• Home
  • Luik
  • De beste kebab in Luik – TOP 10 [2024]
De beste kebab in Luik - TOP 10 [2024]

De beste kebab in Luik – TOP 10 [2024]

In het jaar 2024 is een zorgvuldige analyse uitgevoerd om de top 10 beste kebabzaken in Luik te bepalen. Deze ranglijst is samengesteld op basis van de meest beoordeelde plaatsen in Google Maps, waarbij de meningen en ervaringen van consumenten als leidraad zijn genomen. Door deze methodologie is een betrouwbare lijst van aanbevolen kebabrestaurants tot stand gekomen. Liefhebbers van deze populaire maaltijd kunnen zich verheugen op een selectie die de diversiteit en kwaliteit van kebab in Luik weergeeft. Elk van

Chamas Tacos Liège

Chamas Tacos Liège

Chamas Tacos® onderscheidt zich als een culinaire sensatie die zijn klanten meeneemt op een onvergetelijke reis van smaken, met een unieke mix van Franse tacos en Québécoise poutine, naast een verscheidenheid aan wraps, desserts en speciaal ontworpen gourmand recepten. Het hart van het merk wordt gesymboliseerd door hun onweerstaanbare, huisgemaakte kaassaus die elke hap onvergetelijk maakt. Door klanten de vrijheid te bieden om hun maaltijden naar wens samen te stellen, bevestigt Chamas Tacos zijn status als nummer één in het hart van zijn klanten, ondersteund door een groeiende aanwezigheid en betrokkenheid bij lokale gemeenschappen door middel van levendige restaurantopeningen en evenementen.

Rating: 3.2/ 5 — 766 Reviews
Address: Rue Pont d’Avroy 32, 4000 Liège, Belgium

Oba Restaurant

Oba Restaurant

Ontdek OBA Restaurant-Grillades in Luik, een culinaire oase waar de rijke smaken van Turkse grillgerechten en pizza’s centraal staan. Dit restaurant onderscheidt zich door zijn specialisatie in hartige grillades, aangevuld met een authentiek Turks aanbod, waardoor het een unieke eetervaring in de regio biedt. Met een hedendaags kader en faciliteiten zoals kindermenu’s, parkeergelegenheid en afhaalmogelijkheden, verwelkomt OBA zowel gezinnen als individuele fijnproevers. Dit etablissement, gelegen aan de Rue Saint Nicolas in Luik, nodigt u uit voor een ontdekkingsreis door de rijke smaken en tradities van de Turkse keuken, verrijkt met een gastvrije sfeer en kwaliteitsservice.

Rating: 4.2/ 5 — 512 Reviews
Address: Rue St Nicolas 558, 4000 Liège, Belgium

Chez Murat

Chez Murat

Rating: 4.7/ 5 — 501 Reviews
Address: Rue Souverain Pont 9, 4000 Liège, Belgium

Pita du moulin bressoux

Pita du moulin bressoux

Rating:4.2/ 5 — 442 Reviews
Address: Rue du Moulin 85, 4020 Liège, Belgium

Belchicken Liège Médiacité | Finest Fried Chicken & More

Belchicken Liège Médiacité | Finest Fried Chicken & More

Belchicken staat bekend om zijn uitmuntende gefrituurde kipgerechten, waaronder vleugels, nuggets en tenders, die het hart van de kippenliefhebber sneller doen kloppen. Met meer dan 48 locaties, inclusief een recent geopende vestiging in Köln, biedt het merk een rijk menu dat verder gaat dan kip alleen; burgers, salades, wraps en desserts vullen het aanbod aan. De introductie van een mobiele app, compleet met een spaarkaart en kraskaartprijzen, onderstreept hun inzet voor innovatie en klantenbinding. Belchicken onderscheidt zich door een onwrikbare focus op kwaliteit en klantbeleving, gesteund door een moderne, gebruiksvriendelijke digitale aanwezigheid.

Rating: 3.0/ 5 — 393 Reviews
Address: Bd Raymond Poincaré 7, 4020 Liège, Belgium

Pita 2000

Pita 2000

Rating: 4.3/ 5 — 273 Reviews
Address: Rue Grétry 127, 4020 Liège, Belgium

Snack Pita Dèlice

Snack Pita Dèlice

Pita Délice, gevestigd in Ans, is een culinaire oase voor liefhebbers van de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken, gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment aan pitabroodjes, durums, tacos, hamburgers, en meer, alle vergezeld van de traditionele frites en een keuze uit diverse drankjes. Elk gerecht wordt met zorg bereid, waarbij klanten de vrijheid hebben om hun maaltijd naar smaak aan te passen met een uitgebreide selectie aan sauzen en supplementen. Met zijn focus op kwaliteit, diversiteit en klanttevredenheid onderscheidt Pita Délice zich door een unieke eetervaring te bieden die zowel authentiek als verrassend is, bedoeld voor iedereen die de rijke smaken van de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken wil verkennen.

Rating: 4.4/ 5 — 265 Reviews
Address: Rue de l’Yser 282, 4430 Ans, Belgium

Pita Chênée

Pita Chênée

Rating: 4.5/ 5 — 264 Reviews
Address: Rue de l’Église 92, 4032 Liège, Belgium

Madame Pita

Madame Pita

Rating: 3.8/ 5 — 252 Reviews
Address: Rue Paradis 120, 4000 Liège, Belgium

Deniz

Deniz

Deniz, gevestigd in Liège, België, staat bekend om zijn uitnodigende ambiance en uitstekende dining opties, die het een must-visit bestemming maken. Met een focus op kwaliteit en toegankelijkheid, biedt het een assortiment aan smakelijke maaltijden, waaronder perfect gebalanceerde durums, die worden geprezen om hun vlees-saus-crudités verhouding. Het vriendelijke en glimlachende personeel versterkt de positieve ervaring, ondanks enkele leveringsuitdagingen. De passie van Deniz voor het leveren van hoogwaardige maaltijden en diensten, gecombineerd met zijn warme en uitnodigende sfeer, maakt het een opmerkelijke plek in de lokale culinaire scene.

Rating: 4.0/ 5 — 227 Reviews
Address: Rue Puits-en-Sock 16, 4020 Liège, Belgium

De gegevens komen van de dag: 07.02.2024

aanverwante artikelen

De beste zwembaden in Luik – TOP 10 [2024]

In de recent samengestelde ranglijst van 2024 zijn de beste zwembaden in Luik onthuld, waarbij gebruik is gemaakt…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste tandartsen in Luik – TOP 10 [2024]

In de recente samenstelling van de top 10 ranglijst van de beste tandartsen in Luik voor het jaar…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Sint-Niklaas – TOP 10 [2024]

In het licht van het toenemende aantal sushi-liefhebbers, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld van de beste sushi-restaurants in…

ByBydeflect.befeb 16, 2024

De beste Sushi in Seraing – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sushi-ervaringen in Seraing, is een zorgvuldige ranglijst samengesteld voor het jaar 2024.…

ByBydeflect.befeb 16, 2024