De beste notarissen in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste notarissen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt een overzicht gepresenteerd van de top 10 beste notarissen in Antwerpen voor het jaar 2024. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die zijn achtergelaten op Google Maps. Door gebruikers zijn de prestaties en dienstverlening van deze notarissen uitvoerig beoordeeld. De selectiecriteria omvatten zowel klanttevredenheid als de kwaliteit van de aangeboden diensten. Aan de hand van deze criteria is een objectieve lijst gecreëerd, die de meest aanbevolen notarissen in Ant

Notarissen De Ferm & Van Oostveldt

Notarissen De Ferm & Van Oostveldt

Bij de geassocieerde notariskantoren Luc De Ferm & Annekatrien Van Oostveldt te Merksem, Antwerpen, staat een professioneel team klaar om u door alle belangrijke levensgebeurtenissen heen te loodsen met deskundig advies en begeleiding. Met een focus op financiële zekerheid bij ouderen, successieplanning en de innovatieve inzet van digitale aandelenregisters via eStox, onderscheidt dit kantoor zich door zijn moderne aanpak en aandacht voor zowel juridische als persoonlijke aspecten. De betrokkenheid bij het welzijn van cliënten en de inzet van geavanceerde tools om administratieve processen te vereenvoudigen en te beveiligen, maakt hen een vooruitstrevende partner in notariële diensten.

Rating: 4.2/ 5 — 41 Reviews
Address: Ringlaan 15, 2170 Antwerpen, Belgium

Notariaat Wellens I Vreven

Notariaat Wellens I Vreven

Rating: 4.1/ 5 — 38 Reviews
Address: Eggestraat 28, 2640 Mortsel, Belgium

Notaris Dirk Stoop

Notaris Dirk Stoop

Notarislo in Antwerpen (Linkeroever) staat bekend om zijn deskundige begeleiding en advies op alle belangrijke momenten in het leven, van vastgoedtransacties tot successieplanning. Met een focus op duurzame regelingen en neutraal advies, biedt het kantoor een breed scala aan juridische diensten, ondersteund door een toegewijd team van experts. Dit notariskantoor onderscheidt zich door zijn inzet voor persoonlijke benadering en juridische zekerheid, gesteund door moderne digitale tools zoals het elektronische aandelenregister eStox, om de administratieve lasten te verminderen en transparantie te verhogen.

Rating: 4.1/ 5 — 38 Reviews
Address: Blancefloerlaan 101, 2050 Antwerpen, Belgium

Lato Notarissen

Lato Notarissen

Lato Notarissen, gevestigd in Wilrijk, Antwerpen, belichaamt de rol van een toegewijde, onpartijdige gids door het complexe landschap van notariële en juridische zaken. Dit notariskantoor onderscheidt zich door persoonlijk en deskundig advies te bieden op cruciale momenten in zowel het privé- als professionele leven van cliënten. Met diensten variërend van vastgoedtransacties, successieplanning, het opstellen van testamenten, tot het adviseren bij het oprichten van ondernemingen, streeft Lato Notarissen ernaar juridische zekerheid en bescherming te bieden op kwetsbare momenten. Hun aanpak wordt versterkt door moderne hulpmiddelen zoals een digitale kluis voor belangrijke documenten en een online platform voor de aan- en verkoop van vastgoed, allemaal ondersteund door een toegewijd team dat streeft naar toegankelijk en zorgzaam advies.

Rating:4.4/ 5 — 36 Reviews
Address: Jules Moretuslei 342, 2610 Antwerpen, Belgium

Erik HOUBEN – Notaris te Hoboken (Antwerpen)

Erik HOUBEN - Notaris te Hoboken (Antwerpen)

Gelegen in het hart van Hoboken, Antwerpen, biedt Notariskantoor Erik Houben een breed scala aan notariële diensten, gericht op het begeleiden en adviseren van cliënten door alle belangrijke levensmomenten heen. Met een toegewijd en deskundig team, onder leiding van notaris Erik Houben zelf, onderscheidt het kantoor zich door een persoonlijke en professionele benadering. Ze specialiseren zich in juridische projecten, vastgoedtransacties en successieplanning, en bieden daarnaast ook een luisterend oor en heldere uitleg bij complexe zaken. De gebruiksvriendelijke aanpak, gecombineerd met de inzet van moderne technologieën zoals eStox voor het beheer van elektronische aandelenregisters, toont hun toewijding aan innovatie en efficiëntie in de notariële praktijk.

Rating: 4.6/ 5 — 35 Reviews
Address: Antwerpse Steenweg 57, 2660 Antwerpen, Belgium

Notaris Jan Kindermans

Notaris Jan Kindermans

Notaris Jan Kindermans, gevestigd in Edegem, onderscheidt zich door zijn jonge, dynamische benadering in de notariële sector. Met een focus op rechtszekerheid en persoonlijk advies, biedt dit notariaat een breed scala aan diensten aan, variërend van onroerend goed transacties, familie- en erfrecht tot ondernemingsrecht. Het notariaat, gesteund door een gemotiveerd en hecht team, staat bekend om zijn betrouwbare, toegankelijke en vriendelijke service, waarbij het belang van de cliënt altijd voorop staat. Notaris Kindermans, met een internationale opleidingsachtergrond en meertalige dienstverlening, onderscheidt zich door zijn pragmatische en evenwichtige benadering, waardoor hij een vertrouwenspersoon is voor zowel particulieren als ondernemers op cruciale momenten in hun leven.

Rating: 4.5/ 5 — 34 Reviews
Address: Prins Boudewijnlaan 243, 2650 Edegem, Belgium

Notaris Veerle Boere

Notaris Veerle Boere

Bij Notaris Veerle Boere in Borgerhout, Antwerpen, wordt elk belangrijk moment in je leven met zorg en deskundig advies ondersteund. Dit notariskantoor, bekend om zijn onpartijdige en onafhankelijke benadering, biedt duurzame regelingen en begeleiding op maat voor zowel verplichte als vrijwillige notariële zaken. Met expertise in diverse juridische domeinen, waaronder fiscaal-, familiaal en ondernemingsrecht, zorgt het team van Notaris Boere ervoor dat elk project vanuit een breed perspectief wordt benaderd voor de meest duurzame oplossingen. Dit kantoor, dat deel uitmaakt van een lange geschiedenis van notariële dienstverlening in de regio, onderscheidt zich door zijn toewijding aan persoonlijke service en juridische uitmuntendheid.

Rating: 5.0/ 5 — 32 Reviews
Address: Oedenkovenstraat 29, 2140 Antwerpen, Belgium

Patrick Knevels

Patrick Knevels

Notariskantoor Knevels, gevestigd in Mortsel, staat onder leiding van notaris Patrick Knevels en biedt deskundige begeleiding en advies bij alle sleutelmomenten in het leven. Het toegewijde team richt zich op het informeren, adviseren, en begeleiden van cliënten met een persoonlijke benadering. Met diensten variërend van successieplanning en vastgoedtransacties tot zakelijke en financiële advisering, onderscheidt het kantoor zich door de inzet van innovatieve tools zoals eStox voor elektronische aandelenregisters. Deze aanpak vermindert administratieve rompslomp en draagt bij aan een transparante en efficiënte service, waarmee het kantoor zich onderscheidt in de notariële sector.

Rating: 3.8/ 5 — 32 Reviews
Address: Liersesteenweg 135, 2640 Mortsel, Belgium

Notaris Patrick Vandeputte

Notaris Patrick Vandeputte

Notaris Patrick Vandeputte, gevestigd in Antwerpen (Borgerhout) sinds 1992, biedt een brede waaier aan notariële diensten, variërend van het beheren van akten tot het adviseren bij eigendomsoverdrachten, successieplanning, schenkingen, en familiezaken zoals huwelijken, samenwonen en scheidingen. Als juridische huisdokter richt het kantoor zich op het minimaliseren van risico’s in het leven van zijn cliënten, met een focus op persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding bij elke stap. Onderscheidend is de notaris zijn vermogen om complexe juridische processen toegankelijk en begrijpelijk te maken, waardoor cliënten met vertrouwen belangrijke levensbeslissingen kunnen nemen.

Rating: 4.5/ 5 — 31 Reviews
Address: Lammekensstraat 79, 2140 Antwerpen, Belgium

Notaris Luc Mortelmans

Notaris Luc Mortelmans

Notariaat Mortelmans, gevestigd in Deurne, Antwerpen, staat al meer dan vijftig jaar bekend om zijn toegewijde en persoonsgerichte dienstverlening op het gebied van notariële zaken. Opgericht in 1971 door Luc Mortelmans en voortgezet door zijn zoon, onderscheidt dit notariaat zich door een diepgaande, persoonlijke benadering in het begeleiden van cliënten bij belangrijke levensgebeurtenissen, variërend van vastgoedtransacties en familierecht tot successieplanning en ondernemingsrecht. Met een toegewijd team van tien medewerkers streeft Notariaat Mortelmans ernaar om elke cliënt met maximale aandacht en vertrouwen te behandelen, waarbij de rechtszekerheid van elk dossier gewaarborgd wordt. Deze aanpak garandeert een vlotte en vertrouwensvolle verwerking van alle notariële aangelegenheden, waarmee ze zich duidelijk onderscheiden in hun vakgebied.

Rating: 4.0/ 5 — 29 Reviews
Address: Cruyslei 88, 2100 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sushi-restaurants in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sportscholen in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde lijst van 2024 worden de beste restaurants in Antwerpen onthuld, gekenmerkt door hun prominente…

ByBydeflect.befeb 16, 2024