De beste Sushi in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Charleroi – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste sushi in Charleroi voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps. De selectie van etablissementen is zorgvuldig onderzocht, waarbij de kwaliteit van de sushi en de klanttevredenheid centraal stonden. Door de recensies en beoordelingen te analyseren, is een objectieve lijst samengesteld. Liefhebbers van sushi kunnen hierdoor de parels van Charleroi ontdekken en genieten van voort

Royal Charleroi Wok

Royal Charleroi Wok

Royal Charleroi – Restaurant du Monde, gevestigd in Charleroi, biedt een onbegrensde ervaring met hun buffet à volonté, waarbij een keur aan wereldse gerechten het hart van elke fijnproever sneller laat kloppen. Met speciale aandacht voor versheid en diversiteit, nodigt dit restaurant gasten uit voor zowel lunch als diner, compleet met gratis wifi en kindvriendelijke ruimtes. Hun toegankelijkheid voor personen met een beperking en diervriendelijk beleid, samen met gratis parkeergelegenheid, maakt hen tot een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle en zorgeloze culinaire ervaring. Bovendien biedt de mogelijkheid om privé-evenementen te organiseren een extra dimensie voor die speciale gelegenheden.

Rating: 4.0/ 5 — 628 Reviews
Address: Rte de Philippeville 196, 6010 Charleroi, Belgium

BBQ Japonais et Coréen

BBQ Japonais et Coréen

BBQ Japonais et Coréen, gevestigd in Gosselies nabij het vliegveld van Charleroi, biedt een unieke eetervaring met zijn buffet à volonté, waar klanten kunnen genieten van een verscheidenheid aan Aziatische gerechten, waaronder tafelbarbecues, sushi, en zowel koude als warme gerechten. Dit familievriendelijke restaurant onderscheidt zich door de mogelijkheid om authentieke Koreaanse, Japanse en Chinese gerechten niet alleen ter plekke te consumeren maar ook mee te nemen. Met voorzieningen zoals toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit en airconditioning, biedt het een comfortabele en uitnodigende omgeving voor alle gasten.

Rating: 4.0/ 5 — 538 Reviews
Address: Rue Tahon 47, 6041 Charleroi, Belgium

Taiyiyou

Taiyiyou

Bij Restaurant Japonais Taiyiyou, gelegen in het hart van Charleroi, wordt een onvergetelijke culinaire ervaring geboden. Met een missie om authentieke Japanse gerechten te serveren, onderscheidt het restaurant zich door zijn toewijding aan kwaliteit, verse ingrediënten en de kunst van het Japanse koken. Het menu, rijk aan traditionele smaken en moderne interpretaties, weerspiegelt de kernwaarden van vakmanschap en gastvrijheid. Taiyiyou is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een bestemming waar elke maaltijd een reis is naar het hart van de Japanse culinaire traditie, onderscheiden door zijn unieke benadering van smaak en presentatie.

Rating: 4.5/ 5 — 498 Reviews
Address: Av. de Philippeville 242, 6001 Charleroi, Belgium

Makitime Charleroi

Makitime Charleroi

Maki Time, gevestigd in Charleroi, biedt een verfijnde ervaring in de wereld van sushi, beschikbaar voor zowel afhalen als bezorging. Met een onwrikbare toewijding aan gemak en kwaliteit, stelt Maki Time klanten in staat om hun culinaire wensen online te vervullen, waarbij ze beloven elke bestelling met uiterste zorg en snelheid te leveren. De bedrijfsuren zijn afgestemd op de behoeften van de klant, van maandag tot zaterdag, met een aangepaste service die zowel contante als elektronische betalingen accepteert. Maki Time onderscheidt zich door zijn benadering van klanttevredenheid, belichaamd in hun efficiënte bestel- en bezorgsysteem, waardoor het een geliefde keuze is binnen de lokale gemeenschap.

Rating:4.4/ 5 — 433 Reviews
Address: Rue du Pont de Sambre 6, 6000 Charleroi, Belgium

Kokeshi Sushi Bar

Kokeshi Sushi Bar

Kokeshi Sushi staat bekend om zijn authentieke Japanse culinaire ervaring, waarbij de focus ligt op het serveren van met zorg bereide sushi en andere traditionele gerechten. Met een missie om de rijke smaken en cultuur van Japan te delen, onderscheidt het zich door de nadruk op versheid, kwaliteit en vakmanschap. De passie voor uitmuntendheid en aandacht voor detail resoneert in elk gerecht dat wordt aangeboden, waardoor Kokeshi Sushi een favoriet is onder fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke smaakbeleving. Het restaurant trekt klanten aan met zijn warme, gastvrije sfeer en de belofte van een onvergetelijke culinaire reis.

Rating: 4.3/ 5 — 327 Reviews
Address: Av. Chêne St Jean 32, 6041 Charleroi, Belgium

Sushi Shop Charleroi

Sushi Shop Charleroi

Sushi Shop Belgique onderscheidt zich als de toonaangevende bestemming voor fans van de Japanse keuken, met een specialisatie in de thuisbezorging van sushi, maki en sashimi. Dit merk belooft niet alleen een authentieke smaakervaring maar ook gemak door middel van hun Click & Collect-service en de mogelijkheid om ter plaatse te genieten. Hun trouwe klanten worden beloond via het ‘Come In’ loyaliteitsprogramma, waarbij men 5% van elke bestelling kan sparen voor toekomstige aankopen. De klantenservice staat altijd klaar om te helpen met vragen over bestellingen, producten of diensten, waardoor de klanttevredenheid centraal staat in hun bedrijfsvoering. Sushi Shop Belgique onderscheidt zich door een naadloze integratie van kwaliteit, service en klantwaarde.

Rating: 4.2/ 5 — 299 Reviews
Address: Bd Joseph Tirou 55, 6000 Charleroi, Belgium

Kitcho

Kitcho

Kitcho Restaurant, gevestigd in Charleroi, België, biedt een authentieke Japanse culinaire ervaring met een divers menu dat varieert van sushi en bento tot pokébowls. Met een nadruk op versheid en kwaliteit, onderscheidt Kitcho zich door zowel levering als afhaalopties aan te bieden, gericht op klantgemak. Hun uitgebreide selectie, inclusief halal-opties en zorgvuldig samengestelde signature rolls, spreekt tot de creativiteit en aandacht voor detail die de kern vormen van hun aanbod. Kitcho’s commitment aan klanttevredenheid wordt verder benadrukt door hun flexibele leveringsvoorwaarden en een breed scala aan betalingsmogelijkheden, wat hen een vooraanstaande keuze maakt voor liefhebbers van de Japanse keuken in de regio.

Rating: 4.7/ 5 — 284 Reviews
Address: Bd Joseph Tirou 139, 6000 Charleroi, Belgium

Hawaiian Poké Bowl – Rive Gauche

Hawaiian Poké Bowl - Rive Gauche

Hawaiian Poké Bowl is een vernieuwer in de fastfoodindustrie, gericht op het transformeren van de perceptie van snelle maaltijden door gezonde, voedzame opties te bieden. Met een keur aan smaakvolle bowls, waaronder opties met vers grasgevoerd rundvlees, boerderijkip, Nordic zalm, en Japanse tofu, benadrukt het bedrijf zijn inzet voor kwaliteit en diversiteit in voeding. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld met een mix van verse ingrediënten, die niet alleen allergiebewust zijn, maar ook elke smaakpapil prikkelen. Door een positieve draai aan fastfood te geven, onderscheidt Hawaiian Poké Bowl zich met zijn missie om klanten te voorzien van snelle, maar voedzame maaltijdkeuzes, waarmee het de weg vrijmaakt voor een gezondere toekomst in fastfood.

Rating: 4.4/ 5 — 255 Reviews
Address: Pl. Verte 20/unit 025, 6000 Charleroi, Belgium

sushi house

sushi house

Sushi House onderscheidt zich als een verfijnde Japanse eetgelegenheid, waar de kunst van de Japanse keuken tot leven komt door de handen van chef Chuanfu Lin. Met een focus op verse ingrediënten, biedt het restaurant een breed scala aan smaakvolle gerechten, van heerlijke sashimi en exquise sushi tot knapperige makisushi. Klanten worden uitgenodigd om een culinaire reis door Japan te ervaren in een warme en sfeervol ingerichte omgeving. Bovendien maakt Sushi House het gemakkelijk om van hun verleidelijke gerechten te genieten met een efficiënte online bestel- en bezorgservice.

Rating: 4.2/ 5 — 244 Reviews
Address: Rue de Dampremy 18, 6000 Charleroi, Belgium

Do Eat

Do Eat

Do Eat – Restaurant Japonais, gevestigd op Route de Philippeville 256, 6010 Couillet, biedt een authentieke culinaire ervaring die de rijke smaken van Japan naar uw bord brengt. Met een uitgebreid menu dat varieert van sushi dozen en maki tot udon, rijstgerechten, en warme borden, staat dit restaurant bekend om zijn verse, kwalitatieve ingrediënten en traditionele bereidingswijzen. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden ter plaatse of kiezen voor afhaal, met de optie om te betalen via Visa, Mastercard of contant – echter, levering en Bancontact zijn niet beschikbaar. Do Eat onderscheidt zich door zijn toewijding aan authentiek Japans eten, gecombineerd met een gezellige sfeer en vriendelijke service, waardoor het een favoriet is onder liefhebbers van de Japanse keuken.

Rating: 4.4/ 5 — 162 Reviews
Address: Rte de Philippeville 256, 6010 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de meest recente rangschikking van 2024 worden de beste tandartsen in Charleroi onder de loep genomen. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024