• Home
  • Antwerpen
  • De beste sportscholen in Antwerpen – TOP 10 [2024]
De beste sportscholen in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste sportscholen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sportscholen in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde locaties op Google Maps. Door gebruikers gegeven beoordelingen en feedback zijn zorgvuldig geanalyseerd om een betrouwbaar overzicht te bieden. De sportscholen die in deze lijst zijn opgenomen, onderscheiden zich door hun uitstekende faciliteiten, klantenservice en sfeer. Elke sportschool in deze ranglijst is erkend als een topkeuze voor fitnessliefheb

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Antwerpen Sportpaleis biedt een uitgebreide fitnesservaring die 24/7 toegankelijk is, met een breed scala aan apparaten en groepslessen afgestemd op elke leeftijd en vaardigheidsniveau. Hun aanbod omvat flexibele lidmaatschapsopties, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs verder in Europa, naast virtuele en live groepslessen, persoonlijke coaching via de app, en wellnessvoordelen zoals massagestoelen en sportvoedingsproducten. Met de nadruk op personalisatie en gemak streeft Basic-Fit ernaar om fitness toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, ondersteund door de mogelijkheid om thuis te trainen met gespecialiseerde apparatuur en de toevoeging van gezonde hydratatieopties zoals YANGA Sports Water. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn inclusieve gemeenschap, innovatieve digitale services en de flexibiliteit om fitness een integraal onderdeel van het dagelijks leven van mensen te maken.

Rating: 4.2/ 5 — 473 Reviews
Address: Slachthuislaan 74, 2060 Antwerpen, Belgium

David Lloyd Antwerp

David Lloyd Antwerp

David Lloyd Antwerpen is een toonaangevende gezondheids- en fitnessclub die zich richt op het bieden van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en diensten voor het hele gezin. Gelegen nabij Prins Boudewijnlaan en gemakkelijk bereikbaar met ruime gratis parkeergelegenheid, onderscheidt de club zich door zijn verwarmde binnen- en buitenbaden, moderne fitnessapparatuur, binnen- en buitentennisbanen, en een scala aan activiteiten voor kinderen. Het spa-aanbod en de persoonlijke trainingssessies bieden leden de perfecte mix van ontspanning en motivatie, terwijl de levendige Clubroom een ideale plek is voor gezinsmaaltijden na het sporten. David Lloyd Antwerpen is meer dan alleen een sportschool; het is een community waar leden worden aangemoedigd om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken in een ondersteunende en luxe omgeving.

Rating: 4.2/ 5 — 372 Reviews
Address: Kattenbroek 3, 2650 Edegem, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Antwerpen Ekeren onderscheidt zich als een toegankelijke en veelzijdige fitnessclub die 24/7 open is, gericht op het bieden van een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen om aan ieders behoeften te voldoen. Met flexibele abonnementsopties, waaronder de mogelijkheid om extra’s zoals live groepslessen en YANGA Sports Water toe te voegen, streeft Basic-Fit ernaar om fitness toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Leden genieten van de vrijheid om te trainen in meer dan 220 clubs in België en zelfs in heel Europa met bepaalde abonnementen, wat Basic-Fit een uitstekende keuze maakt voor diegenen die waarde hechten aan flexibiliteit en gemeenschap in hun fitnessreis.

Rating: 4.5/ 5 — 321 Reviews
Address: Slijkweg 5, 2180 Antwerpen, Belgium

Basic-Fit Antwerpen Middelheim

Basic-Fit Antwerpen Middelheim

Basic-Fit Antwerpen Middelheim onderscheidt zich als een toegankelijke fitnessclub die gericht is op het bieden van een gevarieerde fitnesservaring aan mensen van alle leeftijden en niveaus. Met een breed scala aan fitnessapparatuur en een uitgebreid aanbod aan groepslessen, waaronder zowel live als virtuele opties, streeft Basic-Fit ernaar om gepersonaliseerde trainingsoplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van elk lid voldoen. Leden hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende abonnementen, die toegang bieden tot meer dan 220 clubs in België en zelfs alle clubs in Europa onder het premium abonnement, met extra voordelen zoals korting op Yanga Sports Water en gratis gebruik van massagestoelen. Basic-Fit benadrukt gezondheid en welzijn door ook online coaching en persoonlijke trainingsopties te bieden, waarmee het streeft naar het creëren van duurzame, gezonde levensstijlen voor zijn leden.

Rating:4.0/ 5 — 271 Reviews
Address: Middelheimlaan 1, 2020 Antwerpen, Belgium

Basic Fit

Basic Fit

Basic-Fit Antwerpen Mechelsesteenweg onderscheidt zich als een toegankelijke en inclusieve fitnessclub die openstaat voor alle leeftijden en niveaus. Met een aanbod van geavanceerde fitnessapparatuur en een scala aan collectieve lessen, streeft het ernaar om leden een persoonlijke en flexibele sportervaring te bieden. Leden kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, waaronder exclusieve opties zoals live groepslessen en YANGA Sports Water, om hun fitnessreis op maat te maken. De club biedt ook virtuele coaching en een uitgebreide applicatie met meer dan 1000 trainingsessies, waardoor leden gesteund worden in het behalen van hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen. Met faciliteiten die zeven dagen per week beschikbaar zijn, zet Basic-Fit zich in voor het promoten van een gezonde levensstijl binnen een ondersteunende gemeenschap.

Rating: 3.5/ 5 — 234 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 138, 2018 Antwerpen, Belgium

Basic-Fit Antwerpen Eiermarkt

Basic-Fit Antwerpen Eiermarkt

Basic-Fit Antwerpen Eiermarkt onderscheidt zich als een vooruitstrevende fitnessclub die zich richt op het aanbieden van flexibele en toegankelijke fitnessoplossingen voor iedereen. Met een aanbod van twee abonnementstypen, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, biedt Basic-Fit een unieke mix van virtuele en live groepslessen, persoonlijke trainingsmogelijkheden en innovatieve services zoals de YANGA Sports Water en een speciale Basic-Fit Home-app voor thuisfitness. De fitnessclub zet zich in om leden te voorzien van alle benodigde tools en begeleiding om hun persoonlijke fitnessdoelen te bereiken, ondersteund door een team van professionele trainers en state-of-the-art faciliteiten. Basic-Fit streeft ernaar om een gezonde levensstijl toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, met een nadruk op persoonlijke groei, welzijn en gemeenschapsgevoel.

Rating: 3.8/ 5 — 225 Reviews
Address: Eiermarkt 21/23, 2000 Antwerpen, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Antwerpen De Keyserlei biedt een uitnodigende fitnessomgeving voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Met een uitgebreide selectie aan fitnessapparatuur en groepslessen, streeft het ernaar om leden een gepersonaliseerde en veelzijdige sportervaring te bieden. Het biedt flexibele lidmaatschapsopties, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en zelfs heel Europa, evenals virtuele lessen en persoonlijke training. Basic-Fit onderscheidt zich door zijn inclusieve aanpak en de mogelijkheid om het abonnement met extra diensten zoals live groepslessen en YANGA Sports Water naar wens aan te passen. Met faciliteiten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke sporter, zet Basic-Fit zich in voor het ondersteunen van een gezonde levensstijl binnen een gemeenschap die motiveert en inspireert.

Rating: 3.7/ 5 — 217 Reviews
Address: De Keyserlei 13/15, 2018 Antwerpen, Belgium

Basic-Fit

Basic-Fit

Basic-Fit Antwerpen Hoboken Zeelandstraat, geopend 24/7 in de Zeelandstraat, biedt een toegankelijke en inclusieve fitnesservaring voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Met een keuze uit twee abonnementen, mogelijkheden voor persoonlijke training, en de unieke YANGA Sports Water, streeft Basic-Fit ernaar om leden te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken door middel van zowel virtuele als live groepslessen en state-of-the-art fitnessapparatuur. Met extra voordelen zoals toegang tot alle Basic-Fit clubs in Europa onder het premium abonnement, onderscheidt Basic-Fit zich door flexibiliteit en gemak te bieden, waardoor leden gemotiveerd blijven om hun persoonlijke welzijnsreis voort te zetten.

Rating: 3.7/ 5 — 213 Reviews
Address: Zeelandstraat 6, 2660 Antwerpen, Belgium

Basic-Fit Antwerpen Merksem Bredabaan

Basic-Fit Antwerpen Merksem Bredabaan

Basic-Fit, met zijn hoofdkwartier in Antwerpen Merksem, biedt een verfrissende benadering van fitness door een scala aan flexibele abonnementen, waaronder toegang tot meer dan 220 clubs in België en alle clubs in Europa onder het premium abonnement. Met de nadruk op toegankelijkheid voor iedereen, inclusief personen met beperkte mobiliteit, en een breed scala aan diensten zoals live en virtuele groepslessen, persoonlijke trainingsopties, en de innovatieve YANGA Sports Water, onderscheidt Basic-Fit zich door zijn commitment aan persoonlijke groei en welzijn. Hun moderne faciliteiten zijn uitgerust met douches, lockers en meerdere trainingszones, waardoor klanten een op maat gemaakte fitnesservaring kunnen creëren, ondersteund door een uitgebreide app met meer dan 1000 trainingsessies. Basic-Fit versterkt zijn gemeenschap met een duurzame visie en een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om leden te helpen hun doelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen.

Rating: 4.5/ 5 — 205 Reviews
Address: Bredabaan 448/452, 2170 Antwerpen, Belgium

Release Antwerp

Release Antwerp

In het hart van Antwerpen biedt Release Fitness een ontsnapping aan het alledaagse door een breed scala aan sportconcepten, fitnessstudio’s en groepslessen die inspireren tot maximale prestaties. Met een uniek aanbod aan klassen, van Recharge Yoga tot Power Room intensieve trainingen, geleid door topinstructeurs, streeft Release ernaar om elk lid te transformeren door innovatie en professionaliteit. Of je nu je kracht wilt vergroten, je innerlijke zen wilt vinden of je fietsprestaties wilt verbeteren, Release Fitness verwelkomt iedereen, ongeacht vaardigheidsniveau, om hun sportieve horizon te verbreden en een sterker versie van zichzelf te ontdekken.

Rating: 4.5/ 5 — 190 Reviews
Address: Zeevaartstraat 10, 2000 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste zwembaden in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In het licht van de groeiende belangstelling voor recreatieve activiteiten, is een ranglijst samengesteld van de beste zwembaden…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Oostende – TOP 10 [2024]

In de recente ranglijst van 2024, die zorgvuldig is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024