• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Charleroi – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Charleroi - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de loop van het komende jaar is er een uitgebreide analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, specifiek gericht op massagesalons in Charleroi. Hieruit is een top 10 ranglijst samengesteld, die de beste massagesalons van 2024 weergeeft. Deze lijst wordt gekenmerkt door de kwaliteit, service en klanttevredenheid die door gebruikers zijn beoordeeld. Elk van deze salons is zorgvuldig geselecteerd op basis van het aantal positieve recensies en de algehele tevredenheid van

Corps de Rêve

Corps de Rêve

Gelegen in Gosselies, nabij Charleroi, biedt het beautyinstituut Corps de Rêve sinds 2005 een oase van wellness en schoonheid. Klanten worden uitgenodigd om te genieten van een breed scala aan diensten, waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsverzorging, ontharing, anti-cellulite behandelingen, manicure, pedicure, en esthetische diensten zoals wimper- en wenkbrauwverf en permanent make-up, allemaal uitgevoerd met hoogwaardige producten zoals Malu Wilz, Artdeco, Baija, en NuSkin. Uniek in zijn benadering, staat Corps de Rêve bekend om zijn persoonlijke aandacht en op maat gemaakte schoonheidservaringen, waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie. Met de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen, biedt het instituut een perfecte optie om dierbaren te verwennen.

Rating: 5.0/ 5 — 579 Reviews
Address: Rue Auguste Ligot 10, 6041 Charleroi, Belgium

Planet Sun Gosselies

Planet Sun Gosselies

EspaceSun onderscheidt zich als een toonaangevend wellness-centrum in Charleroi, Gosselies, met een focus op het bieden van premium zonnebanksessies, esthetische behandelingen en innovatieve afslankoplossingen zoals CRYO21. Met een aantrekkelijke aanbieding waarbij de tweede sessie slechts €5 kost, zet EspaceSun zich in voor toegankelijkheid zonder in te boeten aan kwaliteit. Hun state-of-the-art Ergoline solariums, variërend in specificaties en prijzen, garanderen een persoonlijke en effectieve bruiningservaring. Bovendien promoot EspaceSun een holistische benadering van schoonheid en welzijn door middel van gespecialiseerde esthetische diensten en cryotherapie, die niet alleen de huid revitaliseert maar ook bijdraagt aan lichaamscontouring. EspaceSun onderscheidt zich door zijn toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en een breed scala aan diensten, waarmee het een unieke plek inneemt in de wellness-industrie.

Rating: 4.5/ 5 — 413 Reviews
Address: Rue de la Pépinière 6, 6041 Charleroi, Belgium

Thalasud

Thalasud

Rating: 4.2/ 5 — 365 Reviews
Address: Chau. de Philippeville 50, 6280 Gerpinnes, Belgium

The Zénitude

The Zénitude

La Zénitude is een exclusief wellnesscentrum, gelegen in het hart van Hainaut, tussen Charleroi en Mons, dat zich richt op het bieden van een unieke, privé-ontspanningservaring. Met een gemakkelijke toegang vanaf de snelweg, biedt dit centrum een serene ontsnapping aan de dagelijkse drukte, waar gasten kunnen genieten van de weldaden van spa wellness, inclusief een privéjacuzzi, sauna, en hammam, compleet met chromotherapie voor ultieme ontspanning. De goed doordachte balneoruimtes met masserende fauteuils, evenals de mogelijkheid tot het vieren van speciale gelegenheden in een rustgevende sfeer, onderscheiden La Zénitude van andere wellnesscentra. Open zeven dagen per week en gemakkelijk online te reserveren, belooft La Zénitude een onvergelijkbare ervaring van rust en verjonging.

Rating:4.5/ 5 — 312 Reviews
Address: Rue Chaussée 245, 6141 Fontaine-l’Évêque, Belgium

El silenci’ô suites de luxe

El silenci'ô suites de luxe

Rating: 4.8/ 5 — 224 Reviews
Address: Rue des Hamendes 42, 6060 Charleroi, Belgium

La Compagnie des Indes

La Compagnie des Indes

Rating: 4.0/ 5 — 207 Reviews
Address: Rue de Fagnet 55, 6280 Gerpinnes, Belgium

Yves Rocher

Yves Rocher

Rating: 4.1/ 5 — 144 Reviews
Address: VILLE 2, Grand’Rue 143, 6000 Charleroi, Belgium

Hammam Aziza

Hammam Aziza

Hammam Aziza, gelegen in Charleroi, biedt een verkwikkende ontsnapping aan de dagelijkse stress met zijn authentieke hammam-ervaringen, inclusief stoombaden, Turkse massages, gommages en savonnages. Met aparte teams voor mannen en vrouwen streeft het etablissement ernaar om aan alle persoonlijke welzijnsbehoeften te voldoen in een omgeving die netheid en gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. Naast de ontspannende diensten, biedt Hammam Aziza de mogelijkheid om de ruimte te privatiseren voor speciale evenementen, waardoor het de perfecte locatie is voor een unieke viering. De rijke traditie van het ritueel bad, gecombineerd met esthetische, massage en kappersdiensten, maakt Hammam Aziza tot een veelzijdige bestemming die zich onderscheidt door zijn toewijding aan de complete verzorging en ontspanning van zijn gasten.

Rating: 3.9/ 5 — 129 Reviews
Address: Rue de la Broucheterre 85, 6000 Charleroi, Belgium

Soleil d’Orient Loverval

Soleil d'Orient Loverval

Gelegen in Loverval, dichtbij Charleroi, onderscheidt SOLEIL D’ORIENT zich als een vooruitstrevend wellnesscentrum dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder esthetische behandelingen zoals make-up, manicures, lichaamsscrubs, afslankprogramma’s, endermologie, massages, ontharing, en meer. Met een focus op zonnebanken en een uitgebreide spa-ervaring, biedt dit centrum een unieke combinatie van ontspanning en schoonheidsverzorging, toegankelijk zonder afspraak voor zonnebankdiensten. SOLEIL D’ORIENT onderscheidt zich door zijn toegewijde service, moderne faciliteiten en een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op zowel mannen als vrouwen, waardoor het een toonaangevende keuze is voor iedereen die op zoek is naar welzijn en schoonheid in de regio.

Rating: 4.4/ 5 — 116 Reviews
Address: Chau. de Philippeville 146, 6280 Gerpinnes, Belgium

Nusa Dua – Espace beauté

Nusa Dua - Espace beauté

Nusa Dua Wellness, gevestigd in Charleroi, biedt een unieke ontsnapping met zijn uitgebreide wellness- en spa-diensten, geïnspireerd door de serene schoonheid van Bali. Met een focus op hygiëne en klanttevredenheid, biedt dit centrum een scala aan behandelingen waaronder gespecialiseerde massages, gezichts- en lichaamsverzorging, en unieke watertherapieën. Hun esthetische diensten, van ontharing tot nagelverzorging, benadrukken de toewijding aan zowel innovatie als traditionele wellnessprincipes. Nusa Dua onderscheidt zich door een diepe betrokkenheid bij het creëren van een rustgevende ervaring die zowel het lichaam als de geest kalmeert, versterkt door de exotische charme en de luxe van Indonesische invloeden.

Rating: 4.8/ 5 — 112 Reviews
Address: Chau. de Thuin 109, 6032 Charleroi, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de meest recente rangschikking van 2024 worden de beste tandartsen in Charleroi onder de loep genomen. Deze…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Charleroi – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 ranglijst van de beste sushi in Charleroi voor het jaar 2024…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Charleroi – TOP 10 [2024]

In de hedendaagse zoektocht naar welzijn en gezondheid, is een nauwkeurige selectie van de beste sportscholen in Charleroi…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Charleroi – TOP 10 [2024]

In deze ranglijst, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, worden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024