De beste Ramen in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste Ramen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd om de beste ramen-restaurants in Brussel te identificeren. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, is een ranglijst samengesteld die liefhebbers van de Japanse keuken zal bekoren. Deze top 10 is tot stand gekomen door zorgvuldig recensies en beoordelingen te evalueren. Het biedt een onmisbare gids voor iedereen die op zoek is naar de meest voortreffelijke ramen-ervaring in de Belgische hoofdstad. Het resultaat is een waardev

The Noodle Bar Brussels

The Noodle Bar Brussels

Gelegen in het hart van België, biedt The Noodle Bar een onderscheidende culinaire ervaring met zijn heerlijke noedelgerechten die de smaakpapillen van elke fijnproever betoveren. Met vestigingen in Roeselare, Kortrijk en Brussel, staan ze bekend om hun toewijding aan kwaliteit, versheid en authentieke Aziatische smaken. Hun missie is om hun klanten meer dan alleen een maaltijd te bieden; het is een uitnodiging om te genieten van de rijke, smaakvolle wereld van noedels. Onderscheidend in hun benadering, combineert The Noodle Bar traditionele recepten met een moderne twist, waardoor ze een favoriete bestemming zijn voor degenen die verlangen naar een unieke smaakervaring. Gemakkelijk online bestellen maakt de toegang tot hun verrukkelijke aanbod nog aantrekkelijker voor de drukke stedeling.

Rating: 4.3/ 5 — 1348 Reviews
Address: Rue du Marché aux Fromages 15, 1000 Bruxelles, Belgium

Yamato

Yamato

Rating: 4.3/ 5 — 1242 Reviews
Address: Rue Francart 11, 1050 Ixelles, Belgium

Menma 麺真 St Catherine

Menma 麺真 St Catherine

Rating: 4.2/ 5 — 1113 Reviews
Address: Quai aux Briques 34, 1000 Bruxelles, Belgium

Takumi Jourdan

Takumi Jourdan

Takumi Ramen Noodles, gelegen in het hart van Brussel Jourdan, biedt een culinaire reis naar de essentie van traditionele Japanse ramen, met een speciale focus op kippenbouillon ramen. Hun kenmerkende gerechten, zoals Noukou Chicken Ramen en Teriyaki Miso Ramen, worden verrijkt door een zorgvuldig bereidde bouillon die een rijke en volle smaak belooft, onderscheidend van de gebruikelijke varkensbouillon door zijn lichtere, maar toch smaakvolle karakter. Takumi onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en het delen van de liefde voor ramen met zijn klanten, zowel in het gezellige restaurant als via handige bezorgopties. Het is niet alleen de plaats waar smaak de hoofdrol speelt, maar waar ook elk gerecht een verhaal vertelt, getuige van de passie en precisie die Takumi in elk bord legt.

Rating:4.4/ 5 — 899 Reviews
Address: Pl. Jourdan 67, 1040 Etterbeek, Belgium

Kokuban

Kokuban

In het hart van Brussel biedt Kokuban een authentieke Japanse culinaire ervaring, geïnspireerd door de rijke smaken en tradities van Japan. Dit unieke restaurant, wiens naam ‘zwartbord’ betekent in het Japans, nodigt gasten uit om te genieten van een scala aan zorgvuldig bereide gerechten, van otsumami (Japanse fingerfood) en hartverwarmende ramen tot verfijnde donburi, begeleid door een selectie van sake. Met een passie voor het samenbrengen van de fijnste ingrediënten en recepten uit de verborgen hoeken van Japan, onderscheidt Kokuban zich door zijn streven naar perfectie en een warme, uitnodigende sfeer. Of u nu kiest voor een maaltijd ter plaatse of meeneemt, Kokuban belooft een onvergetelijke smaakervaring, zonder reservering vereist voor individuen of kleine groepen.

Rating: 4.4/ 5 — 861 Reviews
Address: Rue Vilain XIIII Straat 53, 1000 Bruxelles, Belgium

Kokuban Place Jean Rey

Kokuban Place Jean Rey

Kokuban, een inspirerende Japanse eetervaring in het hart van Brussel, nodigt u uit om de rijkdom van de Japanse keuken te ontdekken. Met locaties in zowel Louise als Schuman, biedt dit restaurant een creatieve culinaire reis, beginnend met otsumami (Japanse hapjes) en uitmondend in verfijnde ramen en don-gerechten, rechtstreeks uit de verborgen hoekjes van Japan. Elk gerecht wordt met zorg en passie bereid, waardoor gasten een authentiek smaakavontuur beleven. Kokuban onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, het aanbieden van zowel dine-in als takeaway opties zonder de noodzaak van een reservering, tenzij u met een groep van zes of meer bent. Duik in het hart van de Japanse culinaire kunst en laat Kokuban uw gids zijn.

Rating: 4.2/ 5 — 847 Reviews
Address: Rue Belliard 180, 1040 Bruxelles, Belgium

Wagamama

Wagamama

Wagamama België, een pionier in het aanbieden van een smaakvolle mix van Aziatische gerechten, staat bekend om zijn uitnodigende reeks ramen, rijstgerechten, verse sushi, geurige curry’s, en meer. Met een nadruk op verse ingrediënten en shared dining, biedt Wagamama een unieke eetervaring die wordt versterkt door de mogelijkheid tot take-out en delivery. Het merk onderscheidt zich door zijn toewijding aan vegan opties en een levendige, gastvrije sfeer in elke vestiging. Wagamama’s missie om innovatieve, smaakvolle gerechten aan te bieden in een inclusieve omgeving, samen met hun aandacht voor gastenervaringen, maakt hen een favoriete bestemming voor liefhebbers van de Aziatische keuken.

Rating: 4.0/ 5 — 837 Reviews
Address: Bd Anspach 21, 1000 Bruxelles, Belgium

MENMA 麺真 Ixelles

MENMA 麺真 Ixelles

Rating: 4.4/ 5 — 834 Reviews
Address: Av. des Saisons 123, 1050 Ixelles, Belgium

Umamido Bailli

Umamido Bailli

Umamido, het vooraanstaande Japanse ramenrestaurant, biedt een unieke culinaire ervaring, waarbij elke kom ramen gevuld is met eerlijkheid en passie. Met een focus op duurzaamheid en ethiek worden alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd van vertrouwde partners, en is elke bouillon het resultaat van nauwgezet huisgemaakt vakmanschap. Umamido, gevestigd op meerdere locaties waaronder Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent, onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, oprechte gastvrijheid en een niet-aflatende liefde voor de Japanse cultuur. Of je nu nieuw bent in de wereld van ramen of een doorgewinterde liefhebber, Umamido nodigt je uit om de rijke smaken en diepe umami van hun zorgvuldig bereide gerechten te ontdekken.

Rating: 4.1/ 5 — 818 Reviews
Address: Rue du Bailli 14, 1000 Bruxelles, Belgium

Umamido Ramen & Sushi Bourse

Umamido Ramen & Sushi Bourse

Umamido staat bekend als een authentiek Japans Ramen Restaurant dat zich inzet voor kwaliteit en integriteit in elk gerecht dat het serveert. Met een sterke nadruk op eerlijkheid, worden alle ramen bereid met ethisch verantwoord verkregen ingrediënten en huisgemaakte bouillons, wat zorgt voor een unieke smaakervaring. De vestigingen, verspreid over steden zoals Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent, bieden zowel de mogelijkheid om sfeervol ter plaatse te genieten als het gemak van online bestellen met click-and-collect. Dit benadrukt hun toewijding aan uitmuntende gastvrijheid en een passie voor het delen van de Japanse cultuur. Umamido onderscheidt zich door nooit compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en door altijd de nadruk te leggen op de relatie met mens en planeet.

Rating: 4.2/ 5 — 807 Reviews
Address: Rue Henri Maus 37, 1000 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024