een breed scala aan activiteiten, van lokale sportclubevenementen tot grote sportieve en culturele evenementen, waarmee Charleroi zich onderscheidt als een dynamische en inclusieve gemeenschap.

Rating: 3.8/ 5 — 245 Reviews
Address: Rue des Couturelles 2, 6044 Charleroi, Belgium

Basic-Fit Montignies-Sur-Sambre Perseverance 24/7

Basic-Fit Montignies-Sur-Sambre Perseverance 24/7

Basic-Fit Montignies-Sur-Sambre onderscheidt zich als een toegankelijke 24/7 fitnessclub, waar iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, welkom is om zijn of haar fitnessdoelen te bereiken. Met een breed scala aan fitnessapparatuur en een divers aanbod aan groepslessen, zowel live als virtueel, biedt Basic-Fit een flexibele en inclusieve omgeving die is ontworpen om aan de unieke behoeften van elk lid te voldoen. Leden kunnen kiezen uit verschillende abonnementen met aanvullende opties zoals persoonlijke coaching en voedingsadvies via de app, waarmee het streven naar een gezondere levensstijl zowel binnen als buiten de club wordt ondersteund. Door de nadruk te leggen op gemak, toegankelijkheid en persoonlijke ondersteuning, onderscheidt Basic-Fit zich in de fitnessindustrie als een vooruitstrevende partner in ieders welzijnsreis.

Rating: 4.2/ 5 — 228 Reviews
Address: Rue de la Persévérance 14, 6061 Charleroi, Belgium

Fit Five

Fit Five

FitFive onderscheidt zich als een dynamische bestemming voor liefhebbers van indoor voetbal, padel en bubble voetbal, met faciliteiten verspreid over Brussel en Charleroi. De kern van hun missie is het samenbrengen van gemeenschappen door de passie voor sport, aangeboden met flexibele reserveringsopties en uitgebreide openingstijden van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht. Ze moedigen deelnemers aan om hun meest memorabele momenten te delen en te vieren in hun clubhuizen, waardoor een levendige, ondersteunende gemeenschap ontstaat. De inclusieve sfeer, gecombineerd met een breed scala aan activiteiten en evenementen, zoals toernooien en verjaardagsfeestjes voor kinderen, maakt FitFive een unieke plek waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Rating: 4.2/ 5 — 223 Reviews
Address: Rue Dourlet 90, 6000 Charleroi, Belgium

Basic-Fit Anderlues Chaussee de Charleroi 24/7

Basic-Fit Anderlues Chaussee de Charleroi 24/7

Basic-Fit, met een toegewijde missie om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, biedt een dynamische fitnesservaring met de flexibiliteit van 24/7 openstelling en de keuze uit diverse abonnementsvormen. Met faciliteiten die variëren van state-of-the-art fitnessapparatuur tot een breed scala aan groepslessen en de optie voor persoonlijke begeleiding via een online coach of persoonlijke training, streeft Basic-Fit ernaar om aan de individuele behoeften van elk lid te voldoen. Uniek zijn de opties zoals YANGA Sports Water om hydratatie en herstel te optimaliseren, en de mogelijkheid om met het premium abonnement toegang te krijgen tot alle Basic-Fit clubs in Europa. Basic-Fit onderscheidt zich door haar inclusieve benadering, waarbij leden worden aangemoedigd om hun fitnessdoelen te bereiken in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Rating: 4.2/ 5 — 193 Reviews
Address: Chau. de Charleroi 105, 6150 Anderlues, Belgium

Basic-Fit Charleroi Mont-sur-Marchienne

Basic-Fit Charleroi Mont-sur-Marchienne

Basic-Fit Charleroi Mont-Sur-Marchienne biedt een toegankelijke en inclusieve fitnesservaring, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met een breed scala aan fitnessapparatuur en een divers aanbod aan groepslessen, beantwoordt deze sportschool aan de behoeften van alle leeftijden en niveaus. Leden kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief opties zoals Live Groepslessen en YANGA Sports Water, om hun fitnessreis te personaliseren. De club onderscheidt zich door haar flexibele lidmaatschappen, inclusief de mogelijkheid tot training in alle Basic-Fit clubs in Europa en aanvullende diensten zoals een persoonlijke coach via de app, wat bijdraagt aan een unieke sportervaring. Met de nadruk op gemak, kwaliteit en een ondersteunende gemeenschap, streeft Basic-Fit ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen.

Rating: 4.1/ 5 — 174 Reviews
Address: Av. Paul Pastur 404, 6032 Charleroi, Belgium

Basic-Fit Brussels Saint-Gilles Chaussee de Charleroi

Basic-Fit Brussels Saint-Gilles Chaussee de Charleroi

Basic-Fit Brussels Saint-Gilles, gelegen aan de levendige Chaussée de Charleroi, biedt een uitgebreide fitnesservaring met state-of-the-art apparatuur en een breed scala aan collectieve lessen. Met de flexibiliteit van twee abonnementsopties en de toevoeging van unieke diensten zoals LIVE collectieve cursussen en YANGA Sports Water, zet Basic-Fit zich in voor het toegankelijk maken van fitness voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Hun aanpak wordt verder versterkt door de mogelijkheid om persoonlijke trainingsintroductiesessies te volgen en de ondersteuning van een online coach, waarmee ze zich onderscheiden in de fitnessindustrie. Basic-Fit is meer dan alleen een sportschool; het is een gemeenschap die streeft naar een gezondere en fittere levensstijl voor al zijn leden, gesteund door een duurzame visie en de laatste technologische innovaties in fitness en welzijn.

Rating: 4.2/ 5 — 159 Reviews
Address: Charleroise Steenweg 146/15, 1060 Sint-Gillis, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024