• Home
  • Amusement
  • De beste massagesalons in Antwerpen – TOP 10 [2024]
De beste massagesalons in Antwerpen - TOP 10 [2024]

De beste massagesalons in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is er een uitgebreide analyse uitgevoerd met betrekking tot de beste massagesalons in Antwerpen. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is ontwikkeld om zowel inwoners als bezoekers van Antwerpen te assisteren in hun zoektocht naar de ultieme ontspanning en welzijn. Door de beoordelingen en ervaringen van gebruikers als leidraad te nemen, is er een objectieve lijst tot stand gekomen. De volgende ranglijst bied

Lakonia nV

Lakonia nV

Lakonia, gelegen nabij Antwerpen, is een uitnodigende oase van rust die speciaal is ontworpen om de drukte van het stadsleven te ontvluchten. Bij dit unieke privéwellnesscentrum wordt u uitgenodigd om te ontspannen op een van de drie exclusieve ‘eilanden’, elk voorzien van luxueuze faciliteiten zoals privézwembaden, sauna’s en jacuzzi’s. Met de mogelijkheid om uw eigen muziek mee te brengen, te genieten van speciale arrangementen en zelfs last-minute toegang te verkrijgen, onderscheidt Lakonia zich door een persoonlijke en flexibele benadering van ontspanning. Het centrum biedt niet alleen een verkwikkende ontsnapping aan de chaos van de stad, maar belooft ook een ervaring waarbij u zich als herboren zult voelen, allemaal in de intieme setting van uw eigen privéparadijs.

Rating: 4.2/ 5 — 665 Reviews
Address: Rooiplein 2, 2600 Antwerpen, Belgium

L’Eau Pure

L'Eau Pure

Sauna l’Eaupure onderscheidt zich als een serene toevluchtsoord voor welzijn, waar ontspanning en revitalisatie centraal staan. Met een toewijding aan het bevorderen van gezondheid en harmonie, biedt het een scala aan hoogwaardige saunafaciliteiten en wellnessbehandelingen, ontworpen om lichaam en geest te kalmeren. De kernwaarden omvatten een diep respect voor persoonlijke rust en privacy, evenals een onberispelijke aandacht voor detail, waardoor bezoekers een unieke en verfijnde ervaring wordt geboden. In een competitieve markt onderscheidt l’Eaupure zich door zijn commitment aan persoonlijke verzorging, waardoor het een favoriete bestemming wordt voor diegenen die streven naar een hoogwaardige ontspanningservaring.

Rating: 4.3/ 5 — 410 Reviews
Address: Parklaan 7, 2610 Antwerpen, Belgium

Baan Phetara – massage Antwerpen

Baan Phetara - massage Antwerpen

Sinds 2011 biedt Baan Phetara, gelegen in het hart van Antwerpen nabij de Groenplaats en de kathedraal, een serene ontsnapping aan de dagelijkse stress met zijn authentieke Thaise massages. Dit centrum, bekend om zijn deskundige en vriendelijke service, heeft zich ontpopt als de voorkeursbestemming voor zowel beroemdheden als lokale bezoekers die op zoek zijn naar fysieke en mentale ontspanning door middel van traditionele technieken zoals voetmassages, oliemassages, kruidenstempelmassages en hotstone massages. Baan Phetara onderscheidt zich door zijn diepgewortelde tradities en de mogelijkheid om zowel individuele als duo-behandelingen te ervaren, waardoor het een uniek toevluchtsoord is voor ontspanning in de levendige stad Antwerpen.

Rating: 4.7/ 5 — 290 Reviews
Address: Pelgrimstraat 14, 2000 Antwerpen, Belgium

Nirvana Massage & Beauty

Nirvana Massage & Beauty

Gelegen in Kontich, nabij Antwerpen, biedt Nirvana Massage & Beauty een ontsnapping aan de dagelijkse stress met zijn breed scala aan massages en schoonheidsbehandelingen. Van traditionele Thaise en aromatische oliemassages tot premium behandelingen zoals Ayurvedische massages en hotstone therapie, elke dienst is ontworpen om te voldoen aan de persoonlijke behoeften van de klant. Met professioneel getrainde therapeuten en de mogelijkheid om persoonlijke arrangementen te creëren, zoals duo massages en speciale pakketten, onderscheidt Nirvana zich door zijn aandacht voor detail, persoonlijke aanpak en de serene, luxueuze omgeving. Of het nu gaat om een moment van rust alleen of een gedeelde ervaring met een dierbare, Nirvana belooft een verfijnde oase van ontspanning en welzijn.

Rating:4.8/ 5 — 202 Reviews
Address: Kon. Astridlaan 112B, 2550 Kontich, Belgium

The wellness room | massage Antwerp | wellness Antwerp

The wellness room | massage Antwerp | wellness Antwerp

The Wellness Room in Antwerpen onderscheidt zich als een rustgevende oase waar meer dan 15 freelance professionals hun passie voor wellness en beauty delen. Met 10+ jaar ervaring biedt het centrum een brede waaier aan behandelingen gericht op lichaam, geest en ziel, inclusief massages, huidbehandelingen, afslankprogramma’s en ontharingsdiensten. Klanten genieten van de flexibiliteit van eenvoudig online boeken en de mogelijkheid voor last-minute afspraken, allemaal in een omgeving die rust en privacy waarborgt. De Wellness Room onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit en diversiteit van de behandelingen maar ook door de persoonlijke benadering en de professioneel gediplomeerde therapeuten, waardoor het meer is dan alleen een behandeling; het is een ervaring die bijdraagt aan het welzijn van elke klant.

Rating: 4.1/ 5 — 161 Reviews
Address: Amerikalei 202, 2000 Antwerpen, Belgium

Antwerp Thai Massage

Antwerp Thai Massage

Ontsnap aan de dagelijkse stress en vind rust in het hart van Antwerpen bij Antwerp Thai Massage, waar een team van professioneel opgeleide masseurs uit Thailand authentieke Thaise massages aanbiedt. Onze diensten variëren van traditionele Thaise massages, voetreflexologie, aroma-oliemassages tot speciale behandelingen zoals zwangerschapsmassages en Thaise kruidencompressmassages, allemaal ontworpen om zowel lichaam als geest diepe ontspanning en verjonging te bieden. Met speciale aanbiedingen en de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen, onderscheidt Antwerp Thai Massage zich door haar toewijding aan authentieke Thaise wellness-ervaringen. Bezoek ons om de helende kracht van Thaise massage zelf te ervaren en laat de dagelijkse spanningen achter je.

Rating: 4.5/ 5 — 156 Reviews
Address: Museumstraat 8, 2000 Antwerpen, Belgium

Asimas Chinese Massage

Asimas Chinese Massage

ASIMAS 妙手堂, een toevluchtsoord voor traditionele Chinese massage, biedt een unieke benadering van welzijn door zich te richten op de onderliggende oorzaken van onevenwichtigheid in plaats van enkel symptomen te behandelen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1000 v.Chr., combineert deze oase van rust technieken zoals acupunctuur, acupressuur, Chinese kruidengeneeskunde, tui na, relaxmassage, voetreflexologie en cupping om een volledig gepersonaliseerde behandelingservaring te bieden. Klanten worden uitgenodigd om te ontspannen met een gratis thee van Chinese kruiden terwijl een behandelplan op maat wordt samengesteld door ervaren therapeuten. ASIMAS onderscheidt zich door haar diepgaande, holistische aanpak gericht op energetisch herstel, een comfortabele en ontspannen sfeer, en de toewijding om elk bezoek tot een verjongende ervaring te maken.

Rating: 4.2/ 5 — 144 Reviews
Address: Quellinstraat 36, 2018 Antwerpen, Belgium

Coco’s Luxury Beauty Bar

Coco's Luxury Beauty Bar

Bij Coco’s Luxury Beauty Bar draait alles om het onthullen van jouw meest stralende huid door middel van persoonlijk afgestemde behandelingen en een diepgaande huidanalyse. Met twee vestigingen in Antwerpen, biedt dit schoonheidssalon een scala aan geavanceerde schoonheidsbehandelingen, gericht op zowel huidverbetering als ontspanning. Het ervaren team streeft naar meetbare resultaten door innovatieve technieken en hoogwaardige producten te gebruiken, aangepast aan de unieke behoeften van elke huid. Coco’s Luxury Beauty Bar zet zich in voor maatwerk en klanttevredenheid, waardoor het zich onderscheidt als een toonaangevend adres voor iedereen die zijn huid serieus neemt.

Rating: 4.7/ 5 — 131 Reviews
Address: Mechelsesteenweg 210A, 2018 Antwerpen, Belgium

Aux Anges

Aux Anges

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid, biedt Institut de beauté Aux Anges een luxueuze oase van welzijn, waar klanten worden verwelkomd in een verfijnde omgeving voor unieke en zintuiglijke schoonheidsbehandelingen. Met een focus op de schoonheidsexpertise van Sothys Paris, belooft Aux Anges een sleutel tot elegantie door een breed scala aan diensten, waaronder lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, massages, hand- en voetverzorging, ontharing, en endermologie. Het onderscheidt zich door zijn toewijding aan persoonlijke zorg en de kunst van schoonheid, en biedt een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan de traditionele spa-behandeling.

Rating: 4.9/ 5 — 127 Reviews
Address: Schildersstraat 3, 2000 Antwerpen, Belgium

HammamAl Maghreb

HammamAl Maghreb

Al twee decennia verwelkomt Hammam Al Maghreb bezoekers in het kloppende hart van Antwerpen, waar ze worden ondergedompeld in de ultieme ontspanningservaring binnen een authentiek Marokkaanse sfeer. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van het traditionele Hammam-ritueel, een diepgaande reiniging en verwenning van zowel lichaam als geest, verrijkt met vijf fasen die variëren van scrubben tot hydrateren. Voor een prijs van €35,- biedt Hammam Al Maghreb een volledige pakketervaring die belooft de huid te verzachten en de geest te verfrissen, waardoor klanten keer op keer terugkeren. Dit alles wordt aangeboden in een omgeving waar klantvriendelijkheid en warmte centraal staan, wat Hammam Al Maghreb onderscheidt als een unieke toevluchtsoord voor welzijn in Antwerpen.

Rating: 4.3/ 5 — 121 Reviews
Address: Leeuwerikstraat 11, 2018 Antwerpen, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste tandartsen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recente studie die uitgevoerd is, is een top 10 ranglijst samengesteld van de beste tandartsen in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sushi-restaurants in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste sportscholen in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In dit artikel wordt de top 10 van de beste sportscholen in Antwerpen voor het jaar 2024 gepresenteerd.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste restaurants in Antwerpen – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde lijst van 2024 worden de beste restaurants in Antwerpen onthuld, gekenmerkt door hun prominente…

ByBydeflect.befeb 16, 2024