De beste Sushi in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste Sushi in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sushi-restaurants in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de beoordelingen die op Google Maps zijn achtergelaten. Door klanten beoordeelde ervaringen en feedback zijn in de analyse opgenomen om een objectief overzicht te bieden. De restaurants zijn geselecteerd vanwege hun uitmuntende kwaliteit, service en unieke sushi-aanbod. Elk van deze etablissementen is erkend als een topbestemming voor sushi-liefhebbers in de regio.

Zaowang

Zaowang

Zaowang, gevestigd in Antwerpen sinds 2005, is een culinair toevluchtsoord waar de kunst van traditionele Japanse sushi opnieuw gedefinieerd wordt. Met een menu dat varieert van sashimi en nigiri tot een uitgebreide selectie van maki, biedt Zaowang zowel à la carte opties als combo’s, inclusief indrukwekkende sushi maki boten voor groepen. De mogelijkheid om gerechten af te halen of te laten bezorgen, gecombineerd met de acceptatie van consumptiecheques, zorgt voor een toegankelijke en flexibele culinaire ervaring. De enthousiaste recensies onderstrepen de versheid van de ingrediënten en de gezellige sfeer, waarmee Zaowang zich als dé sushi-bestemming in Antwerpen positioneert.

Rating: 4.4/ 5 — 1575 Reviews
Address: Oude Koornmarkt 22, 2000 Antwerpen, Belgium

Wagamama Antwerp

Wagamama Antwerp

Wagamama België, bekend om zijn innovatieve benadering van de Aziatische keuken, biedt een dynamische eetervaring die de essentie van de moderne Japanse cultuur vastlegt. Met een nadruk op verse, voedzame ingrediënten en een divers aanbod dat inclusief vegan opties omvat, onderscheidt Wagamama zich door zijn toewijding aan kwaliteit en smaak. De restaurants, gevestigd in bruisende locaties zoals Brussel en Antwerpen, nodigen uit tot zowel dine-in als take-out met de mogelijkheid tot groepsreserveringen. Bovenal staat Wagamama voor een progressieve bedrijfsfilosofie die zich uitstrekt tot hun maatschappelijke verantwoordelijkheden, toegankelijkheid en een open werkcultuur, waardoor ze niet alleen een plek zijn om te eten, maar een ervaring die gemeenschap en innovatie viert.

Rating: 4.1/ 5 — 1486 Reviews
Address: De Keyserlei 1, 2000 Antwerpen, Belgium

Kaiseki

Kaiseki

Bij Kaiseki, gevestigd in het hart van Antwerpen, wordt de echte Japanse keuken tot leven gebracht door een authentieke en uitgebreide All You Can Eat ervaring aan te bieden. Gasten kunnen genieten van een rijke variëteit aan vers bereide sushi, sashimi, wok- en grillgerechten, allemaal vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten. Met een uniek aanbod dat vegetarische opties en een scala aan warme en koude Japanse specialiteiten omvat, onderscheidt Kaiseki zich door zijn kwaliteit en gastvrijheid. Of je nu een fervente sushi-liefhebber bent of nieuw bent met de Japanse keuken, Kaiseki belooft een culinaire ontdekkingsreis waarbij elke maaltijd een viering van smaak en traditie is.

Rating: 4.0/ 5 — 1054 Reviews
Address: De Keyserlei 13, 2018 Antwerpen, Belgium

Umi Sushi

Umi Sushi

Gelegen in het hart van Antwerpen, biedt Umi Sushi & Asian Cuisine een innovatieve culinaire ervaring door een unieke fusie van Aziatische en Westerse smaken. Ons menu, dat varieert van verse nigiri en sashimi tot speciale rolls, is speciaal ontworpen om traditionele Japanse gerechten met een moderne twist te serveren. Met opties voor zowel afhalen als thuislevering, zijn wij elke dag van 12u tot 22u toegewijd aan het bieden van onvergetelijke maaltijden voor zowel intieme diners als grotere evenementen. Onze uitzonderlijke benadering van Aziatische cuisine onderscheidt ons van de rest, waarmee wij een must-visit bestemming zijn voor culinaire liefhebbers op zoek naar een vernieuwende smaakervaring in Antwerpen.

Rating:4.1/ 5 — 887 Reviews
Address: Groenplaats 8, 2000 Antwerpen, Belgium

Zaowang Zuid

Zaowang Zuid

Gelegen in het hart van Antwerpen, biedt Zaowang sinds 2005 een unieke culinaire ervaring door de traditionele Japanse sushi te herdefiniëren. Bij Zaowang transformeert sushi in een kunstvorm, met een menu dat varieert van sashimi en nigiri tot een uitgebreide selectie van hoso maki, temaki, en futo maki, beschikbaar à la carte of als deel van een combo. Gasten kunnen genieten van deze delicatessen in een van de sfeervolle locaties of kiezen voor afhaal, waarbij zowel snelle lunches als feestelijke gelegenheden worden bediend. Met zijn toewijding aan kwaliteit, verse ingrediënten, en een authentieke eetervaring, onderscheidt Zaowang zich als de go-to bestemming voor sushi-liefhebbers in Antwerpen.

Rating: 4.5/ 5 — 879 Reviews
Address: Scheldestraat 72, 2000 Antwerpen, Belgium

Umami

Umami

Gelegen in het hart van Antwerpen, biedt Umami een ongeëvenaarde ervaring die de zintuigen prikkelt en meeneemt op een culinaire ontdekkingsreis. Met een zorgvuldig uitgedacht interieur door Monique Stam en een unieke blend van Oosterse keuken gemengd met wereldse invloeden, staat Umami bekend om zijn verleidelijke aroma’s, een uitgebreide selectie van wereldwijnen, cocktails en sakes. Dit meer dan 10 jaar oude etablissement onderscheidt zich door een open keuken die de bezoekers een kijkje biedt in de vervaardiging van hun vernieuwende gerechten, waardoor gasten zich in een eclectische sfeer wanen, vergelijkbaar met wereldsteden zoals Hong Kong of Londen.

Rating: 4.3/ 5 — 845 Reviews
Address: Luikstraat 6, 2000 Antwerpen, Belgium

Yukinii Antwerpen

Yukinii Antwerpen

Rating: 3.3/ 5 — 547 Reviews
Address: Statiestraat 7, 2018 Antwerpen, Belgium

Royal Tokyo Sushi Bar Antwerpen

Royal Tokyo Sushi Bar Antwerpen

Gelegen in het bruisende hart van Antwerpen, biedt Sushi Royal Tokyo een authentieke duik in de Aziatische culinaire tradities met een uitgebreid menu van verse sushi, wok- en grillgerechten. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn nadruk op traditionele Japanse en moderne Thaise keukens, waarbij het streven naar het creëren van een warme, exotische sfeer door middel van geur, kleur en smaak centraal staat. Gasten worden verleid met exclusieve wekelijkse aanbiedingen, waaronder gratis levering bij online bestellingen en kortingen bij tafelreserveringen, wat Sushi Royal Tokyo een favoriete bestemming maakt voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Met zijn commitment aan wereldklasse service en een menu dat elk palet kan bekoren, staat Sushi Royal Tokyo garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring tegenover de UGC bioscoop.

Rating: 4.4/ 5 — 485 Reviews
Address: Anneessensstraat 25, 2018 Antwerpen, Belgium

Roji

Roji

Roji onderscheidt zich als een culinair juweel in Antwerpen, waar de verfijnde smaken van de Franse en Japanse keuken samenkomen. Dit restaurant, geïnspireerd door de serene schoonheid van een Japans stenen pad dat leidt naar een theehuis, nodigt gasten uit om te genieten van een unieke eetervaring in een sfeer van rust en zen. Jonge chefs bereiden met zorg een menu vol explosieve smaken, waarbij sushi en fingerfood de hoofdrol spelen. Roji biedt zowel een gezellige avond uit met drankjes bij de open haard als een praktische take-away service. De mix van cultuur, smaak en ambiance maakt Roji een onvergetelijke bestemming voor fijnproevers en avonturiers in de wereld van gastronomie.

Rating: 4.0/ 5 — 444 Reviews
Address: Oude Koornmarkt 26, 2000 Antwerpen, Belgium

Japans restaurant | Esaki Sushi Antwerpen

Japans restaurant | Esaki Sushi Antwerpen

Esaki Sushi, gelegen in het bruisende hart van Antwerpen, biedt een authentieke duik in de traditionele Japanse keuken met een focus op handgerolde sushi, teriyaki, wokgerechten, en poké bowls, inclusief vegetarische opties. Het restaurant onderscheidt zich door zijn gratis thuislevering in de centrumregio en een unieke mobiele sushibar die een Aziatische flair aan (bedrijfs)evenementen toevoegt. Met een gastvrije sfeer die uitnodigt tot zowel dineren ter plaatse als take away, is Esaki de ideale plek voor liefhebbers van de Japanse keuken om te genieten van kwaliteitsvolle gerechten, elke dag van de week.

Rating: 4.3/ 5 — 378 Reviews
Address: Pelgrimstraat 30, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Luik – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi in Luik is een uitgebreide ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024