• Home
  • Brussel
  • De beste pizzeria’s in Brussel – TOP 10 [2024]
De beste pizzeria's in Brussel - TOP 10 [2024]

De beste pizzeria’s in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het jaar 2024 is een uitgebreide evaluatie uitgevoerd om de beste pizzeria’s in Brussel te identificeren. Gebaseerd op de beoordelingen van gebruikers op Google Maps, is een ranglijst samengesteld die de crème de la crème van de pizzarestaurants in de stad belicht. De top 10 pizzeria’s zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun populariteit, klanttevredenheid en overall waardering. Deze lijst wordt gepresenteerd als een onmisbare gids voor liefhebbers van Italiaanse gerechten die op zoek zijn naar

NONA

NONA

Nona staat bekend om haar authentieke Italiaanse keuken, bereid met de beste biologische ingrediënten uit België, en belichaamt de essentie van “Good Food, Good People, Good for the World”. Met vestigingen in het hart van Brussel, waaronder NONA Pizza en NONA Pasta, biedt het merk een unieke culinaire ervaring die de Italiaanse tradities eert terwijl het de lokale landbouw ondersteunt. Zonder reserveringen nodig, verwelkomt Nona gasten zeven dagen per week om te genieten van hun heerlijke gerechten in een warme en uitnodigende sfeer, waardoor ze zich onderscheiden in de gemeenschap als een plek waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Rating: 4.3/ 5 — 5036 Reviews
Address: Rue Sainte-Catherine 17/19, 1000 Bruxelles, Belgium

Spago

Spago

In het hart van Brussel verenigt Spago de moderne flair van steden als Milaan en Florence met de bruisende stedelijke sfeer, en creëert zo een uitnodigende bestemming voor liefhebbers van de Mediterrane keuken. Met zijn warme interieur, hedendaagse accenten en een open keuken, biedt het Neapolitaanse restaurant een intieme eetervaring. Gasten kunnen genieten van authentieke pizza’s en een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart, terwijl ze profiteren van voorzieningen zoals buiten zitplaatsen, een bar en airconditioning, waardoor Spago ideaal is voor familiebijeenkomsten. Dit unieke eetgelegenheid onderscheidt zich door zijn toewijding aan het creëren van een sfeervolle omgeving waar moderne esthetiek en traditionele Italiaanse gastvrijheid samenkomen.

Rating: 4.3/ 5 — 2562 Reviews
Address: Rue du Pont de la Carpe 13, 1000 Bruxelles, Belgium

La Pizza è Bella

La Pizza è Bella

La Pizza è Bella, een toonaangevende pizzeria in Brussel, biedt een authentieke duik in de rijke smaken van traditionele Napolitaanse keuken. Met verse producten rechtstreeks uit Campania en een chef-kok, Salvatore Santoro, die meer dan 20 jaar ervaring met zich meebrengt uit bekende etablissementen in Napels, garandeert het restaurant een onvergetelijke culinaire ervaring. Als de eerste pizzeria in België en de vijfde in Europa in 2020, onderscheidt La Pizza è Bella zich door zijn toewijding aan kwaliteit, traditie, en de kunst van pizzabakken, overgebracht door generaties heen, waardoor het een unieke bestemming is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Rating: 4.4/ 5 — 2123 Reviews
Address: Rue Lebeau 75, 1000 Bruxelles, Belgium

La Pizza è Bella Gourmet

La Pizza è Bella Gourmet

In het hart van Etterbeek biedt La Pizza è Bella een authentieke ervaring van Neapolitaanse pizza, erkend als de 12e beste pizzeria in Europa in 2023 en de 61e wereldwijd in 2022. Deze uitbreiding van het geliefde concept in de Sablon-wijk streeft ernaar om naast traditionele creaties, innovatieve trends zoals veganistische en glutenvrije opties te serveren. Met een sfeer die zowel gezinnen als fijnproevers verwelkomt, onderscheidt La Pizza è Bella Etterbeek zich door zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en het aanbieden van een proefmenu in een comfortabele setting met buitenzitplaatsen en airconditioning.

Rating:4.3/ 5 — 1937 Reviews
Address: Rue Froissart 43, 1040 Etterbeek, Belgium

La Piola Pizza

La Piola Pizza

La Piola Pizza, genesteld in het hart van St Josse en Wolf in Brussel, biedt een authentieke Italiaanse pizzabeleving aan, waarbij elk gerecht wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten rechtstreeks uit Italië. Onze pizzeria, beroemd om zijn unieke “cornicione” en rijkelijk gevulde buffalo ricotta, belooft een smaaksensatie die zich aanpast met de seizoenen. Met een menu dat de tijdloze traditie van de door UNESCO erkende Neapolitaanse pizza’s eert, onderscheidt La Piola Pizza zich door zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en het behoud van culinaire erfgoed.

Rating: 4.6/ 5 — 1866 Reviews
Address: Pl. Saint-Josse 8, 1210 Saint-Josse-ten-Noode, Belgium

Pizza Pronto

Pizza Pronto

Rating: 4.2/ 5 — 1666 Reviews
Address: Rue du Marché aux Poulets 57, 1000 Bruxelles, Belgium

A L’Angolo

A L’Angolo

Gelegen in het hart van Brussel, biedt A L’Angolo een authentieke Italiaanse eetervaring met een keur aan traditionele gerechten die elke fijnproever zal bekoren. Van heerlijke pizza’s tot smaakvolle spaghetti caccio e pepe en gebakken zalm, elke maaltijd is bereid met aandacht voor diëten, inclusief vegetarische opties. De gezellige sfeer, gecombineerd met faciliteiten zoals buiten zitplaatsen en rolstoeltoegankelijkheid, maakt A L’Angolo de ideale plek voor families en vrienden om samen te komen. Met de mogelijkheid tot online of telefonische reserveringen, belooft A L’Angolo een onvergetelijke culinaire ervaring in de Belgische hoofdstad.

Rating: 4.5/ 5 — 1442 Reviews
Address: Rue du Marché aux Poulets 2, 1000 Bruxelles, Belgium

La Brace

La Brace

Nestled in the vibrant heart of Brussels’ European district, La Brace stands as a beacon of Italian culinary tradition, offering its guests a unique dining experience enveloped in a rustic ambiance reminiscent of Italy itself. The restaurant’s name, inspired by the glowing embers of its pizza oven, signals a warm, inviting atmosphere where families and food enthusiasts alike can revel in a rich array of authentic Italian cuisine. With its commitment to creating memorable meals and its convenient location, La Brace distinguishes itself as a premier destination for those seeking to indulge in the true essence of Italian dining in Brussels.

Rating: 4.2/ 5 — 1145 Reviews
Address: Rue Franklin 1, 1000 Bruxelles, Belgium

O Sole Mio Pizzas & pâtes Bruxelles

O Sole Mio Pizzas & pâtes Bruxelles

O Sole Mio, gevestigd in Brussel, onderscheidt zich door zijn authentieke Italiaanse keuken, gespecialiseerd in houtoven-gebakken pizza’s en verse pasta’s. Met een toewijding aan kwaliteit worden alle gerechten bereid met uitsluitend verse ingrediënten, rechtstreeks gekookt door ervaren chefs. De filosofie van het restaurant is eenvoudig maar effectief: uitstekend eten gecombineerd met geweldige service zorgt ervoor dat klanten blijven terugkomen. Gelegen aan de Chaussée d’Anvers, biedt O Sole Mio een smaakvolle ervaring die de essentie van de Italiaanse keuken in het hart van Brussel brengt.

Rating: 4.5/ 5 — 1138 Reviews
Address: Chau. d’Anvers 27B, 1000 Bruxelles, Belgium

Paolo’s Idea

Paolo's Idea

Paolo’s Idea onderscheidt zich als een vooraanstaand Italiaans restaurant en pizzeria, gelegen aan de sfeervolle avenue d’Auderghem in Brussel, België. Met een sterke nadruk op authentieke smaken en een uitnodigende sfeer, biedt Paolo’s Idea een uitgebreid menu aan dat de rijke culinaire tradities van Italië viert. Erkend voor zijn uitzonderlijke gastvrijheid en kwaliteit, heeft het restaurant ook erkenning gekregen door middel van diverse awards. Daarnaast biedt Paolo’s Idea cateringservices aan, waardoor het de ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een smaakvolle Italiaanse ervaring, of het nu in het restaurant zelf is of op een locatie naar keuze.

Rating: 4.3/ 5 — 1038 Reviews
Address: Av. d’Auderghem 48, 1040 Bruxelles, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Brussel – TOP 10 [2024]

In de loop van het afgelopen jaar zijn talrijke zwembaden in Brussel zorgvuldig beoordeeld door bezoekers op Google…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Brussel – TOP 10 [2024]

In de bruisende hoofdstad van België, Brussel, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste tandartsen voor het…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024