• Home
  • Luik
  • De beste pizzeria’s in Luik – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Luik - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Luik – TOP 10 [2024]

In de meest recente analyse van 2024 zijn de top 10 pizzeria’s in Luik samengesteld op basis van Google Maps-beoordelingen. Deze lijst is zorgvuldig opgesteld door de beoordelingen en feedback van klanten te onderzoeken. Elk van deze etablissementen is beoordeeld op kwaliteit, service, en klanttevredenheid. De passie voor authentieke Italiaanse pizza’s is duidelijk weerspiegeld in de hoge scores die deze pizzeria’s hebben ontvangen. Het is opmerkelijk hoe deze etablissementen zich hebben onderscheiden door hun voort

Alla Grappa-Pizza

Alla Grappa-Pizza

In het hart van Luik wordt Alla Grappa – Pizza sinds 1963 gevierd als een culinair juweel, beroemd om zijn authentieke, op houtvuur gebakken Napolitaanse pizza’s. Dit restaurant, dat bekend staat om zijn hartelijke ontvangst en culinaire vakmanschap, biedt een unieke smaakervaring, waarbij de traditionele steenoven het middelpunt vormt. Naast pizza worden er andere Italiaanse lekkernijen geserveerd, allemaal in een sfeervolle setting die wordt verbonden door de originele toonbank. Met de opening van een tweede vestiging in juli 2023, blijft Alla Grappa – Pizza zijn gasten verwelkomen en verrassen, waardoor het zich onderscheidt als een onmisbare bestemming voor liefhebbers van Italiaanse keuken.

Rating: 4.3/ 5 — 1699 Reviews
Address: Rue de la Madeleine 14, 4000 Liège, Belgium

Pizzeria Pugliese

Pizzeria Pugliese

Facebook, nu bekend als Meta, is uitgegroeid tot een pionier op het gebied van sociale netwerken, met de ambitie om mensen wereldwijd te verbinden en gemeenschappen te bouwen. Dit platform staat centraal in het bieden van een ruimte waar gebruikers hun momenten kunnen delen, ontdekkingen kunnen doen en met elkaar kunnen communiceren, ongeacht de fysieke afstand. Door zijn innovatieve benadering in technologie, met name op het gebied van virtual en augmented reality, streeft het bedrijf ernaar om de manier waarop mensen met elkaar en met de digitale wereld interageren, te transformeren. Met zijn kernwaarden gericht op transparantie, inclusiviteit en het stimuleren van authentieke connecties, onderscheidt Meta zich door niet alleen een platform voor sociale interactie te zijn, maar ook een voorloper in het vormgeven van de toekomst van digitale interactie.

Rating: 4.2/ 5 — 732 Reviews
Address: Bd de la Sauvenière 129, 4000 Liège, Belgium

Al Piccolo Mondo

Al Piccolo Mondo

Gelegen in het hart van Luik sinds 1980, biedt Al Piccolo Mondo Ristorante een authentieke duik in de rijke Italiaanse eetcultuur, beheerd door de tweede generatie van de familie Di Salvo. Met de overtuiging dat eten een essentie van het leven is, niet slechts een middel om te leven, onderscheidt het restaurant zich door zijn passie voor het creëren van heerlijke Italiaanse gerechten, waarbij de deuren geopend zijn van woensdag tot zondag voor zowel lunch als diner. Al Piccolo Mondo is meer dan een restaurant; het is een plek waar gasten worden uitgenodigd om te genieten van de warmte en gastvrijheid die kenmerkend zijn voor de Italiaanse manier van leven.

Rating: 4.4/ 5 — 552 Reviews
Address: Rue Grétry 24, 4020 Liège, Belgium

Pizzeria da Piero

Pizzeria da Piero

Pizzeria Da Piero in Luik biedt een authentieke Italiaanse eetervaring met een uitgebreid menu dat varieert van traditionele, vers bereide pizza’s en pasta’s tot speciale gerechten die de creativiteit van de chef-kok weerspiegelen. Elk gerecht wordt vervaardigd met de nadruk op verse ingrediënten en Italiaanse finesse, waaronder unieke creaties zoals pizza’s met handgemaakte pistachecrème en pasta’s die de smaak van Italië naar het hart van Luik brengen. Naast hun culinaire kunsten, biedt Pizzeria Da Piero een selectie van verfijnde wijnen en desserts die elke maaltijd perfect afronden. Met een passie voor het leveren van onvergetelijke maaltijden die zowel het hart als de ziel voeden, onderscheidt Pizzeria Da Piero zich als een bestemming voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Rating:4.5/ 5 — 551 Reviews
Address: Rue Jean d’Outremeuse 55, 4020 Liège, Belgium

O’ Sole Mio

O' Sole Mio

Rating: 4.5/ 5 — 521 Reviews
Address: Bd de la Sauvenière 48, 4000 Liège, Belgium

Marghé 2.0

Marghé 2.0

Rating: 4.2/ 5 — 515 Reviews
Address: Rue Sébastien Laruelle 4, 4000 Liège, Belgium

Spiga D’Oro

Spiga D'Oro

Rating: 4.0/ 5 — 492 Reviews
Address: Chau. de Tongres 496, 4000 Liège, Belgium

BABBO PIZZERIA

BABBO PIZZERIA

Bij BABBO Pizzeria, gelegen in het hart van Liège, wordt de kunst van authentieke Italiaanse pizza, bekend om zijn dunne en knapperige karakter, met passie en precisie tot leven gebracht. De pizzeria onderscheidt zich door een strenge selectie van hoogwaardige ingrediënten, rechtstreeks afkomstig van kleine, lokale ambachtslieden, wat elke hap van hun traditionele pizze, calzones en unieke ‘pizza portafoglio’ onvergetelijk maakt. BABBO biedt een ware smaakbeleving, mogelijk gemaakt door de combinatie van vakmanschap en de beste lokale producten, beschikbaar voor zowel diner ter plaatse als via een handige afhaal- en bezorgservice.

Rating: 4.1/ 5 — 486 Reviews
Address: Rue St Hubert 51, 4000 Liège, Belgium

Mirabella’s Pizza

Mirabella's Pizza

Gelegen in het hart van Luik, vlakbij het treinstation Guillemins, biedt La Mirabella een authentieke Italiaanse eetervaring in een moderne setting, verrijkt met een traditionele pizzaoven. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn passie voor smaakvolle gerechten en hoogwaardige ingrediënten. Gasten worden verwelkomd om te genieten van een rijke menukaart, zowel ter plaatse als om mee te nemen. Met ruime openingstijden van maandag tot vrijdag voor zowel lunch als diner, en op zaterdagavond, belooft La Mirabella een onvergetelijke culinaire reis in de bruisende stad Luik.

Rating: 4.4/ 5 — 468 Reviews
Address: Rue des Guillemins 112, 4000 Liège, Belgium

La Pizzeria

La Pizzeria

La Pizzeria in Luik staat bekend om haar passie voor authentieke Italiaanse keuken, en biedt haar klanten een onvergetelijke culinaire ervaring. Met een missie om de rijke smaken en tradities van Italië tot leven te brengen, onderscheidt La Pizzeria zich door haar unieke recepten, verse ingrediënten en een gastvrije sfeer. Het hart van het aanbod bestaat uit handgemaakte pizza’s, vervaardigd met vakmanschap en zorg, waardoor klanten telkens weer terugkomen. De kernwaarden van kwaliteit, authenticiteit en gemeenschapsgevoel maken La Pizzeria een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers die op zoek zijn naar een stukje Italië in Luik.

Rating: 4.5/ 5 — 418 Reviews
Address: Rue Crève-Coeur 3, 4000 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024